Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Unde gasesc bilete ieftine de avion pentru Salonic pe 03.09?
Am cautat pe billigfliegen.de & Co., insa cel mai ieftin bilet pe care l-am gasit e 90 Euro de persoana. N-are cum. Sau? In epoca biletelor de avion de 20 Euro, in conditiile in care iei bilete cu 5 luni in avans, un drum dus-intors sa coste aproape 400 Euro??? Ar mai fi existat varianta Germania --> Romania --> WizzAir, insa aia nu aterizeaza la Salonic. Iar cu masina nu-s cazut in cap sa merg in Grecia ca fac 2 zile pe drum. Alternative? |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Faptul că pleci din DE face că biletele sa fie mai scumpe. Spre exemplu plec la ai mei și la zborul meu de întors la București ii iau si maica-mii bilet "dus" urmând să se întoarcă la fra după 3 săptămâni. Biletele ei costă cat al meu și al soției la un loc, deși unul dintre zboruri suntem așezați unul lângă altul.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Pai am 2 alternative de lucru din .de si ar mai fi Praga. Care e si cel mai aproape de mine
![]() Alealalte doua ar fi Berlin si Nürnberg. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Low-costurile operează ca țiganii care vînd vechituri în tîrg: se mai uită și la fața omului și cer cam cît pare să-și permită. Dacă ai față de om bogat, te taxează imediat.
![]() Nemții își permit să plătească mai mult, ergo Bișnițaru' Air SRL cere mai mult. Și-apoi, vezi că și biletele alea de 20 de euri nu costă chiar 20. M-am uitat odată la unul de genul ăsta și într-adevăr, era 20 de euri București-Viena, însă numai la dus. La întors era vreo 150. ![]() This post has been edited by VladSoare: 2 Apr 2017, 10:25 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Eu am fost de mai multe ori cu Wizzul de la Düsseldorf la Cluj si retur cu 9.90 incolo si 19.90 inapoi.
Bun, ca eu alegeam sa-mi iau loc in primul rand si sa platesc suplimentar penteu asta, era alta treaba ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(mars @ 26 Dec 2016, 17:18) Ca tot veni vorba de muzica, as vrea o boxa bluetooth pentru camera copiilor, sa poata pune muzica de pe tableta (sau eu de pe telefon). Revin cu boxele bluetooth. Pentru copii am rezolvat cu Sony SRS-XB2, care, in combinatie cu tableta si Deezer sau Itsy Bitsy online, se descurca mai mult decat decent. Acum vreau una pentru mine. Si aici incepe distractia. Are careva deepblue 2? Sau alte idei pentru ceva de genul ala? Nu ma intereseaza portabilitatea, ci doar sunetul, sa fie cat de cat decent. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
Iar incepi ma?
![]() |
--------------------
**
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai in magazine e complicata treaba, e galagie, nu gasesti orice pe stoc. Poate aici sunt oameni mai pasionati, care au ceva de spus din propriile experiente.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Eu folosesc ceva de la Ionica....are 100H autonomie!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
Mai găsesc prin București așa ceva?
Attached thumbnail(s) finetti_inimioara_a73790ecdf3468.jpg ( Size: 101.18k ) Number of downloads: 345 article.png ( Size: 510.19k ) Number of downloads: 344 |
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ouale Kinder in varianta din poza sunt editia de vara. Mai asteapta putin.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Mi s-a tocit antifurtul de la prezoanele antifurt si acum nu mai functioneaza
Am ramas cu un prezon antifurt pe masina pe care nu pot sa-l mai scot. Unde gasesc in Bucuresti pe cineva care sa ma ajute sa-mi scoata prezonul fara sa faca stricaciuni pe janta? Am fost la reprezentanta si dureaza ceva pana imi vine un antifurt, ca trebuie comanda speciala, pe VIN, etc. This post has been edited by Avani: 19 Apr 2017, 14:55 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
luck33ro |
![]()
|
nu merge prins cu mops de teava?
|
--------------------
**
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
Cand antifurtul meu (cheia ) se cenzurat"(vorba lui Esca) ma ajutat un mecanic ...a gaurit prezonul cu un burghiu de crom ,burghiele normale doar se toceau....apoi a batut in gaura un torx mare ,nu stiu de cat si usor de tot a scos prezoanele ,eu avand doua pe masina ...zic sa cauti un nene (mecanic) care are chef de lucru ca in rest nu se cere mare meserie .Daca ai burghiu de crom diametru de 10/12,poti face extractia si tu, cu putina indemanare.
This post has been edited by zare: 19 Apr 2017, 18:45 |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Antifurturile alea sunt primul lucru de care ma scap in momentul in care iau o masina ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.026 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Presupun ca le schimbi cu unele noi....sau la Cluj nu se fura?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Le schimb cu prezoane normale ... si daca se fura asta este ... exista Casco ... dar nu am auzit de furat de jante de multi,multi ani ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(buzasparta @ 19 Apr 2017, 18:10) Am fost la unii pe Delea Veche care aveau asa ceva. Era un mic garaj/service dar aveau toate tubularele posibile. Nu a mers cu niciuna. Solutia data de multi a fost ca trebuie sudata o tubulara pe teava si sigur va merge. Dar, sa faci sudura aia fix pe janta, e clar ca-mi bulesc janta. Ideea e ca m-am hotarat si eu sa renunt la antifurturile astea, 3 am reusit sa le scot si a fost ok, ultimul mi-a pus capac. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu sunt genul care baga bani in jante ... cu cele care a venit masina este mai mult decat suficient pentru mine ..
Si chiar daca as baga ... se trec pe polita casco daca nu au fost la incheierea ei ... si stau linisitit ... Am patit-o cu multi ani in urma sa nu pot schimba o roata pe motiv de antifurt bulit ... de atunci eu nu le mai folosesc ... ca voua va plac si va simtiti mai linistiti ca le aveti este alta treaba .. Mie atunci mi l-au rezolvat la reprezentanta ... aveau cei de la Skoda o trusa doar cu antifurturi ... s-au chinuit vreo 2 ore dar l-au rezolvat ... Daca nu gaura, extractor cu filet pe invers si tot se poate ... un meserias bun o face .. This post has been edited by cj98czh: 20 Apr 2017, 09:01 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
Deci poate pici sub incidenta primului caz, ala in care nu a fost comanda pentru modelul tau de jante.
Daca ai sau nu casco este irelevant, ala daca le vrea tot le fura. Poate chiar le fura mai impacat cu siesi daca stie ca ai casco. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Irelevant ... zici tu? Daca mi le fura primesc altele noi + anvelope noi ... ca de aia este casco ... deci sa le fure ...
Repet, nu am auzit de furat de jante de multa vreme ... si am destui amici maniaci cu jante scumpe ... This post has been edited by cj98czh: 20 Apr 2017, 09:05 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cheia de la reprezentanta in cat timp vine? Si la ce pret? Daca costa mai mult decat o janta de 407 second, poti cauta metode alternative. If not, e mai safe sa astepti si sa te rogi ca nu faci pana
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 20 Apr 2017, 09:05) Irelevant ... zici tu? Daca mi le fura primesc altele noi + anvelope noi ... ca de aia este casco ... deci sa le fure ... Nu stiu ce sa zic de "aroganta" asta a ta. Jante furate inseamna masina pe capre, daca nu pe discuri. Casco inseamna constatare, aprobare dosar, comanda jante la dealer, comanda anvelope, masina deplasata cumva sa fie montate rotile, franciza (poate), prima de asigurare mai mare. |
--------------------
-
-
|
|
Avani |
![]()
|
@Diac: Cateva saptamani bune, oricum ala de la receptie avea o lene in el, ceva de invidiat. Nu l-am mai intrebat de pret. Am zis sa incerc cumva sa o rezolv altfel. Dupa cateva vulcanizari, service-uri de cartier, etc, mi-am dat seama ca problema mea e mai serioasa.
Mai caut, daca nu gasesc, mai dau o fuga pe la reprezentanta sa vad ce si cum. This post has been edited by Avani: 20 Apr 2017, 09:27 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ok, te las atunci pentru ca aroganta mea este prea mare pentru tine. Ma gandesc sa duc in sufragerie masina ca poate imi fura cineva ceva de pe ea ... sau ma aleg cu o noua zgarietura ... da-le dracu fiere ... sunt alte lucruri mult mai importante.
Cat despre antifurturi ... daca tu crezi ca pentru cineva de meserie sta sa se impiedice de ele .... atunci dormi linisit. Avani - gaseste un strungar priceput si te rezolva .. dupa aia pui prezoane normale si nu mai ai batai de cap. This post has been edited by cj98czh: 20 Apr 2017, 09:32 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
MuciX |
![]()
|
Am zis eu ca tin masina in plus? Sau ca am antifurt? Sau ca nu am rotile acoperite de casco?
Incerc sa iti spun ca faptul ca ai casco nu schimba faptul ca poate unuia ii trebuie rotile tale si in acelasi timp casco nu e panaceu. Prefer sa nu mi le ia de la bun inceput, pentru ca uite si tu cate alte probleme imi creeaza. De lumea intai problemele, dar probleme. |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu incerc sa iti spun ca nu stau sa ma gandesc ca le fura ori ba .. eu am scris cum procedez eu ... si ce solutie de backup am in caz de probleme pentru ca - bunul meu, banii mei, alegerile mele .. atat ... ca tu sau altul procedati altfel ... alegerea voastra.
Tu ai inteles din toata treaba asta ca sunt arogant ... o fi si asta .. parerea ta. This post has been edited by cj98czh: 20 Apr 2017, 09:49 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 10:57 |