Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bre, gata cu gradinita !
![]() Ce ne aduce maine Mos Nicolae ? Pe Base Marinarul... base_marinar.jpg sau Papusa Chuckie Geoana ? ![]() scarychucky.jpg This post has been edited by Flamingo: 5 Dec 2009, 19:09 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE In cazul in care va iesi Basescu, ne vom gandi sa-l suspendam. Nu conteaza ce voteaza lumea, conteaza ce vrem noi[FONT=Courier][SIZE=14][COLOR=red]. Liberalii, astia sunt perdantii alegerilor - macar de lucrul asta sunt sigur ! ![]() Cine sunt ei ?! |
--------------------
**
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
pai daca intr-un stat democratic majoritatea decide, minoritatea de ce nu ar accepta ?
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
eu nu prea cred ca a spus antonescu asa ceva. e adevarat ca in parlament s-a format o majoritate anti-basescu, insa daca el ar fi ales, inseamna ca si el ar avea o majoritate (peste 50%)...
in plus, ca sa suspenzi un presedinte trebuie sa ai un motiv intemeiat, iar faptul ca ti se opune nu e un motiv intemeiat. mai degraba ar fi indreptatit basescu sa dizolve parlamentul si sa ceara alegeri anticipate, decat sa fie el suspendat. |
--------------------
Honda
CRV
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bacu @ 5 Dec 2009, 22:59) Cauta pe internet, ca eu nu am chef sa te lamuresc la ora asta. Daca citeai presa in zilele alea sau daca macar te uitai la TV, nu mai era nevoie sa postezi mai devreme. Ah, ca nu a spus asta cuvant cu cuvant, este alta problema, dar mai sunt si unii destupati in tara asta care au extras ideea din context. Nu toti sunt fraierii aia pe care se bazeaza alianta diabolica. Hai ca esti haios. Dintre toti comunistii de pe forum, pardon, dintre toti forumistii anti Base, te-ai gasit tu sa negi cele afirmate de Antonescu... Ntz, ntz, ntz... Punem, pariu ca stiu cu cine n-o sa votezi ? 6 Dec 2009, 00:03: Cel mai nou clip anti Geoana... ![]() ![]() ![]() ![]() Parodie dupa o iesa super celebra.... . . . . . . . Repet, ca nu ma pot abtine... ![]() ![]() ![]() ![]() Bacu, tu chiar nu auzi ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Flamingo: 6 Dec 2009, 00:03 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Puneti voi pariu ca il vor suspenda??? Vor repeta greseala din 2005???
Dar daca vor modifica nitel Constitutia - la cererea "boborului" indemnat de d-l Basescu??? Si pe langa Parlament unicameral cu 300 de hamsteri in rotita, vom avea si presedinte de decor, si nu jucator...Care nu mai numeste primul-ministru...Care nu mai remaniaza guvernul...Sau daca o va face se va supune unor reguli stricte si nu dupa bunul plac... Ce va face d-l presedinte in aceasta situatie? Va iesi si va spune poporului sa nu voteze??? Sa voteze impotiva modificarii??? Si ce facem cu unicameralul si cei 300 de spartani...Pentru ca pe buletinul de vot vor fi doar un DA si un NU pentru modificarea Constitutiei... Poate la asta se referea d-l Antonescu...Nu il vor suspenda, ci il vor trage pe linia moarta...Dar poate ca "oamenii destupati din aceasta tara", au probleme cu interpretarea textelor...sau asa da mai bine la electorat in momenul de fata... Asta daca vor modifica legea fundamentala...Pentru ca nu au obligatia sa o faca (Constitutia Romaniei - titlul VII, art.150,151 si 152)...INDIFERENT DE REZULTATUL REFERENDUMULUI, Parlamentul este cel care adopta modificarile aduse Constituiei - retineti acest aspect...Si acestea sunt adoptate ulterior prin referendum. This post has been edited by TAW: 6 Dec 2009, 00:16 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci cu cine votez maine ?
![]() Iau un ban si las norocul sa decida . |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu iau o vodka sa-mi fac curaj.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cica pana la ora 9:00 votase cam 10 % din populatie...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Bacu |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 5 Dec 2009, 23:14) Cauta pe internet, ca eu nu am chef sa te lamuresc la ora asta. Daca citeai presa in zilele alea sau daca macar te uitai la TV, nu mai era nevoie sa postezi mai devreme. Ah, ca nu a spus asta cuvant cu cuvant, este alta problema, dar mai sunt si unii destupati in tara asta care au extras ideea din context. Nu toti sunt fraierii aia pe care se bazeaza alianta diabolica.[COLOR=red] Hai ca esti haios. Dintre toti comunistii de pe forum, pardon, dintre toti forumistii anti Base, te-ai gasit tu sa negi cele afirmate de Antonescu... Ntz, ntz, ntz... Punem, pariu ca stiu cu cine n-o sa votezi ? arata-mi tu mai tatosule, unde a zis antonescu asa ceva, nu mai face spume la gura degeaba. in alta ordine de idei: http://www.realitatea.net/piata-electorala...rc-_690642.html p.s. atentie moderatori la jignirile pe care le aduce altor membri ai forumului infierbantatul asta. 6 Dec 2009, 13:24: http://voxpublica.realitatea.net/politica-...alii-19680.html "Bine ați (re)venit la piața electorală, locul special creat pentru dumneavostră de VoxPublica. Astăzi, duminică 6 decembrie, aveți parte de cele mai surprinzătoare oferte. Să vedem care este situația la tarabele de flori, potrivit unor surse confirmate de catavencu.ro. Un superb buchet de lalele roșii costă, la SC Aroma si Culoare CCSB, 53 lei, iar cele portocalii 47 lei. Alt vânzător dă trandafirii roșii cu 53,7 lei, în vreme ce pe cei portocalii îi dă puțin mai … cu 46,3 lei Atenție, prețurile sunt negocieabile, le puteți schimba oricând!. Și nu uitați că nu se poate cumpăra decât un singur buchet, mai multe deja înseamnă infracțiune." This post has been edited by Bacu: 6 Dec 2009, 13:24 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
piata auto zice ca sunt discounturi de 53,7% la ferrari si 46.3% pentru masinile portocalii. inteleg ca vom avea un nou presedinte?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
EDIT: Too slow...
This post has been edited by xcss: 6 Dec 2009, 13:39 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am fost la vot si am pus stampila pe Geoana.
Cam cu strangere de inima, dar asta e. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Bacu @ 6 Dec 2009, 12:20) arata-mi tu mai tatosule, unde a zis antonescu asa ceva, nu mai face spume la gura degeaba. Geoana, ma lasi ? Multi de pe forum au vazut asta pe 01.12.2009, la Realitatea TV, dar tu probabil stateai pe Cartoon Network... Si mai subtire te rog cu jignirile ca eu nu am jignit pe nimeni. Daca te-ai simtit cumva, nu e vina mea. Eu nu am nominalizat pe nimeni cum ai facut tu. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Bacu |
![]()
|
sa ne mai relaxam putin...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ca binee zici...
Sa mergem la vot, nu sa stam pe forum... vorba clipului de mai jos... . . . . |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Bacu |
![]() ![]()
|
trecand peste orice adversitate si peste faptul ca nu sunt de acord cu mesajul clipului, trebuie sa recunosc ca am ras cu lacrimi la faza cu tastele 'mestesugite', sunt foarte ingeniosi autorii clipului si in general sustinatorii lui basescu (ma refer si la cei din 2004). pacat ca de data aceasta nu sustin ceva real si de substanta, motiv pentru care nici nu au reusit sa mai aduca victoria lui base...
![]() |
--------------------
Honda
CRV
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am bagat o sticla de vin la rece ptr deseara. dupa ce s-o anunta ca am scapat de base trag o macheala.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
bine faci! o sa puteti fura linistiti! Geoana si Compania vegheaza asupra noastra!
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bai dar sunteti culmea cu propaganda asta ghiolbaneasca. Cine fura stimabile? CGB? Poate eu? Chiar nu mai aveti nici o urma de decenta?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pe siteul CURS, acestia au dat ieri un comunicat. COMUNICAT DESPRE SONDAJELE CURS In zilele premergatoare primului tur al alegerilor prezidentiale au aparut cifre de sondaj atribuite institutului nostru, cifre care nu erau reale. Mai mult pe parcursul zilei de 22 noiembrie, pe diverse portaluri de stiri si blog-uri, au aparut, la diferite intervale orare, “date” din exit poll-ul CURS. Aceste date nu erau reale; nici macare orele de transmisie a datelor invocate de diverse surse nu erau reale. In ziua de 22 noiembrie, am facut toate eforturile pentru a atrage atentia asupra faptului ca institutul nostru nu a comunicat si nu va comunica “pe surse” date ale exit poll-ului. Unii jurnalisti au inteles acest lucru si nu au mai postat asa-zise cifre ale exit poll-ului CURS; le multumim pe aceasta cale! Si in prezent, inaintea celui de al doilea tur de scrutin, au inceput sa fie vehiculate cifre din sondaje CURS realizate dupa dezbaterea televizata de joi. CURS nu a realizat nici un sondaj de opinie care sa isi propuna sa surprinda efectele dezbaterii televizate de joi 3 decembrie 2009. Este foarte probabil ca si pe parcursul zilei de miine sa apara cifre din exit poll-ul CURS realizat pentru TVR1. Reiteram faptul ca nu am comunicat si nu vom comunica pe parcursul zilei alegerilor cifre din sondajul de la iesirea de la urne; singurele rezultate CURS vor fi cele prezentate la orele 21:00 si 23:00 la TVR1. De aceea, toate informatiile referitoare la CURS ce vor aparea miine pe surse, inainte de ora 21:00, vor trebui tratate ca false. Catalin Augustin Stoica Director General CURS Deci ? |
--------------------
-
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
drum bun!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
rac |
![]()
|
![]() teo Group: Members Posts: 276 Joined: 23 July 06 From: Rosiori de Vede ![]() |
Cu votul de azi ne meritam toti anii de comunism de dinainte de 1989. Parintii nostri au facut compromisuri sacrificandu-ne si noi le pregatim ceva al fel de bun copiilor nostri. Din seara asta emigrarea e un lucru bun pe termen foarte lung. Jos PSD.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
- TR 78 VIV
2006 Bicorp Confort Dynamique, 1.6, 16V, VVT, 2006. 118.000km;1.1.2020.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu pot sa-ti spun decat drum bun!
Si lasa vrajala. Ai un vot, alege unde pui stampila. Campania s-a incheiat de vineri, ora 24. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Eu pana acum nu mi-am dat cu parerea, insa, cu permisiunea voastra, o sa-mi exprim si eu punctul de vedere.
Dupa turul intai, cand am votat cu Antonescu din ratiuni pe care nu vreau sa le enumar aici, la aflarea rezultatului mi-am zis: "OK, eu nu pot vota cu Basescu, votez cu Geoana, asta e, n-am ce face. Nu mai vreau s-o mai vad pe proasta parcarii europarlamentar, pe D&G Udrea cum croseteaza si spala cu mopu' si "de ce, Domnu' Turcescu, seaman cu Doamna Udrea la radio?", pe Videanu ministru la economie si pe Boc-da-sa-traiti-sefu' pozand pe post de prim-ministru. Nu mai vreau." Dupa ce m-am mai gandit putin, mi-am dat de fapt seama ca nu am cum sa votez cu Prostanacul. Cine a vazut infruntarea/confruntarea, stie de ce: omul a avut o prestatie oratorica sub orice critica, e tare ca fularu' si, de aceasta data, Basescu nailed it right on: nu l-as vota pe Geoana fiindca e un om slab. Daca da mana Geoana cu Merkel, Merkel ii rupe mana si parca-l vad pe ala ca incepe sa planga. de fapt, asta-mi inspira mie tonul lui: o smiorcaiala continua. Asta, pe langa faptul ca imi aduc perfect aminte de mineriade, de perioada 2000-2004, de Mischie, de Mazare, de bocancul in gura presei, etc. Drept urmare, conform teoriei lui Badea, "n-am cu cine vota, nu ma reprezinta niciunul, nu merg la vot." Intentionam, deci, sa stau frumusel acasa si sa-mi bag picioarele. Atunci mi-am adus aminte ca saptamana asta am citit http://www.amazon.de/Die-gestohlene-Demokr...h/dp/3492258034 . Recomand cu caldura. Practic, astfel afli--daca nu ti-ai dat seama si singur, ca absenteismul, in timp ce reprezinta un drept--dreptul de a nu merge la vot, nu reprezinta o solutie. Dar sa ma explic: Un candidat, atunci cand candideaza, se afla fata in fata cu 3 grupe de alegatori: A ) A1: hardcoristii lui si A2: cei care conjunctural voteaza cu el; B ) B1: hardcoristii celorlalti si B2: cei care conjunctural voteaza cu ceilalti; C ) C1: indecisii si C2: cei care refuza sa mearga la vot. Pentru orice "catindat", C2>C1>B2>B1>A2>A1. In T1, ideal ar fi ca grupele C2 si C1 sa nu se prezinte, iar A1+A2 sa fie mai mare decat B1+B2 ale celorlalti, luate individual. Pentru T2, apar mesajele de gen: "e datoria ta civica sa vii la vot," "cine sta acasa nu are dreptul sa voteze," etc. prin care prezidentiabilii incearca sa apeleze la civitas pentru a face ca (A1+A2+C1 atras) > (B1+B2+C1 atras de celalalt). C2 nu intra in discutie. Mai apare o variabila: cei care au votat cu un candidat care nu a intrat in T2. De regula, astia stau acasa: "n-a iesit, eu cu aialalti nu votez." De ce nu reprezinta absenteismul o solutie: fiindca nucleul votantilor or sa mearga oricum la vot si astfel se ajunge la situatia in care un presedinte e votat de 51-53% din cca. 30-35% din totalul celor cu drept de vot, deci de ~ 17% din votanti. Pe cale directa de consecinta logica, restul de 83% nu sunt de acord ca omul acela sa ii reprezinte in urmatorii 5 ani. Ultima optiune si cea pe care o recomand, sub rezerva faptului ca nu sunt Mafalda si nu detin adevarul absolut: mergeti si anulati-va votul. Votati-i pe amandoi. De ce? Fiindca amandoi sunt la fel de cretini, la fel de schimbaci, la fel de je m'enfichisti, amandoi sunt ghiolbani veritabili si nu cred ca m-ati putea privi in ochi, spunandu-mi cu convingere ca l-ati votat pe Basescu sau pe Geoana cu convingerea ca va reprezenta o diferenta in bine. Nu si daca aveti cap pentru un alt motiv decat acela ca sa nu va ploua in gat. Votul nul reprezinta un mesaj fara echivoc: in fata mea, sunteti un zero. Amandoi. Imaginati-va urmatoarea situatie: Basescu (sau Geoana) ia 53% din 35%, Geoana (sau Basescu) ia 47% din 35%, iar restul de 65% care nu-s de acord cu niciunul dintre astia doi, se prezinta TOTI si isi anuleaza votul. De-abia asta i-ar speria pe nemernicii astia. "Uite, sefu', au iesit toti la vot, insa Dumneavoastra si Geoana/Basescu ati strans doar 35%." Asta i-ar face sa se pishe pe ei de frica, sa aiba frisoane noaptea si sa se gandeasca tot timpul "unde dracu' am gresit?" Votul nul spune "nu ma reprezinti" pe cand absenteismul este egal cu "nu ma intereseaza." Si nu e normal. Nu e normal, fiindca multi au murit in '89 tocmai pentru ca azi sa putem vota. Nu e normal, fiindca exact asta vor si ei: daca nu esti de-al nostru, stai acasa. Nu e normal, fiindca nu sunteti oi, dupa cum bine spunea si Bogdan Prodan. Nu e normal, fiindca demos = kratos si cele doua merg impreuna, nu separat. Ca o ultima consideratie, nu cred c-o sa iasa Geoana presedinte. Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu. See any pattern? A incercat si Nastase si n-a iesit... This post has been edited by Bwwlan: 6 Dec 2009, 16:30 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Din cate stiu eu voutul a inceput azi dimineata, cam tardive sfaturile astea pretiose.
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de unde atata inversunare intre voi
propun diseara la ora 00:00 acest topic sa fie inchis ! |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 23:46 |