Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 09:06) Corect. Pasul urmator va fi o lupta nebuna pentru suspendarea lui Basescu. Se plangeau zilele trecute ca s-au cheltuit bani in plus in tutul I pentru ca a bagat Base referendumul, dar cand au vrut sa-l suspende nu s-au cheltuit bani ? Sau atunci era folositi pentru o cauza nobila. ![]() Inteleg supararea PSD-istilor (ai mari, nu cei de pe forum), c-o sa inceapa urmaririle penale. Pe Popa, mana dreapta a lui Vantu, care a scos banii de la FNI, l-au prins la Jakarta, si asta este doar inceputul. Asa este Avani, circul adevarat abia acum incepe. Si sa te tii nenica. O sa avem ce vedea in urmatorii 5 ani. This post has been edited by Flamingo: 7 Dec 2009, 09:23 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
B.E.C a dat teapa anului
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
http://www.interpol.int/Public/Wanted/Sear...0&Search=Search
ete ca nu e prins- eu inca astept extradarea lui daca e asa cum a zis tatuca base |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci Basescu e presedinte?
Inteligenta poporului roman loveste din nou, asta e sindromul "europarlamentarelor"... unul azi la radio, sa iasa domne Basescu din nou, ca a facut atatea ![]() Vorba unuia o sa ajungem asa de saraci ca gainile o sa oua coaja ![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 7 Dec 2009, 09:39 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
flamingo, popa ala n-a fost prins niciodata, dupa cum a recunoascut si ambasada noastra din jakarta. aia a fost o petarda aruncata de matroz. o alta minciuna de-a lui. cat despre dosare penale sa fim seriosi. cum nu s-a facut nimic in 5 ani, tot asa o sa fie si de-acu inainte daca ramane matrozu. io sper sa nu.
cu matrozu din nou la cotroceni o sa fie acelasi circ de pana acu, doar ca va fi de fro 10 ori mai mare. o sa fie iar izolat, o sa fie iar in inferioritate, pdl nu va avea in veci majoritate, o sa hahaie in continuare fericit daca va ramane presedinte. ptr ca pana la urma ptr el doar asta conteaza. dupa cum declara cu gurita lui :"io nu mi-am propus sa scot romania din criza". dar daca se intampla totusi sa ramanem cu matrozu, atunci poporu asta isi merita pe deplin soarta de-a avea in fruntea sa un mitocan. la asa popor asa conducator. in rest noi sa fim sanatosi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
QUOTE(Bacu @ 6 Dec 2009, 23:03) eu ma distrez de minune pe b1tv. moraru asta trebuie sa isi faca un control psihiatric, a luat-o rau pe campii... bravo antonescu! hai romania! Ma bucur ca te-ai distrat de minune unde trebuia aseara. Eu m-am distrat cu toti aseara. Abia astept diseara emisiunea lui gadea!!Cel mai de apreciat lucru la Base este ca STIE CE VORBESTE!!!!!! This post has been edited by tibirk: 7 Dec 2009, 09:53 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
"Pentru Geoana si Ion pregatiti un avion!"
![]() Stire de ultima ora: QUOTE Mircea Geoana este adevaratul castigator deoarece noua lui carte se va numi "De la EXTAZ la AGONIE" ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mie mi se pare siderant ce s-a intamplat de aseara pana azi dimineata. sper totusi sa se schimbe situatia finala, care am inteles ca va fi anuntata la ora 11:00.
daca nu, asta e, asa a decis votul, asa sa fie. Dumnezeu sa ne aiba in paza! |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
aleksanders |
![]()
|
e bine- macar in februarie poate o sa avem un guvern si in martie alegeri anticipate- o sa ne fie bine - eu zilele astea depun actele de emigrare- sa auzim de bine
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Dumnezeu sa ne aiba in paza!"
Pai de ce nu ne-a avut pana acum? Uite si tu unde am ajuns ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Nu mai retin...ce a promis Basescu in campanie, ca masuri imediate? (inclusiv masurile privitoare la combaterea crizei). Poate facem un mic sumar:
1. Parlament unicameral. 2. Maxim 300 parlamentari. 3..... ? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Vai si ce mai sarea Ginica cu piciorusele lui... vai vai, ce trist o fi.
Pentru cei care baga cliseul "la asa popor, asa conducator" ... scumpii mei, era mai rau cu Trupa de Elita a lui Ginica. ![]() Eu zic ca Romania a castigat, nu neaparat un presedinte care sa ne scoata din rahat, ci a castigat o noua batalie impotriva comunismului, o noua batalie impotriva jocurilor de culise si nu in ultimul rand, o noua batalie impotriva celor ce-si dau votul pe un mic cu mustar ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
3. Modernizarea puscariilor si creearea de conditii mai bune viitorilor detinuti psd-isti.
7 Dec 2009, 10:12: QUOTE(Madriann @ 7 Dec 2009, 10:10) Nu mai retin...ce a promis Basescu in campanie, ca masuri imediate? (inclusiv masurile privitoare la combaterea crizei). Poate facem un mic sumar: 1. Parlament unicameral. 2. Maxim 300 parlamentari. 3..... ? This post has been edited by Flamingo: 7 Dec 2009, 10:12 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Prin martie alegeri anticipate!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
aleksanders |
![]()
|
mici cu mustar- interesant- bunica mea a luat o galeata ca sa il voteze pe basescu
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Madriann @ 7 Dec 2009, 10:10) Hai ca esti tare, ti se pare ca ce s-a promis in ultimii ani s-a realizat ?! Cu ce ma incalzea daca promitea si nu se realiza. Barem e corect, stii la ce sa te astepti, abia nu mai esti dezamagit si nu vei mai spune "uite, a zis ca face aia si nu a facut, niste mincinosi domne". This post has been edited by Avani: 7 Dec 2009, 10:13 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Flamingo, intrebarea mea era serioasa
![]() La Geoana imi ramasese in minte eliminarea forfetarului si legile lui boc (modificarile codului fiscal)...dar astea s-au dus. Basescu ce Promisiuni a facut? |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
aleksanders |
![]()
|
nu a promis nimic pentru ca oricum nu se tinea de cuvant
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Eu tin sa-i multumesc colegului $$ilvviu pentru acest topic inspirat.
Propun reconcilierea tuturor taberelor ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Avani |
![]()
|
aleksanders, serios acum, pentru ce ai vrea ca un om sa-ti promita o chestie si sa nu se tina de cuvant. Nu e mai bine sa nu-ti promita ? Eu zic ca ai fi fost mai dezamagit sa constati ca te-a mintit, pe tine asa ca cetatean si sa nu dea doi bani pe parerea ta.... asa cum erau siguri comunistii, pardon PSDistii.
Mama mama, ce se dadeau ei castigatori inainte de duminica asta. Deci, mie Base mi se pare un personaj extraordinar. Nu neaparat in sensul bun al cuvantului, dar e de apreciat ca a reusit sa mobilizeze majoritatea din tara asta, lucru ce nu l-au putut face mai bine de jumatate din partidele din tara asta... unite !!! Psdistilor de pe forum, le doresc, migrare placuta... am observat ca se poarta sa zici ca vrei sa pleci din tara. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
aleksanders |
![]()
|
adevarul asta e bardu - felicitari invingatorilor cinste invinsilor (pnl) -
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Madriann @ 7 Dec 2009, 11:10) Nu mai retin...ce a promis Basescu in campanie, ca masuri imediate? (inclusiv masurile privitoare la combaterea crizei). Poate facem un mic sumar: 1. Parlament unicameral. 2. Maxim 300 parlamentari. 3..... ? Asta ca sa il facem iar bicameral pana in 2013, noroc ca trebuie validat si de parlament. Asa ca chiar au fost bani cheltuiti degeaba pentru referendum. Ar fi trebuit sa intre in bugetul de campanie al marinarului. QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 11:10) o noua batalie impotriva jocurilor de culise si nu in ultimul rand, o noua batalie impotriva celor ce-si dau votul pe un mic cu mustar ![]() Eu zic ca sunt foarte naivi cei care cred ca PSD-ul face jocuri de culise si a primit voturi pe mici, iar PDL nu a facut deloc jocuri de culise si nici n-a cumparat voturi. QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 11:21) aleksanders, serios acum, pentru ce ai vrea ca un om sa-ti promita o chestie si sa nu se tina de cuvant. Nu e mai bine sa nu-ti promita ? Daca nu are nimic de adus nou romanilor pentru ce vrea sa fie presedinte 5 ani? This post has been edited by St: 7 Dec 2009, 10:30 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
ne-am culcat cu un presedinte, ne-am sculat cu altul! mie imi place mult mai mult asta de azi dimineata. ce suparat o fi geoana acuma, si iliescu, hrebe, vantu toti care isi facusera planuri sa mai fure romania odata! acuma urmeaza alegerile anticipate si apoi condamnarile! abia astept
@Mutzunache: ai fost sambata la DOD? a fost super tare |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Avani |
![]()
|
St, nu spun ca PDL-ul nu a dat nimic. O fi dat si el partea lui acolo, un steag, un tricou, o sapca, dar asta nu prea e mita electorala, parerea mea.
Daca tu crezi ca un presedinte poate face totul in tara asta de unul singur, te cam inseli. Cu siguranta va continua sa-i deranjeze pe ii mai vechi in politica decat el. Daca va reusi chestia asta, eu ma declar multumit. Totusi, sa nu uitam ca atributiile unui presedinte sunt limitate de constitutie. Nu poate face el de capul lui cam ce vrea, plus ca nu prea are autoritate in parlament sa taie si sa spunzure. This post has been edited by Avani: 7 Dec 2009, 10:42 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 7 Dec 2009, 09:40) flamingo, popa ala n-a fost prins niciodata, dupa cum a recunoascut si ambasada noastra din jakarta. aia a fost o petarda aruncata de matroz. o alta minciuna de-a lui. Si trustul tovarasului Vantu s-a grabit sa dea stirea asta. Cum asa? 7 Dec 2009, 10:44: QUOTE(Avani @ 7 Dec 2009, 10:10) Eu zic ca Romania a castigat, nu neaparat un presedinte care sa ne scoata din rahat, ci a castigat o noua batalie impotriva comunismului, o noua batalie impotriva jocurilor de culise si nu in ultimul rand, o noua batalie impotriva celor ce-si dau votul pe un mic cu mustar ![]() Romania a castigat o batalie impotriva manipularilor mediatice de factura stalinista. This post has been edited by Modus: 7 Dec 2009, 10:44 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pfa... s-a intors modus
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 7 Dec 2009, 10:23) PNL merita sa fie cinstit daca nu se alia cu PSD. 7 Dec 2009, 10:46: QUOTE(St @ 7 Dec 2009, 10:27) De ce? This post has been edited by Modus: 7 Dec 2009, 10:46 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca pana atunci toate statele din UE trebuie sa aiba parlament bicameral, asta a "omis" sa spuna marinarul, dar nu conteaza, important e ca plebea a votat si el si-a facut campanie pe banii statului.
@Avani Daca tu chiar crezi PDL-ul a dat mita electorala doar un steag, un tricou, o sapca, o galeata insemna ca traiesti in alta tara. Cu siguranta o sa apara zilele urmatoare exemple concrete de localitati unde se vede de la o posta ca unii oameni de pe acolo au fost "stimulati" sa voteze intr-un fel sau altul. Atributiile presedintelui sunt limitate de constitutia pe care Basescu a incalcat-o cam des in ultimii 5 ani. Iar in legatura cu candidatii, eu ma intreb daca o sa avem vreodata un candidat demn sa fie presedintele tarii asteia. Amandoi sunt bagati in tot felul de chestii ilegale pana-n gat, si au interese personale care nu prea coincid cu cele ale tarii. Nu e unul mai putin patat si altul mai corect. Bine ca nu am putut ajunge la vot ca nu as fi stiut pe care sa pun stampila. This post has been edited by St: 7 Dec 2009, 11:01 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 05:41 |