help,schita bucsa teflon caseta directie, mare nevoie
![]() ![]() ![]() |
help,schita bucsa teflon caseta directie, mare nevoie
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
razvan_raducanu |
![]()
|
![]() membru grass Group: Members Posts: 27 Joined: 5 March 07 ![]() |
mii de scuze am sa fac si eu un topic la bursa
multam |
--------------------
renault
megane
2006
- B 97 WYX
|
|
mihaitza83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 18 May 07 From: Pitesti ![]() |
pt orice reparatie la caseta de directie va recomand sa sunati la d-ul Traian de la Trami Targoviste..
sunt meseriasi oamenii, dau sfaturi bune si sunt foarte jmecheri in ceea ce fac! |
--------------------
Renault
Megane MK3 / Duster Ph2 / BMW 320D / PGT 4007
2011 1.5 DCi EDC / 2015 1.5 DCi 80KW 4x4 /
- AG-83-WTF chei auto, biciclete si altele :)
|
|
anjelian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 31 May 09 ![]() |
A schimbat cineva bucsa aia? daca da, detalii va rog!
|
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
am schimbat`o eu de 2 ori.mi`a picat in 3-4 mii de km.nu vreau sa fac reclama proasta nimanui asa ca nu voi spune de unde am cumparat`o.oricum este luata de la cineva care vinde aici pe forum.am vazut ca are cineva acum bucse originale.o sa incerc si cu una d`aia si daca nu functioneaza nici asa schimb caseta
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
Marius-Viorel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 November 09 ![]() |
stie cineva tel de acea firma de la Tirgoviste care reconditioneaza casete de directie? Multumesc
|
--------------------
Renault Megane
Sedan
2005 Privilege
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
QUOTE(dumitrescuandrei @ 30 Sep 2010, 16:34) am schimbat`o eu de 2 ori.mi`a picat in 3-4 mii de km.nu vreau sa fac reclama proasta nimanui asa ca nu voi spune de unde am cumparat`o.oricum este luata de la cineva care vinde aici pe forum. Pai de ce sa nu spui, ori persoana respectiva are vre-o functie inalta, pentru ce este forumul nu sa ne ajutam, scrie la regulament numai reclame pozitive sau ti-e frica de ceva warn-uri, ban-uri sau mai stiu eu ce... |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
sano |
![]()
|
sano Group: Members Posts: 399 Joined: 9 August 09 From: Bucuresti ![]() |
@dumitrescuandrei: da-mi mie un PM cu numele, prenumele si/sau userul respectivului si-l dau eu pe goarna! imi asum riscurile...
![]() |
--------------------
megane 2.1
hatchback
2005/1.5dci / 74kw / 101cp
- VF1 SMR205 33920325 Stiu ca sunt prost; insa cand privesc in jur, prind curaj!
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
vreau si eu o bucsa din asta.cum facem?
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
bucsele astea se dau pe sub mana cumva? de 5 zile ma stradui sa cumpar una....
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
nu vreau sa spun pt ca am considerat eu ca am fost ginionist si d`aia s`au dus.astept de la cineva o bucsa si dupa ce o voi testa va voi spune cine este persoana de la care am luat`o.
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ne-ai fi de mare folos daca ne-ai spune! (ajuti pe mai multi in comparatie cu unul care vinde).
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
anjelian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 31 May 09 ![]() |
QUOTE(Marius-Viorel @ 30 Sep 2010, 17:29) www.trami.eu Eu am vb saptamana asta. dar din pacate nu au program in weekend, decat daca se fac minim 2 programari. Daca vrei sa te programezi in weekend, anunta-ma ca vreau sa merg si eu. |
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
otto68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 October 10 From: Baia Mare ![]() |
salutare voua,
in urma cu cca 3 saptamani am dat o fuga cu masinuta la reprezentanta Reno din oras, pe drum denivelat se auzeau niste troncaneli, surpriza, in urma constatarii facute mi sa spus "va trebui ca in cel mai scurt timp sa schimbati caseta de directie, probabil si bieletele de directie si capetele de bara". am plecat destul de abatut (pretul casetei era la ei de 2200 lei, o bieleta 440 lei, un cap de bara 360 lei + manopera aferenta), norocul meu ca am intrat pe forum si am vazut postarile voastre despre aceasta problema. am mai mers la 2 ateliere service din oras la ambele am primit acelasi raspuns, bieletele de directie sunt duse caseta de directie nu are nimic, nu are nici un pic de joc, ieri am dus masina sa-mi schimbe bieletele de directie, cand a fost demontata partea dreapta m-au chemat sa-mi arate cum arata caseta si bucsa respectiva, axul si locul unde este bucsa erau impecabil de curate, nici un pic de mizerie sau rugina doar urme de vaselina pe bucsa de teflon, din pacate nu a reusit mecanicul sa scoata bucsa, ia fost frica sa nu o deterioreze, a spus ca nici nu are rost sa complicam treaba deoarece axul nu joaca deloc, am tras si eu de ax cu rotiile virate la stanga (ca sa iasa axul la maxim) cat am putut, nu am simtit sa aiba vreun joc. daca ma luam dupa cei de la reprezrentanta as fi schimbat caseta de directie de pomana, ce banditi domle, numai sa-ti scoata banii din buzunar ![]() azi urmeaza sa merg dupa masina <span class='edit'>9 Oct 2010, 10:01:</span> apropo pentru cei care intradevar au probleme cu caseta de directie si le este mai aproape ca si Targoviste, mai exista in jud. Bihor in loc. Marghita un service unde reconditioneaza casete de directie, nr. de telefon de acolo: 0744512696, am inteles de la cineva care si-a reconditionat caseta la ei ca sunt meseriasi, are mai bine de 75000 de km parcursi si nu are nici o problema. daca va ajuta mai am doua numare de telefon de la cineva care reconditioneaza casete de directie pentru orice tip de masina: 0722276557 sau0722680356, sper sa va ajute This post has been edited by otto68: 9 Oct 2010, 09:02 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.5 Dci
2005 Expression
- MMxxTBI
|
|
otto68 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 9 October 10 From: Baia Mare ![]() |
am scapat de o grija
![]() This post has been edited by otto68: 10 Oct 2010, 12:16 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan 1.5 Dci
2005 Expression
- MMxxTBI
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La efectuarea ITP-ului mi-au confirmat ceea ce stiam, ca masina are putin joc la bucsa de teflon, asa ca azi pe la 9 dimineata m-am apucat de treaba. Am facut o punte de folie intre masina lui tata si a mea(pe deasupra, evident, afara ploua destul de tare), am suspendat roate, am scos bieleta + cap bara si am ajuns la bucsa de teflon...chinuiala moderata dar a iesit de acolo si am purces la drum am cumparat 2 o-ringuri si am pus bucsa la loc(chinuiala maxima cu caseta nedemontata de pe masina). Tata la volan, eu cu indicatiile: dreapta maxim...putin stanga...dreapta maxim...maxim am spus...tata, opreste casetofonul....ia maxim, mai da inapoi...
![]() ![]() This post has been edited by Tossi: 16 Oct 2010, 18:26 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
rino |
![]()
|
Schimbat bucsa acum 1 luna posibil de la nenea cautat de toata lumea ... si deja e la fel (cu tot cu cele 2 garnituri).
(pe partea stanga e la fel? adica are tot bucsa din teflon) |
--------------------
Renault
Megane
|
|
kamoze |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 June 09 ![]() |
vezi ca in Instambul caseta de directie cu bielete si capete de bara ,nou nourza este 100 euro,daca ai pe cineva ar fi foarte bine.Macar sti ca e noua
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1,5 dci
|
|
tessan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 11 March 10 ![]() |
pe partea stanga nu are bucse de teflon.
|
--------------------
renault
megan 2.2
1.6 16v,2005
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
rino ai cumparat de la cel care o vinde cu 130 sau cu 70 doar pentru useri?
ca as vrea sa iau si eu una si chiar nu as arunca cu banii acum ms |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
Johnny |
![]()
|
pina in coada a folosit cineva bucsa din asta verde? se comporta bine? asu in alta ordine de idei a reusit cineva sa nu mai aiba joc in caseta schimband doar bucsa asta (fara sa fie nevoie sa reconditioneze caseta)?
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deocamdata la mine nu a capatat joc si am facut cateva sute de km, sper sa nu o "deochi"...si nu am schimbat bucsa, i-am pus doar doua oring-uri de cauciuc.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
igl1 |
![]()
|
posesor multumit de megane Group: Members Posts: 228 Joined: 20 February 10 From: bucuresti ![]() |
tossi de unde ai luat oring-urile sunt speciale ( au grafit ) sau pur si simplu le-ai luat la noroc?
ms |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(kamoze @ 19 Oct 2010, 07:30) vezi ca in Instambul caseta de directie cu bielete si capete de bara ,nou nourza este 100 euro,daca ai pe cineva ar fi foarte bine.Macar sti ca e noua Unde in Istambul la magazine de piese-eu n-am prea vazut asa ceva ci doar unele cu accesorii de Vitan sau la dealeri?acolo au niste scoruri cu mult peste ai nostri.... |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Tossi |
![]()
|
Oringurile le-am luat de la un magazin de instalatii.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
puteti sa cumparati cu incredere de la dl Liviu.bucsele sunt bune, am eu una pe o masina de peste 15k.urmeaza sa mai schimb inca 2
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
rino |
![]()
|
Oringurile le-am luat de la un magasin de piese auto de aro/tractoare/saviem.
Bucsa am luat-o de la primul nene care a vandut bucsi. tenkiu tesan. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
igl1 |
![]()
|
ciudata treaba si cu bucsele astea cu oring-uri fara oring-uri se pare ca cineva prin franta ori nu a terminat ce a inceput si aici ma refer la inginerii francezi care ar fi trebuit sa gandeasca bucsa cu oringuri ori au lasat-o intentionat asa ca sa trebuiasca sa schimbi caseta la 30-40 mi de km
noroc ca suntem romani si suntem inventivi This post has been edited by igl1: 26 Oct 2010, 09:03 |
--------------------
renault
megane 2
2003 bicorp
- b55wks
|
|
CipriL8 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 October 10 From: Baia Mare ![]() |
Buna, aceiasi problema si la mine...joc in caseta de directie, in prima faza am crezut ca e o bieleta de vina pe care am amanat sa o schimb pana imi pun caucicurile pentru sezonul rece sa nu fac geometria de doua ori in mai putin de doua saptamani. Am mers si am schimbat bieleta si surpriza...bataia persista. M-am intors inapoi la mecanic si a constat ca trebuie sa imi schimb caseta de directie si jugul (cadru suport motor) are joc. Cu caseta m-am resemnat, intentionez sa o achizitionez noua ca si asa are peste 200.000 km, dar am o nelamurire cu acel cadru...daca se pot sau nu schimba bucsile de pe el. Mecanicul zice ca nu crede ca se pot schimba, dar am vorbit cu cineva care vinde bucsi pentru asa ceva si zice ca se pot schimba. Acum daca ma poate lamuri cineva care a schimbat aceste bucsi...sa nu le iau degeaba.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004, 1.5 dci 82CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:18 |