Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
nu stiu daca a mai fost,dar ascultati aici:
http://blog.imperiaonline.me/2009/11/23/ce...-prezidentiale/ |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Si incepe...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
In locul PSD mi-as bate capul nu cu cele 70.000 de voturi pe care le contesta, ci cu celelalte 5.000.000 (give or take).
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Astia care plecati din Romanika, aveti grija peste 5 ani sa nu il votati si voi pe mariner
![]() |
--------------------
**
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
care dintre cele 5 milioane de voturi:ale lui base sau ale lui geona? (ca amandoi au avut 5 milioane).
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu este corect ca seara sa te bucuri, sa nu te gandesti deloc la fraudare, iar a doua zi sa o dai din colt in colt si sa vrei sa contestezi votul. Pana si CTP s-a luat de ei aseara pe Realitatea, televiziune care si-a cam schimbat parerea despre candidati. Jurnalistii de acolo s-au cam dat dupa cum a batut Vantu, mai ales ca bancul cu somnul, care a circulat ieri cu viteza luminii, l-am primit pe mesenger de la... o angajata Realitatea TV.
Cum va explicati asta ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Din tot circul asta un singur lucru imi pare rau...
Mi-au decis mie presedintele niste lasi care au fugit din tara care acum au votat un presedinte care alegatorii din tara trebuie sa-l suporte. Stati dr...q acolo in tarile alea si votati pe aia care ii aveti acolo, nu ne decideti voi soarta! RUSINE! In rest...sa traiti bine |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Dantes, nu sunt de acord cu aceasta abordare.Presedintele e al "tutror romanilor", indiferent de locatia acestora. Au votat si cei ce lucreaza afara pentru familiile lor din Romania.
Au acest drept...banuiesc faptul ca, daca il votau pe Geoana, nu mai era o problema, nu? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
@madrian - de azi incolo o sa le dau dreptate strainilor cand ii fac pe cei de afara tigani - pentru ca asta sunt- sa il ia pe basescu cu ei
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
Nimic nou..s-a dovedit inca o data ca nu poate fi vorba de demnitate si caracter in cazul comunistilor...si daca mai era vreo nelamurire ca tin la interesul national, au spulberat-o inca o data: prin contestarea alegerilor nu ne vor face decat rau la rating-ul de tara. Iar micul Titulescu e demn de Gaga prin declaratia aia cretina prin care recunoaste implicit ca ei cel putin au incercat sa fure. Bravos natiune!
|
--------------------
Renault
5 Alpine
- SB07GSB
1981, 93 Cp F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(dantes @ 8 Dec 2009, 08:08) Din tot circul asta un singur lucru imi pare rau... Mi-au decis mie presedintele niste lasi care au fugit din tara care acum au votat un presedinte care alegatorii din tara trebuie sa-l suporte. Stati dr...q acolo in tarile alea si votati pe aia care ii aveti acolo, nu ne decideti voi soarta! RUSINE! In rest...sa traiti bine Daca tu crezi ca e floare la ureche sa te duci intr-o tara straina cu o limba pe care de multe ori nu o cunosti, si sa si reusesti acolo fara mult curaj, inseamna ca esti superman. Ai jignit niste oameni datorita carora de multe ori de sarbatori euro scade, lucru de care poate ai mai benficiat si tu uneori. Si ai mai jignit niste oameni care platesc taxe si impozite in statele puternice ale uniunii care contribuie mai mult decat Romania la bugetul UE. Iar UE ne poate ajuta cu foarte multi bani daca noi vrem. Bani pentru infrastructura, pentru agricultura, etc., de care proabil ca nu esti foarte multumit. Asa ca nu-i jigni pe niste romani care chiar daca nu traiesc in Romania, aduc multe benficii Romaniei. Mai sunt si Romanii din spatiul extracomunitar, din SUA si Canada, care e adevarat ca nu contribuie la fel de mult ca cei din UE, dar care urmaresc si ei situatia din Romania, mai vin pe aici si consuma bunuri si servicii, deci au si ei o contributie cat de mica. Dar trecand peste asta, ai o atitudine dictatoriala si antidemocratica. Orice cetatean trebuie sa aiba dreptul sa voteze oriunde ar fi! Mai bine ai uri PSDul din cauza caruia au plecat, decat sa-i urasti pe ei. 8 Dec 2009, 09:23: QUOTE(aleksanders @ 8 Dec 2009, 09:01) @madrian - de azi incolo o sa le dau dreptate strainilor cand ii fac pe cei de afara tigani - pentru ca asta sunt- sa il ia pe basescu cu ei Eu cunosc personal romani care lucreaza cinstit in strainatate si care nu sunt tigani. O alta atitudine antidemocratica observ si la tine. This post has been edited by Modus: 8 Dec 2009, 09:23 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 8 Dec 2009, 09:01) @madrian - de azi incolo o sa le dau dreptate strainilor cand ii fac pe cei de afara tigani - pentru ca asta sunt- sa il ia pe basescu cu ei Daca resfoiesti posturile topicului te gasesti undeva declarand ca pleci din tara. Extrapoland, cred ca exagerezi, sunt si oameni de valoare care au plecat voit sau nevoit din tara, sau te referi strict la cei care au pus stampila pe marinar? ![]() @dantes cred ca nu cunosti foarte bine semnificatia cuvantului "las", nu poti numi las pe un om care a incercat, mai degraba il numesti las pe ala care isi plange de mila si nu face nimica! De acord ca sunt si multi "de neam prost" care ne fac tara de rusine. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Voi cititi ce scrieti? Acum dam vina pe cei din afara? Dar de restul de 50% de romani care au votat cu Base, ei cum sunt? Sau de cei peste 50% care au votat PSD-ul si cu PDL-ul si in turul I, desi erau si alte alternative...
Nu-mi vine sa cred ca inca mai sunt romani in aceasta tara care pot vedea in PSD ceva bun. Va comportati de parca daca venea Geoana era raiul pe pamant. Daca auzeam afirmatii gen "plec din tara" dupa rezultatele primului tur, le-as fi inteles. La asa un tur II, e clar sa fim dezamagiti. Dar sa faceti atat de mult caz ca n-a iesit un PSDist cand PSD-ul e partidul care a adus tara in stadiul in care e acum, chiar nu inteleg. Deci daca iesea Geoana, erati toti multumiti si n-ati mai fi plecat din tara, nu? PSD-ul nu are niciun fel de interes, decat sa ne fie noua bine, nu? Au jucat cinstit si nu au controlat doua din cele mai mari canale din Romania, nu? Sunt niste sfinti... Nu ma mira de ce suntem unde suntem. Uite ce popor. Ati uitat ce s-a intamplat inainte de 2004? Ati uitat absolut tot si sunteti in stare sa credeti ca un om ca Geoana ar fi fost solutia pentru o tara mai buna? E clar... Vai de capul nostru, suntem un popor de idioti. Si nu ma intelegeti gresit, cei care vad PDL-ul ca sfintii altruisti aducatori de "bunastare" sunt in aceeasi oala, doar ca ei momentan sunt fericiti deci nu se plang. Toti sunt niste hoti perversi si cand vad cata lume ii sustine orbeste, ma apuca sila. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE @madrian - de azi incolo o sa le dau dreptate strainilor cand ii fac pe cei de afara tigani - pentru ca asta sunt- sa il ia pe basescu cu ei Multumesc. Inca mai sper totusi ca dupa ce iti trece infierbantarea si te mai racoresti (valabil si pentru Dantes) o sa recitesti ce ai scris pe aici... si cel tarziu atunci ar trebui sa iti/va fie rusine. This post has been edited by Vio: 8 Dec 2009, 09:40 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
bardu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
Sunt curios sa vad anumite sondaje privind alegerile: in special cum s-au repartizat voturile celor cu studii primare, medii superioare? Si cele pe categorii de varsta. Aveti vreun link?
Merci. This post has been edited by flaviuf: 8 Dec 2009, 10:04 |
--------------------
Renault
5 Alpine
- SB07GSB
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu cred ca Geoana are o si mai mare problema daca va contesta alegerile si Curtea Constitutionala va decide reluarea alegerilor.
Pana acum 2 zile aveam o alianta Geoana-Antonescu-Iohannis. Iohannis a parasit alianta. In cazul unor alte alegeri, ar insemna ca sa ramana doar Geoana si Antonescu. Acum intrebarea mea este... Mai sunt in stare Geoana si Antonescu sa faca asa un scor bun, sa-l invinga pe Basescu ? Le va mai face cineva campanie ? Mai baga cineva bani in spatele lor ? Dar daca nu vor iesi nici atunci invingatori ? Cineva din partid le va pune in carca toti banii aruncati. Sunt in stare sa mearga sa riste atat de mult, desi situatia le va fi mult mai putin favorabila ? Sau sunt niste vorbe-n vant, fara vreun temei... doar ca sa mai atraga vreun pic de ingaduinta din partea celor care au bagat bani in campanie ? |
--------------------
-
-
-
|
|
bardu |
![]()
|
Absurd, nu am auzit pe cineva sa fi dat cu subsemnatul undeva ce studii sau varsta are!
Este statistica pe judete, Geoana fiind preferatul majoritatii oltenilor, moldovenilor si al minerilor! This post has been edited by bardu: 8 Dec 2009, 10:26 |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pdl a furat la greu. furt imens. diaspora a decis presedintele, din pacate. niste romani care nu traiesc aici, ne-au decis noua soarta. acu ar fi frumos din partea lor sa vina sa traiasca ei cu matrozu. desi am mari semne de intrebare ca cei din diaspora chiar au votat asa masiv cu matrozu. io suspectez mai mult un furt imens de voturi, mai ales ca nu avea cine sa-i supravegheze pe pdlisti in afara tarii. si acum imi explic de ce in seara anuntarii rezultatelor, pdlistii au disparut cu toti. probabil inroseau telefoanele ambasadelor sa adune voturi. da-n fine, asta e democratia.
io sper ca psd sa dovedeasca toate fraudele si toti cei vinovati sa fie pedepsiti penal. aia care-au votat de 3-4-5 ori, aia care au facut turism electoral, aia care au luat bani ptr a vota intr-un anume fel. indiferent c-au votat basescu sau geoana. cat despre sectiile speciale si cele din afara tarii, io le-as desfiinta. asta ca sa nu mai existe suspiciuni pe viitor. si apropo, ce plm cautau blaga, berceanu si videanu la ministerul de interne? in ce calitate? de fosti ministrii?! blaga nici nu mai avea ce cauta acolo de cand si-a predat mandatul. cat despre berceanu cu replica lui "am luat o gustare mica" nu pot decat sa-i urez sa-i stea gustarea in gat, sa faca cancer la intestinu gros si sa moara calcat de-un tir, ce circula pe contrasens pe proaspat inaugurata bucatica de autostrada. legat de studiile votantilor ziceau astia aseara pe la tv: majoritatea votantilor basescieni au studii medii, iar cei ai lui geoana is cei cu studii minime si superioare. This post has been edited by CGB: 8 Dec 2009, 10:36 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(dantes @ 8 Dec 2009, 09:08) Din tot circul asta un singur lucru imi pare rau... Mi-au decis mie presedintele niste lasi care au fugit din tara care acum au votat un presedinte care alegatorii din tara trebuie sa-l suporte. Stati dr...q acolo in tarile alea si votati pe aia care ii aveti acolo, nu ne decideti voi soarta! RUSINE! e adevarat, am fugit intr-un teatru de operatii. te invit sa-mi iei locul, s-ar putea sa iti placa. e extrem de prietenos Kosovo, chiar si Afganistanul, poate o sa te impresioneze si Rwanda, eventual Congo. daca ar fi castigat Geoana nu mai era o problema. RUSINE tie, gandesti marunt QUOTE(aleksanders @ 8 Dec 2009, 10:01) @madrian - de azi incolo o sa le dau dreptate strainilor cand ii fac pe cei de afara tigani - pentru ca asta sunt- sa il ia pe basescu cu ei pana acum nu m-a facut nimeni tigan, in afara de tine. dar na, la asa tara, cu presedinte care are la "favorites" expresii gen "tiganca imputita", ma simt onorat |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
bardu |
![]()
|
CGB vad ca din data de 07.12.2009 ai numai revelatii, chiar si imaginatia ti s-a imbogatit.
Calm, cu totii am ramas aceiasi! Desi nu-l inghit pe primarul sibiului Iohannis am ajuns sa-i acord o bruma de respect. A inteles (si a declarat public) ca majoritatea a decis: Basescu presedinte, viata merge inainte! |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
QUOTE(dantes @ 8 Dec 2009, 08:08) Din tot circul asta un singur lucru imi pare rau... Mi-au decis mie presedintele niste lasi care au fugit din tara care acum au votat un presedinte care alegatorii din tara trebuie sa-l suporte. Stati dr...q acolo in tarile alea si votati pe aia care ii aveti acolo, nu ne decideti voi soarta! RUSINE! In rest...sa traiti bine Pe langa faptul ca nu ai dreptate esti extrem de needucat si nu ma refer la cei sapte ani de acasa doar. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
bardu |
![]()
|
Rac cum iti permiti sa-l faci needucat pe colegul dantes, ca doar cei foarte cizelati au avut dreptul de a-l vota pe Geoana.
Noi ceilalti daca avem noroc primim cadou cate o carte a bunelor maniere de la idolul lor! |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
dantes s-a exprimat nefericit desi in esenta are ceva dreptate. ar trebui discutat visavis de romanii din afara. sint multi romani care muncesc de ani prin afara, dar familia este in tara. si poate au votat cu gandul la familie, sa le fie bine alora d-acasa. dar sint si rumani care muncesc p-afara de ani si au toata familia cu ei. p-astia nu vad cu ce-i mai influenteaza cine-i prejedinte in rommania. e complicat.
d-aia io as desfiinta votatul in afara granitelor. sa dispara toate discutiile legate de furtul voturilor din afara tarii. care vrea sa voteze, s-o faca in tara lui. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pana acum nu m-a facut nimeni tigan, in afara de tine.
@valeron- nu am facut pe nimeni tigan - am zis doar ca le dau dreptate strainilor 8 Dec 2009, 10:58: si o sa le dau dreptate pentru ca ne meritam soarta - This post has been edited by aleksanders: 8 Dec 2009, 10:58 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 8 Dec 2009, 10:31) cat despre berceanu cu replica lui "am luat o gustare mica" nu pot decat sa-i urez sa-i stea gustarea in gat, sa faca cancer la intestinu gros si sa moara calcat de-un tir, ce circula pe contrasens pe proaspat inaugurata bucatica de autostrada. Imi lipsea electoratul PSD. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
flaviuf |
![]()
|
QUOTE(bardu @ 8 Dec 2009, 10:25) Absurd, nu am auzit pe cineva sa fi dat cu subsemnatul undeva ce studii sau varsta are! Este statistica pe judete, Geoana fiind preferatul majoritatii oltenilor, moldovenilor si al minerilor! Nu este deloc absurd chiar daca tie ti se pare a fi. Exista astfel de statistici, pe ce se bazeaza nu stiu ca nu ma ocup de ele. Sunt doar curios sa vad cum a votat lumea. |
--------------------
Renault
5 Alpine
- SB07GSB
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(andu911 @ 8 Dec 2009, 11:24) Sau sunt niste vorbe-n vant, fara vreun temei... doar ca sa mai atraga vreun pic de ingaduinta din partea celor care au bagat bani in campanie ? Cred ca seamana putin a disperare. Ma gandesc la promisiunile facute sponsorilor, in special in turul 2, cand era sigur de victorie. Ce le mai ramane de facut, in afara de "ultima sansa" ? Poate e doar parerea mea, dar ambii (Antonescu si Geoana) vor fi trasi pe o linie moarta...ori pentru vremuri mai bune pentru PNL, respectiv PSD. Ma intreb totusi daca PSD-ul nu ar fi avut sanse mai mari cu Oprescu. This post has been edited by Madriann: 8 Dec 2009, 11:09 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 8 Dec 2009, 10:31) diaspora a decis presedintele, din pacate. niste romani care nu traiesc aici, ne-au decis noua soarta. acu ar fi frumos din partea lor sa vina sa traiasca ei cu matrozu. desi am mari semne de intrebare ca cei din diaspora chiar au votat asa masiv cu matrozu. io suspectez mai mult un furt imens de voturi cat despre berceanu cu replica lui "am luat o gustare mica" nu pot decat sa-i urez sa-i stea gustarea in gat, sa faca cancer la intestinu gros si sa moara calcat de-un tir, ce circula pe contrasens pe proaspat inaugurata bucatica de autostrada. QUOTE(CGB @ 8 Dec 2009, 10:56) dantes s-a exprimat nefericit desi in esenta are ceva dreptate. ar trebui discutat visavis de romanii din afara. sint multi romani care muncesc de ani prin afara, dar familia este in tara. si poate au votat cu gandul la familie, sa le fie bine alora d-acasa. dar sint si rumani care muncesc p-afara de ani si au toata familia cu ei. p-astia nu vad cu ce-i mai influenteaza cine-i prejedinte in rommania. e complicat. d-aia io as desfiinta votatul in afara granitelor. sa dispara toate discutiile legate de furtul voturilor din afara tarii. care vrea sa voteze, s-o faca in tara lui. Tu esti PSDist sadea, colcaie ura in tine! De ce oare in toate tarile democratice pot vota si cetatenii care sunt in afara tarii? De prosti ce sunt, nu? 8 Dec 2009, 11:08: QUOTE(aleksanders @ 8 Dec 2009, 10:56) pana acum nu m-a facut nimeni tigan, in afara de tine. @valeron- nu am facut pe nimeni tigan - am zis doar ca le dau dreptate strainilor <span class='edit'>8 Dec 2009, 10:58:</span> si o sa le dau dreptate pentru ca ne meritam soarta - Si le vei da dreptate strainilor care apreciaza camitatile muncitorilor romani din Franta, Italia, Spania, etc., nu? This post has been edited by Modus: 8 Dec 2009, 11:08 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:35 |