Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 7 Dec 2009, 15:18) una peste alta ma bucur ca psd contesta alegerile. poate mai exista o sansa cat de mica sa scapam de buboiul asta numit basescu si de clica lui. Da, da... Si marmota ? ![]() Tu nu intelegi ca nu mai exista sanse ? ![]() ![]() Nu exista procedura pentru contestarea alegerilor ! Cu alte cuvinte, mai fac si ei tambalau cateva zile ca sa nu zica lumea ca se dau batuti prea usor. This post has been edited by Flamingo: 7 Dec 2009, 16:30 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu incerc sa-i inteleg pe toti.
Pe aia care l-au votat pe Geoana, ca vor o schimbare si ca Base le e antipatic rau de tot. Pe aia care l-au votat pe Base ca sa nu mai ajunga comunistii la putere Pe aia care nu s-au dus la vot, pentru ca ei considerau ca nu merita nici unul dintre candidati votul lor pretios. Pe aia care si-au anulat votul, posibil din plictiseala si monotonia de acasa si care nu dau nici 2 bani pe dreptul lor. ... fiecare a avut motivul si scenariul lui, pe care si l-a facut cand s-a dus sau nu la vot. Important pentru toate taberele, zic eu, e sa gaseasca impreuna o solutie pentru guvernare, tinand cont de decizia majoritatii. This post has been edited by Avani: 7 Dec 2009, 16:29 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
vio, altceva am vrut sa zic legat de tineri si batrani. raportat la nivelul de inteligenta si de informare al alegatorului roman (clar inferior celor din alte tari cu apa calda), coroborat cu gradul de manipulare la care sint supusi. practic multi nu au capacitatea de a discerne intre "vrajelile' unor candidati si ce-i adevarat. si asa o sa fie mult timp d-acu' 'nainte. o sa se voteze la genul :"asa am auzit io la otv" , "asa mi-a zis mie unu ca-i bine"...etc.
cel mai bun exemplu e cel cu "am votat impotriva" comunistilor. cati din cei care-au votat asa, au idee ce inseamna comunism, cati au trait in comunism, cati cred ca mai e posibila intoarcerea la comunism. plm e complicat si mi-e sila sa mai scriu ceva legat de alegerile astea. si un comentariu la adresa lu' geoana: nu e prostanac. e imbecil de-a dreptul. e mai de buna credinta ca matrozu, dar mult mai imbecil in ceea ce priveste politica. vorba lu' var-miu: mai bine-l lasa pa antonescu sa candideze in locu' lui. This post has been edited by CGB: 7 Dec 2009, 16:33 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
CGB, nu spun ca nu e asa... da' ce acuz eu e faptul ca, impartiali ca tot romanu', ne pozitionam diferit fata de rezultatul determinat de "gloata" respectiva:
- daca nu o iesit cine voiam eu - plm, unii ar trebui sa aiba interzis la vot! - daca o iesit cine voiam eu - ooo, popor roman genial, or incercat sa te minta si nu le-o mers, ca noi de la Decebal suntem geniali, oricat de prosti ne cred unii! Io marturisesc sincer ca in forul meu interior eram impartit cam cum picara rezultatele alegerilor, adica cu o putza de furnica avans pentru unu' din catindati... pentru aia nu pot sa ma bucur acum, ca nu am de ce... Basescu are acum o sansa unica sa arate daca e intr-adevar mare sau e la fel ca ailalti; stii ce as face in locul lui?... as intinde o mana catre liberali si le-as da ce vor (pana si prim ministru, plm...) si in maxim 2 saptamani as avea un guvern... da' ma indoiesc sincer ca o sa o faca... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 17:28) Eu incerc sa-i inteleg pe toti. Pe aia care l-au votat pe Geoana, ca vor o schimbare si ca Base le e antipatic rau de tot. Pe aia care l-au votat pe Base ca sa nu mai ajunga comunistii la putere Pe aia care nu s-au dus la vot, pentru ca ei considerau ca nu merita nici unul dintre candidati votul lor pretios. Pe aia care si-au anulat votul, posibil din plictiseala si monotonia de acasa si care nu dau nici 2 bani pe dreptul lor. procentul alora care s-au dus la vot din convingere (fie ca le e antipatic base, fie ca nu mai vor comunisti) este mai mic decat cei care s-au dus sa voteze pe bani |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Democratia, ca orice alt sistem politic, are limitele ei. Se presupune ca o majoritate dintre votanti au cunostinte si criterii clare fata de care fac o alegere in cunostinta de cauza. Din pacate la noi, 80% din voturi au fost voturi anti - antibasescu sau antipsd, din cele mai diverse motive. Vorbim tot timpul de drepturile omului, dar prea putin de obligatiile lui - si intre acestea, foarte important este sa aleaga cu responsabilitate. Dar, dupa cum stiti cu totii, in Romania toti sunt atotstiutori, nu mai trebuie sa invete nimeni nimic. Uite de aceea consider de actualitate cartile lui Henlein - Infanteria stelara, Stea dubla, Luna e o doamna cruda. Daca treci de invelisul SF, vezi ca sunt puse probleme extrem de actuale pentru noi. Din pacate e mai simplu sa te uiti la filme decat sa citesti si sa intelegi.
This post has been edited by pcs: 7 Dec 2009, 16:41 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 7 Dec 2009, 16:37) procentul alora care s-au dus la vot din convingere (fie ca le e antipatic base, fie ca nu mai vor comunisti) este mai mic decat cei care s-au dus sa voteze pe bani QUOTE(pcs @ 7 Dec 2009, 16:40) Din pacate la noi, 80% din voturi au fost voturi anti - antibasescu sau antipsd, din cele mai diverse motive Se pare ca nu impartasiti aceleasi idei, nici nu trebuie. Valeron, si zici ca se dadura bani?... pffiuuu ce-am ratat, mai scoteam si eu un ban cinstit. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
O parere cu care rezonez in mare masura: Click
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 7 Dec 2009, 11:59) Moduse, hai las-o... E plin forumul asta de militanti Anti-Reno si de Pro-Baseli. Daca tu n-ai limita si bun simt nu inseamna ca e "cenzura." QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 16:12) Acu' ca nu o fi liber exprimata si total indepedenta de ceea ce se intampla in jur, n-or fi saracii cetateni de vina. Ca aveau nevoie de o caciula si au pus-o pe aia orange, iar nu pot sa-i condamn. Eu de exemplu, am votat impotriva PSD-ului si nu pro Basescu. O miscare inteligenta era daca PNL se alia cu PSD inca din primul tur si-l pastrau ca si candidat la presedentie pe Crin. Daca ajungea Crin cu Base in turul 2, sigur altfel stateau lucrurile. Dar deh, lacomia pensionarilor e in continuare prea mare. Corect, era mult mai bine asa. Insa nu-i vad eu pe Iliesti sa lase ciolanu la altu. Pacat ca PNL si-a pierdut mult din masa electorala prin alianta pe fata cu PSD. Au ajuns niste curve politice mai ceva ca PSDeii ![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
nu-i nimic, ca acum, condusi de tariceanu (cred ca nu-si mai face cineva iluzii ca va mai auzi de crin antonescu prea curand) se vor apropia de PDL si vor face o noua coalitie puternica si majoritara, cum a vrut poporul, de dreapta. am curaj sa pun pariu ca asta va fi noua formula de guvernare, PDL-PNL-UDMR.
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Dragutu de Oprisan era si el pe la Realitatea...ii era mila de romanii saraci
![]() Baselu avea informatii de aseara cum a fost nea Hrebe sa vorbeasca cu baietii de la INSOMAR si CURS ... ![]() This post has been edited by luck33ro: 7 Dec 2009, 17:36 |
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(CGB @ 7 Dec 2009, 15:18) tu chiar crezi ca pe idolul tau, basescu, il mai intereseaza de referendum. referendumul a avut ca unic scop, sa-i aduca niste voturi in plus. si-a indeplinit scopul si gata. ce naivi sint unii. una peste alta ma bucur ca psd contesta alegerile. poate mai exista o sansa cat de mica sa scapam de buboiul asta numit basescu si de clica lui. si ma intristez ca tariceanu incepe sa dea din coada pe langa pdl. cat de curva sa fii? Daca i-a adus referendumul voturi in plus de ce nu a castigat din primul tur? Basescu nu are cum sa piarda, stai calm. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Ar fi fost civilizat daca indiferent care-ar fi castigat, s-ar fi impacat cu soarta si ar fi recunoscut cu demnitate "da, bre, am pierdut, asta e. data aviatoare..."
Da' nu, la noi in tara circul e felu' doi, dupa paine. Acuma urmeaza distractii la Curtea Constitutionala, Doamne fereste sa iasa invers, ca dupa aia sare cu gura PDL-ul, in primavara, cel tarziu, alegeri anticipate, circus maximus, ce mai... In loc sa se concentreze dracului pe criza asta care risca sa ne aduca aproape de Grecia ca situatie, astia se lupta sa jumuleasca ciolanu'. Nesimtitii dracului. Mie mi-a placut de Johannis; ala a zis ca asta e, romanii au ales, viata merge inainte. Nu "vedem, contestam, rupem fashu' " LE: Faza asta cu PSD-ul care contesta rezultatul imi aduce aminte de o colega din facultate, una Silvia, care era constant abonata la mariri de nota, ca era obsedata sa aiba bursa de merit. Nu-i trebuia, ca avea bani, da' aia daca nu vedea 10 pe linie, facea cu nervii. Si mei era si NF. This post has been edited by Bwwlan: 7 Dec 2009, 18:19 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
se va stinge mult timp lumina in Romanica
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
luck33ro |
![]()
|
Eu propun sa reluam alegerile de cate ori e nevoie, a.i. sa iasa totusi Prostanacu
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 7 Dec 2009, 19:30 |
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
pnl: huoooo pdl!!!! huoo! ei se cred adevarata majoritate! nenorociti etc etc...
x: da, dar aia au castigat! y: ah! pai stai... ca de fapt voiam sa negociem o guvernare stii tu... sa fim si noi premieri alea alea ![]() ![]() ![]() Asa e la noi, isi schimba astia parerea de pe o zi pe alta si ne mint pe noi cu tupeu n-au avut treaba cu ailalti exact ca tiganii aia de te fura pe fata, de tot pe tine te fac nebun daca ii prinzi. Eu frate? Jur sa moara mama!!! uite e aici biserica, jur pe cruce! Acuma Geoana a inceput sa se planga in fata noastra ca vezi domne sunt mari semne de frauda electorala masiva si ca o sa conteste pentru ca s-a vazut turismul electoral,votul multiplu etc etc. Cand erai declarat invingator n-aveai nimic impotriva, nu-i asa? Sa ma lase cu contestatiile, ca nici ei nu sunt ingerasi din cer. I-am vazut cu ochii mei cum bateau apropuri la studentii care venisera sa fie observatori(care trebuie sa fie impartiali) sa voteze cu Geoana. Geoana e ofticat ca n-a apucat sa fure mai mult ca Base, asta e supararea lui. Oricum s-a umilit destul cand a topait ca un copil mic dupa ce a vazut sondajele care aveau o marja destul de mare sa il scoata din frunte. Asta e situatia, am ramas cu acelasi marinar, n-o sa se schimbe nimica(adica nu e nicio sansa); din nou Udrea, din nou Videanu si toata gasca aia de care mi s-a scarbit. Vreau sa fie loviti de cancer testicular inclusiv Udrea! Din nou o sa vina Base cu guvernul Boc enshpe si o sa il tot refuze pana face anticipate, asta daca nu face majoritate cu aia cu care s-au pupat cu PSDul pana ieri. Nu sunt surprins ca noi am ales pentru a doua oara Basescu avand in vedere ca am ales de trei ori Iliescu. Ne e rau cu toti astia, dar acum raman in continuare cu parerea ca nenorocitii s-au obisnuit sa nu fie schimbati din scaunul lor si de aia tot fura cat fura si ne aduc in situatia in care suntem. Tare as fi vrut sa il vad pe Basescu umilit... Daca Geoana era in alt partid, sau daca mureau aia care tin PSDul jos, poate ar fi avut o sansa mai buna. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 7 Dec 2009, 19:37 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Porcaria e ca la reluarea alegerilor va creste exponential si numarul celor care il vor vota pe Tiran
![]() ![]() Cat despre anticipate parlamentare in Romanika nu o sa vedem curand, pana si moldovenii au mai multa coloana vertebrala ! ![]() This post has been edited by luck33ro: 7 Dec 2009, 19:36 |
--------------------
**
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 7 Dec 2009, 19:33) Acuma Geoana a inceput sa se planga in fata noastra ca vezi domne sunt mari semne de frauda electorala masiva si ca o sa conteste pentru ca s-a vazut turismul electoral,votul multiplu etc etc. Cand erai declarat invingator n-aveai nimic impotriva, nu-i asa? Am vazut ca si Boc a zis acelasi lucru cateva minute mai tarziu pe Antena3. Nu m-am inspirat de la el, dar se pare ca sunt de acord cu stafful PD-L la faza asta |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sunteti de acord ca Mircica a pierdut pe mana lui aceste alegeri?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Stiti ce... I don't give a fu*k . Oricum tara asta s-a dus la fund de tot. Chiar nu mai conteaza cine a fost, cine este, cine va fi. Noi ramanem cu opiniile si ei isi impart banii. noi ii sustinem, ii votam si pe urma ne lovesc dupa ceafa cu vreo taxa ceva (sau cand chiar avem nevoie de ei). Anyway...
Sanatate! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
De ce s-a inchis acest topic ?
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Intrebare: daca pentru mine in principiu e excelent dpdv financiar ca a iesit Baselu' si partidul lui Boc e in continuare pe "les chevaux grandes"--eu fiind din Cluj--de ce nu ma bucur?
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Cine p....a mea a inventat sectiile speciale de votare,este un mare bou,daca vrei sa votezi,du-te acolo unde esti trecut sa votezi,nu te duci unde ti se scoala tie mintea creata ca vrei sa votezi,stii ca este zi de vot,stai in localiatea ta de bastina,nu se poate,nu mai votezi si gata.Tara de.......
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Iata confirmarea ca politica este CURVA asa cum am postat mai sus si noi suntem niste ciumpalaci care credem ca prin votul nostru schimbam ceva.Tocmai Tariceanu se pune iar capra pentru Base. Masochist mare Tariceanu asta se pare ca ia placut.Poate il pune iar premier??
![]() This post has been edited by s_j_teo: 7 Dec 2009, 21:33 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cred ca deja se poate migra pe topicul politica la romani! Ca nu mai e de actualitate aici
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Breaking news...
Intotdeauna cand combini culoarea rosie cu cea galbena, va iesi portocaliu. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
aaaaaaaaaaaaaahahahahahahah ce tare
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:59 |