Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
multumesc Flamingo
![]() @eject, stii ca afofis a fost ejectat pe bara tocmai pentru ca cita integral posturi imediate, ceea ce iti doresc si tie cu bine. ai scris tu integral tot de acolo sau ai luat copy/paste? ca daca nu-i munca ta, nu are rost sa citesc ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
eject |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 24 June 09 ![]() |
ti-am citat un articol si ti-am specificat asta. Numai ca nivelul tau nu permite mai mult. Ai creierul spalat/curat/uscat de media din romania incat nu te maiintereseaza altceva.....poti sa te uiti la film si sa nu titesti nimic....aaaa...nu stii o boaba de franceza.... nici germana!!! Pacat!!
This post has been edited by eject: 3 Dec 2009, 11:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2008, 1.6 16v
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dane, de acord cu tine. Faptul ca Base n-a negat din prima si a spus ca nu tine minte spune multe. Vorba ta, mie daca mi-ar spune cineva ca am lovit un copil primul raspuns ar fi "Du-te ma de aici, n-am facut niciodata asa ceva"
Din nou, eu n-am spus ca Base a pupat acel copil si trucajul l-a facut sa para ca-l loveste. Eu zic ca Base l-a impins ceva gen "Da-te ma d-aici!!" -- si e un gest absolut penibil pentru un adult, mai ales un politician -- si cineva s-a jucat cu clipul si l-a facut sa para lovitura in figura. Deci Base oricum e vinovat, dar e o diferenta intre a impinge pe cineva si a-i da una in fata, orice ar fi... Si nu ma intereseaza cum il afecteaza in aceasta campanie, ci ma intereseaza sa fim noi, romanii, putin mai obiectivi ![]() Sa recunosti ca acel clip e fals nu inseamna ca-l sustii pe Base, ca-l iubesti sau ca votezi cu el. Asta m-a deranjat pe mine prima data, felul cum au reactionat unii la parerea mea, mai ales ca am spus din start ca e o parere oarecare, nu o campanie Pro-Base. Eu n-am fost si nu ma duc la vot. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
la nivelul meu nici nu stiu sa citesc... intru pe forum sa ma uit la poze doar
![]() daca esti tare scrie TU ceva constructiv, vad ca ai timp destul, dar cum nu prea te ajuta ce trebuie, preiei articole si te falesti pe aici cu ce ai descoperit cu goagăl. mai sunt 3 zile , pregatiti tusa ca se aseaza marele jucator ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
QUOTE(eject @ 3 Dec 2009, 12:08) Pt cine are cap sa inteleaga citez un articol publicat ieri: Televiziunea ARTE (Franta - Germania): Reteta secreta a capitalistilor romani SOV, Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Ioan Nicolae, George Padure "Capitalism - reteta noastra secreta" Filmul inca mai poate fi vizionat aici. Nu se stie insa pentru cat timp. Am vazut aseara acest film si am ras cu amaraciune cand am auzit ce-a spus Patriciu: ca statul nu avea destula inteligenta incat sa isi incaseze datoriile de la debitori. Noroc ca s-a gasit un destept, care acum face apologia capitalismului. Drama nu e ca sunt bogati acesti securisti, ci ca n-au produs nici macar un surub pe care sa-l vanda pe o piata libera. Asta ar fi insemnat capitalism. |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cine este acest alexandru solom?
![]() <span class='edit'>3 Dec 2009, 11:52:</span> si de ce oare a aparut acest film acuma cand el are lansarea in 2010 - este exact aceeasi raspuns ca si pentru filmul in care basescu mangaie un copil http://www.alexandrusolomon.ro/kapitalismRO.php inca va place sa va amestecati in troaca asta politica si sa fiti manipulati?!! This post has been edited by aleksanders: 3 Dec 2009, 12:09 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Lasa ma Aleks, nu e nevoie sa stii cine sunt toti fraierii. Important e sa-l cunosti pe Geongica si gasca lui de prieteni
![]() |
--------------------
**
|
|
aleksanders |
![]()
|
luk- tocmai asta incercam sa iti zic - am pus link direct cu alexandru solomon - si cu filmul prezentat de el- si am mai zis ca e pacat ca inca lumea se mai lasa influentata si varata in mocirla asta de politica si noi aici nu facem altceva decat sa avem dispute intre noi in numele unor persoane care nu merita nici macar 2 bani...
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
luck33ro |
![]()
|
din spamurile care vin zilele astea pe mail :
Stimate Alegator, Duminica, 6 Decembrie 2009 este o zi istorica pentru Romania. Este ziua cand partidul nostru, ca parte integranta din coalitia impotriva tiranului, va inlocui regimul Basescu. Va chem sa fiti prezenti la urne, alaturi de intreaga familie, in duminica cea mai importanta. Ati aflat deja, desigur, de la televiziune si din presa, ca Partidul Social Democrat si-a asigurat sustinerea totala a Partidului National Liberal. Prin negocieri competente cu acestia, grupul nostru de negociatori a reusit sa formeze un Program de guvernare Anti-Basescu, astfel incat tara sa fie condusa cu pricepere, cu grija fata de avutia nationala si - de ce nu - cu dragoste fata de oamenii care ne-au fost alaturi. Va asigur si pe aceasta cale ca partidul nostru, va implementa imediat ce conditiile vor fi propice, Programul Social Democrat impotriva acestui tiran numit Basescu! ![]() Dupa cum afirma si Presedintele nostru de Onoare, domnul Ion Iliescu, imi doresc ca acest mandat sa fie unul al linistii, al impacarii tuturor oamenilor din tara noastra, a adevaratului consens care sa-i uneasca pe Romani in normalitate. Imi doresc - si asa sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc! - sa duc mai departe stafeta celui mai competent Presedinte care a condus Romania, domnul Ion Iliescu. Ne-am saturat de atata scandal! Ne-am saturat de atata vrajba! Este momentul sa conducem Romanii, cu Romani, pentru Romani. Romanii merita un Presedinte Competent! Romanii merita un Presedinte al unei Singure Romanii, care sa uneasca, nu sa se amestece in treburile reprezentantilor poporului! ![]() De asemenea, va promit ca vom incerca sa desfacem ceea ce e de desfacut din ‘opera’ fostului presedinte. Putem accepta mai putini parlamentari dar orice ar zice orisicine, nu putem accepta un Parlament cu o singura camera. Neintelegerile invocate dintre camere si drumul greoi al legilor sunt exagerari lipsite de rezonabilitate, care nu tin cont de interesul nostru national. Negociem cu partenerii nostri de guvernare o lista de nume foarte competente pentru functiile de ministrii, astfel incat sa ne apucam de treaba imediat, chiar in cazul in care nu vom ajunge la o intelegere clara privind rolul efectiv al domnului primar Klaus Iohannis. ![]() Stimate domn/doamna, Haideti impreuna cu noi ca sa infrangem dictatura crancena ![]() Haideti ca impreuna sa creeam O Singura Romanie! Haideti sa dam mandrei noastre Romanii Presedintele care-l merita! Asa sa-mi ajute Dumnezeu! Cu sinceritate, ![]() Mircea Geoana www.mirceageoana.ro ![]() We support responsible and ethical email marketing practices. Please know that we respect your right to be purged from this marketing campaign. Removal from this email distribution list is automatically enforced by our email delivery system. Please click here to start the process for email deletion. This correspondence may be a newsletter, press release, solicitation or advertisement. We encourage and support best practices in responsible email marketing. Quantum International 5985 S University Drive #138 - Davie, FL 33328 US This post has been edited by luck33ro: 3 Dec 2009, 12:34 |
--------------------
**
|
|
tibirk |
![]()
|
@luck33ro am primit si eu d'alea de ma doare capul. In schimb n-am primit nimic de basescu. Si culmea e ca mi-am facut conturi si am dat adresa de mail numai pe site-uri anti-PSD
poftiti realitatea. A fost cumva difuzata de televiziunile inalbitor si nivelare de creier? Nu de alta dar eu le-am scos din lista de programe si nu mai sunt la curent cu ce inalbitor mai folosesc acum. This post has been edited by tibirk: 3 Dec 2009, 12:50 |
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
O murit ca o fost prosti !
![]() |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Ei lasă, că spamuri identice, dar cu personajele interschimbate, am primit și eu. Nu-s nici ceilalți mai breji. S-a nimerit doar ca la tine să ajungă unul contra lui Băse.
Nici nu-s convins că sînt trimise "pe bune". Cred că sînt șanse mari să fie trimise de ceilalți, tocmai ca să ne facă să ne fie silă de concurență. Adică echipa lui Băse trimite un mail cu "votați Geoană contra dictaturii lui Băsescu" pentru ca noi să zicem "vaaaai, ce josnic e Geoană ăsta". Și invers, bineînțeles, că nici ceilalți nu-s mai breji. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
tibirk |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
ce oameni creduli- chiar nu realizati ca acele mailuri sunt facute de pdl -
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
tibirk |
![]()
|
asa este!!!! si filmul de mai sus e facut tot de PDL....Mama lor!!!!
PSD-ul din prostia romanilor traieste si asta o dovedeste si acel film. Astia sunt 70 % din votantii PSD. Vecinul meu de la țară 'nea Tiță (acum are 75 de ani) voteaza cu PSD din 90 incoace...din pacate sunt foarte multi ca el!!!! This post has been edited by tibirk: 3 Dec 2009, 12:55 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@Alex..si eu sunt de acord cu tine. Iata ce consens!
![]() Sunt si multi care, cum spui ceva de basel, cum iti sar in cap. Pentru tibirk de ex. lumea se imparte intre idiotii care il voteaza pe Geoana din convingere sau ca sa scape de marinar si camarila lui si geniile ca el care-l voteaza pe basescu din convingere sau ca sa scape de comunism, moguli...Treaba e ca unii nu au optiune politica ci credinta si aici nu prea poti umbla....nu mai conteaza nici un argument. Nu am nimic cu el, pot foarte bine sa recunosc ca in postarea de mai sus are mare dreptate cand zice de surubele ![]() Nu mi se pare in regula nici ca Geoana nu s-a putut dezlipi (sau nu a vrut) de rozaliu, de Vanghelie, de baroni (si aici e o mare belea, la fel ca la portocalii dealtfel). Nu imi place ca Antonescu merge in campanie cu Geoana asta dupa ce striga cat putea "mincinosul Geoana". Se da si el pe brazda, asta e ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Dec 2009, 13:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dane, un om normal, indiferent pe cine sustine, ar trebui sa raspunda calm, normal, etc.. la orice parere... Ceva gen "E parerea ta... Eu unul consider <baga aici argumentele proprii>"
Acest topic e aproape numai : "Ma, esti vai de mama ta ca tii cu x!" "Ba nu ba, tu esti!!!" Daca nu era regulament cred ca s-ar fi vorbit mult mai urat. Pe mine asta ma deranjeaza mai mult decat orice altceva, ca vorba lui aleksanders, ne lasam manipulati de aceste animale si incepem sa le facem jocul, in loc sa ne bagam p...icioarele in ei si sa purtam o discutie civilizata. Faptul ca unii de pe aici sunt atat de rai si sunt in stare sa-ti sara la gat ca nu esti de acord cu ei e cam trist. Si macar de ar fi doar sustinatorii infocati tinta. Dar vin si eu cu o parere absolut obiectiva dat fiind ca dupa cum se vede, nu prea am participat la aceste discutii pana de curand si nici nu sustin pe nimeni, si imi sar toti Anti-Baselii in cap, iar toti Pro-Baselii ma sustin. E absurd. Normal ar fi sa facem toti o pauza, ca oricum de acum asta este, si sa discutam liber, frumos, civilizat... Este? Sau sunt eu nebun si defapt toti de aici sunt foaaaarte obiectivi? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tibirk |
![]()
|
Acum sincer...eu nu vreau dusmani de pe forum. Idiot si imbecil il fac chiar si pe cel mai bun prieten atunci cand il consider asa si nu am nici o problema. Recunosc ca am cam exagerat dar ma bucur ca tu ai extars esentialul. Am facut-o din convingere.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
uite argumentul meu pentru ce am spus- daca urmariti campania psd o sa vedeti ca s-au dezis total de iliescu, stiu clar ca ii trage mult in jos - tocmai asta e si motivul pe care mizeaza pdl-ul cand concepe astfel de mailuri - un limbaj popular si populist si integrarea numelui de iliescu - acuma fiecare e liber sa se entuziasmeze cat vrea
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
luck33ro |
![]()
|
Unde are loc finala de diseara ?!
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
@Alex
![]() PS..vad ca se posteaza-n draci ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Dec 2009, 13:12 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
Argumentul meu este campania murdara facuta de media
![]() |
--------------------
-
-
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Tibirk, dar dc eu iti zic la taranii de la mine de la tara voteaza cu Basescu ce zici. Si sunt foarte multi ca ei. Defapt saracii ei nici nu stiau cu cine voteaza, ca cei de la pedele ( evident primarul) doar a venit si a colectat buletinele. Asa isi strange pedeleu' voturile.
Nu zic ca aia din psd sunt mai buni, dimpotriva. Sunt toti o apa s-un pamant. Sal vad pe unu care e anti psd (nici o problema) si pro basescu, i-as zice ca e naiv, sa nu-l fac prost in fata. Cel ce v-a castiga alegerile e ala care inchiriaza mai multe autocare. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
aleksanders |
![]()
|
eu nu vreau sa zic cine o sa castige pe 6 dar va garantez ca noi toti o sa pierdem
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
A l e x |
![]()
|
bogdyMND: Pai si asta e vina lor, sau vina noastra, a poporului, ca votam cu ala care da mai mult?
Oricat de imoral ar fi, eu ii inteleg pe politicieni. Oamenii isi fac jocul, asta e viata lor, din asta isi castiga painea, normal ca mint, manipuleaza, etc... Problema e ca lumea ii crede. Poporul e credul si asta se intampla. Suparati de acest tur 2? Va dau un citat din George Carlin : "This is the best we can do, folks. This is the best we have to offer. It's what our system produces. Garbage in, garbage out. If you have selfish, ignorant citizens, you're gonna get selfish, ignorant leaders. [..] So maybe it's not the politicians who suck. Maybe it's something else that sucks around here... Like... The public!" |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dan73 |
![]()
|
@Alex...Eu zic ca treaba sta un pic altfel. Nu e vina unuia ca e sarac sau needucat. Poate are si elk vina lui ca se complace dar vina mare o poarta aia care l-au mentinut sau l-au adus in starea asta....de la guvernanti pana la primarii de comune. Pai un anume baron local ce interes ar avea ca oamenii de pe domeniul lui sa fie educati sau cu ceva stare? Intr-un anume judet (rosu, n-am problema sa spun asta) un primar s-a ales pentru ca era protejatul baronului local, care baron si-a trimis zilierii de pe plantatie la vot sub amenintarea ca nu le da salariul daca nu iese omul lui. A iesit pentru ca aia chiar erau cu foamea-n gat. In alta parte cine nu a avut stampila pe buletin ca sa dovedeasca () ca a votat a fost concediat. Cam asta e treaba...oamenii sunt saraciti, needucati, neinformati si multi chiar se bucura la o punga de faina. De aia le dau toti, fara deosebire de culoare...doar in campanii evident. Asta a devenit normal deja si sa nu imi spuna cineva ca PDL nu face asta.
This post has been edited by Dan73: 3 Dec 2009, 13:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Votati PSD-ul ca ne scoate tara din criza
![]() Attached thumbnail(s) de_ce_nu_goana_1.jpg ( Size: 106.36k ) Number of downloads: 116 |
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
A l e x |
![]()
|
Nimeni nu are nicio pretentie de la oamenii needucati sau saraci. Eu vorbesc de oamenii normali care se dau experti in politica, educati, etc... si nu fac decat sa repete ce spune Mircea Badea, sau Gadea, sau Basescu, sau mai stiu eu ce alta marioneta sau om politic.
Sa am eu sanatate de cate ori am auzit oamenii spunand "Si ce daca x-ulescu fura? Si eu as fura, daca as fi in locul lui." Eu zic ca principala problema la noi e poporul, si cum gandeste. Uite-te si tu cata nesimtire la orice colt de strada, cata lipsa de respect fata de lege. De toate astea NOI suntem vinovati, nu politicienii si nu "tiganii." Evident ca si ei ne-au adus in aceasta stare, e un cerc vicios, dar daca am fi altfel de oameni ne-am trezi la realitate si poate am gandi altfel. Pana atunci PSD-ul si restul partidelor vor continua sa se joace cu noi si peste 5 ani se va repeta povestea... Din nou, nu e la noi cel mai negru drac, se poate si mai rau, dar se poate si mult mai bine. In momentul de fata nu cred ca suntem in masura sa radem de alte tari sau sa aratam cu degetul spre cineva. Ne meritam soarta... Un popor care a fost furat atatia ani de un partid, si apoi din 2004 foarte nemultumit de alt partid, n-ar trebui sa ajunga sa le aiba pe ambele in turul 2 la vot. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Dupa crearea noului partid PD-L astept cu nerabdare crearea PSD-PC-L
![]() Bai tata, liberalii astia sunt ca "borg"ii din star trek ![]() Ce se intampla daca este ales presedinte basescu? Pai o sa facem iar referendum sa-l dam jos... wee.. .ce bucurie... Daca iese geoana ce se intampla? Bine ca au vandut deja petrom cu toate gazele din pamant cu care venea el... Ca doar la scoala nu li s-a spus ca ce-i in pamant e al tarii si nu se vinde niciodata... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 10:31 |