Incident pe trecerea de pietoni, o fata pe role a dat peste masina mea
![]() ![]() ![]() |
Incident pe trecerea de pietoni, o fata pe role a dat peste masina mea
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
injuri ca nu te-ai nascut intr-o tara cu legi normale. Nu e singurul, se practic intentionat sistemul asta de catre tigani, pirandele si puradeii se izbesc de laterele masinii si incep sa se vaite, in scopul obtinerii de foloase materiale, am auzit de atatea cazuri...bine, cu Laurentiu nu e cazul asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Injuri ca altceva nu-ti mai ramane de facut si pe viitor "belesti" ochii... Scuze de exprimare. Am povestit pe aici ce-am patit si eu candva... si cu bune dar si cu rele... Stiu ce-i aia sa fiu in cercetari si-l inteleg perfect pe Laurentiu. Cu toate ca ale mele cazuri nu prea se aseamana cu al lui, procedura anchetei este aproape identica... daca nu cumva aceeasi. In Romania astea sunt legile. Cineva trebuie sa-si justifice banii luati la munca... si aici ma refer la politisti si procurori. Mai rau e ca trebuie citati martorii pana la de 3 ori daca nu se prezinta din prima sa dea cu subsemnatul. Abia apoi se trimite dosraul la parchet.
Deci Laure, tine-te tare! Incearca sa vorbesti cu familia fetei sau chiar cu ea... si asteapta-te sa primesti acasa citatie sa mergi la politie, unde in prima faza vei fi audiat. Daca iti poti prelungi periodic dovada, fa-o, ca apoi, daca trec "n"zile, am impresia ca nu prea mai ai voie... si ramai in aer, dar agatat puternic de ancheta. This post has been edited by Flamingo: 21 Apr 2010, 06:43 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
apropo de patania colegului. alaltaieri veneam pe lacul tei pe linga circ. mergeam usor, sub 50, ca acolo sint cam 3 - 4 treceri in 500 de metri. ma uit inainte, lateral nimic. vad indicatorul de trecere pietoni, reduc usor, poate o sari vreunu' care are ginduri negre...nimic...ma apropii usor de trecere cind zvic ! 2 pustani au venit repede de pe trotuar, aproape in fuga, pina sa reactionez eram cam doua treimi pe trecere...calc brusc frina...patineaza un pic - ploua, aia nimic...repede, repede prin spatele masinii dupa care au luat-o in diagonala, nu au mai trecut pe trecere...nu stiu ce naiba se grabeau asa...
asa ca poti sa fii super atent daca gasesti specimene din astea...te-ai scos ! This post has been edited by george_scala_2004: 21 Apr 2010, 07:18 |
--------------------
...
...
...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 21 Apr 2010, 07:41) nu e indicat sa caute sa intre in legatura directa cu fata ... sugerez sa insiste sa aiba o discutie cu fata in prezenta unuia din parinti (sau amandoi) si asta prin exprimarea intentiei de a avea o discutie cu parintii fetei in prezenta copilei orice intentie sau exprimare a intentiei de a discuta direct cu fata e posibil sa incite si mai mult spiritele - asta in functie de atitudinea parintilor ... parinti care nu au fost acolo si care probabil isi considera copilul nevinovat si pe laurentiu un sofer iresponsabil |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Deci sugerezi sa nu miste niciun deget in acest sens ca sa nu para cu musca pe caciula iar aia sa-l vada vinovat. Da, este si asta o varianta... dar poate face el asta?
Cand am dat peste betivul ala pe DN7, pe moment imi venea sa-l omor cand am vazut ce a facut masinii, dar ulterior m-a cuprins remuscarea... Asa suntem noi, romanii... mai "moi". In astfel de cazuri, cand ne stim NEVINOVATI ar trebui sa ne doar in fund si sa lasam legile sa vorbeasca pentru noi. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
trebuie sa faca tot posibilul sa aiba o discutie cu fata in prezenta familiei (vorbind intre noi), de fapt cu familia in prezenta fetei (in varianta oficiala)
![]() asta ar fi si impulsul meu, sa merg sa o caut pe fata si in gaura de sarpe ... daca afla parintii ca sunt driblati, poate iesi urat - asta in functie si de relatia lor parinti-copil laurentiu nu poate sta cu mainile in san dar trebuie sa fac totul calm, calculat, oficial (pana acum a procedat corect punandu-se la dispozitia alora in litera legii) si nu impulsiv, agresiv dar nici cu capul plecat atata timp cat se considera nevinovat esti tata flamingo, pune-te in locul lor ... copilul tau a avut contact cu o masina si are versiunea lui (care poate il disculpa) ... ti se pare imposibil ca plodul sa fi parcurs doua benzi si un pic si sa loveasca masina in aripa din fata, eventual dincolo de trecere si apoi soferul iti mai si haituieste copilul laurentiu se considera nevinovat, merge pe cale oficiala si discuta cu copilul (minor) in prezenta parintilor din postura de sofer nevinovat parintii aia pot judeca la cald sau la rece ... asa cum il sfatuim noi pe laurentiu sunt si altii care poate ii sfatuiesc pe parintii fetei sa-l scurga de bani pe sofer din pacate multi nevinovati platesc in tara asta si d-aia nu poate sa ne doara in fund si sa stam sa ne faca legea dreptate ci trebuie sa ne facem noi dreptate in litera legii, fie ca ne convine ea sau nu This post has been edited by crisolro: 21 Apr 2010, 09:09 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Laurentiu: Din cate vad acolo e semafor. Tu te-ai oprit la semafor sau era intermitent si se trece la "mica intelegere"? Oricum vad ca intre benzi este un loc pietonal in care pietonii asteapta sa transverseze si celalat sens.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Laurentiu , poate te ajuta urmatorul articol:
Art. 207. - Se interzice pietonilor: a) sa circule pe autostrazi; b ) sa circule pe partea carosabila a drumului public daca exista amenajari rutiere destinate circulatiei acestora; c ) sa traverseze drumul public prin alte locuri decât cele permise ori prin locurile permise, în fuga si/sau fara sa se asigure ; d) sa prelungeasca timpul de traversare a drumului public, sa întârzie ori sa se opreasca fara motiv; e) sa ocupe partea carosabila în scopul împiedicarii circulatiei; f) sa se angajeze în traversarea drumului public atunci când se apropie un autovehicul dintre cele prevazute la art. 32 alin. (1) din ordonanta de urgenta. si Sectiunea 4, articolul 205 - aliniatul (3): (3) Traversarea drumului public de catre pieton se face perpendicular pe axul acestuia, numai prin locurile marcate ori/si semnalizate cu indicatoare, iar în localitati, în lipsa acestora, pe la coltul strazii, dupa ce s-a asigurat ca o poate face în siguranta pentru el si ceilalti participanti la trafic. ar fi fost bine daca ai putea face rost de o inregistrare a evenimentului This post has been edited by UXE: 21 Apr 2010, 13:27 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, numai ca trebuie sa si dovedeasca...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Semaforul nu functiona de nici un fel, nici sambata seara, nici luni dimineata, deci se exclude. Oricum, mai bine asa, la un semafor ce functioneaza ai nevoie de martori ca erai pe verde si nu pe rosu.
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce mai e nou?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
e clar ca laur nu e vinovat dar legea poate spune altceva! eu m-am racit cand era sa iau pe trecere o tigancusa borata care mi-a sarit in fata, aveam ceva viteza nu cred ca peste viteza legala dar cand m-a vazut ca vin hotarat a facut un pas in spate! a fost mai rau ca atunci cand m-am bagat intr-o depasire fff din scurt (asta ca senzatie)!
p.s. incearca sa iei legatura familia sa vezi ce au de cand!daca sunt oameni normali ar aprecia acest gest! |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
deci tu faci depasiri din scurt ca senzatie. as vrea sa ne intalnim si eu sa am un tir.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
Nu stiu daca il ajuta pe Laurentiu, dar azi am dat peste un cretin care mi-a tasnit de dupa masini. Initial nu a patit nimic, insa dupa ce am oprit masina... si speriat de situatie, cretinul a cam patit un cap in gura. Imi pare rau pentru el, dar fiecare cu aia ma-sii.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
nu era depasirea facuta pentru senzatii ci din lipsa de experienta!! eram incepator (aveam permisul de o luna) si am vrut sa--l depasesc pe unu tot cu o dacie si din fata venea o dacie am zis ca am timp si am avut dar cand am revenit masina a intrat in tangaj si am tinut de volanul ala de parca eram in Atlantic si el era un colac de salvare! apoi am gandit uite cum era sa crapam la 24 de ani (eram si cu nevastamea in masina care se albise la fata)!
eu am cumparat doar senzatiile care auy fost mult mai puternice acum cand puteam sa omor pe cineva dacat atunci cand puteam eu muri! |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 1 May 2010, 22:39) Nu stiu daca il ajuta pe Laurentiu, dar azi am dat peste un cretin care mi-a tasnit de dupa masini. Initial nu a patit nimic, insa dupa ce am oprit masina... si speriat de situatie, cretinul a cam patit un cap in gura. Imi pare rau pentru el, dar fiecare cu aia ma-sii. Flamingo sa inteleg ca l-ai trosnit? |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@Flamingo - Laurentziu a facut ce ar trebui sa te oblige bunul simt, tu ai facut ce te-a obligat nationalitatea...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Urat, foarte urat
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
M-am luat cu treaba si n-am mai apucat sa dau pe aici.
Miercuri m-am infiintat din nou la Tulcea, ca sa-mi prelungesc dovada de circulatie. Politistul care se ocupa de caz (foarte amabil de altfel, n-am ce sa-i reprosez), m-a indrumat spre Parchet, unde se afla dosarul meu. Ajung eu acolo, constat programul "lung" de 10-12 in fiecare zi lucratoare, vad 10:25 pe ceas, intru, la poarte dupa o scurta discutie cu paznicii mi se inmaneaza o cerere si sfatul de a cauta un xerox pentru a face o copie la buletin si la dovada de circulatie. Revin eu cu astea, si intru apoi la procurorul de serviciu. Aici, o doamna care se uita cam urat la mine (deh, dosar penal, am lovit o fata pe trecere, etc, n-am stat sa o lamuresc, nu ma intereseaza), imi preia hartiile si imi spune ca d-l Procuror e la tribunal si ca sa revin pe la 11:40. O intreb daca o mai gasesc acolo, imi spune ca da, dar imi mai spune si ca "normal depuneti cererea si in 2-3 zile e gata". Ha? Adica eu tocmai imi luasem o zi libera de la servici (cu taiatul aferent din salariu ca asa-i la noi), dadusem aproape 100 ron pe bac si benzina pana la Tulcea doar ca sa depun o cerere si sa mai dau inca 50 de lei 2-3 zile dupa (presupunand ca ma pot deplasa si cu maxi-taxi, sa nu-mi mai misc fundul in masina) si sa iau o hartie stampilata? Pai in stilul asta renunt. In fine, mi se zice sa astept si, dupa vreo 3 sferturi de ora sunt chemat la grefier, unde mi se da o rezolutie cum ca am dreptul sa mi se prelungeasca dovada. Cu rezolutia fuga la Rutiera (noroc ca aveau program de dupa-amiaza), unde mi s-a prelungit dovada cu inca 30 de zile. N-am mai zis nimic ca nu mi s-au adunat zilele pe care le mai aveam pana imi expirau cele 15 zile de prima data ale dovezii (normal dovada imi expira duminica, 2 mai), sau ca n-am mai apucat sa-mi consult dosarul sa vad in ce stadiu e (teoretic se terminase programul), am zis bodaproste ca n-am venit degeaba la Tulcea si am plecat. De la politist am obtinut si telefonul parintilor fetei. A raspuns mama fetei, si, dupa voce, mi-am dat seama ca nu e o persoana prea agreabila. Mi-am dat intalnire chiar in centru cu doamna, care insa a venit fara fiica ei. De cum ne-am intalnit, m-a abordat ca si cum eu as fi fost vinovatul absolut, mi-a spus ca are cateva prietene care au vazut ca eu aveam viteza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce ma intereseaza acum, e cum as putea sa-mi obtin permisul de conducere in original pana la finalizarea dosarului. Daca il am pe mana, sincer nu ma mai intereseaza ce se mai intampla mai apoi, intrucat in cel mai rau caz ma pot alege cu permisul suspendat 3 luni (cu posibilitatea de a-l lua inapoi dupa o luna) si o amenda. Sincer, mi se pare mai convenabil asa, drumurile la Tulcea per total ma costa mai mult, si cu dovada asta nu pot circula in afara tarii. Dar daca suspendarea opereaza in toamna sau mai tarziu, cand se finalizeaza dosarul (din ce am auzit poti sa stai si un an intreg fara permis), mi-e mai convenabil. Cum eu in vara asta imi planificasem sa vizitez Odessa si peninsula Crimeea, in Ucraina, pentru mine e ca si cum as avea permisul suspendat pe termen nedefinit. This post has been edited by Laurentziu83: 3 May 2010, 18:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
gaby007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 12 May 10 ![]() |
am vzt si eu o faza de genu cand un puradel a rupto l-a fuga ,dintre 2 masini parcate imediat dupa trecere, oblic peste trecerea de pietoni si sa lovit cu fata in oglinda unui cielo. bineinteles ca a venit piranda si cu vreo 2 "tiganusi" si a iesit o bataie. si apoi esti vinovat de parasirea locului accidentului. sa ne spui cand se va solutiona
|
--------------------
BMW
318
1993
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Va tin la curent. Momentan am alte treburi pe cap, pe 27 trebuie sa ma duc iar la Tl sa-mi prelungesc nenorocita aia de dovada si, cu ocazia asta, ii intreb daca nu pot sa-mi ia direct permisul pe 3 luni si amenda, intrucat mi-ar fi mai convenabil asa decat sa ma tot plimb luna de luna si sa nu pot conduce o masina in afara tarii.
Si sa-mi fie invatatura de minte sa mai predau permisul la politisti la o situatie de gen. Daca imi pastram permisul in buzunar, din partea mea puteau sa se intinda pana la sfantu asteapta, ca nu ma mai interesa, mai am o contestatie la o amenda de prin 2007 la tribunal care a ramas asa si nu ma mai intereseaza, important e ca nu a ajuns la fisc. |
--------------------
.
.
.
|
|
razvannn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 5 February 08 ![]() |
imi pare rau de intamplarea ta nefericita dar , dreptul de a conduce autovehicule nu til poate suspenda inca pana nu esti gasit vinovat ai permisul retinut pt cercetari doar , si faza cu nu dau permisul e egala cu zero ti-l suspenda din calc oricum ,
|
--------------------
renault
19 /1,7 75 cp 1995
1995
- B-37-DUG renault 19 1.7 75 cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Da, e adevarat, dar daca pateam la Oradea ceva asemanator, sigur nu faceam lunar drumul pentru reinnoirea dovezii, le ziceam sa ma anunte cand se finalizeaza, il predam daca era nevoie si cu asta basta.
Asa, naveta la Tulcea e posibil sa o fac mai bine de 1 an, deci vreo 12 drumuri in total. Mai bine platesc o amenda de 500 de lei ca refuz sa-l predau decat sa fac spe mii de drumuri. |
--------------------
.
.
.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Lau, te vad foarte optimist in ultimele postari... intrebarea mea este: TU TI-AI VAZUT DOSARUL? Ai spus ca ai fost la Parchet, dar nu ai zis daca ai vazut dosarul... ar trebui sa mergi acolo, sa faci cerere sa il vezi si sa iti faca fotocopii dupa tot ce se afla la dosar (te va costa un picut). Iar cu fotocopiile, poti merge la un avocat. Caci, varianta sa mergi cu avocatul la parchet pentru consultarea dosarului ar fi mai scumpa, presupun...
Vad ca tu esti optimist ca primesti permisul... din experientele intalnite, eu stiu ca, cat timp exista o ancheta penala in curs, NU se restituie permisul. Ai mai scris ca ma-sa caprei aleia ti-ar fi spus ca nu depune plangare... VEZI CA MINTE. Din moment ce ea a facut examen medico-legal (care minte ca a mai si costat-o), atunci intentiile ei sunt clare, nu? Tu trebuie sa vezi ce se afla la dosar... si sa stii ca dosarul s-ar putea sa nu fie complet; noi "probe" mai pot fi adaugate de catre anchetatori pe masura ce sunt "descoperite" (adica inventate)... daca vezi in dosar o plangere din partea parintilor fetei, atunci sa stii ca e naspa... daca nu vezi, poate insemna ca inca nu a fost depusa, sau ca nu exista... Dar, TREBUIE SA VEZI CERTIFICATUL MEDICO-LEGAL, si numarul de zile de "ingrijiri" trecut pe el... nu conteaza ca a avut fractura deschisa sau inchisa, sau rana sau julitura, sau ca i-a tras tac'su cateva curele k sa-i inroseasca fundul inainte de a se duce la medic; singurul lucru care conteaza este numarul de zile de "ingrijiri" trecut in certificat... Daca cumva numarul de zile este peste 20, vorbeste urgent cu un avocat, si intreaba-l direct: iti recomanda, sau nu, sa soliciti inca o expertiza medico-legala (contraexpertiza?), facut in "alta parte" (si, practic, la o data ulterioara)... si cum zice avocatul, asa sa faci... Cel mai fericit caz pentru tine ar fi sa nu se fi depus plangere din partea alora... caz in care, procurorul poate hotari sa mearga in instanta doar cu probele adunate (daca are certificat cu peste 20 de zile, sigur va merge in instanta), unde sentinta va fi de reeducare prin amenda penala de 1000 lei (sau cat naiba mai e acum). Nu vei ramane cu cazier penal... Daca cumva au depus plangere, fuga la un avocat, intreaba-l daca, avand in vedere probele, e oportun sau nu, sa ii "convingi" sa o retraga... Daca certificatul ala are nr. de zile de ingrijiri mic, atunci cred ca poti sa rasufli usurat... Tine-ne la curent... si multa bafta... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca dosarul se afla deja la Parchet, este semn bun!
![]() Nu minte cand spune ca platit expertiza medico-legala si nu cred ca minte cand spune ca nu depune plangere. Mai degraba rezultatul expertizei nu o pune in situatia de a avea mari sanse cu plangerea (<10 zile de ingrijiri). |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Si eu cred la fel. Din modul in care mi-a vorbit mi-am dat seama ca minte si ca spera sa ma induiosez sa bag ceva bani pe acolo, insa nu prea aveau pe ce temei. Din pacate pentru ea si eu lucrez cu oamenii si stiu sa-i citesc atunci cand baga ceva din burta si nu se bazeaza pe dovezi.
Stie insa foarte clar ca se poate sterge la fund cu o expertiza IML asupra a 3 julituri, intrucat pot cere si eu o contraexpertiza daca vad ca sunt trecute cine stie ce aberatii acolo (recte oase rupte sau mai stiu eu ce). Fata s-a ridicat de jos pe rolele si pe picioarele ei, ranile le-a capatat de la cazatura, daca i-ar fi intrat o bucata de lemn intre rotile ar fi putut sa se raneasca mai rau. Iar aici nu e ca la notele de constatare la masini, unde mai dai si tu cu ciocanul intr-un far ca sa iasa dauna mai mare, trebuie sa existe vatamarea corporala ca sa poata fi trecuta pe expertiza. Ma indoiesc sincer ca politia i-a facut trimitere la IML, intrucat n-avea la ce, in plus, ma anuntau politistii asupra acestui fapt. Si nici nu cred ca s-a facut vreo expertiza de gen, sunt numai vrajeli. Daca o avea facuta si ii folosea la ceva, avea grija sa mi-o bage sub nas. Joi imi expira dovada de circulatie, ocazie cu care voi fi prezent la Tulcea pentru a vedea si dosarul. Data trecuta nu s-a putut. Daca au de gand sa depuna plangere impotriva mea, intr-adevar, incerc sa-i conving sa nu o faca, dar nu material, ci imi iau un prieten taximetrist mai tuciuriu cu mine la urmatorul drum la TL, il prezint drept varul meu si ii intreb la ce liceu invata fata lor si daca isi doreste sa isi continue studiile la acelasi liceu in siguranta in cazul in care au de gand intr-adevar sa depuna plangere pentru asta. Spaga nu dau, prefer sa dau dublu la un avocat in paralel. Dar nu cred ca va fi cazul, mama fetei are numarul meu de telefon si probabil ar mai fi insistat cu telefoanele pana acum. This post has been edited by Laurentziu83: 22 May 2010, 12:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine renunti la ideea cu prietenul colorat. Se impute treaba si poti fi acuzat de hartuire sau alte belele ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:58 |