Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 109 110 111 112 113 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

xcss
post 7 Dec 2009, 16:18
Post #3301

Born to Be Epic

Group: Members

Amandoi au dreptate, 70.000 de voturi fata de 5.000.000 e nimic smile.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 7 Dec 2009, 16:27
Post #3302

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(CGB @ 7 Dec 2009, 15:18)
una peste alta ma bucur ca psd contesta alegerile. poate mai exista o sansa cat de mica sa scapam de buboiul asta numit basescu si de clica lui.
*

Da, da... Si marmota ? ph34r.gif

Tu nu intelegi ca nu mai exista sanse ? smile.gif Astia sunt praf si la propriu si la figurat. Se contrazic in afirmatii. Unii spun ca vor contesta alegerille iar altii spun ca nu exista procedura pentru asa ceva. Si cine spune asta ? Protejatul lor, Johanis. Sau ma rog, fostul... radmasa.gif

Nu exista procedura pentru contestarea alegerilor !

Cu alte cuvinte, mai fac si ei tambalau cateva zile ca sa nu zica lumea ca se dau batuti prea usor.

This post has been edited by Flamingo: 7 Dec 2009, 16:30

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Avani
post 7 Dec 2009, 16:28
Post #3303

Membru autentic

From: Capitala gri

Eu incerc sa-i inteleg pe toti.
Pe aia care l-au votat pe Geoana, ca vor o schimbare si ca Base le e antipatic rau de tot.
Pe aia care l-au votat pe Base ca sa nu mai ajunga comunistii la putere
Pe aia care nu s-au dus la vot, pentru ca ei considerau ca nu merita nici unul dintre candidati votul lor pretios.
Pe aia care si-au anulat votul, posibil din plictiseala si monotonia de acasa si care nu dau nici 2 bani pe dreptul lor.

... fiecare a avut motivul si scenariul lui, pe care si l-a facut cand s-a dus sau nu la vot.
Important pentru toate taberele, zic eu, e sa gaseasca impreuna o solutie pentru guvernare, tinand cont de decizia majoritatii.

This post has been edited by Avani: 7 Dec 2009, 16:29

--------------------
. . .
Think forward !
+
CGB
post 7 Dec 2009, 16:29
Post #3304

CGB

From: behind

vio, altceva am vrut sa zic legat de tineri si batrani. raportat la nivelul de inteligenta si de informare al alegatorului roman (clar inferior celor din alte tari cu apa calda), coroborat cu gradul de manipulare la care sint supusi. practic multi nu au capacitatea de a discerne intre "vrajelile' unor candidati si ce-i adevarat. si asa o sa fie mult timp d-acu' 'nainte. o sa se voteze la genul :"asa am auzit io la otv" , "asa mi-a zis mie unu ca-i bine"...etc.
cel mai bun exemplu e cel cu "am votat impotriva" comunistilor. cati din cei care-au votat asa, au idee ce inseamna comunism, cati au trait in comunism, cati cred ca mai e posibila intoarcerea la comunism.
plm e complicat si mi-e sila sa mai scriu ceva legat de alegerile astea.

si un comentariu la adresa lu' geoana: nu e prostanac. e imbecil de-a dreptul. e mai de buna credinta ca matrozu, dar mult mai imbecil in ceea ce priveste politica.
vorba lu' var-miu: mai bine-l lasa pa antonescu sa candideze in locu' lui.

This post has been edited by CGB: 7 Dec 2009, 16:33

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Vio
post 7 Dec 2009, 16:37
Post #3305

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

CGB, nu spun ca nu e asa... da' ce acuz eu e faptul ca, impartiali ca tot romanu', ne pozitionam diferit fata de rezultatul determinat de "gloata" respectiva:
- daca nu o iesit cine voiam eu - plm, unii ar trebui sa aiba interzis la vot!
- daca o iesit cine voiam eu - ooo, popor roman genial, or incercat sa te minta si nu le-o mers, ca noi de la Decebal suntem geniali, oricat de prosti ne cred unii!
Io marturisesc sincer ca in forul meu interior eram impartit cam cum picara rezultatele alegerilor, adica cu o putza de furnica avans pentru unu' din catindati... pentru aia nu pot sa ma bucur acum, ca nu am de ce...
Basescu are acum o sansa unica sa arate daca e intr-adevar mare sau e la fel ca ailalti; stii ce as face in locul lui?... as intinde o mana catre liberali si le-as da ce vor (pana si prim ministru, plm...) si in maxim 2 saptamani as avea un guvern... da' ma indoiesc sincer ca o sa o faca...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
valeron_x
post 7 Dec 2009, 16:37
Post #3306

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 17:28)
Eu incerc sa-i inteleg pe toti.
Pe aia care l-au votat pe Geoana, ca vor o schimbare si ca Base le e antipatic rau de tot.
Pe aia care l-au votat pe Base ca sa nu mai ajunga comunistii la putere
Pe aia care nu s-au dus la vot, pentru ca ei considerau ca nu merita nici unul dintre candidati votul lor pretios.
Pe aia care si-au anulat votul, posibil din plictiseala si monotonia de acasa si care nu dau nici 2 bani pe dreptul lor.

*

procentul alora care s-au dus la vot din convingere (fie ca le e antipatic base, fie ca nu mai vor comunisti) este mai mic decat cei care s-au dus sa voteze pe bani

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
pcs
post 7 Dec 2009, 16:40
Post #3307

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Democratia, ca orice alt sistem politic, are limitele ei. Se presupune ca o majoritate dintre votanti au cunostinte si criterii clare fata de care fac o alegere in cunostinta de cauza. Din pacate la noi, 80% din voturi au fost voturi anti - antibasescu sau antipsd, din cele mai diverse motive. Vorbim tot timpul de drepturile omului, dar prea putin de obligatiile lui - si intre acestea, foarte important este sa aleaga cu responsabilitate. Dar, dupa cum stiti cu totii, in Romania toti sunt atotstiutori, nu mai trebuie sa invete nimeni nimic. Uite de aceea consider de actualitate cartile lui Henlein - Infanteria stelara, Stea dubla, Luna e o doamna cruda. Daca treci de invelisul SF, vezi ca sunt puse probleme extrem de actuale pentru noi. Din pacate e mai simplu sa te uiti la filme decat sa citesti si sa intelegi.

This post has been edited by pcs: 7 Dec 2009, 16:41

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Avani
post 7 Dec 2009, 16:45
Post #3308

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(valeron_x @ 7 Dec 2009, 16:37)
procentul alora care s-au dus la vot din convingere (fie ca le e antipatic base, fie ca nu mai vor comunisti) este mai mic decat cei care s-au dus sa voteze pe bani
*

QUOTE(pcs @ 7 Dec 2009, 16:40)
Din pacate la noi, 80% din voturi au fost voturi anti - antibasescu sau antipsd, din cele mai diverse motive
*

Se pare ca nu impartasiti aceleasi idei, nici nu trebuie.

Valeron, si zici ca se dadura bani?... pffiuuu ce-am ratat, mai scoteam si eu un ban cinstit.

--------------------
. . .
Think forward !
+
Vio
post 7 Dec 2009, 16:49
Post #3309

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

O parere cu care rezonez in mare masura: Click

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
luck33ro
post 7 Dec 2009, 17:20
Post #3310

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 7 Dec 2009, 11:59)
Moduse, hai las-o... E plin forumul asta de militanti Anti-Reno si de Pro-Baseli. Daca tu n-ai limita si bun simt nu inseamna ca e "cenzura."
*

QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 16:12)
Acu' ca nu o fi liber exprimata si total indepedenta de ceea ce se intampla in jur, n-or fi saracii cetateni de vina.
Ca aveau nevoie de o caciula si au pus-o pe aia orange, iar nu pot sa-i condamn.
Eu de exemplu, am votat impotriva PSD-ului si nu pro Basescu.

O miscare inteligenta era daca PNL se alia cu PSD inca din primul tur si-l pastrau ca si candidat la presedentie pe Crin. Daca ajungea Crin cu Base in turul 2, sigur altfel stateau lucrurile.

Dar deh, lacomia pensionarilor e in continuare prea mare.
*

Corect, era mult mai bine asa. Insa nu-i vad eu pe Iliesti sa lase ciolanu la altu.
Pacat ca PNL si-a pierdut mult din masa electorala prin alianta pe fata cu PSD. Au ajuns niste curve politice mai ceva ca PSDeii dry.gif

--------------------
+
valeron_x
post 7 Dec 2009, 17:23
Post #3311

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

nu-i nimic, ca acum, condusi de tariceanu (cred ca nu-si mai face cineva iluzii ca va mai auzi de crin antonescu prea curand) se vor apropia de PDL si vor face o noua coalitie puternica si majoritara, cum a vrut poporul, de dreapta. am curaj sa pun pariu ca asta va fi noua formula de guvernare, PDL-PNL-UDMR.

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
luck33ro
post 7 Dec 2009, 17:33
Post #3312

Membru autentic

Dragutu de Oprisan era si el pe la Realitatea...ii era mila de romanii saraci radmasa.gif
Baselu avea informatii de aseara cum a fost nea Hrebe sa vorbeasca cu baietii de la INSOMAR si CURS ... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by luck33ro: 7 Dec 2009, 17:36

--------------------
+
Modus
post 7 Dec 2009, 17:46
Post #3313

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 7 Dec 2009, 15:18)
tu chiar crezi ca pe idolul tau, basescu, il mai intereseaza de referendum. referendumul a avut ca unic scop, sa-i aduca niste voturi in plus. si-a indeplinit scopul si gata. ce naivi sint unii.

una peste alta ma bucur ca psd contesta alegerile. poate mai exista o sansa cat de mica sa scapam de buboiul asta numit basescu si de clica lui. si ma intristez ca tariceanu incepe sa dea din coada pe langa pdl. cat de curva sa fii?
*

Daca i-a adus referendumul voturi in plus de ce nu a castigat din primul tur?
Basescu nu are cum sa piarda, stai calm.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Bwwlan
post 7 Dec 2009, 18:05
Post #3314

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Ar fi fost civilizat daca indiferent care-ar fi castigat, s-ar fi impacat cu soarta si ar fi recunoscut cu demnitate "da, bre, am pierdut, asta e. data aviatoare..."
Da' nu, la noi in tara circul e felu' doi, dupa paine.
Acuma urmeaza distractii la Curtea Constitutionala, Doamne fereste sa iasa invers, ca dupa aia sare cu gura PDL-ul, in primavara, cel tarziu, alegeri anticipate, circus maximus, ce mai...
In loc sa se concentreze dracului pe criza asta care risca sa ne aduca aproape de Grecia ca situatie, astia se lupta sa jumuleasca ciolanu'. Nesimtitii dracului.

Mie mi-a placut de Johannis; ala a zis ca asta e, romanii au ales, viata merge inainte. Nu "vedem, contestam, rupem fashu' "

LE: Faza asta cu PSD-ul care contesta rezultatul imi aduce aminte de o colega din facultate, una Silvia, care era constant abonata la mariri de nota, ca era obsedata sa aiba bursa de merit. Nu-i trebuia, ca avea bani, da' aia daca nu vedea 10 pe linie, facea cu nervii. Si mei era si NF.

This post has been edited by Bwwlan: 7 Dec 2009, 18:19

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
rombul
post 7 Dec 2009, 19:06
Post #3315

Membru autentic

From: bucuresti

se va stinge mult timp lumina in Romanica

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
luck33ro
post 7 Dec 2009, 19:29
Post #3316

Membru autentic

Eu propun sa reluam alegerile de cate ori e nevoie, a.i. sa iasa totusi Prostanacu radmasa.gif Sa poata sa topaie omu pe bune, totusi... icon_mrgreen.gif

This post has been edited by luck33ro: 7 Dec 2009, 19:30

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 7 Dec 2009, 19:33
Post #3317

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

pnl: huoooo pdl!!!! huoo! ei se cred adevarata majoritate! nenorociti etc etc...
x: da, dar aia au castigat!
y: ah! pai stai... ca de fapt voiam sa negociem o guvernare stii tu... sa fim si noi premieri alea alea emotionat.gif . PD-L!PD-L!! pupi.gif pupi.gif

Asa e la noi, isi schimba astia parerea de pe o zi pe alta si ne mint pe noi cu tupeu n-au avut treaba cu ailalti exact ca tiganii aia de te fura pe fata, de tot pe tine te fac nebun daca ii prinzi. Eu frate? Jur sa moara mama!!! uite e aici biserica, jur pe cruce!

Acuma Geoana a inceput sa se planga in fata noastra ca vezi domne sunt mari semne de frauda electorala masiva si ca o sa conteste pentru ca s-a vazut turismul electoral,votul multiplu etc etc. Cand erai declarat invingator n-aveai nimic impotriva, nu-i asa?

Sa ma lase cu contestatiile, ca nici ei nu sunt ingerasi din cer. I-am vazut cu ochii mei cum bateau apropuri la studentii care venisera sa fie observatori(care trebuie sa fie impartiali) sa voteze cu Geoana.

Geoana e ofticat ca n-a apucat sa fure mai mult ca Base, asta e supararea lui. Oricum s-a umilit destul cand a topait ca un copil mic dupa ce a vazut sondajele care aveau o marja destul de mare sa il scoata din frunte.

Asta e situatia, am ramas cu acelasi marinar, n-o sa se schimbe nimica(adica nu e nicio sansa); din nou Udrea, din nou Videanu si toata gasca aia de care mi s-a scarbit. Vreau sa fie loviti de cancer testicular inclusiv Udrea! Din nou o sa vina Base cu guvernul Boc enshpe si o sa il tot refuze pana face anticipate, asta daca nu face majoritate cu aia cu care s-au pupat cu PSDul pana ieri. Nu sunt surprins ca noi am ales pentru a doua oara Basescu avand in vedere ca am ales de trei ori Iliescu.

Ne e rau cu toti astia, dar acum raman in continuare cu parerea ca nenorocitii s-au obisnuit sa nu fie schimbati din scaunul lor si de aia tot fura cat fura si ne aduc in situatia in care suntem. Tare as fi vrut sa il vad pe Basescu umilit... Daca Geoana era in alt partid, sau daca mureau aia care tin PSDul jos, poate ar fi avut o sansa mai buna.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 7 Dec 2009, 19:37

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
luck33ro
post 7 Dec 2009, 19:33
Post #3318

Membru autentic

Porcaria e ca la reluarea alegerilor va creste exponential si numarul celor care il vor vota pe Tiran radmasa.gif pariu ? tongue.gif

Cat despre anticipate parlamentare in Romanika nu o sa vedem curand, pana si moldovenii au mai multa coloana vertebrala ! sleep.gif

This post has been edited by luck33ro: 7 Dec 2009, 19:36

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 7 Dec 2009, 19:40
Post #3319

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 7 Dec 2009, 19:33)
Acuma Geoana a inceput sa se planga in fata noastra ca vezi domne sunt mari semne de frauda electorala masiva si ca o sa conteste pentru ca s-a vazut turismul electoral,votul multiplu etc etc. Cand erai declarat invingator n-aveai nimic impotriva, nu-i asa?
*

Am vazut ca si Boc a zis acelasi lucru cateva minute mai tarziu pe Antena3. Nu m-am inspirat de la el, dar se pare ca sunt de acord cu stafful PD-L la faza asta

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
DrK
post 7 Dec 2009, 19:42
Post #3320

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Sunteti de acord ca Mircica a pierdut pe mana lui aceste alegeri?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
utzi22
post 7 Dec 2009, 19:42
Post #3321

Membru

From: Undeva langa Bucuresti

Stiti ce... I don't give a fu*k . Oricum tara asta s-a dus la fund de tot. Chiar nu mai conteaza cine a fost, cine este, cine va fi. Noi ramanem cu opiniile si ei isi impart banii. noi ii sustinem, ii votam si pe urma ne lovesc dupa ceafa cu vreo taxa ceva (sau cand chiar avem nevoie de ei). Anyway...
Sanatate!

--------------------
Renault Megane Sedan Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
+
L!nuX
post 7 Dec 2009, 19:54
Post #3322

Membru decent

De ce s-a inchis acest topic ?

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
Bwwlan
post 7 Dec 2009, 19:58
Post #3323

Membru autentic

From: .de, ex Cluj

Intrebare: daca pentru mine in principiu e excelent dpdv financiar ca a iesit Baselu' si partidul lui Boc e in continuare pe "les chevaux grandes"--eu fiind din Cluj--de ce nu ma bucur?

--------------------
VW Golf Sportsvan 2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline
"Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous
+
elro
post 7 Dec 2009, 20:55
Post #3324

Membru

From: Ct

Cine p....a mea a inventat sectiile speciale de votare,este un mare bou,daca vrei sa votezi,du-te acolo unde esti trecut sa votezi,nu te duci unde ti se scoala tie mintea creata ca vrei sa votezi,stii ca este zi de vot,stai in localiatea ta de bastina,nu se poate,nu mai votezi si gata.Tara de.......

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
s_j_teo
post 7 Dec 2009, 21:32
Post #3325

Membru autentic

Iata confirmarea ca politica este CURVA asa cum am postat mai sus si noi suntem niste ciumpalaci care credem ca prin votul nostru schimbam ceva.Tocmai Tariceanu se pune iar capra pentru Base. Masochist mare Tariceanu asta se pare ca ia placut.Poate il pune iar premier?? radmasa.gif Nu este pacat sa ne aruncam cu gunoi in fata unii la altii pentru niste traseisti politici???" Astia nici ce este o doctrina de partid nu au habar, singura doctrina a tuturor politicienilor din Romania este doctrina CIOLANULUI.Suntem blestemati de Ceausescu, nu reusim sa avem o clasa poitica curata si integra si nici o clasa de mijloc care sa aibe un rol determinat in viata economica.

This post has been edited by s_j_teo: 7 Dec 2009, 21:33

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
luck33ro
post 7 Dec 2009, 21:41
Post #3326

Membru autentic

Cred ca deja se poate migra pe topicul politica la romani! Ca nu mai e de actualitate aici tongue.gif

--------------------
+
Flamingo
post 7 Dec 2009, 21:54
Post #3327

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Breaking news...

Intotdeauna cand combini culoarea rosie cu cea galbena, va iesi portocaliu. radmasa.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Kr3atorU
post 7 Dec 2009, 22:01
Post #3328

Membru autentic

From: Alba Iulia, via Alexandria

coffee_spitsk.gif

--------------------
Renault Symbol phase 4 2007 Expression 1.4 8V | GPL
►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
+
Fratzica
post 7 Dec 2009, 22:21
Post #3329

Zen

Group: Moderatori

aaaaaaaaaaaaaahahahahahahah ce tare

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
rombul
post 7 Dec 2009, 22:26
Post #3330

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(Flamingo @ 7 Dec 2009, 21:54)
Breaking news...

Intotdeauna cand combini culoarea rosie cu cea galbena, va iesi portocaliu.  radmasa.gif
*

Tati s-a votat schimbarea prin continuitate

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
122 Pages « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 21:59
Dacia