Clio 3 facelift 2009, sau ce masina sa NU-ti cumperi
![]() ![]() |
Clio 3 facelift 2009, sau ce masina sa NU-ti cumperi
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai si eu ma intreb. Am cedat primului impuls si faptului ca cei de la Renault au putt sa-mi aduca masina intr-o saptamana. Ceilalti nu aveau pe stoc. Oare de ce ?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pen'ca reno vinde mult.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Nov 2009, 16:02) Pai si eu ma intreb. Am cedat primului impuls si faptului ca cei de la Renault au putt sa-mi aduca masina intr-o saptamana. Ceilalti nu aveau pe stoc. Oare de ce ? ![]() Adica asa mult, asa tare ai crezut in tampeniile care le sustineai sus si tare despre Renault incat perioada scurta in care livrau acaretu' te-au facut sa iei cea mai proasta masina din lume? Ma, tu mai vrei sa te luam in serios? Mai ai pretentia asta? Ai merita sa te alegi pentru fiecare post care il faci cu o copie in "Bula daciotului". Ar trebui sa vorbim cu adminii sa tranteasca un script care sa bage automat un quote in Bula daciotului pentru fiecare post care il bagi. Template-ul ar trebui sa arate in felul urmator: QUOTE QUOTE bla bla bla. Reno sucks...bla bla bla bla. Solenza za best. bla bla bla bla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 12 Nov 2009, 16:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() Sau altfel spus... topicurile astea ar trebui sterse din fasa... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Au si ele farmecul lor...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 12 Nov 2009, 17:12) Ma, tu mai vrei sa te luam in serios? Mai ai pretentia asta? Ai merita sa te alegi pentru fiecare post care il faci cu o copie in "Bula daciotului". Ar trebui sa vorbim cu adminii sa tranteasca un script care sa bage automat un quote in Bula daciotului pentru fiecare post care il bagi. Am crezut ca Renault face totusi masini decente, chiar daca auzisem ca nu sunt tocmai fiabile (avand in vedere ca nu merg mai mult de 15.000km/ an) si n-o sa am probleme de cand o iau de la dealer. Si n-am nimic impotriva sa stergeti topicul, daca nu corespunde conditiilor forumului. Mai sunt si alte forumuri pe care pot scrie. Sau daca e reclama negativa la mult indragitele reno-uri, gata stergem tot? Eu inteleg ca si tu te-ai tzapit cu Lancerul, dar asta e alta problema. 12 Nov 2009, 19:16: QUOTE(R19/16v @ 12 Nov 2009, 17:03) Pen'ca reno vinde mult. ![]() De asta nu era nimic pe stoc la Dacia, pentru ca Renault vinde mult. This post has been edited by nh1980ro: 12 Nov 2009, 18:16 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Si-a luat reno ca sa-l faca de ras. Ia zi drept, cu cat la suta din DDP a contribuit Porsche Romania?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Vad ca nu ziceti nimic de serviciile de kkt de la service Renault.
Daca masina nu avea probleme spuneam numai de bine aici. ![]() Spre deosebire de altii eu cand cumpar un produs, vreau sa-mi functioneze conform cu specificatiile producatorului, macar pana iese din garantie. Si nu accept scuze de genul: "asa face toate". PS: Nu am sters posturile care incearca sa abata atentia de la probleme. This post has been edited by nh1980ro: 12 Nov 2009, 18:24 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aaa stai bre ca nu a zis nimeni de serviceuri.....
sunht de kkt...... problema este ca si celelalte sunt de kkt.... vezi cazu lu driver x... ce nu intelegm noi estem... daca tot considerai inainte renoul de kkt...DE CE TEAI LEGAT LA CAP SA IEI UNUL.................... capsci??? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Nov 2009, 18:15) Da si nu. Sau cel putin nu in halul in care ai facut-o tu Reno. Eu n-am avut parere proasta despre Mitsubishi inainte sa ma arunc cu capul inainte cand am semnat contractul. Doar ca am aflat ULTERIOR ca NIMENI nu e sfant. Pe mine faze de genul scoase de tine ca Reno e prost sau altul ca japonezele is cele mai bengoase, serioase, fiabila, ma lasa complet rece. Imi dau seama doar cat de limitat vad oamenii lucrurile. Oricum, sper ca stii cum se pun problemele la oameni.... masina care o iei e cea mai buna, nu? Mai ales daca e Solenza... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Nov 2009, 18:24) Parerea mea este ca chiar "asa face toate" care nu sunt din categoria premium.Cum bebelusul meu nu e din categoria premium sa stii ca si el face la fel.A ca nu s-a stricat nimic in perioada de garantie e altceva.Mai cred ca nici premium din ziua de azi nu mai ce a fost odata. |
--------------------
a
b
c
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Nov 2009, 19:15) Ce reclama negativa prietene? Faptul ca-ti scartaie un stergator de la lichidul de calitate indoielnica si ai o gaura "tehnologica" in torpedou? Dimpotriva, ai cateva mii de km rulati si nicio problema. ![]() Sfat: foloseste lichid de parbriz Elf din reteaua reno, pentru iarna e bleu, cel de vara roz. Si apoi spune-mi daca stergatorul mai e zgomotos. QUOTE(nh1980ro @ 12 Nov 2009, 19:24) Ai fost in 2 serviceuri Renault din cele 40 si deja generalizezi! Nu? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu, daca as fi in locul initiatorului, as posta acelasi lucru ori de cate ori as auzi SCÂRȚ la stergatoare. Si cum vine vremea umeda...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 12 Nov 2009, 19:33) aaa stai bre ca nu a zis nimeni de serviceuri..... sunht de kkt...... problema este ca si celelalte sunt de kkt.... vezi cazu lu driver x... ce nu intelegm noi estem... daca tot considerai inainte renoul de kkt...DE CE TEAI LEGAT LA CAP SA IEI UNUL.................... capsci??? De fraier. Dar am si cazuri cu colegi care au alte masini si n-au avut probleme de genul asta. Chiar si cei care au Clio n-au avut probleme cu stergatoarele. Si tocmai pentru ca e un caz izolat ar fi trebuit sa imi rezolve problema urgent. Cei din service mi-au zis ca mai era cineva cu stergatoare cu probleme si ca si-a luat altele noi. Adica producatorul greseste (sau cei in service FURA!!) si eu platesc? Pai ce-s, prost? QUOTE(driverx @ 12 Nov 2009, 19:54) Da si nu. Sau cel putin nu in halul in care ai facut-o tu Reno. Eu n-am avut parere proasta despre Mitsubishi inainte sa ma arunc cu capul inainte cand am semnat contractul. Doar ca am aflat ULTERIOR ca NIMENI nu e sfant. Pe mine faze de genul scoase de tine ca Reno e prost sau altul ca japonezele is cele mai bengoase, serioase, fiabila, ma lasa complet rece. Imi dau seama doar cat de limitat vad oamenii lucrurile. Oricum, sper ca stii cum se pun problemele la oameni.... masina care o iei e cea mai buna, nu? Mai ales daca e Solenza... E parerea ta. QUOTE(hellcat @ 13 Nov 2009, 12:34) Ce reclama negativa prietene? Faptul ca-ti scartaie un stergator de la lichidul de calitate indoielnica si ai o gaura "tehnologica" in torpedou? Dimpotriva, ai cateva mii de km rulati si nicio problema. ![]() Sfat: foloseste lichid de parbriz Elf din reteaua reno, pentru iarna e bleu, cel de vara roz. Si apoi spune-mi daca stergatorul mai e zgomotos. Ai fost in 2 serviceuri Renault din cele 40 si deja generalizezi! Nu? "Prietene", am schimbat lamela stergatorului cu una de 15 RON (deci de kkt cum ar spune unii) si acum NU MAI SCARTAIE, cu lichidul de parbriz marca "cel mai ieftin". Cum explici asta? Ti-au spalat creierul astia de la Renault? Benzina Renault n-au? Sau ceva energizant Renault care sa ma faca sa nu aud ca acum deja parca imi pocneste ceva pe la directie? Pai vezi ca mai sunt ceva topicuri pe aici despre service-urile de prin Bucuresti. Si nu mi s-a parut ca e vreo unul de nota 10. Cnad te duci sa-ti iei masina de spalat, ti-o iei pe cea mai scumpa sau pe cea pe care ti-o permiti? Si apoi te astepti sa-ti spele rufele, nu sa ti le scoata zdrente, nu-i asa? @vijelie S-a rezolvat simplu, doar ca a trebuit sa bricolez eu in spatele blocului. This post has been edited by nh1980ro: 13 Nov 2009, 11:59 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Prost este ala ca da, nu ala care cere. Si este valabil la orice firma, nu doar la Renault.
This post has been edited by IRONICK: 13 Nov 2009, 12:02 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
ia zii si mie ce stergatoare ai luat????
si dimensiune.... ca trebuie sa ii iau si eu lu tata ca are niste petarde..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Ai dreptate.
Dar cer sa mi se rezolve problemele atat cat se poate, legal. Si daca am o parere proasta despre ceva nu mi-e jena sa o exprim. 13 Nov 2009, 12:55: QUOTE(b76bgaarh @ 13 Nov 2009, 12:53) ia zii si mie ce stergatoare ai luat???? si dimensiune.... ca trebuie sa ii iau si eu lu tata ca are niste petarde..... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=163567&hl= Dimensiunile sunt 16" cu 24" (400 cu 600). This post has been edited by nh1980ro: 13 Nov 2009, 11:55 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 13 Nov 2009, 12:50) Ti-au spalat creierul astia de la Renault? Benzina Renault n-au? Sau ceva energizant Renault care sa ma faca sa nu aud ca acum deja parca imi pocneste ceva pe la directie? Am folosit apelativul prietene ca sa fiu "prietenos", nestiindu-ti numele mic. Nu, nu mi-a spalat creierul Renault, nu are motive si eu nici atat!! E una din marcile pe care le cunosc bine. Insa dupa cele cateva interventii de-ale tale pe-aci mi-am format o mica idee despre felul cum esti si nu-mi pare rau ca esti asa. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
merci...o sa caut si eu marca asta prin oras....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate intreb, cum faceai poze cu ambele maini pe stergatoare? Cu ce tineai aparatul de fotografiat?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai facea altcineva poze.
Ai putea sa ma intrebi cum faceam poze cu aparatul , inchis, pe masa, din poza 9.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 13 Nov 2009, 12:21 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 12 Nov 2009, 16:02) Pai si eu ma intreb. Am cedat primului impuls si faptului ca cei de la Renault au putt sa-mi aduca masina intr-o saptamana. Ceilalti nu aveau pe stoc. Oare de ce ? ![]() Uite un lucru pe care nu-l inteleg. Daca tot ai luat o masina noua, de ce nu ai luat una care-ti place tie, ci una care este pe stoc. ![]() Nu am nimic personal cu tine, insa textul "modelul asta putem sa-l iau imediat" l-am auzit la toti cunoscutii care si-au luat masina noua. Singura exceptie este o matusa din Italia care a asteptat 6 luni, DA 6 LUNI, pana sa-i vina un VW Polo, pentru ca a vrut o masina cu o anumita configuratie, cu anumite dotari. Precedenta masina a ei era un Ford Fiesta luat de nou in 1996. Inteleg nerabdarea de a avea o masina noua, dar totusi o masina noua, se presupune ca o pastrezi mai multi ani, si atunci de ce sa nu fie pe exact pe gustul tau? This post has been edited by Diac: 17 Nov 2009, 19:55 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai eu aveam un minim de dotari in care se incadrau:
Mazda 2, Ford Fiesta, Toyota yarris, Renault Clio, Suzuki swift, Peugeot 207/208. Nu stau sa descriu acum plusuri/minusuri. Am sunat cam al toti delaerii de astfel de masini si Clio era singurul livrabil rapid, in plus cu o oferta buna la leasing. Si desi aveam o parere proasta despre Renault (de fapt marcile franceze in general), am zis sa risc. Iar masina nu o sa o tin ai mult de 3 ani...sper .. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE Iar masina nu o sa o tin ai mult de 3 ani...sper si atunci de ce ai luat masina noua!? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
bulan |
![]()
|
Pentru ca peste 3 ani o sa: http://www.daciaclub.ro/A-returnat-firmei-...ul-t164287.html
|
--------------------
a
b
c
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Adica tu vrei sa spui ca o sa pun piese mai bune?
![]() Nu, o sa ramana masina in familie, doar ca eu sper sa-mi pot lua alta. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bulan |
![]()
|
Atunci daca o sa ramana in familie ai grija de ea ca o sa te tina mult si bine!Iar tie sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti iei ce vrei!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Poate o pastreaza pt soacra...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Parca si vad urmatoarea räclama Reno: "Business car pentru soacre"...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:04 |