Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salutare,
Stie cineva de unde as putea cumpara un capac de baterie OEM pentru un sony xperia Z1? |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Multumesc, dupa pret nu pare OEM nici pe departe.
Am cumparat una la 70 de lei si tot china este: scrisul de pe spate se deosebeste de la o posta fata de cea de pe telefon, nu avea antena NFC,iar geamul de la camera era ordinar si fara inelul cromat. Una de origine nu cred ca fie sub 100-150 de lei. Suma asta nu m-ar deranja daca produsul este ceea ce trebuie. |
--------------------
Renault
Latitude
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu incerci la orice service Sony?
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
AdR!@N |
![]()
|
Nu prea ii am la suflet, dar cred ca o sa incerc la ei.
|
--------------------
Renault
Latitude
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Dezavantaj, ajunge intr-o luna: http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sony+...er+OEM&_sacat=0
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Acum ca mi-as lua un laptop, as incerca si un card de cumparaturi cu 12 rate fara dobanda...dar banuiesc ca exista si alte costuri ascunse.Cine are asa ceva si la ce banca?... merita un astfel de card?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
nu sunt costuri ascunse, dar mai mult de 3 luni nu m-as intinde pentru un laptop.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Just. Mai bine mai asteapta cateva luni si ia-l cu banii jos.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 6 Feb 2016, 11:47) Acum ca mi-as lua un laptop, as incerca si un card de cumparaturi cu 12 rate fara dobanda...dar banuiesc ca exista si alte costuri ascunse.Cine are asa ceva si la ce banca?... merita un astfel de card? am eu, ING si merita nu sint costuri ascunse aragazul si frigiderul le-am luat asa, s-au platit singure ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
- B03???
2006 I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
La mine se merge pe BCR si Banca transilvania, parca nu as mai merge sa mai deschid un cont la alta banca...desi parca la ING am pensia!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
O explicatie pertinenta la cum functioneaza cardul de cumparaturi in rate fixe si capcanele la care nu te astepti.
http://www.conso.ro/carduri/atentie-capcan...xe-fara-dobanda |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Fac oleacă de crossposting, da' cafenelele sunt separate, so...
A folosit cineva servicii de genul www.e-zshipping.com pentru a aduce din state vreun produs? Pe mine mă interesează să aduc o placă de bază de pc un picuț mai specială și nu prea găsesc decât pe acolo. Am oroare de timp pierdut în vamă, declarații etc și ăștia, în particular, cică s-ar ocupa de toate cele. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Ce declaratii visezi acolo? La Posta Vamala se uita pe factura si iti baga TVA, platesti in 2 secunde si pleci
![]() This post has been edited by luck33ro: 10 Feb 2016, 09:27 |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bine. Eu știu ce visez, pen'că la mine-n sat e O SINGURĂ zi în care se face vama, cel puțin pentru persoane fizice. Acolo e ca la promoțiile la cratițe de la XXL.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Atunci ghinion. DHL face si serviciile vamale... Cred ca poti verifica pe internet si ceilalti curieri
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Tu ai citit ce am întrebat eu? Unde vezi tu "DHL"? Limitează-te, te rog, a răspunde STRICT la ce am întrebat, dacă știi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 10 Feb 2016, 09:26) Ce declaratii visezi acolo? La Posta Vamala se uita pe factura si iti baga TVA, platesti in 2 secunde si pleci ![]() Recent mi-a sosit o comanda din China de pe Aliexpress ... costul a fost 70 euro ... am fost , prezentat buletin, luat colet si plecat ... nu m-a intrebat nimeni nimic .... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu cumperi pe cineva din bucuresti, ca aici e mai liber, ca dupa aia sa primesti pachet sau sa faci tu un drum la copitala.
daca vrei te ajut. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
luck33ro |
![]()
|
Chinezii se adapteaza imediat
![]() |
--------------------
**
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
tot ce vine de pe Aliexpress vine default ... ori gift, ori 5-10 dolari
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am rezolvat cu locu de parcare. ieri am semnat actele. acu vreau sa-mi pun un teu sau ceva sa blochez accesu. stiti pa careva care face si monteaza d-astea.
am gasit pa net cate ceva, da's scumpe ptr o tija de metal. plus ca n-am cu ce sa-l montez. imi tre o scula cu acumulator sa dau gaura in beton. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la practicer e sistem de blocare la 100 lei.
vine si cu agrafe si cu lacat. mester gasesti in zona ca e santier continuu acolo la voi. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Nu poti sa-ti pui chiar in capat, la bordura, o placuta cu "Loc REZERVAT B-??-???, parcare cu ABONAMENT, VA ROG NU PARCATI"?
Eventual scris dedesubt mic de tot, "daca parcati pe locul meu, va dati acordul sa va tai cauciucurile si sa va traactez epava cu sufa in mijlocul strazii" ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda, cu Symbolul cred ca tracteaza tot. Cica in sectorul 2 nu e voie sa iti marchezi locul de parcare. Vezi si tu, cgb-ule, cum e pe la voi.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ala public, la el e privat, poate sa isi deseneze harta romanicei.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Atunci merg niste d'astea de amenintare. Era unul pe Lizeanu care avea poarta facuta de sus pana jos cu afise. Era simpatic.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 00:54 |