My Duster 4WD 110cp, Jurnal de bord
![]() ![]() |
My Duster 4WD 110cp, Jurnal de bord
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Jun 2010, 18:30) Pentru senzatia aia naspa cu treapta I prea scurta nu e vinovata treapta in sine, ci MOTORUL de rahat... La orice diesel, indiferent daca treapta I e "scurta" sau "normala", tot naspa e... Nu vreti o treapta "inutila", evitati tractoarele... Daca ai fi condus suficient timp tractoare, nu mai vorbeai aiurea. Ma refer la tractoare cat de cat spalate, nu din 1900 toamna. Fata de benzina la fel de scurte sunt si a 2-a sau a 3-a. Cine e de vina ca tu nu te-ai acomodat? ori nu ai avut timp, ori nu ai avut chef. Merg tractoarele foarte bine, chiar daca tie ti se par de rahat. This post has been edited by cdadan: 15 Jun 2010, 18:16 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
Citind acest topic m-am convins.....imi voi vinde toyota Lc 100 si trec pe duster ca e ultracapabil....
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
Lostboy |
![]()
|
O da, ce să spun. Sunt așa demodat că te-npiedici de mine.
15 Jun 2010, 22:06: QUOTE(Danny_bb @ 15 Jun 2010, 22:00) Ai ajutat comunitatea pe topicul ăsta, de ai transpirat ... sau e de la căldură?!?!? Cred că de la căldură stresul .... This post has been edited by Lostboy: 15 Jun 2010, 21:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
puyutzu07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 9 January 09 ![]() |
cine spune ca este tractor inseamna ca nu l-a condus sau ca a facut si el un test drive cu maina condusa de 30 de persoane cel putin si rupta. e nomal sa fie zgomotoasa dupa ce toti isi dau corigenta cu ea.Am deschis un topic sa discutam nu sa ne certam sau sa ne contrariem.
Am deschis topicul pt cei care au duster 1.5 sau pentru cei care sunt capabili sa vorbeasca civilizat..nu pt vulpii care nu pot sa ajunga la strugurii si spun ca sunt acrii. Stiu am fost cam rautacios dar asta e.Sper sa putem discuta civilizat de aici incolo. Bafta. |
--------------------
Dacia
logan 1.5Dci 85hp
2008
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
vezi ca aici tu ai functie de moderator, poti sa stergi, sa editezi posturile care nu iti convin...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Tre' să recunoști că asemănarea cu benzinarul a fost hazardată.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 15 Jun 2010, 17:59) QUOTE(Lostboy @ 15 Jun 2010, 21:03) O da, ce să spun. Sunt așa demodat că te-npiedici de mine. Ai ajutat comunitatea pe topicul ăsta, de ai transpirat ... sau e de la căldură?!?!? Cred că de la căldură stresul .... QUOTE(Lostboy @ 15 Jun 2010, 21:27) Despre ce tot vorbesti ?!?!!? nimeni nu te intelege ![]() @Puyutzu mai pune niste poze cu masina si ceva filmulete te rog ![]() Nu te tenteaza protectiile de plastic pentru aripi? Dau un look mai musculos masinii, si avand in vedere ca iesi cu ea pe teren te-ar putea scuti de ceva zgarieturi/indoituri. Apropo, culoarea cum s-ar preta la zgarieturi/spalari repetate? This post has been edited by Cristi A: 15 Jun 2010, 21:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
Lostboy |
![]()
|
E greu, nu?!?! Lasă că-ți trece ....
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(puyutzu07 @ 15 Jun 2010, 22:22) cine spune ca este tractor inseamna ca nu l-a condus sau ca a facut si el un test drive cu maina condusa de 30 de persoane cel putin si rupta. e nomal sa fie zgomotoasa dupa ce toti isi dau corigenta cu ea Daca o masina nu rezista la un "test drive", insemna ca sta foarte prost la capitolul fiabilitate si este de unica folosinta. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-ai luat raspunsul din tastatura... Ce sa pateasca o masina dupa 30-40 drive teste de cate 2-3 km? Si facute cu insotitor...
This post has been edited by PaulT: 15 Jun 2010, 22:07 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cam cate drive teste se fac pana sa ajunga la 20.000km?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE ..nu pt vulpii care nu pot sa ajunga la strugurii si spun ca sunt acrii. Vezi ca aici ai cam dat-o in bara. DUSTER-ul cred ca este cel mai ieftin SUV de pe piata. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 15 Jun 2010, 19:14) Daca ai fi condus suficient timp tractoare, nu mai vorbeai aiurea. Ma refer la tractoare cat de cat spalate, nu din 1900 toamna. Fata de benzina la fel de scurte sunt si a 2-a sau a 3-a. Cine e de vina ca tu nu te-ai acomodat? ori nu ai avut timp, ori nu ai avut chef. Merg tractoarele foarte bine, chiar daca tie ti se par de rahat. Daca as fi vrut as fi condus suficinet. Dar nu vreau. DE CE SI CU CE SA MA ACOMODEZ? Cu schimbatul treptelor mai repede si mai des decat tiristii? WTF, conduc o masina de 1.x tone, sau trag un trailer de 30 tone? Cu zgomotul? Cu fumul emanat in atmosfera? Pentru ce? Da, si cu o durere de masea te poti obisnui, DAR DE CE SA O FACI??? N-as avea nimic impotriva dieselistilor, atat timp cat esapamentele ar fi montate in habitaclu... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Bine spus Cataline !
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 16 Jun 2010, 12:14) N-as avea nimic impotriva dieselistilor, atat timp cat esapamentele ar fi montate in habitaclu... Ce ne facem noi fara funingine si miros imputit???? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Simplu...ne luam ivtec de 2.4 cu Emisii CO2 204...ne umezim cand auzim de honda...avem visuri umede cu honda-ozn.......decat un 2.0 dci cu CO2 185....ne plangem de consum....si ne laudam cu zgomotul de benzinar rs produs de 1.4 mpi...deh..nu suna ca un U650..
This post has been edited by M i h a i: 16 Jun 2010, 21:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
mai cu mila bre
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Jun 2010, 12:24) uneori cand masina e a familiei n-ai ce face ![]() QUOTE(M i h a i @ 16 Jun 2010, 12:49) Simplu...ne luam ivtec de 2.4 cu Emisii CO2 204...ne umezim cand auzim de honda...avem visuri umede cu honda-ozn.......decat un 2.0 dci cu CO2 185....ne plangem de consum....si ne laudam cu zgomotul de benzinar rs produs de 1.4 mpi...deh..nu suna ca un U650.. sa stii ca co2 nu este cel mai periculos dintre noxele emanate de un automobil... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Vorba multa,poze ioc
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cearta aiurea! Poze, impresii nu batut campii si scandal!
Am vazut Duster negru! Lipsit de orice vreti voi! Insipid! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
crezi ca alta culoare face masina mai buna?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Pot sa va intreb si eu ceva? Ce aveti cu topicul omului? V-a zgariat masina in parcare? V-a taiat fata in trafic? Ca e verde sau albastra, voi credeti ca omului ii pasa de parerea voastra?
... Stiu domnilor moderatori si eu sunt Offtopic... rau de tot!, dar nu m-am putut abtine... |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
e singurul topic cu duster... refulam si noi
![]() eu unul il felicit pentru achizitie, chiar mi-as dori si eu una... dar asta nu o sa faca masina asta sa aibe 6 viteze ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme .Am testat si eu aceasta versiune si mi-a placut , motorul nu e zgomotos cum spun unii si am condus ceva dieseluri, chiar si tractoare .Bafta
|
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 15 Jun 2010, 18:33) Pai suna la VC si reclama, sigur nu esti primul... Nu era water closet? PS: VC de la vocea clientului, nu de la wet closet. ![]() O treapta intai mai scurta este gaselnita constructorilor de SUV-uri prin care evita montarea unui reductor. Deasemenea si cele 6 trepte etajate scurt, suplinesc reductorul (sau cel putin incearca). O treapta 1 mai scurta s-a folosit pe cutiile de viteze de camioane. Este folosita doar cand masina este incarcata, altfel, fiind goala, se pleaca cu treapta a 2-a. In cazul de fata nu e gresit sa pleci nici cu a 1-a, nici cu a 2-a. In functie de drum (daca e in panta sau in rampa) se poate alege intre. In general la vehiculele 4x4, treapta 1 e mai scurta, pentru ca aderenta e mult mai buna si dinamica pe acceleratie e putin altfel fata de masinile cu tractiune doar pe fata. Una peste alta, e totusi o masina gandita si care va avea succes. Pacat ca nu toti o vor achizitiona pentru ce e ea ca masina. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 16 Jun 2010, 20:01) Pot sa va intreb si eu ceva? Ce aveti cu topicul omului? V-a zgariat masina in parcare? V-a taiat fata in trafic? Ca e verde sau albastra, voi credeti ca omului ii pasa de parerea voastra? ... Stiu domnilor moderatori si eu sunt Offtopic... rau de tot!, dar nu m-am putut abtine... ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 08:20 |