Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Bwwlan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
acum e 50% pentru amandoi pe protv
sursa mediafax |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Astazi am fost si eu si mi-am exercitat dreptul de vot. Daca acum 2 saptamani am votat pentru un om nou, recte Remus Cernea, si am votat cu placere, acum am votat contra, recte am pus stampila pe Geoana. Nu ma incanta psd-ul, comunismul, etc, dar cu atat mai putin ma incanta oameni precum Pogea, Boc, etc, la carma tarii, care, atunci cand a inceput criza, in loc sa propuna o relaxare fiscala, au pregatit spanzuratori pentru firmele din tara. Nu am fost niciodata fanul "bailor de multime", a ideii "m-a salutat, il votez", intotdeauna am crezut in ideea ca, daca vrei sa realizezi ceva, trebuie sa o faci la rece din biroul tau, nu in mijlocul oamenilor ca sa "dea bine".
Nu pot sa zic ca mi-a fost mai bine sau mai rau sub un guvern sau altul, atata timp cat la alegerile precedente, din 2004, eu eram student, nu lucram pe undeva ca sa pot spune ca mi-au influentat cu ceva nivelul de trai. Daca ar fi sa zic un moment in care mi-a fost "bine", a fost sub guvernul Tariceanu, atunci cand mi-am gasit primul job "adevarat", nu ciurucuri platite cu acadele, dar nu guvernul a fost responsabil de asta, ci cresterea economica mondiala. Spre deosebire de altii, eu nu m-am dus sa votez ca sa imi dea statul ceva, cum fac multi, ci pentru a vedea o schimbare la nivelul intregii tari. M-am saturat sa vad cum prostia este ridicata la rang de sport national, cum cele mai vizionate stiri si emisiuni sunt cele cu si despre scandaluri, cele mai vizionate clipuri sunt cele cu fuste scurte si tatze (nu ca nu mi-ar place, dar eu zic ca am depasit stadiul de maimute ca astea sa ne ocupe tot timpul si nimic altceva), cum peste tot ti se spune ca scoala nu e importanta nicaieri, poti sa te stergi undeva cu diploma ta, indiferent de cat de mult ai tras in facultate, tot mai important e ceea ce inveti la locul de munca, unde ti se spune ca mai bine nu pierdeai timpul in facultate, ca sa nu faci nazuri ca de ce nu esti incadrat cu studii superioare. Stiu ca voi primi pietre pentru ceea ce scriu eu acum, insa cele mai putine aberatii legislative de dupa 90 incoace le-am vazut sub domnia PSD-ului. Cat a fost PSD-ul eu nu am vazut impozit forfetar, nu am vazut ordonante de urgenta care sa dea peste cap un intreg sistem contabil si sa genereze cosmaruri celor ce lucreaza in sistem, nu am vazut propuneri legislative ce sunt mai degraba demne de cronica carcotasilor decat de a face ordine intr-un stat. Prefer de 1000 de ori la carma tarii un om politic precum Nastase sau Tariceanu (cu tot cu scandalurile lui Nastase cu coruptia, etc), oameni ce nu au fost niciodata niste parliti, care au fost umblati, care au ceva idee despre cultura si civilizatie si care nu s-au grabit niciodata sa apara pe prima pagina a ziarelor, in dauna unora care, pe sub costumul Armani, au acelasi maieu cu gaurele de pe vremea cand beau raspinca, crapau o samanta si se uitau la Taraf TV. Vreau sa vad un om cu o suficient de mare influenta in stat care sa zica ca sunt niste dobitoci romanii care inghit ziare precum cancan, care savureaza cu deosebita placere emisiuni gen "Schimb de mame", in dauna uneia de cultura generala, care sa indemne la educatie, nu la prostie cum e acum. |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
doamne ajuta!
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Bine am revenit in comunism...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 6 Dec 2009, 21:06) pe mediafax asa scrie ![]() LE...acum nu mai scrie asa ![]() This post has been edited by eduardsebe: 6 Dec 2009, 21:11 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
in 5 ani poate se rezolva si dosarul ala cu barcile, "Flota " parca
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Vae victis...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
eduardsebe |
![]()
|
QUOTE(Kr3atorU @ 6 Dec 2009, 21:09) Acum vor afla si copiii cum s-a trait in comunism "bunicuta" sa traiasca sigla-psd.jpg This post has been edited by eduardsebe: 6 Dec 2009, 21:16 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Mie mi-e teama ca prostia pur sange romaneasca nu va pieri in veci ,ci va renaste la infinit .Dupa cate cred nu vom scapa niciodata de comunisti ,nu vom trai niciodata asa cum o fac vecinii si cei ce vor spera in mai bine vor fi izolati de cei ce azi ne rad in fata .Bravo voua dragi romani si "pretini",ati ales ce meritati !
This post has been edited by renotgo: 6 Dec 2009, 21:18 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Mie mi-e teama ca prostia pur sange romaneasca nu va pieri in veci ,ci va renaste la infinit ."
Prostia e pur "universala." Lumea e plina de prosti, si prostii sunt creduli si usor de manipulat. Uite-te la religie ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
astia-s comunisti? ailalti ce erau? usa de biserica?
toti vin din acelasi loc, nu-i nicio diferenta, nu va mai bateti capul atata. sunt doar niste tovarasi care si-au format gasti sa stea pe scaune confortabile. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
A l e x |
![]()
|
^ De acord.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Romania = o tara de cenzurat
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
O sa ne distram 5 anisori, macar atat...
![]() |
--------------------
**
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mda...comunisti pe naiba...comunismul a apus..ce termen penibil a gasit unu,,,,si ceata repeta....se putea folosi orice alt termen...dar nu asta..nu cred ca au treaba merele cu perele..
|
--------------------
------
------
------
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
E bun si asa rau, sa vedem verdictul final.
"Daca am uitat meritam sa ni se intample din nou"! |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
ncristi |
![]()
|
Am vrut sa spun de C..A..C..A..T
Si tot ceva de "cenzurat" am de spus de Iliescu si slehta lui de comuniti + Nea jiji |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunteti hilari multi dintre voi
repet e Basescu vre-un sfant de-l ridicati in slavi ? v-a pus mancare in farfurie ? va e bine acum ? terminati cu martirizarea lui basescu ncristi romania nu este asa cum ai zis tu , poate cei ce au condus-o si or sa o conduca Azi PDL-ul te oprea pe strada si iti dadea bani sa te duci sa votezi cu Basescu , atat de disperati erau . Basescu a furat grav alegerile astea sa poata sa faca ceva sa castige |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sa ne ma destindem putin ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ncristi |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 6 Dec 2009, 21:35) terminati cu martirizarea lui basescu ncristi romania nu este asa cum ai zis tu , poate cei ce au condus-o si or sa o conduca Azi PDL-ul te oprea pe strada si iti dadea bani sa te duci sa votezi cu Basescu , atat de disperati erau . Basescu a furat grav alegerile astea sa poata sa faca ceva sa castige Azi in agronomie priomeai bani sa-l votezi pe giolan. "cenzurat" lui ilici si slehta lui , lui becali si al tuturor retardatilor din tara asta mizerabila This post has been edited by ncristi: 6 Dec 2009, 21:47 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
"Este victoria lui Crin cu este si victoria mea ..."
![]() E tare greu sa fi coerent daca nu ai invatat poezia, asta poate un presedinte cu "scoala". ![]() dexonline This post has been edited by bardu: 6 Dec 2009, 21:50 |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica Udrea a plecat ultima de la sediul PD-L si a stins si lumina. Pe bune
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ncristi |
![]()
|
Nu inteleg cum va putei bucura cand au aprut iarasi iliescu, pomponel, oamnii lui voiculescu arata ca niste oitze si zburda pe platou, patriciu probabil ca se masturbeaza de fericire, vad figuri care acum 20 ani ne abureau pe la tv...
Tara asta este incredibila...si te mai intrebi dece intalnesti vaci pe autostrada cand intalnesti aceleasi animale si la urne.... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu ma distrez de minune pe b1tv. moraru asta trebuie sa isi faca un control psihiatric, a luat-o rau pe campii...
bravo antonescu! hai romania! |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
eu zic ca ar trebui , dupa modelul examenului pentru permisul auto , sa se instituie un examen, in urma caruia , daca il promovezi sa obtii dreptul de a vota.nu ma refer la a vota cu cineva anume ci pur si simplu dreptul la vot.
cred ca stiti de ce spun asta ... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 14:50 |