Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
330e
2021
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Vorba unui coleg de pe un forum paralel: fiecare cu televiziunea mogulului sau...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2159143 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
xcss, bine ai revenit !
in sondajul de pe forum geoana incepe sa se ridice base, AMR 3 zile ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 3 Dec 2009, 20:10) Vorba unui coleg de pe un forum paralel: fiecare cu televiziunea mogulului sau... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2159143 Asta se stie de cand lumea... dar ai spus ceva mai devreme, cum ca Geoana a inceput sa piarda teren. Pe ce te-ai bazat cand ai afirmat asta ? Te intreb pentru ca mai devreme m-am uitat pe net dupa sondaje online si uite ce-am gasit... xvot.ro xvot.jpg ( Size: 269.37k ) Number of downloads: 272 politico.ro politico.jpg ( Size: 59.46k ) Number of downloads: 283 sondaje.ro sondaje.jpg ( Size: 123.8k ) Number of downloads: 279 Oare am nimerit numai siteuri PDL-iste ? D-aia te intrebam... De unde stii ca Geoana este in continua scadere ? Te-ai uitat pe sondajele online ? This post has been edited by Flamingo: 3 Dec 2009, 20:16 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
La inceput era Geoana 90%, Base 10%. Avand in vedere, insa, ca televotingul asta depinde de cine-l organizeaza, nu cred ca are nici cea mai mica importanta.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cine e in spate
Videau , Udrea , Berceanu , Blaga , Boc , ,Stolo Voi chiar ii mai vreti pe astia ? ![]() Attached thumbnail(s) base.jpg ( Size: 121.65k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
da, da, da, ei sunt cei mai buni oameni ai lui basescu.
de aia s-au regasit in guvenele boc 1, 2, 3 ca nu mai are pe cine sa propuna. a... si au niste limbi catifelate... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daniele, vezi ca te reepeti. Ai mai spus tot tu parca, zilele trecute exact aceeasi fraza...
![]() Cat despre cine este in spate... Asa este.. Geoana e baiat destept. I-a lasat acasa pe Vanghelie, Iliescu si Nastase care nu fac cinste partidului, dar care au grija sa traga sfori sau sa cotizeze din umbra... N-ati inteles nici acum ca lui Base nu-i este frica ? D-aia se afiseaza cu cei de mai sus. Il doare undeva de ce credeti voi, ceilalti. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Acum sincer , eu nu imi dau seama ce sfori mai trage Iliescu , ce tot aveti cu el ??
Asta nu mai prinde urmatoarele alegeri , ma intreb ce o sa mai apara atunci . Iar daca nu era vanghelie care e un minus ma intreb ce hibe mai gaseau . Iar sincer Nastase , bombonel , parerea mea e ca facea mai multe ca presedinte daca nu il FURA basescu , ce a facut Nastase , ca a pus niste termopane ? Da cate borduri a pus videanu ???? This post has been edited by L!nuX: 3 Dec 2009, 20:42 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
daniel4ro |
![]()
|
@ Flamingo
cand un om spune de 2 ori acelasi lucru, inseamna ca e ceea ce gandeste. daca ziceam odata intr-un fel si a doua oara altfel, atunci era o problema, nu crezi? ![]() vad ca in ultimul timp te preocupa postarile mele, asa ca te rog sa cauti si sa imi spui cand am mai scris despre ce spui tu mai sus astept un PM cu rezultatul, sa nu poluam forumul ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
BASE E ISTORIE...
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
oricat il antipatizez pe basescu, trebuie sa recunosc ca la capitolul "prezenta de spirit" e mult peste geoana
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
daniel4ro |
![]()
|
are scoala vietii... capatata in partide de poker pe vas si in porturi.
stie sa mearga la cacialma si cu ochiul ala stramb se uita in cartile vecinului ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Deci azi-noapte Geoana era la Vantu? Cat de tembel trebuie sa fii ca sa faci chestia asta in noaptea dinaintea confruntarii finale si cu 3 zile inainte de alegeri? Jalnic...
Avea dreptate Iliescu: "prostanac"... This post has been edited by ThunderRa: 3 Dec 2009, 21:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
http://www.romaniantipsd.ro/
This post has been edited by Arpad: 3 Dec 2009, 21:09 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
valeron_x |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Geoangica are limba de lemn a lu toasu Ilici (vorbeste mult si nu spune nimic) si i-a mostenit si gestica la perfectie. Nesimtitu l-a lasat acasa pe bunicutu ... i-a fost rusine cu el ?
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 3 Dec 2009, 20:52) Am specificat "PARCA". nu am zis ca sunt sigur ca tu ai scris. Oricum, a fost o fraza pe care am citit-o ieri sau alaltaieri... QUOTE(ThunderRa @ 3 Dec 2009, 21:05) Deci azi-noapte Geoana era la Vantu? Cat de tembel trebuie sa fii ca sa faci chestia asta in noaptea dinaintea confruntarii finale si cu 3 zile inainte de alegeri? Jalnic... Avea dreptate Iliescu: "prostanac"... Sigur stie Base ceva, ca doar are informatorii lui din SRI. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
A recunoascut Geoana... Informatia a aparut cu 2 ore inaintea confruntarii pe site la Catavencu si totusi Geoana a fost nepregatit. In locul lui as concedia toti consilierii. Daca nu ar fi recunoscut, sunt sigur ca iesea marinatul cu fotografii sau filmari...
Oricum, pentru mine si Basescu e penibil... A fost atatia ani la putere si nu a facut absolut nimic. Pana la urma, avem politicienii pe care-i meritam si nimic mai mult. This post has been edited by ThunderRa: 3 Dec 2009, 21:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(L!nuX @ 3 Dec 2009, 20:30) Cine e in spate Videau , Udrea , Berceanu , Blaga , Boc , ,Stolo Voi chiar ii mai vreti pe astia ? ![]() header.jpg Pe astia sigur nu-i vrem ![]() |
--------------------
**
|
|
ThunderRa |
![]()
|
Luck, esti tu sigur ca ai lor sunt mai prosti ca ai tai sau invers?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(ThunderRa @ 3 Dec 2009, 21:16) A recunoascut Geoana... Informatia a aparut cu 2 ore inaintea confruntarii pe site la Catavencu si totusi Geoana a fost nepregatit. In locul lui as concedia toti consilierii. Daca nu ar fi recunoscut, sunt sigur ca iesea marinatul cu fotografii sau filmari... Total nepregatit Geoana. Nu se astepta sa-i spuna Base c-a fost la Vantu in vizita... Geoana l-a vizitat pe malefic ! Ntz, ntz, ntz... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Arpad |
![]()
|
Cand mergeti la vot, votati si pentru ei.......
Cu siguranta ei nu ar vota cu PCR!!!!! This post has been edited by Arpad: 3 Dec 2009, 21:38 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
Lux Privilege |
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
ThunderRa |
![]()
|
@Arpad: E o aluzie la faptul ca Basescu a fost membru PCR? Got it! Thanks!
@Luck: insisti prea mult pe tema asta si chiar nu ai de ce... Dar, din lipsa de argumente, se admit si placile uzate. ![]() This post has been edited by ThunderRa: 3 Dec 2009, 21:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Ma hotarasem sa nu mai scriu nimic pe forumul asta, asta deoarece consider ca cei doi protagonisti nu merita sa le ofer nici macar minutul necesar scrierii unui post. Totusi, m-am razgandit, si asta dupa ce am citi postul colegului Marian-J. Cred ca este cel mai echilibrat post din cele aproape 3000 de pe topicul asta, si merita un raspuns din partea opusa a tarii. Colega Marian, pentru postul asta promit pana de Craciun reteta exclusivista a ciorbei radautene, versiunea restaurantului "National" de la Radauti, locul unde se zice ca s-a nascut celebra ciorba ( cu legenda atasata )!
Nu aveam intentia de a ma duce sa votez in turul II. Cum am spus, amandoi candidatii imi sunt antipatici. Totusi, dupa evenimentele de la Timisoara am hotarat sa merg si sa votez anti-PSD ( nu pro PDL ). Ca si la alte alegeri, e un vot contra, nu unul pentru. Vreau sa imi motivez actiunea prin argumente reale, nu prin povesti auzite de la altii, de aceea voi incepe printr-o mica prezentare a zonei. Din punct de vedere al mentalitatii Suceava e o zona mai apropiata poate de Ardeal decat de Moldova, cei aprope 150 de ani de stapanire austriaca lasand urme vizibile si astazi in aspectul satelor ( ca orasele, din pacate, au fost acoperite de cunoscutele blocuri comuniste ). Poate de aceea, azi e cel mai portocaliu judet din Moldova. Totusi, intre 1996 si 2008, cand PSD-ul era la putere ( aliat cu PAC-ul initial, apoi cu PRM-ul, pentru ca majoritatea absoluta nu a avut-o niciodata), judetul s-a transformat intr-o vaca de muls prin intermediul firmelor de exploatare a lemnului ( majoritatea detinute de personaj tip Haysam, Hrebenciuc, etc. oricum cu sediul la Bucuresti si care plateau impozitele in Bucuresti ), fara sa primeasca mai nimic inapoi. Practic, pana in 2004 nu s-a realizat mai nimic in judet sau in oras. Dupa 2004 cand PSD-ul a pierdut primaria Sucevei, s-au mai inceput ceva lucrari, iar anul asta ( dupa ce in 2008 au pierdut si popstul de presedinte al consiliului judetan ) s-a refacut infrastructura intr-un ritm galopant. Intre 2000 si 2004 am vazut scene aproape incredibile : eram la un coleg la firma, intamplator omul avea un post de conducere nesemnificativ prin PD-ul municipal, si i-au intrat in firma 17 (saptesprazece ) masini cu inspectori simultan ( de la Garda Financiara la Garda de Mediu si de la ITM la ISU ). Omul gresise, castigase o licitatie care era deja atribuita, mai mult nu daduse dreptul si mai cotiza si la alt partid. In fiecare luni dimineata, la ora 9, nu mai gaseai locuri de parcare prin preajma Prefecturii - toti sefii de "descentralizate" erau chemati la raport, la dom'Marza (presedintele CJ). Pri intermediul altor coleg, am aflat ca la aceste "operative" de tip prim secretar de judet se stabilea lista controalelor la firme, astfel incat sa nu ramana nici un om de afaceri care sa nu cotizeze la partid. As putea sa scriu pagini intregi de astfel de povesti, dar cred ca m-am lungit destul. Si o precizare - i-am intrebat pe alti colegi, membri PSD de data asta, daca dupa 2008 au avut "controle tematice " si mi-au spus ca nu au trebuit sa cotizeze dincolo, iar afacerile le-au mers, chiar daca nu atat de bine ca inainte. Ca o ultima precizare tot don' Marza e presedinte la PSD Suceava. Practic, Timisoara a avu efectul unei picaturi care a facut sa se reverse paharul - si acum chiar am terminat. Mai bine ma duc sa dau jos niste bombardiere nemtesti in batalia Angliei pilotand ( nu rade coane Adila ) un Mosquito! |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
subtire emisiunea....
jenant ca baseo tot arde cu mogulii dar si jeoana nu stie sa raspunda... pana la urma cum se fac salariile? la invatamant sau la munca? ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Arpad |
![]()
|
QUOTE(ThunderRa @ 3 Dec 2009, 21:51) @Arpad: E o aluzie la faptul ca Basescu a fost membru PCR? Got it! Thanks! @Luck: insisti prea mult pe tema asta si chiar nu ai de ce... Dar, din lipsa de argumente, se admit si placile uzate. ![]() In oras in care m-am nascut toti cei trecuti de 40, actuali membrii PSD sunt vechi membrii PCR. Nu as putea crede ca in alte orase e altfel. Cand il ai mentor pe nea Ion ....... In primul tur am votat cu PNL-ul dar cand vad cate jocuri de culise se fac.... Cum poti ataca si lupta impotriva cuiva si dupa 2 zile sa intorci armele..... This post has been edited by Arpad: 3 Dec 2009, 22:06 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
Lux Privilege |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 07:20 |