Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai ceva ca la teatru.
Se pare ca in cele din urma ramanem cu Piratu. Macar de s-ar linisti odata apele sa mai facem si ceva treaba in tara asta. Eu am dorit o schimbare, nu s-a putut. Pacat, poate am fi avut o sansa de a ne redresa mai repede. ![]() QUOTE(bardu @ 7 Dec 2009, 10:21) Eu tin sa-i multumesc colegului $$ilvviu pentru acest topic inspirat. Propun reconcilierea tuturor taberelor ![]() Sincer doream doar un mic sondaj printre membrii forumului, de aia si rugamintea de a nu comenta inutil. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Comentariile trebuiau sa apara $$ilvviu, era de astteptat, cand pui 2-3 tabere fata in fata, crezi ca puteau sa se abtina?
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(St @ 7 Dec 2009, 11:00) Pentru ca pana atunci toate statele din UE trebuie sa aiba parlament bicameral Atributiile presedintelui sunt limitate de constitutia pe care Basescu a incalcat-o cam des in ultimii 5 ani. Cine a zis ca trebuie sa facem tot ce zice UE? Franta, Germania, Cehia, Polonia, nu fac tot timpul tot ce zice UE. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
bine ai revenit modus - ma astept la valuri de comentarii din partea ta - si raspunsuri la comenturi de acum o saptamana
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 7 Dec 2009, 11:00) M-a spart ce a zis Modus: "Romania a castigat o batalie impotriva manipularilor mediatice de factura stalinista." ![]() ![]() Ce efect are propangada asta asupra oamenilor....stau si ma uit in jurul meu cati pun botul la ce se zice, ce se scrie..... Mai citeste si tu "Memorialul Durerii" si mai stam de vorba dupa aia. 7 Dec 2009, 11:10: QUOTE(aleksanders @ 7 Dec 2009, 11:08) bine ai revenit modus - ma astept la valuri de comentarii din partea ta - si raspunsuri la comenturi de acum o saptamana Multumesc, dar cenzura pesedista de pe forum m-a impiedicat. Si tot degeaba, ca jucaria lui Vantu a pierdut. This post has been edited by Modus: 7 Dec 2009, 11:10 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
This is epic:
Traian Băsescu a părăsit sediul de campanie declarând "E un fleac. I-am ciuruit". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aleksanders |
![]()
|
"
Multumesc, dar cenzura pesedista de pe forum m-a impiedicat. Si tot degeaba, ca jucaria lui Vantu a pierdut." mestere- te-ai autocenzurat ca si geoana- el a fost la vantu tu ai comentat aiurea la sectiunea duster |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
gata, cu Basescu inca 5 ani! Doamne ajuta! Bine ca nu au venit comunistii. acuma o sa fuga din tara cei care vroiau sa fure si nu au cum
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
cam asta a fost. base a ramas presedinte. cred ca au fost cele mai ciudate alegeri de dupa revolutie, din toate punctele de vedere.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Oare lingaii lui Voiculescu (Ciutacu, Badea, Gadea, Stan etc.) isi vor respecta promisiunea si vor pleca din tara?
Sunt curios daca vor mai comenta acum ceva despre alegerea romanilor. Diseara ma voi uita pe Antena 3 plin de satisfactie. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
sper sa plece toti! cu badea in frunte!
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
va fi o mare pierdere...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
aleksanders |
![]()
|
si eu sper sa fie cenzurati cei ce nu au reno si dacia si scriu pe forumul asta -
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pe langa felicitarile adresate intr-o postare anterioara, nu ma pot abtine sa nu urez intregii "clase politice" un sincer si calduros EET FUK!
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Mai fratilor, da' azi nu mai lucreaza chiar nimeni? Cred ca s-a batut recordul la postat - aproape 200 de posturi in 24 de ore intr-un singur topic...
PS - sunt in cele 30 de min de pauza obligatorie - politica firmei |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
sandman |
![]()
|
azi sarbatorim inca 5 ani de mandat ai lui base!:))
diseara in piata! |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu nu as merge pana acolo, incat sa il sarbatoresc pe Base, dar parca m-as bucura cu sampanie pentru invinsi.
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pcs @ 7 Dec 2009, 11:22) Mai fratilor, da' azi nu mai lucreaza chiar nimeni? Cred ca s-a batut recordul la postat - aproape 200 de posturi in 24 de ore intr-un singur topic... In firma la care inca mai lucrez pana la 1 ianuarie, ca apoi voi fi reactivat in functie dincolo, ![]() Azi dimineata l-am asteptat special cu browserul deschis pe realitatea.net unde era afisat rezultatul BEC de la ora 8:00. ![]() El in schimb m-a acuzat ca am neamuri in PDL. Degeaba i-am spus ca mama e suparata foc pe situatie, ca tot nu m-a crezut. Da, mama si tata cica au votat cu Geoana. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bucur ca tatuca iliescovici, hrebe si altii ca ei nu se vor plimba pe aleile Cotroceniului noaptea pe la 12 facand manevrele arhicunoscute....
celor care au votat cu rosii le propun sa acceseze arhivele internetului care il dadea pe geoana castigator...din ciclul "daca doriti sa mai revedeti" ![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Modus @ 7 Dec 2009, 12:08) Cine a zis ca trebuie sa facem tot ce zice UE? Franta, Germania, Cehia, Polonia, nu fac tot timpul tot ce zice UE. Nu si de data asta. Noroc ca trebuie sa mai treaca si prin parlament ca sa se modifice constitutia. PS: De ce la noi ar fi mai bun un parlament unicameral in conditiile in care in marile democratii este parlament bicameral? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
conform BEC, diferenta intre matroz si geoana e de aprox 50.000 voturi. extrem de putin la peste 10 mil votanti. sper ca matrozu sa tina cont de asta pe viitor.
dar el deja a-nceput sa faca ce stie mai bine. respectiv circ. a-nceput cu replica "un fleac, i-am ciuruit", replica atat de savurata de admiratorii lui. o sa urmeze cuvantarea din piata universitatii unde va urla ca poporul (50,4%) l-a vrut din nou, apoi va bea sampanie din sticla, apoi va arunca sticla-n multime. iar dupa toate astea va trebui sa recupereze sumele imense cheltuite in campanie. dupa care va incepe iar cearta cu opozitia in speranta modificarii constitutiei in favoarea lui, mai precis obtinerea unor alte mandate, sau a unor puteri sporite. povestea cu referendumul si reducerea nr de parlamentari sint convins ca va fi data uitarii, deoarece si-a atins scopul. la fel si povestile despre mogulii cei rai. nici de la geoana, nu aveam pretentii prea mari, dar totusi formula propusa de el si antonescu, faptul ca s-ar fi putut sa avem rapid un guvern cu primministru si tot ce trebuie sa se apuce de treaba, era totusi ceva, pe langa nimicul propus de matroz. This post has been edited by CGB: 7 Dec 2009, 11:50 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Cine stie cine sunt personajele? |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
DrK |
![]()
|
cred ca se referea la modus
![]() in alta ordine de idei va prezint 2 citate: Culmea Somnului: Sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac. Dragi tineri, bucurati-va!!! O sa-l aveti pe basescu toata viata, asa cum l-am avut noi pe ceausescu. |
--------------------
Sedan
Negru
|
sandman |
![]()
|
@CGB: de parca geoana si ai lui nu ar fi facut la fel...ei deja desfacusera sticla de sampanie...asta inseamna sa fii nechibzuit si infumurat.
|
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
CGB ,porti ochelari ...? Esti sigur ca vezi lumea bine ...?
This post has been edited by renotgo: 7 Dec 2009, 11:53 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce-au facut imediat dupa anuntarea sondajelor ma intereseaza prea putin. ma intereseaza ce fac dupa anuntarea rezultatelor finale.
aia de la psd+pnl ar fi pus un guvern si ar fi facut ceva. nu stiu ce, dar merita incercat. matrozu si ai lui, dupa anuntarea unei victorii ce vor face? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:56 |