Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 98 99 100 101 102 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

herculane
post 3 Dec 2009, 23:41
Post #2971

Membru autentic

Group: Members

ce amuzant e pe antena3 - 7 sustinatori geoana contra 1 pedelist smile.gif

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford - xxxxx Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel4ro
post 3 Dec 2009, 23:45
Post #2972

forumist anti

From: B U Z Ã U city

ala nu-i pedelist, e sinucigas ca s-a dus acolo smile.gif)

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
ThunderRa
post 3 Dec 2009, 23:46
Post #2973

posesor posedat

From: Piatra Neamt

Aia nu-s sustinatori Geoana. Ar sustine si un maimutoi chior daca asta ar fi contra lui Basescu. Nici alalalt nu-i sustinator Basescu. E probabil cel mai arogant semidoct din politica romaneasca, produsul specific al actualei clase de politicieni. Repet ce am mai spus: Geoana nu conteaza. Lumea e pur si simplu 1. pro Basescu, 2. contra lui Basescu sau 3. scarbiti de politica.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 - NT-23-DAC 2008 - Lux Privilege 1.6 16v
Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com
+
xcss
post 4 Dec 2009, 00:04
Post #2974

Born to Be Epic

QUOTE(ThunderRa @ 3 Dec 2009, 23:46)
E probabil cel mai arogant semidoct din politica romaneasca, produsul specific al actualei clase de politicieni.
*

aplauze.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
luck33ro
post 4 Dec 2009, 00:06
Post #2975

Membru autentic

Mie mi-a placut de Vantu, l-a invitat pe Prosto la un moment Zen, noaptea dupa 12 ! radmasa.gif
Ce i-o fi facut Geongika in cadrul momentului respectiv lu mogulu? blush.gif

4 Dec 2009, 00:08:
Am avut inspiratia sa ma uit la Realitatea. Ce sa caut la Antena sau la B1 ca se stie ca aia sunt "setati" biggrin.gif

This post has been edited by luck33ro: 4 Dec 2009, 00:08

--------------------
+
andu911
post 4 Dec 2009, 00:28
Post #2976

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(ThunderRa @ 3 Dec 2009, 22:59)
Deja ajungem la teoria conspiratiei. Tocmai recunoaste Vantu ca el i-a permis ziaristului de la Catavencu sa publice fotografiile... Eu zic sa te uiti pe Realitatea. Pur si simplu ziaristii il urmareau pe Geoana. E atat de greu de crezut?
*

Bluffing !

Poate chiar de-aia l-a chemat pe Geoana la el, ca sa fie fotografiat. wink.gif
Mai departe scenariul curge de la sine. "Prietenia" cu Geoana de 4 ani. smile.gif

Prea multe guri de hranit... ceva de genul... decat invingator alaturi de prea multi, mai bine pion principal intr-o victorie.

This post has been edited by andu911: 4 Dec 2009, 00:32

--------------------
- - -
+
xcss
post 4 Dec 2009, 00:30
Post #2977

Born to Be Epic

Problema e ca si cu actualul presedinte e prieten tot cam de pe atunci... wink.gif

--------------------
- - -
+
andu911
post 4 Dec 2009, 00:33
Post #2978

Membru autentic

Eu nu cred ca e prieten cu niciunul. Nici cu Geoana, nici cu Basescu.

Din ce-am vazut pana acum la televizor, cred ca putini politicieni s-au prins ca e o cacealma.

This post has been edited by andu911: 4 Dec 2009, 00:35

--------------------
- - -
+
xcss
post 4 Dec 2009, 00:34
Post #2979

Born to Be Epic

Cam asta incercam si eu sa spun smile.gif

--------------------
- - -
+
andu911
post 4 Dec 2009, 00:36
Post #2980

Membru autentic

Iar Geoana a fost fraier ca nu s-a prins. Unu ca Iliescu sau Basescu, n-ar fi inghitit momeala.

--------------------
- - -
+
valeron_x
post 4 Dec 2009, 00:40
Post #2981

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

vantu e mult prea smecher, i-a facut pe micutzi, a jucat la doua capete si i-a iesit

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
xcss
post 4 Dec 2009, 00:42
Post #2982

Born to Be Epic

Careva l-a intrebat pe SOV mai demult, cand era pe val cu FNI-ul si tot: "Dar in definitiv, domnu' Vantu, ce va doriti? Sa ajungeti presedinte?" Raspuns: "Nu dragul meu... Sa ajung cel care decide cine va fi presedinte..." ..Si iata...

This post has been edited by xcss: 4 Dec 2009, 00:42

--------------------
- - -
+
andu911
post 4 Dec 2009, 00:44
Post #2983

Membru autentic

Nu as baga mana in foc ca Vantu a fost creierul.
Imi aduc aminte de o alta cacealma, acum 2 ani.

This post has been edited by andu911: 4 Dec 2009, 01:29

--------------------
- - -
+
Flamingo
post 4 Dec 2009, 07:42
Post #2984

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(daniel4ro @ 3 Dec 2009, 22:54)
cand nenea procuroru i-a ascultat telefonul d-nei Udrea , a folosit metode securiste

cand politia personala a lu baselu il urmareste si il fotografiaza pe geoana noaptea , e de apreciat, nu se mai comenteaza metoda, ca, na , scopul scuza mijloacele.

cine-i securistu si cine incurajeaza metodele securitatii?

nu aud
*

Ziarul Catavencu. Ai avut vreodata curiozitatea sa intri la ei pe site ? Ai sa observi ca este impartit fix in doua parti. Rosu si portocaliu. La misto, desigur. Momentan, se pare ca ei sunt "cei" mai impartiali. Prerea mea.

QUOTE(xcss @ 3 Dec 2009, 23:06)
Bun. Deci. Sa presupunem ca Geoana e pe felie cu mogulu', caruia i-a promis una-alta in schimbul banilor de campanie. Sa presupunem. Dar cum se face ca insusi mogulu' ala rau da permisiunea publicarii unor informatii care ii dauneaza (probabil) chiar protejatului?... Fara sa-l previna in prealabil: "Bai Mircica, vezi ca am dat la gazeta c-ai fost la mine ieri noapte, te descurci"...
*

Un gest de altfel "normal" din partea lui...

QUOTE(xcss @ 3 Dec 2009, 23:09)
Sau... Eu n-as exclude definitiv din discutie un joc la doua capete...
*

Voila !

Sa nu uitam ca tot cei de la Catavencu i-au fotografiat pe Nastase, Melescanu si Rosca Stanescu in vizita la Patriciu... Ce mi-e Vantu, ce mi-e Patriciu, un lucru este clar, jocurile se fac in culise.

In alta ordine de idei... Cum mai stam cu sondajele dua dezbaterea de aseara ? Nu m refer la cel de pe forumul Reno...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
DrK
post 4 Dec 2009, 09:23
Post #2985

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Pai cum sa stam.. pe B1 basescu avea 80% si pe antena geoana avea 80% smile.gif

Cum mai spunea cineva aici pe topic, sunt foarte multi "baieti buni" care se ascund in presa...
Oricum un mare plus pentru baselu care i-a adus aminte lu geonica de rodipet si petrom...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
CGB
post 4 Dec 2009, 09:40
Post #2986

CGB

From: behind

amuzante sondajele facute de antena3 si b1.
base si geoana penibili amandoi in vorbarie. unu o tinea cu mogulii si schimba vorba cand era intrebat ce-a facut in 5 ani de mandat, alalalt vorbea prea imbarligat ptr omu simplu.
frumos cand l-a intrebat geoana pa base ce-a facut totusi in 5 ani. si base a zis: multe. apoi s-a apucat sa le insire si i-a luat fix 5 secunde sa-si expuna maretele realizari.
faza cu vizita la vantu n-o comentez ptr ca sa fim seriosi, toti politicienii se intalnesc cu oameni de afaceri, inclusiv matrozu care nu era taman omul potrivit sa puna astfel de intrebari. el care era vizitat de udrea la 12 noaptea la cotroceni, el care bantuia prin 2004-2005 pe la grivco, el care in ultima perioada s-a vazut cu vantu de nenumarate ori. am apreciat insa tonul si atitudinea pe care le avea matrozu cand il intreba pa geoana daca s-a intalnit cu vantu. o atitudine tipica unui securist care interoga un individ. mai avea putin si scotea si pulanu sa-i arda una.

la cadouri geoana a fost subtil, ma rog ptr cine s-a prins. i-a daruit cartea insotita de citatul :"Un conducãtor adevãrat nu doar îºi conduce poporul, ci îl ridicã ºi îl civilizeazã", aluzie la comportamentul marlanesc al matrozului. matrozu n-a prea inteles, a hahait scurt si a multumit ptr carte.

alta faza de tot kktul a fost cea cu juramantul pe biblie. nu-s bisericos, chiar deloc, da' mi s-a parut de rahat ce-au facut ambii catindati. ptr ca e clar ca ambii au mintit.

cat despre reactiile diferitelor televiziuni de dupa confruntare, fiecare tinea partea favoritului.

p.s m-asteptam sa curga sange aseara la confruntarea asta. sa iasa cu dezvaluiri incendiare ambii candidati, sa apara filmulete cu geoana violand broaste, cu matrozu profanand morminte...etc. totul a fost extrem de plictisitor.

p.p.s modus este online. sa-l salutam cu toti: buna dimineata modus!

This post has been edited by CGB: 4 Dec 2009, 09:47

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Havoc
post 4 Dec 2009, 11:01
Post #2987

Membru incepator

QUOTE(CGB @ 4 Dec 2009, 09:40)
amuzante sondajele facute de antena3 si b1.
base si geoana penibili amandoi in vorbarie. unu o tinea cu mogulii si schimba vorba cand era intrebat ce-a facut in 5 ani de mandat, alalalt vorbea prea imbarligat ptr omu simplu.
frumos cand l-a intrebat geoana pa base ce-a facut totusi in 5 ani. si base a zis: multe. apoi s-a apucat sa le insire si i-a luat fix 5 secunde sa-si expuna maretele realizari.
faza cu vizita la vantu n-o comentez ptr ca sa fim seriosi, toti politicienii se intalnesc cu oameni de afaceri, inclusiv matrozu care nu era taman omul potrivit sa puna astfel de intrebari. el care era vizitat de udrea la 12 noaptea la cotroceni, el care bantuia prin 2004-2005 pe la grivco, el care in ultima perioada s-a vazut cu vantu de nenumarate ori. am apreciat insa tonul si atitudinea pe care le avea matrozu cand il intreba pa geoana daca s-a intalnit cu vantu. o atitudine tipica unui securist care interoga un individ. mai avea putin si scotea si pulanu sa-i arda una.

la cadouri geoana a fost subtil, ma rog ptr cine s-a prins. i-a daruit cartea insotita de citatul :"Un conducãtor adevãrat nu doar îºi conduce poporul, ci îl ridicã ºi îl civilizeazã", aluzie la comportamentul marlanesc al matrozului. matrozu n-a prea inteles, a hahait scurt si a multumit ptr carte.

alta faza de tot kktul a fost cea cu juramantul pe biblie. nu-s bisericos, chiar deloc, da' mi s-a parut de rahat ce-au facut ambii catindati. ptr ca e clar ca ambii au mintit.

cat despre reactiile diferitelor televiziuni de dupa confruntare, fiecare tinea partea favoritului.
p.s m-asteptam sa curga sange aseara la confruntarea asta. sa iasa cu dezvaluiri incendiare ambii candidati, sa apara filmulete cu geoana violand broaste, cu matrozu profanand morminte...etc. totul a fost extrem de plictisitor.

p.p.s modus este online. sa-l salutam cu toti: buna dimineata modus!
*

Tu vorbesti serios cand spui ca nu conteaza ca ala s-a dus noaptea la Vantu?
sigur ai urmarit toata dezbaterea!?Geoana a pierdut pe mana lui pt ca nu a fost pregatit deloc:Rabla pt tractoare,situatia medicilor rezidenti,legea responsabilitatii fiscale,etc...Geoana a fost total pe langa subiect!

This post has been edited by Havoc: 4 Dec 2009, 11:07

--------------------
Seat Leon 2005
+
CGB
post 4 Dec 2009, 11:08
Post #2988

CGB

n-a castigat niciunul aseara. si acu depinde de partea cui esti. simpatizantii pdl or sa zica ca matrozu l-a spulberat pa geoana, ailalti or sa zica exact pe dos.

iar faza ca s-a vazut geoana cu vantu ma lasa rece. la fel cum ma lasa rece si intalnirile matrozului cu vantu, cu patriciu, cu voiculescu. toti se intalnesc.
interesant e sa aflam ce se discuta la aceste intalniri. cam ce invarteli pun ei la cale.

is curios cat l-or fi filat serviciili pa geoana, pana i-au facut pozele de aseara smile.gif

ma asteptam (si inca mai astept) sa iasa ceva mai najpa despre geoana. sa curga sange in nestire. macar circul sa fie maxim, ca la altceva oricum nu speram.

This post has been edited by CGB: 4 Dec 2009, 11:10

--------------------
Havoc
post 4 Dec 2009, 11:10
Post #2989

Membru incepator

QUOTE(CGB @ 4 Dec 2009, 11:08)
n-a castigat niciunul aseara. si acu depinde de partea cui esti. simpatizantii pdl or sa zica ca matrozu l-a spulberat pa geoana, ailalti or sa zica exact pe dos.

iar faza ca s-a vazut geoana cu vantu ma lasa rece. la fel cum ma lasa rece si intalnirile matrozului cu vantu, cu patriciu, cu voiculescu. toti se intalnesc.
interesant e sa aflam ce se discuta la aceste intalniri. cam ce invarteli pun ei la cale.

is curios cat l-or fi filat serviciili pa geoana, pana i-au facut pozele de aseara  smile.gif
*

Nu este nevoie,Vantu in persoana l-a filat! radmasa.gif
Avand in vedere ca in ziarul lui a aparut prima data! biggrin.gif

--------------------
Seat Leon 2005
+
CGB
post 4 Dec 2009, 11:14
Post #2990

CGB

inseamna ca vantu ii vrea raul lu geoana, asadar e pe felie cu matrozu. si-mi aduc aminte cum in 2007 la o emisiune cu CTP si Hurezeanu, base ii ataca pa patriciu si voiculescu facandu-i oligarhi, dar despre vantu nu zicea nimic. asa ca CTP l-a intrebat: da' de vantu de ce nu zici domle nimic?
si base a zis: bine hai treaca de la mine. ptr placerea dvs o sa-l numesc si pa vantu 'oligarh financiar'.
deci vantu+base=love.
si cum ramane cu mogulii rai?

--------------------
flaviuf
post 4 Dec 2009, 11:15
Post #2991

Membru autentic

From: Sibiu

Dezbaterea de aseara cred ca va influenta prea putin rezultatul. Majoritatea celor care vor vota cred ca deja stiau cu cine o vor face si indiferent de cum a decurs marea dezbatere nu vor fi influente asupra lor.

Pe mine personal m-au dezamagit: Maia Morgenstein, Diaconu (desi stiam ca e PSD-ist), Topescu si Visan. Din punctul meu de vedere e inca o dovada ca PSD-ul se bazeaza pe aparente, incearca sa castige prin imagine: oricare din cei enumerati (plus Nastase Ilie, Dinescu, Leu) cred ca abia daca pot explica ce e un buget. Nu stiu cu ce i-o fi momit dar mi se pare ca actorii si sportivii ar face mai bine sa-si vada de ale lor si sa nu se murdareasca atat de usor pentru niste personaje fara scrupule.
Dinescu era ca un cimpanzeu, se scarpina, se intindea in jerseul ala penal. A luat-o rau razna in ultima vreme cam din toate punctele de vedere. Nastase abia se abtinea sa nu faca baloane cu guma de mestecat. Mazare era ca un papagal din Amazon. Patetic...

--------------------
Renault 5 Alpine - SB07GSB 1981, 93 Cp
F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
+
xcss
post 4 Dec 2009, 11:17
Post #2992

Born to Be Epic

Mircea Diaconu e putin PNL-ist.

--------------------
- - -
+
ghertzoi
post 4 Dec 2009, 11:18
Post #2993

Membru autentic

From: varza a la cluj

a afirma ca vantu e pe o mana cu matrozul e "din auzite". Inseamna ca nu te-ai uitat la iRealitatea in campania asta electorala. Basescu a fost facut troaca de porci, consecvent si fara abatere pe postul lui vantu. E posibil la Geoana ca i-a copt-o chiar Vantu, deranjat probabil de ipocrizia lui Geoana de a declara (cu 2 zile in urma) ca Vantu e malefic (probabil pt ajutorul dat in campanie psd-ului) smile.gif - na ca sa para si el ca nu e cu mogulii.

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
CGB
post 4 Dec 2009, 11:20
Post #2994

CGB

multi din actorii aia sint pnl-isti. cat despre ce faceau si cum aratau, iarasi e problema de perceptie. perceptie data de simpatia politica a celui care face comentariul. un simpatizant pdl ar zice exact ca tine : ca e dezamagit, ca ala era papagal, ca ala de scarpina...etc.
un simpatizant geoana ar zice la fel despre aia din staful pdl: madam macovei racnea ca isterica la un momendat (de-a trebuit s-o potoleasca turcescu), boureanu radea ca prostu tot timpu, boc statea ca un koi pa gratar, udrea parea cam nelinistita, EBA se uita ca broasca la inundatii neintelegand unde se afla si ce se petrece acolo...etc.
complicat cu perceptia asta.

"a afirma ca vantu e pe o mana cu matrozul e "din auzite"".
nu e din auzite. e din observate. de cand e facut troaca de porci matrozu la realitatea? de frun an maxim. inainte realitatea era un fel de b1. numa osanale ptr matroz erau toata ziua. plus ca era invitat mai mereu p-acolo. cat despre intalniri intre vantu si base, amandoi au recunoscut c-au avut loc destule.
apoi ceva n-a mai mers intre ei si brusc realitatea si-a schimbat viziunea.
dar la un momentdat erau tovarasi buni. matrozu si vantu. s-or fi certat pa bani, pa femei, dracu sa-i ia p-amandoi.

si alta faza care m-a deranjat a fost repetarea de nenumarate ori de catre matroz a frazei:"eu macar am puterea sa recunosc ca am gresit".
auzi tu marinarule, nu crezi ca ne-am saturat sa-ti tot recunosti greselile. am vrea totusi un om care sa nu mai greseasca.

This post has been edited by CGB: 4 Dec 2009, 11:32

--------------------
Flamingo
post 4 Dec 2009, 11:21
Post #2995

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Havoc @ 4 Dec 2009, 11:01)
Rabla pt tractoare,situatia medicilor rezidenti,legea responsabilitatii fiscale,etc...Geoana a fost total pe langa subiect!
*

De fapt a fost mai rau decat ai spus.
Geoana a incercat sa-si asume ca un adevarat hot, una dintre realizarile guvernului actual... Programul RABLA pentru tractoare. Asta chiar ca-i ia pe toti de prosti.

QUOTE(CGB @ 4 Dec 2009, 11:08)
ma asteptam (si inca mai astept) sa iasa ceva mai najpa despre geoana. sa curga sange in nestire. macar circul sa fie maxim, ca la altceva oricum nu speram.
*

Mai naspa de atat nu putea sa iasa, ca doar se baga rockerul Turcescu de la formatia Kapela (Pitesti) intre ei. biggrin.gif

In alta ordine de idei....

Ati avut curiozitatea sa dati pe TVR la pauza ? Aia nu au intrerupt emisia cum au facut cei de la Realitatea, Antena3 si BiTV... astfel ca s-au putut vedea multe faze haioase atat la jurnalisti, femei de serviciu sau la invitatii candidatilor.

Si ca tot am ajuns la invitatii si neamurile catindatilor, un gest de tot rahat.ul a fost cand madam Geoana si-a refacut buzele in public, nici macar mascata de o oglinjoara-ceva. O doamna probabil ar fi mers la toaleta, nu s-ar fi reboit in fata camerei stand frumusel pe scaun. Dupa ce si-a dat seama ca era filmata, a luat si aruncat la caemra, o fata plina de sictir. Ce concluzie se poate trage de aici ?

Nu zic nimic de familia si invitatii lui Basescu, ce la pauza au iesit din sala si s-au dus pe unde aveau nevoie... Trag concluzia ca doamna Geoana cu siguranta si-a cumparat un ruj ieftin care nu tine mai mult de 1 ora. Dar ce ? Voi va gandeati la altceva dupa ce in primul tur a fost suprinsa injurandu-l pe Antonescu ? Neah, la ruj ma refeream. radmasa.gif

Scuze daca am fost prea subtil.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 4 Dec 2009, 11:27
Post #2996

CGB

QUOTE(Flamingo @ 4 Dec 2009, 11:21)
madam Geoana si-a refacut buzele in public

ai sa-mi bag p..a!?!?! asa a facut!!?!?!
merita arsa pa rug, nenorocita pamantului.
traiasca basescu!

apropo flamingo, in timpul pauzei, ai vazut cum berceanu a dus mana la prohab si si-a aranjat mataranga. in public!!!! iar boureanu s-a scarpinat la kuaie. sa-i ardem si pa ei pa rug?

"Mai naspa de atat nu putea sa iasa, ca doar se baga rockerul Turcescu de la formatia Kapela (Pitesti) intre ei. "

ba daaaaa. io vream sa inceapa cu injurii gen :udrea e curva, cocos e tembel, videanu e un hot. matrozu sa zica si el: vanghelie e bou, nastase n-are oo. apoi sa se-njure, aia sa fie nevoiti sa intrerupa emisia. apoi sa se bata.. asta era o dezbatere adevarata.

lasand la o parte catindatii, ma intreb ce-o fi in sufletul lu' modus. taman in aceste zile fierbinti sa nu poata scrie si el ceva aici.

This post has been edited by CGB: 4 Dec 2009, 11:35

--------------------
flaviuf
post 4 Dec 2009, 11:38
Post #2997

Membru autentic

From: Sibiu

QUOTE(CGB @ 4 Dec 2009, 11:20)
multi din actorii aia sint pnl-isti. cat despre ce faceau si cum aratau, iarasi e problema de perceptie. perceptie data de simpatia politica a celui care face comentariul. un simpatizant pdl ar zice exact ca tine : ca e dezamagit, ca ala era papagal, ca ala de scarpina...etc.
*

Iti dau dreptate, dar totusi trebuie sa existe un minim de decenta in ceea ce facem: sa te duci in jerseu si sa te intinzi ca gibonul 80% din timp si sa mesteci guma intr-o astfel de situatie e mai mult decat jenant. Ca sa nu mai vorbim de susotelile permanente (de clasa a 2 a) care denota multa nesimtire.

--------------------
Renault 5 Alpine - SB07GSB 1981, 93 Cp
F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
+
Flamingo
post 4 Dec 2009, 11:40
Post #2998

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(CGB @ 4 Dec 2009, 11:27)
ai sa-mi bag p..a!?!?! asa a facut!!?!?!
merita arsa pa rug, nenorocita pamantului.

Nu Cristib, era indeajuns sa rasfoiasca Codul Bunelor Maniere, stii tu, cartea aia de i-a facut-o Geoana cadou la final lui Basescu. wink.gif

--------------------
+
CGB
post 4 Dec 2009, 11:42
Post #2999

CGB

dinescu e dinescu. nu te poti lua de el, ptr ca face parte din categoria excentricilor. io-ntreb altceva: daca dinescu in tabara pdl si se manifesta in aceleasi conditii, ar fi fost ok?

pai ce sa mai rasfoiasca flamingo, daca barbac-su i-a facut-o cadou matrozului.

This post has been edited by CGB: 4 Dec 2009, 11:45

--------------------
Flamingo
post 4 Dec 2009, 11:48
Post #3000

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(flaviuf @ 4 Dec 2009, 11:38)
Iti dau dreptate, dar totusi trebuie sa existe un minim de decenta in ceea ce facem: sa te duci in jerseu si sa te intinzi ca gibonul 80% din timp si sa mesteci guma intr-o astfel de situatie e mai mult decat jenant.

Colega, se credea la emisiunea aia de pe Realitatea... Tanase si Dinescu nde-si baga si-si scoate la greu...

...guma de mestecat, desigur. wink.gif

4 Dec 2009, 11:49:
QUOTE(CGB @ 4 Dec 2009, 11:42)
pai ce sa mai rasfoiasca flamingo, daca barbac-su i-a facut-o cadou matrozului.
*

Bre, daca tot ai tinut sa-mi raspunzi, sincer ma asteptam la alta replica din partea ta... In fine. tongue.gif

This post has been edited by Flamingo: 4 Dec 2009, 11:49

--------------------
+
122 Pages « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 02:28
Dacia