Anvelopele de iarna - obligatorii ?, s-a adoptat lege in acest sens...
![]() ![]() ![]() |
Anvelopele de iarna - obligatorii ?, s-a adoptat lege in acest sens...
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
zfmflorin |
![]()
|
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
azi am luat din Baumax, Debica Frigo2 185/65/R15- 88T=189/buc
This post has been edited by zfmflorin: 10 Nov 2010, 20:53 |
--------------------
Hyundai
Tucson
- BV 29 --H
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022 ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pret de dumping/...
![]() |
--------------------
**
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prețul sau produsul?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
luck33ro |
![]()
|
http://www.carbibles.com/tyre_bible.html anvelopele mai vechi de 6 ani ca an de fabricatie = terminate
![]() 11 Nov 2010, 09:36: si alte calcule interesante acolo This post has been edited by luck33ro: 11 Nov 2010, 09:36 |
--------------------
**
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tot acel site (www.carbibles.com) e foarte interesant, dar nu se adreseaza celor ce sunt soferi adevarati, care n-au nevoie nici de anvelope de iarna, nici de abs, esp si alte minuni tehnologice.
|
--------------------
-
-
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Anvelopele de iarna data achizitionate pe banii lor - ai soferilor care vor sa circule in aceasta iarna - ramane problema nedeszapezirii corecte si la timp - din lipsa de mijloace circulante
![]() |
--------------------
---
---
- ---
--- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Unde ai făcut școala?
|
--------------------
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"ai facut" !?!?!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(rodi @ 11 Nov 2010, 10:46) Anvelopele de iarna data achizitionate pe banii lor - ai soferilor care vor sa circule in aceasta iarna - ramane problema nedeszapezirii corecte si la timp - din lipsa de mijloace circulante Acum ca soferi echipati ce sunteti, puteti sa le reprosati autoritatilor ca nu sunt pregatitite si isi fac treaba. Isi pun paie in cap, cu ocazia asta chiar nu mai au ce sa le reproseze soferilor.![]() This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2010, 10:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ar putea să invoce faptul că nu ne-am luat toți prafster, cu 4x4 pe hârtie și 4x1 în realitate, ca orice logan.
|
--------------------
-
-
|
|
rodi |
![]()
|
Cum poti sa lasi tir-ul numai la axa motrice ?
|
--------------------
---
---
- ---
|
|
Andrei Iulian |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 December 09 ![]() |
Salut! Nu pot spune ca sunt fericit de aceasta initiativa legislativa, insa din multe puncte de vedere ea este fireasca! Totusi, in conditiile evolutiei economice si sociale de la noi, a scaderii drastice a salariilor, trebuiau sa anunte aceasta schimbare in codul rutier cu ceva mai mult timp in urma...dar asta este, nu le poti cere mai mult decat minimul oferit de natura! Asta iarna abia am reusit sa urc o amarita de bordura pentru a putea parca masina! Asa ca m-am abtinut sa o folosesc pe nametii care au fost in Bucuresti! Saptamana aceasta am reusit sa incalt masina cu gume de iarna si astept cu interes sa vad cum se comporta pe vreme mai putin frumoasa!
|
--------------------
Renault
Symbol Privilege 1.5 dci
2009
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 11 Nov 2010, 11:53) Acum ca soferi echipati ce sunteti, puteti sa le reprosati autoritatilor ca nu sunt pregatitite si isi fac treaba. Isi pun paie in cap, cu ocazia asta chiar nu mai au ce sa le reproseze soferilor. daca esti echipat corespunzator nici nu o sa te intereseze ca nu isi fac autoritatile treaba, corect? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
tine loc si de magie ... chiar daca m-am exprimat delicat ca un ciocan
This post has been edited by IRONICK: 11 Nov 2010, 16:45 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(rtBK @ 11 Nov 2010, 17:43) daca esti echipat corespunzator nici nu o sa te intereseze ca nu isi fac autoritatile treaba, corect? clarrrr...ce frumos este sa ai 4x4 si gume de iarna...siiiiii sa nu poti ca sa iesi de pe stradute...ca zapada este de 1 m...ce frumos este sa vezi o parcare de 50 masini...toate echipate cu gume de iarna..si nimeni sa nu iasa ...pentru ca nu curata nimeni 200 m de strada plina cu zapada destul de mare....ce am scris mai sus = cazuri reale de la mine de la bloc+stradute... nu am norocul sa stau la strazile care se deszapedesc iarna....soarta...DAR am gumeeeee de iarnaaaaaaa.. ![]() This post has been edited by M i h a i: 11 Nov 2010, 16:57 |
--------------------
------
------
------
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(Andrei Iulian @ 11 Nov 2010, 17:26) a naibii scadere drastica, da frigiderele la care le zic unii masina nu le-ar lasa acasa. deci sa intelegem ca unii au bani sa intretina masina, sa-i puna benzina, sa-i faca rca, sa-i cumpere rovigneta, da sa dea banii pe ceva care tine direct de siguranta lor, a masinii, si a noastra n-ar da bani ![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
luck33ro |
![]()
|
Au unii chiar bani de 2-3 randuri de masini. Pe aia o sa-i vezi cei mai nervosi pe lege
![]() |
--------------------
**
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Marian66 @ 11 Nov 2010, 16:56) da sa dea banii pe ceva care tine direct de siguranta lor, a masinii, si a noastra n-ar da bani Ii pasa cuiva de siguranta lor? Conteaza doar a partenerilor de trafic.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 11 Nov 2010, 16:53) ce frumos este sa vezi o parcare de 50 masini...toate echipate cu gume de iarna..si nimeni sa nu iasa ...pentru ca nu curata nimeni 200 m de strada plina cu zapada destul de mare.... Doamne fereste sa puna careva mana pe lopata si sa elibereze intrarea in parcare sau aia 200m. Vorba aia, sa vina primarele sa ne dea zapada din fata usii, ca d'aia platim impozite. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 11 Nov 2010, 17:16) Doamne fereste sa puna careva mana pe lopata si sa elibereze intrarea in parcare sau aia 200m. Vorba aia, sa vina primarele sa ne dea zapada din fata usii, ca d'aia platim impozite. Stai sa vezi... ca "alesii" bucurestilor au hotarit ca nu ai voie sa "arunci" zapada nici pe carosabil, nici pe trotuar si nici pe spatiul asa-zis verde... Da' totodata tre' sa deszapezesti trotuarele, parcarea... |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
rtBK |
![]()
|
stiu ca incep o discutie veche, dar mi se pare normal sa nu arunci pe carosabil si trotuar.. pe spatiu verde... cred ca totusi se refera la locurile amenajate de adp.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cica legea se amana pentru anul viitor: http://www.antena3.ro/romania/ordonanta-pr...012-113028.html
Colegu' rtBK, ai scapat, poti sa nu mai pui anvelopele ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
rtBK |
![]()
|
cum sa nu le pun? e placerea mea chiar
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
glowstar |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 3 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
"Anvelopele de iarnă vor deveni obligatorii de anul viitor.
Ordonanța privind obligativitatea anvelopelor de iarnă va intra în vigoare din 2011.Este posibil ca măsura să nu se aplice în interiorul orașelor și municipiilor." Sursa: Realitatea[.]net Cine este responsabil si vrea sa circule in siguranta isi va cumpara anvelope de iarna. |
--------------------
Renault
Symbol
2010 Best 1.2 16v
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
rodi |
![]()
|
QED (lat.)
This post has been edited by rodi: 11 Nov 2010, 21:13 |
--------------------
---
---
- ---
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
S-a amnat ea pentru anul viitor, dar tampeniile de genul "șoferii de autoturisme și camioane vor fi obligați să utilizeze anvelope de iarnă în perioada 1 noiembrie-31 martie. Totodată, autovehiculele vor trebui să aibă montate pe roți lanțuri sau alte echipamente antiderapante omologate atunci când circulă pe drumuri acoperite cu gheață sau polei" raman.
Mie nu-mi vin acum in cap ce echipamente antiderapante pot fi folosite pe gheata sau polei. Lanturile cred ca ies din discutie din start. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:02 |