Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Highwayman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
E de bine.
Am scapat de Piratul Chior si adunatura lui de lingai. This post has been edited by $$ilvviu: 6 Dec 2009, 22:13 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
bun venit normalitate si dialog. adio, sovinism si ura intra romani.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Problema este ca in locul lui au venit altii mult mai rai.
Sa inteleg ca ti-a facut placare cand l-ai vazut pe becali in spatele fetei lui giona? Sa inteleg ca nea gigi este un om bun...probabil ca acum dandu-si voturiel toate dosarele lui or da dispara sau poate ca o sa prinda chiar un loc la ministerul de extrene.... This post has been edited by ncristi: 6 Dec 2009, 22:19 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Mai baieti, dupa ce ma abtinui cu ostentatie sa imi scot creierii la mezat pe acilea, cred ca veni momentul sa va zic si io o doina scurta la tastatura... stiu, dupa povestea Eba am spus pe aici ca m-am despartit definitiv de marinar; ei bine, dar dupa ce am vazut campania absolut cretina si schizofrenica pe care au dus-o impotriva lui, si mai ales dupa ce am avut ocazia din plin sa degust "virtutile" contracandidatului, pot sa spun ca am o seara trista...
In acelasi timp topicul asta a devenit o ocazie excelenta pentru unii din onor membrii forumului sa ni se infatoseze goi-goluti in toata splendoarea si plenitudinea putirintei lor, si ma refer la ambele tabere, fara discriminare... sa spun ca in ochii mei s-au prabusit pe aici niste idoli e prea mult spus... dar pe-aproape... Oricum, pentru aia care va bucurati de victoria idolului vostru muced, gaunos si mancat de viermi pe dinauntru, e dreptul vostru, enjoy, da' as prefera sa nu dea dracu' ca in cel mult cateva luni sa veniti pe aici si sa chelalaiti din cauza a ceea ce s-o pravali peste voi... macar jena (sau demnitatea) asta sa o aveti, sa indurati in tacere, ca e consecinta directa a actiunii voastre, si nu aveti pe cine da vina - ati fost informati, ati stiut, l-ati ales in deplina cunostinta de cauza, cu toata garnitura cu care o venit in farfurie... Acuma as putea sa spun ca it ain't ready 'til the fat lady sings.. dar n-o fac, pentru ca sincer... nu ma prea mai intereseaza... Spun doar atat: good night Romania, wherever you are... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
un popor care si-a omorat conducatorul in sfanta zi de craciun nu poate emite pretentii democratice in toata existenta lui...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
maine cred ca se va sti rezultatul final...in noaptea asta mai voteaza lumea
![]() This post has been edited by M i h a i: 6 Dec 2009, 22:28 |
--------------------
------
------
------
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Oameni buni, chiar are rost vrajba asta? Bun, inteleg, diferente de opinii exista, insa de aici si pana la "a invins normalitatea" sau "au revenit comunistii" e cale lunga. Lor (si prin asta, ma refer si la PeDeLei si la PeSeDei) nu le pasa nici cat negru de mine, de voi, de noi in general. Mai pe sleau, de azi inainte, trei ani nu mai au nevoie de noi.
Ce se va intampla, concret, e faptul ca unii care faceau bani din planul doi ii vor face din prim-plan si invers. NIMIC ALTCEVA. Mai bine incercati sa va aduceti aminte de motivul principal pentru care v-ati inscris pe forum; fiindca va, ma rog, NE, uneste pasiunea pentru masini. Pasiunile investite in politica sunt, dupa parerea mea, demne de o cauza mai buna. De aceea, sustin rugamintea celorlalti care au postat anterior cerand inchiderea/stergerea acestui topic dupa seara asta si stergerea automata a oricaror alte posturi care fac trimitere la politica de maine incolo. Da, OK, e un forum; da, OK, se incurajeaza libera exprimare a opiniilor, insa oare, nu exista suficienta zazanie intre nebunii aia de la TV? Nu sunt si asa suficiente motive de stres, de mai avem nevoie de unul suplimentar? In fine, e doar o parere din partea unui outsider pe care multi dintre voi ati avut amabilitatea de a-l primi printre voi. Procedati cum credeti de cuviinta. O seara linistita va doresc si aveti grija de voi. ![]() @Vio (si care mai stie germana): iti recomand sa citesti ASTA. E excelenta. This post has been edited by Bwwlan: 6 Dec 2009, 22:34 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
ncristi |
![]()
|
Usor ti-e tie vio sa vorbesti d-acolo
![]() This post has been edited by ncristi: 6 Dec 2009, 22:29 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu uitati ca sondajul este valabil pentru orele 19:00. In cateva minute aflam "mai" exact cum sta treaba. Ca sa nu mai pun la socoteala cei 100.000 de romani plecati din tara. Cum o fi, cum n-o fi, suntem un popor de comunisti.
Si apoi mai e ceva. Ca proaspat intors din Dr. Taberei de la ai mei unde am adresa din boletin si unde logic, am votat, am observat ca nu ati discutat de INFRACTIUNEA celor de la Antena3 care in plina campanie electorala, mai exact in ziua votului cand nu ai voie sa te dai pro sau contra vreunui candidat, Gabriela Vranceanu Firea, invitase pe Petre Roman si pe Vadim... care dadeau rau de tot in Basescu... fapt care a fost sesizat CNA-ului si politiei la 112 in direct. Da, in direct au fost si Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia (finul lui mamaie, dar asta e alta poveste pe care am aflat-o abia azi de la saraca muribunda) si un ofiter de la 112, care au sanctionat doar verbal momentan, emisiunea Antenei3. Bacu, sampania e la cuptor tata, nu e la rece. S-a inrosit si te asteapta. Ce e mai rau, e ca azi, repet, la ai mei fiind, am revazut in albumul de poze al familiei, CONACUL din Crangasi / Ciurel unde acum este Lacul Morii, care CASA CU ETAJ SI CU MAGAZINE la parter, ne-a fost confiscata in 1948 de catre COMUNISTI, si care a fost demolata prin 1984 tot de comunisti. Sunt curios daca noii comunisti ne vor mai lua ceva in urmatorii 5 ani. ![]() This post has been edited by Flamingo: 6 Dec 2009, 22:31 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
ncristi |
![]()
|
cu 2 de ii...scuze...sunt ff dezamagit
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum spuneam mai sus, voturile au fost valabile pentru sondajul de la orele 19:00. Se pare ca la ora 21:00 s-a mai echilibrat balanta. Fetele de la exit poll nu au ajuns si la sate au orase mai mici, asa ca, rabdare va rog...
Intamplare interesanta petrecuta in urma cu cateva ore... La exit pollul de la Liceul Lovinescu (cartierul Dr. Taberei - Bucuresti), unde in turul I erau prezente niste televiziuni, la iesirea de la vot am fost contactat de catre o fatuca, ce printre altele mi-a pus la un moment dat intrebarea urmatoare: Ce alianta veti vota duminica viitoare daca ar fi alegeri ? PDL + PSD sau PDL +PNL ? Vazand ca stau cateva secunde sa ma gandesc, pentru ca fie vorba intre noi, nu vedeam o alianta intre PDL si PSD sau PNL, a revenit cu inca 2-3 variante de raspuns, printre care si cu varianta "cu alta alianta". Intelegeti ce vreti. P.S. Bine ai revenit Aphophis ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 6 Dec 2009, 22:30) Nu uitati ca sondajul este valabil pentru orele 19:00. In cateva minute aflam "mai" exact cum sta treaba. Ca sa nu mai pun la socoteala cei 100.000 de romani plecati din tara. Cum o fi, cum n-o fi, suntem un popor de comunisti. Si apoi mai e ceva. Ca proaspat intors din Dr. Taberei de la ai mei unde am adresa din boletin si unde logic, am votat, am observat ca nu ati discutat de INFRACTIUNEA celor de la Antena3 care in plina campanie electorala, mai exact in ziua votului cand nu ai voie sa te dai pro sau contra vreunui candidat, Gabriela Vranceanu Firea, invitase pe Petre Roman si pe Vadim... care dadeau rau de tot in Basescu... fapt care a fost sesizat CNA-ului si politiei la 112 in direct. Da, in direct au fost si Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia (finul lui mamaie, dar asta e alta poveste pe care am aflat-o abia azi de la saraca muribunda) si un ofiter de la 112, care au sanctionat doar verbal momentan, emisiunea Antenei3. Bacu, sampania e la cuptor tata, nu e la rece. S-a inrosit si te asteapta. Ce e mai rau, e ca azi, repet, la ai mei fiind, am revazut in albumul de poze al familiei, CONACUL din Crangasi / Ciurel unde acum este Lacul Morii, care CASA CU ETAJ SI CU MAGAZINE la parter, ne-a fost confiscata in 1948 de catre COMUNISTI, si care a fost demolata prin 1984 tot de comunisti. Sunt curios daca noii comunisti ne vor mai lua ceva in urmatorii 5 ani. ![]() vrei nu vrei am fost comunisti si la ce articol de lege s-a incadrat infractiunea de la antena 3 , care este pericolul social al faptei a fost savarsita cu intentie? hai sa nu mai cautam subtrefugii sa incercam sa fim barbati mie sincer imi este indiferent cine iese dar si aici procedam ca la fotbal ca a fost de vina ala , alalat ... dar niciodata unul din echipa sau echipa de aia suntem luati la misto peste tot in strainatate This post has been edited by rombul: 6 Dec 2009, 22:50 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Flamingo |
![]()
|
BREAKING NEWS !!!
Conform sondajelor CSOP-IRES de la ora 21:00 situatia sta in felul urmator... Basescu 50,4% Giolan 49,6% ...si asta fara sa se numere voturile din diaspora ! JOS ILIESCU !!! JOS COMUNISMUL !!! @Rombu... Tati, cand ai timp, ne vedem in cartier la o bere si mai vorbim una-alta. Respectele mele prietene ! |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Cel mai ordinar si cel mai abject loc de pe forumul reno.ro... Chiar nu inteleg atata incrancenare pentru unul sau altul dintre candidati...si DE CE??? pentru ca il vedem ca salvatorul neamului, omul providential care ne apara de moguli, comunism, EBA, Udrea, Videanu, Boc, Iliescu sau mai stiu eu cine???
Constat ca 90% dintre romani au o opinie politica bazata pe niste frici launtrice, si nu pe niste sperante de mai bine, sau pe niste idealuri/principii...Si asta se datoreaza exclusiv faptului ca suntem condusi de o clasa politica ce e demna de dispret...O clasa politica ce nu se lupta cu argumente ci foloseste laturi pe post de munitie...La fel ca multi membri ai forumului care au postat aici...Nu se pot discuta niste probleme reale, concrete sau niste principii...Se prefera apelative gen matrozul, prostanacul, base, comunisti, prosti, fraieri, batuti in cap... Multi din cei care au scris aici sunt la fel de goi de continut sau de manelisti/grobieni ca si unul sau altul dintre candidati...Se bat cu pumnul in piept ca ei au dreptate si stiu, dar de fapt politica pt ei e un soi de meci K1 sau un soi de emisiune de la OTV unde se paruiesc doua matracuci... PACAT, si RUSINE... Nu sunteti departe de cei pe care ii blamati ca sunt nu stiu cum... Si pentru cei care se tem de comunism, sau de un regim autoritar: un principiu de baza al dictaturii comunismului cel mai crancen este : CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA, DECI UN DUSMAN DE MOARTE... Pe acest thread se vede clar: comunismul atat de temut de multi de fapt se afla inca printre noi, in ignoranta si lipsa de ratiune si fair-play tradata de comportamentul multor colegi... Inca o data RUSINE!!! Cer inchiderea acestui thread cat mai rapid...Ceilalti care doriti acelasi lucru va rog sa postati. |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
vio, nu e chiar asa. nu psd a castigat alegerile, ci o coalitie intre restul partidelor din romania in afara de pdl.
eu sunt liberal, nu imi convine ca am intrat in alianta cu psd, insa sunt linistit ca antonescu este in aceasta coalitie, va veghea ca geoana sa nu o ia pe aratura, si ca johanis o sa fie prim ministru, care pana la proba contrarie este absolut independent si nu e obedient nici unui mogul sau pesedist sau mai stiu eu ce. This post has been edited by Bacu: 6 Dec 2009, 22:53 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Nu-i asa ca-i trist sa nu te gasesti cu alegerile pe vreun site mai de Doamne-ajuta de stiri (in afara de euronews)?
Dupa niste sapaturi ajungi la articolele unde iti dai seama cat de mici suntem si cat de putin contam... Dormiti linistiti... http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8397671.stm This post has been edited by RaduNG: 6 Dec 2009, 22:58 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(TAW @ 6 Dec 2009, 22:52) Multi din cei care au scris aici sunt la fel de goi de continut sau de manelisti/grobieni ca si unul sau altul dintre candidati...Se bat cu pumnul in piept ca ei au dreptate si stiu, dar de fapt politica pt ei e un soi de meci K1 sau un soi de emisiune de la OTV unde se paruiesc doua matracuci... PACAT, si RUSINE... Nu sunteti departe de cei pe care ii blamati ca sunt nu stiu cum... Sper c-ai spus-o prieteneste, nu cu rautate... Si ma rog, de ce sa se inchida topicul ? Mie nu-mi este rusine de ce s-a scris aici. Tie iti este ? Astia suntem, de ce sa ne ascundem ? QUOTE(Bacu @ 6 Dec 2009, 22:52) eu sunt liberal, nu imi convine ca am intrat in alianta cu psd, insa sunt linistit ca antonescu este in aceasta coalitie, va veghea ca geoana sa nu o ia pe aratura, si ca johanis o sa fie prim ministru, care pana la proba contrarie este absolut independent si nu e obedient nici unui mogul sau pesedist sau mai stiu eu ce. Esti liberal si ai intrat in coalitie sau esti doar simpatizant ? Vezi ca e mare diferenta. Eu nu sunt PDList cu acte si oricum, de la 1 ianuarie 2010 mi-ar fi fost un pic mai bine, indiferent ca iesea Base sau Giolan. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
b1...conduce basescu....antena 3 conduce geoana....
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
Este vreun IT-ist / programator bun pe aici ?
As vrea sa-mi traduca, daca se poate, ce scrie pe siteul B1TV de vreo ora incoace... ![]() Clipboard01.jpg ( Size: 145.23k ) Number of downloads: 241 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Bacu @ 6 Dec 2009, 22:52) vio, nu e chiar asa. nu psd a castigat alegerile, ci o coalitie intre restul partidelor din romania in afara de pdl. eu sunt liberal, nu imi convine ca am intrat in alianta cu psd, insa sunt linistit ca antonescu este in aceasta coalitie, va veghea ca geoana sa nu o ia pe aratura, si ca johanis o sa fie prim ministru, care pana la proba contrarie este absolut independent si nu e obedient nici unui mogul sau pesedist sau mai stiu eu ce. fara suparare dar daca iese geoana (si e cu semnul intrebarii, caci sondajele sunt in marja de eroare, in timp ce numaratoarea paralela a pdl-ului il indica deocamdata pe marinar castigator) sunt convins ca in maxim 6luni - 1 an, atat iohanis cat si pnl-ul o sa isi ia o marea teapa. tot ei vor zbiera dupa aia ca universul e de vina ca au fost pacaliti, si daca vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei, vor zice ca comunistii sunt de vina. Nu antonescu & gasca de profitori ![]() ![]() oricum eu am trecut oarecum peste shoc, sper sa fie bine daca iese geoana , desi nu prea cred ca o sa fie asta. Sper sa rezolve cumva criza asta in care suntem , pentru ca e jale. Stii cum is vanzarile intr-o gramada de firme acum? in galeata ![]() mai ales in cele care nu au clienti principali pe aia de la stat |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au stricat o matrice din baza de date...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Bacu |
![]()
|
repet, pana la proba contrarie, ca johanis va fi debarcat, etc, hai sa vedem ce o sa se intample, si dupa aia judecam. deocamdata mi se par foarte onesti si deschisi atat geoana cat si antonescu, exista chiar o nuanta de prietenie si incredere intre ei, nu stiu daca am vazut o astfel de alianta dupa revolutie.
pdl-pnl si pdl-psd au fost inca de la inceput cuprinse de insinuari, atacuri, suspiciuni, etc. acum nu e cazul, cel putin asa pare. par 2 parteneri care se respecta reciproc si vor sa lucreze impreuna. This post has been edited by Bacu: 6 Dec 2009, 23:17 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
vom trai si vom vedea, eu zic ca peneleii is vor lua teapa vietii lor. Sper sa nu ne-o luam si noi DACA iese geoana presedinte. Pana la urma e vorba si de cururile noastre aici, daca duc astia tara in galeata, am dat de dracu
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Bacu |
![]()
|
ai dreptate. de asta am si spus: Doamne Ajuta! pe termen scurt eu zic ca o sa ne fie putin mai bine: se va termina criza politica, iar ca rezultat imediat eu zic ca va scadea putin cursul euro (ceea ce in teorie nu este chiar bine pentru exporturi, dimpotriva, dar asta e...). sa vedem pe termen mediu si lung ce va fi, eu sper din tot sufletul ca va fi bine.
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
![]() This post has been edited by black_alienware: 6 Dec 2009, 23:32 Attached thumbnail(s) geoana_ceausescu.jpg ( Size: 89.26k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
Flamingo |
![]()
|
Se pare ca voturile din Italia si Spania spun ca...
Basescu > 75-80% Giolan > restul Deci stop manipularilor din tara !!! Rusine bah (va stiti voi care) !!! ![]() Si nu uitati un lucru... CSOP - IRES, sunt reprezentante din strainatate, deci ele nu au voie sa greseasca. Sa va reamintesc ca astia au dat pe Base cu 50,4 % si Giolan cu 49,6 % ? ![]() Restul e Can-Can. ![]() This post has been edited by Flamingo: 6 Dec 2009, 23:32 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 12:17 |