Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
m3st_tce |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|||
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 7 Jan 2017, 16:39) Îmi puteți recomanda un sait de prognoze meteo bun, care să aibă și prognoza pe ore? Unul pe care l-ați folosit și știți din experiență că e precis. Dacă ar avea și aplicație de Android, ar fi și mai bine. Sînt foarte dezamăgit de AccuWeather. Era bun pe vremuri, dar acum nu mai are nici o legătură cu realitatea. ![]() QUOTE(R19/16v @ 7 Jan 2017, 19:12) ![]() ![]() ![]() @mars: Așa, așa, dacă suntem doi, sigur pe ăla îl alege. ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ce fac daca a inghetat lichidul de spalat parbrizul? Am bagat o Mona dar tot nu merge si de fortat nu fortez ca sa nu bulesc pompita.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Lichidul e inghetat la iesirea din pompa. Nu scapi fara caldura sau demontare.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Da-i cu foehnu'. Sau cu pistol de ala de aer cald, dar il tii mai la distanta ca ala se incinge destul de tare. MONA e buna da' nu dezgheata. Odata dezghetata apa aia, se combina cu MONA si nu mai ingheata.
Si ia tot traseul....de la vas , pe furtune si pana la duze. This post has been edited by vallixx: 9 Jan 2017, 12:53 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
O duci de dimineață în parcare la mol și o lași acolo pînă seara.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cand ruleaza las fierbinti? Ca dau numai din greseala de el si vreau sa incep sa il vad.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Salinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 18 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Numai sambata seara. Tocmai ce a fost!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Grandtour
1.6 16v Privilege 2004 cu GPL
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
P-asta l-am vazut si m-am starnit. Nu mai e joia?
|
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Salinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 18 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Din decembrie, l-au mutat sambata.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Grandtour
1.6 16v Privilege 2004 cu GPL
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Au promovat.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Unde e dragnea?
|
--------------------
MK2
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
In vreo gaura de sobolan. Misca din mustati impreuna cu subalternul lui, Grindeanu.
Apropo de Grindeanu. Cica: " Mama lui și soția lui Ilie Sârbu sunt surori! Sorin Grindeanu și Daciana Sârbu(Ponta) sunt verișori de gradul întâi. Restul sunt detalii... Faptul că i-a trădat pe cei care l-au ajutat în viață, clanul Sârbu-Ponta, pentru a deveni sclavul lui Dragnea arată că acest personaj este în stare de orice... Ponta l-a făcut deputat și apoi ministru. Primul lider de filială care l-a trădat pe Ponta a fost Grindeanu..." Sursa: Detaliul EXPLOZIV despre Grindeanu! Mama lui și mama Dacianei Sârbu sunt surori! Asa ca nu e de mirare comportamenul lui de acum |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Am șanse să găsesc pe undeva un triunghi reflectorizant auto mai mic decît astea standard de prin supermarketuri? Adică el însuși să nu fie neapărat mai mic, ci mai pliabil, să se strîngă mai mult. Am în portbagaj un loc dedicat pentru el, dar e prea mic pentru prăjinile astea de patruj' de centimetri pe care le am eu.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.909 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
QUOTE(Lex Luthor @ 2 Feb 2017, 09:57) In vreo gaura de sobolan. Misca din mustati impreuna cu subalternul lui, Grindeanu. Apropo de Grindeanu. Cica: " Mama lui și soția lui Ilie Sârbu sunt surori! Sorin Grindeanu și Daciana Sârbu(Ponta) sunt verișori de gradul întâi. Restul sunt detalii... Faptul că i-a trădat pe cei care l-au ajutat în viață, clanul Sârbu-Ponta, pentru a deveni sclavul lui Dragnea arată că acest personaj este în stare de orice... Ponta l-a făcut deputat și apoi ministru. Primul lider de filială care l-a trădat pe Ponta a fost Grindeanu..." Sursa: Detaliul EXPLOZIV despre Grindeanu! Mama lui și mama Dacianei Sârbu sunt surori! Asa ca nu e de mirare comportamenul lui de acum Le-a luat ceva sa descopere chestia asta, desi se stia de mult in unele cercuri... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 4 Feb 2017, 14:09) Am șanse să găsesc pe undeva un triunghi reflectorizant auto mai mic decît astea standard de prin supermarketuri? Adică el însuși să nu fie neapărat mai mic, ci mai pliabil, să se strîngă mai mult. Am în portbagaj un loc dedicat pentru el, dar e prea mic pentru prăjinile astea de patruj' de centimetri pe care le am eu. ![]() Ford nu au? La cati bani le-ai dat pentru masina aia, poate isi fac si ei o pomana, pe bune acum. |
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Exact asta am scris si eu, dar, inainte sa dau "adauga", m-am razgandit, sa nu par carcotas
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.027 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cric are?
Le Sa va bucurati sanatosi de ea. This post has been edited by wolfin: 5 Feb 2017, 10:17 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
De roata rezerva nu are rost sa mai intrebam...
|
--------------------
**
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot citisem topicul aseara si am ajuns si in Metro apoi...am vazut triunghiuri in cutie rosie cu lungimea cam de vreo 40 cm, latime vreo 4-5 cm si grosime 3-4 cm. Ma refer la cutie. Asa ca, Vlade, ca tot stai in zona, baga o fuga la ei si vezi daca se potriveste. Ma gandesc ca scos din cutie e mai mic.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
VladSoare |
![]()
|
Nu vă luați de Ford, că mi-au dat două triunghiuri. Nu e vina lor.
![]() Dar sînt prea lungi. Nu vreau să stau cu ele aruncate la întîmplare prin portbagaj. Am pe peretele lateral un loc mai ferit, cu o bandă cu elastic. În Mondeo 4 acolo îmi țineam triunghiurile. În hibrid locul ăla e mai mic și nu mai încap. Și nici sub podeaua portbagajului nu încap. ![]() Mă gîndeam că poate există unele care se strîng mai mult, care se fac mai mici. În comerț nu găsesc decît un singur model, peste tot același, exact ca ale mele. ![]() Chiar, e bună ideea. Să le scot din cutie. Poate fără cutie încap totuși. ![]() Cric și roată de rezervă n-are, pentru că n-are loc. Hibridul are bateriile sub podeaua portbagajului. Nu se poate comanda cu roată de rezervă. Vine cu kit de pană. This post has been edited by VladSoare: 5 Feb 2017, 11:14 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ciudata treaba cu cricul. A mea a venit cu kit de pana (compresor si spuma), dar avea si cric. Oricum, am luat si rezerva ingusta (16"), ca nu ma pot baza pe kit. Dar la a ta zici ca n-are loc nici macar aia...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
No, n-am nici o șansă să intre o roată acolo. Asta este, va trebui să am noroc să nu fac pană, sau dacă fac, să fac una reparabilă cu kitul. Altfel, sun la Țiriac să vină să mă tracteze pînă la o vulcanizare.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
Asta am vrut sa intreb, acel serviciu premium nu presupune si asistenta rutiera? Spre exemplu astia de la mazda dau mokka oricui isi face reviziile la ei.
In caz contrar, inscrie-te in ACR. |
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sau macar in Peace Corp!
|
--------------------
**
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.027 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si altii "uita" sa dea cricu.
![]() Bine ..e 50 lei la norauto dar ca idee. Eu zic sa se inscrie in psd. Alta intrebare? This post has been edited by wolfin: 5 Feb 2017, 12:00 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Unde?!
![]() Attached thumbnail(s) 766e885f_ScreenShot2016_12_02at6.45.31PM.png ( Size: 745.12k ) Number of downloads: 129 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
wolfin |
![]()
|
In piata!?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:19 |