help,schita bucsa teflon caseta directie, mare nevoie
![]() ![]() ![]() |
help,schita bucsa teflon caseta directie, mare nevoie
Liviu G |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 647 Joined: 14 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
scenic 2
2004
|
|||
driv8r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 January 08 ![]() |
QUOTE(CipriL8 @ 26 Oct 2010, 17:00) Buna, aceiasi problema si la mine...joc in caseta de directie, in prima faza am crezut ca e o bieleta de vina pe care am amanat sa o schimb pana imi pun caucicurile pentru sezonul rece sa nu fac geometria de doua ori in mai putin de doua saptamani. Am mers si am schimbat bieleta si surpriza...bataia persista. M-am intors inapoi la mecanic si a constat ca trebuie sa imi schimb caseta de directie si jugul (cadru suport motor) are joc. Cu caseta m-am resemnat, intentionez sa o achizitionez noua ca si asa are peste 200.000 km, dar am o nelamurire cu acel cadru...daca se pot sau nu schimba bucsile de pe el. Mecanicul zice ca nu crede ca se pot schimba, dar am vorbit cu cineva care vinde bucsi pentru asa ceva si zice ca se pot schimba. Acum daca ma poate lamuri cineva care a schimbat aceste bucsi...sa nu le iau degeaba. Am schimbat eu bucsile de pe cadrul motor dar am muncit ceva pt ca trebuie demontat de pe masina.Bucsile sunt montate prin presare deci se pot scoate |
--------------------
renault
megane
2007 2.2 1,5 dci expression
|
|
CipriL8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 October 10 From: Baia Mare ![]() |
De dat jos oricum il dau jos ca trebuie schimbata si caseta, dar mecanicul la care merg nu a fost foarte sigur ca se pot schimba sau nu si de aceea nu am stiut ce sa fac...sa imi cumpar bucsi sau nu. Pana la urma oricum mi-am cumparat, maine sosesc si tot fug la mecanic.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1.5 dci 82CP
|
|
emix_dary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 October 10 From: Resita ![]() |
CipriL8 bucsile pentru cadru motor se gasesc in magazin?ce firma?cat au costat?cite bucsi sunt ?eu stiu ca 2 bucsi sunt si ca nu se gasesc de cumparat decat se pot reconditiona prin presare.
|
--------------------
Renault
Megane
1,5dci 2006
- ozn
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
CipriL8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 October 10 From: Baia Mare ![]() |
Intradevar sunt doua, eu am cumparat de la cineva care se ocupa cu tot felul de piese pentru renault, au costat 250 de lei si sunt identice cu cele originale de pe cadru. Au iesit jos greu...de intrat au intrat si mai greu. Ce pot sa zic...cadru chiar nu mai are niciun joc, deci sunt foarte multumit.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1.5 dci 82CP
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
legat de acele bucsi buclucase, eu le-am schimbat aum 3 luni si saptamana trecuta iarasi. eventual intra pe okazii.ro si este un user "menic" care le aduce si asigura contra cost si montaj.BAFTA!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
cumparat si montat si eu bucsa caseta de la dl. Liviu. primele impresii: tipul pare ok preocupat de ceea ce faceinteresat sa-si imbunatateasca "produsul" , bucsa finisata un pic mai grosier decit cea originala. va tin la curent cu evolutia lucrarii.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
gasit si cumparat azi din targ de la cei care vin cu piese de la pitesti bucsa de caseta -pret 10 ron
o sa o montez la un service si va tin la curent |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Da se potriveste pe M2.2?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
gabriel.cornel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 847 Joined: 26 August 09 From: Bucuresti ![]() |
La motorul de 101CP/1.5dci, credeti ca se potriveste bucsa de caseta?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDAN 2.1/
1.5 DCI 2004 74KW
- B 17 GNF
|
|
emix_dary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 4 October 10 From: Resita ![]() |
Pentru ''Rombul'' te rog daca esti amabil as vrea mailul tau sau id mess. emix_dary@yahoo.com .multumesc anticipat
|
--------------------
Renault
Megane
1,5dci 2006
- ozn
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Pe 2.1 e diferita oare?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
rombul |
![]()
|
poze
<span class='edit'>29 Nov 2010, 18:49:</span> sunt aceleasi casete de directie nu difera cu absolut nimic 2.1 fata de 2.2 cine vrea din provincie duminica ma duc sa cumpar tipul care le vindea le adusese din Olanda ![]() This post has been edited by rombul: 29 Nov 2010, 18:51 Attached thumbnail(s) 29112010_001_.jpg ( Size: 419.56k ) Number of downloads: 2862 29112010.jpg ( Size: 375.54k ) Number of downloads: 2988 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu as fi interesat dar numai sa fie bune de ceva. Le-a testat oare cineva sau ne bazam doar pe recomandarea vanzatorului? Presupun ca nu au si garnituri, nu?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
rombul |
![]()
|
pana la urma faci cum consideri tu ,oricum faptul ca am cumparat-o si o tin pana la schimbare nu ma afecteaza cu nimic
29 Nov 2010, 19:04: QUOTE(SorinCT @ 29 Nov 2010, 18:51) Eu as fi interesat dar numai sa fie bune de ceva. Le-a testat oare cineva sau ne bazam doar pe recomandarea vanzatorului? Presupun ca nu au si garnituri, nu? Duminica ma duc si iti cumpar una si ti-o trimit , nu cred ca saracesc de 10 ron,numai sa-mi spui unde sa o trimit 29 Nov 2010, 19:06: QUOTE(emix_dary @ 29 Nov 2010, 09:42) Pentru ''Rombul'' te rog daca esti amabil as vrea mailul tau sau id mess. emix_dary@yahoo.com .multumesc anticipat ai pm cu mail-ul This post has been edited by rombul: 29 Nov 2010, 19:06 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
SorinCT |
![]()
|
Rombule daca ai incredere in bucsile alea si iti mai faci drum pe acolo as dori si eu o bucsa. O trimiti ramburs si ne achitam
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
rombul |
![]()
|
de ajuns ajung ca targul este aproape de mine
nu vad ce ar putea fi contrafacut este turnata sub presiune nu mai am pe cea veche dar in mod sigur este acelasi material |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
99AIM |
![]()
|
Unde mai exact in targ ca duminica ajung si eu in targ,la cei ce vand piese de Logan de la Pitesti?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
rombul |
![]()
|
pe partea unde vand baietii de la Pitesti
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
pai asa cred ca ar vrea toata lumea la 10 lei... cel putin eu as fi interesat sa imi cumpar si daca crezi ca poti cu banii nu e nici o problema.... oricum ajung luna asta la bucuresti...asa ca... astept raspuns...
|
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
rombul |
![]()
|
Mihaicip daca vrei iti cumpar o bucsa si daca ajung la ski in Poiana Brasov vorbim si ti-o aduc eu
ok? 1 Dec 2010, 08:33: eu pe 18 luna asta voi fi la Zarnesti ,ne putem intalni sa intrii in posesia ei This post has been edited by rombul: 1 Dec 2010, 08:33 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
emix_dary |
![]()
|
pentru ''ROMBUL''te rog daca esti amabil sa imi cumperi si mie 2 bucse pt caseta directie .nu stiu sa citesc mesajul PM. Sunt incepator pe forum.as putea sa iti scriu pe mess mai multe daca ma vei accepta in lista ta de prietenii.multumesc anticipat...
|
--------------------
Renault
Megane
1,5dci 2006
- ozn
|
|
rombul |
![]()
|
iti cumpar 2 buc
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
grosu.iulian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 360 Joined: 12 February 10 From: augsburg ![]() |
salut.poti sa-mi iei si mie 2 bucse?
|
--------------------
Ford
Grand C max
2011/1,6 ecoboost 182 PS
- A IG 193
|
|
rombul |
![]()
|
Duminica dimineata sunt in targ la vitan sa cumpar bucsile de caseta de directie
alte preturi: -bujii incandescente -20 lei/buc -termostat 1,5 dci -70 lei/buc |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
mihai_ysp |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 1 December 06 From: Ploiesti ![]() |
Salut,
Te rog rog daca poti sa-mi iei si mie doua bucsi. Multumesc. |
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
rombul |
![]()
|
Din pacate astazi nu am ajuns in targ fiind plecat din capitala cu niste treburi urgente dar duminica viitoare la prima ora voi fi in targ sa cumpar bucsa respectiva.
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
|
|
99AIM |
![]()
|
Am cumparat eu azi bucsa respectiva,se gaseste cam la toti cei ce vand piese de la Pitesti la 10 lei.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:02 |