Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 67 68 69 70 71 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

aleksanders
post 24 Nov 2009, 13:21
Post #2041

.

Group: Members
From: ...

si care ar fi politica externa a lui iliescu prin gura lui geoana, ca eu vad ca tot dati cu iliescu - suntem o tara ue membra a nato - in momentul de fata credeti ca o deschidere catre piata ruseasca este o crima la adresa romaniei? sa nu uitam ca in momentul de fata si rusia tot pe principiul democratiei se dezvolta - sau o s aincepeti apoi s aziceti ca gata, o sa avem parteneriat cu china comunista - eu chiar vreau lucrul asta - se vede clar cum china a devenit puterea numarul 1 - si noi ne tot kkm pe noi atata cu ai nostrii comunisti - poate mai devreme sau mai tarziu o sa observam ca interesul nostru de a trai mai bine nu o sa se mai opreasca in interesele de doctrina

--------------------
. . - . .
....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Solon
post 24 Nov 2009, 13:22
Post #2042

Membru autentic

From: Bucuresti

Moama, va dati seama ce discutii pierde Modus! radmasa.gif radmasa.gif
Adica nu le pierde dar are read-only! radmasa.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
aleksanders
post 24 Nov 2009, 13:24
Post #2043

.

are timp sa ia notite

--------------------
. . - . .
....
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 13:27
Post #2044

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(bob737 @ 24 Nov 2009, 13:19)
Flamingo, imi erai dator cu testual ala de sinceritate, dar nu conteaza, sa zicem ca a fost o gluma pt cine nu a vrut sa vada postul ala.

Imi cer scuze, dar nu cred ca l-am vazut. Da-mi link sau o sa caut indata mesajele tale mai vechi. Daca l-ai postat dimineata, eram cu ceva treaba si nu am fost atent. Repet, imediat ce postez, ma voi uita dupa mesajele tale. Scuze...

In alta ordine de idei, am spus ieri sau alaltaieri ca Modus nu trebuia suspendat. Sper ca suspendarea primita nu este din cauza ca il sustine pe Basescu, altfel chiar ca emigrez in Congo... Trebuie sa fi facut el ceva de a primit suspendare...

Daca ma uit acum pe situatia din poll, observ ca sunt de fapt 22 de Modusi, Aphophisi, Luvkero si Flamingi, nu doar unul din fiecare cum s-a spus mai sus cum ca inafara de cei patru enumerati de mine, altii nu mai voteaza cu Base. Cu alte cuvinte, alt myth busted, dar ma rog... Acum ca situatia s-a mai echilibrat, multi dintre cei care au postat pe la inceput s-au cam dat loviti...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
bob737
post 24 Nov 2009, 13:29
Post #2045

Membru autentic

Flamingo, postul 1987/pag 67.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 13:31
Post #2046

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Un popor cu capul pe umeri nu aducea astfel de rezultate in turul II. Unii se comporta de parca Romania era o tara perfecta pana a venit Basescu si apoi el a stricat-o. Voi ati uitat cat ne-au furat PSD-istii? De ce mai sunt in cursa? Trebuiau sa aiba sub 20% la aceste alegeri. Daca eram un popor destept am fi zis din start "Orice, numai PSD nu, la cate au facut" -- de acum 5 ani.

Si turul II ar fi aratat altfel. Iar daca Basescu e atat de rau, ok, si el sa aiba putin, si sa fi fost turul II cu oameni noi, care ar fi putut aduce schimbare. Nu tot acelasi rahat.

Ne-am plans de PSD si de ce tara avem, a venit Basescu. Apoi ne-am plans de el, si acum vrem din nou cu PSD-ul. E incredibil, dupa parerea mea. La pariu ca daca iese Geoana, in 5 ani vom avea turul II din nou cu Basescu si Geoana?

Aceeasi mana de oameni care tot apar si dispar de pe la putere, dar tin tara pe loc. Si aceeasi romani care se dau mari "analisti politici" dar defapt tot cred minciunile unora, sau altora.

Noi sa fim sanatosi wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
M i h a i
post 24 Nov 2009, 13:31
Post #2047

QUOTE(A l e x @ 24 Nov 2009, 11:16)
Apropo, am votat Basescu. Sub nicio forma nu sunt de acord sa iasa Geoana.
*

Pd-L'ist mic ce esti tongue.gif Chiar crezi ca pe timpul lui Ilici a fost mai nasol decat acum?? blink.gif eu nu cred.....Base are vocabular de un presedinte cu stofa? Mai bine il punem pe Vanghelie...

--------------------
------ ------ ------
+
aleksanders
post 24 Nov 2009, 13:32
Post #2048

.

modus a fost taxat pe topicul renault fluence unde isi dadea cu parerea la orice si era mai mereu oftopic -

flamingo- eu ii apreciez pe cei ce au curajul sa declare cu cine voteaza- e dreptul lui si noi aici nu facem altceva decat sa discutam pe marginea problemei - dar ce te faci cu cei ce declara ca voteaza cu base si acolo pun stampila pe geoana si invers

--------------------
. . - . .
....
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 13:33
Post #2049

Daca eram PDList votam cu Base din primul tur. Si da, cred ca era mai nasol pe atunci.

Apropo, am spus "am votat Basescu" in poll, nu la alegeri. Nu am fost la vot wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 13:34
Post #2050

Membru "SPARKY Team"

Gata Bob737, am citit mesajul...

Sincer ? In Romania este "normal" sa-i aperi pe ai tai la fel cum este normal sa-l scoti pe X sau Y basma curata pentru ca este membru in partidul W. Cum a ramas cu jaful de la Bancorex ? Din cate stiu eu, nenea ala a fost achitat deoarece fapta s-a prescris si asta din ce cauza ? Ca procesul s-a taraganat si s-a intins pe mai bine de 15 ani... din motive lesne de inteles.

Deci am fost sincer. Si cred ca si tu ai fi raspuns la fel... Fiecare cu ai lui. Fiecare isi apara "odrasla" intr-un fel sau altul, cu toate ca stie si este convins 99% ca "ala micu" a gresit. Chiar daca in particular ii da o papara, in public el trebuie sa iasa imaculat ca s anu stirce imaginea familei, partidului dupa caz.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
aleksanders
post 24 Nov 2009, 13:35
Post #2051

.

poate ajungem si noi s avedem ziua aia de bunastare incat sa nu ne mai pese ce nume poarta presedintele nostru

--------------------
. . - . .
....
+
Dan73
post 24 Nov 2009, 13:36
Post #2052

Membru autentic

QUOTE(Solon @ 24 Nov 2009, 13:22)
Moama, va dati seama ce discutii pierde Modus! radmasa.gif  radmasa.gif
Adica nu le pierde dar are read-only! radmasa.gif
*

Modus face acum sapaturi acum sa vada ce mogul i-a tras-o. biggrin.gif E convins ca e vorba de mana unui mogul. Mie imi pare rau ca e read-only pentru ca, in afara de faptul ca noi, cei care avem alta parere, eram tovarasei, patricieni si alte oratanii, ar fi venit tot cu formulele celebre deja: psd=pnl=moguli=rosu+galben+albastru..samd
ceea ce nu facea decat sa ii scada scorul lu' zeus.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 13:37
Post #2053

Membru "SPARKY Team"

@aleksanders

Te crezi in America ? biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 24 Nov 2009, 13:37

--------------------
+
bardu
post 24 Nov 2009, 13:39
Post #2054

Membru autentic

Ce America, io stiu ca raiul e numai lapte si miere! Da cui i trebuie alea ca te ia diareea de la ele.
Vai mama noastra.
Flamingo daca mai vad mult avataru ala sparg lecedeu` radmasa.gif

--------------------
Renault Symbol - MS-08-?MS Fidji
Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana.
1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km!
+
aleksanders
post 24 Nov 2009, 13:40
Post #2055

.

da- in columbia - silly1.gif

--------------------
. . - . .
....
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 13:41
Post #2056

aleksanders, sincer niciodata nu vom fi multumiti. Oamenii prin definitie se plang non-stop de orice rahat, iar noi romanii suntem mult mai rai.

Tot o dam ca n-avem autostrazi si ca n-avem una si alta. De acord, dar v-ati gandit cate avem? V-ati gandit ca prin alte tari sunt cartiere in care nici politia nu intra de frica? V-ati gandit cati oameni cu pistoale si fara frica de puscarie umbla pe strazi, prin alte parti?

Se putea mai rau. Se putea sa fim ca in Mexic sau ca in Brazilia, sau dracu stie ce alte tari. Si chiar America, cu toata politia lor cate probleme au care nici prin cap nu ne trec noua sa le avem pe aici.

Eu zic ca stam bine din multe puncte de vedere. La urma urmei, in Romania, daca vrei, poti avea o viata decenta. E trist cand vezi milionari pe langa tine care au furat tara si te sfideaza, dar eu zic ca e mai trist sa-ti vezi familia impuscata de vreun hot pe strada, chiar daca e prins dupa si infunda puscaria.

Evident, sunt si la noi astfel de cazuri, dar nu la asemenea proportii. Noi ne uitam la tari gen Germania si ne intrebam de ce nu e si a noastra la fel. Va spun eu de ce, din cauza ca suntem alt gen de popor. Cine a fost prin Germania stie ce vreau sa spun.

Dar e bine sa vedem si partea plina a paharului. Inca sunt multe tari mult sub noi. Sa n-am eu autostrazi si sa dorm bine noaptea. Prefer asta decat sistemul imens de autostrazi din SUA, si benzile de negri si mexicani care imi pot intra in casa oricand wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 13:44
Post #2057

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(bardu @ 24 Nov 2009, 13:39)
Flamingo daca mai vad mult avataru ala sparg lecedeu` radmasa.gif
*

Eu deja l-am pus wallpaper din 2 motive... Primul, sa vada clientii sustinatori ai PSD pe cine au de gand sa voteze... si al doilea, sa se amuze alegatorii lui Base. tongue.gif

In alta ordine de idei, sunt bucuros ca Dj Petru de la Radio Guerrilla a preluat poza si a a pus-o la el pe blog. blush.gif laugh.gif

La cat de des e blogul ala accesat, am ajuns vedeta (de parca mai era nevoie) !!!

radmasa.gif biggrin.gif radmasa.gif biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 24 Nov 2009, 13:48

--------------------
+
AlexV
post 24 Nov 2009, 13:47
Post #2058

Admin?

Group: Admin

cred ca ma repet, astia de la pdl sunt ca borgii, au o gandire colectiva care se propaga aproape instant intre ei.
daca ei fac negocieri, e moral, daca pnl-ul face negocieri, e imoral. radmasa.gif cum mai puteti sa votati asa ceva ???????

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
aleksanders
post 24 Nov 2009, 13:47
Post #2059

.

asa e alex

am mers in croatia- autostrazi perfecte- dar un drum dus intors m-a costat 45 de euro - ulterior am aflat ca autostrazile sunt facute de nemti si de aici taxele destul de mari - ma gandesc ca un caz similar pentru romania nu o s afie posibil - pentru ca peste 80% din romani o sa prefere amaratul de dn decat autostrada de 20 euro drumul;

- apoi zici de siguranta- inca suntem un stat politienesc - politia prin alte tari nu intra in anumite cartiere tocmai ca sunt cartiere de romani biggrin.gif

24 Nov 2009, 13:49:
@ flamingo- ai grija s anu iti sparga lcd-ul sustinatorii lui iliescu radmasa.gif

This post has been edited by aleksanders: 24 Nov 2009, 13:49

--------------------
. . - . .
....
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 13:52
Post #2060

alekse, nu stiu cat de adevarata e chestia cu cartierele de romani, dar asa sa fie. Totusi la noi in tara nu e asa. Evident ca avem si noi cartiere nasoale, probleme, hoti, etc... Dar prin alte parti e MULT mai rau chiar daca tarile in sine sunt mult mai civilizate.

Da, avem politisti care scapa pistolul cand fug si apoi cad jos, si e trist. Dar ar fi mai bine sa avem politisti ca in America, antrenati si pregatiti de orice ca oricand pot da de unul cu pistol? Cand te opreste rutiera, sa fii nevoit sa scoti permisul incet, sa nu cumva sa fie o arma?

Mai bine un Garcea prost care cade. Asta inseamna ca n-are antrenament pentru ca n-are nevoie de antrenament. Nu zic ca e bine, dar e MAI bine decat prin alte parti.

Si Alex, dar PSD-ul cum sa il mai votezi? Poti sa-mi raspunzi sincer la aceasta intrebare?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
AlexV
post 24 Nov 2009, 13:54
Post #2061

Admin?

simplu, NU IL VOTEZ

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 13:56
Post #2062

Pai acum nu se mai pune problema sa votezi din simpatie. Ci din nevoie.

E clar ca unul din cei doi vine la putere. Deci cine sa fie mai bun? E greu de raspuns, dar eu cred ca-l prefer pe Popeye biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
AlexV
post 24 Nov 2009, 14:00
Post #2063

Admin?

Pai inteleg ca sunt cam obligat sa il votez? Unu dintre cei 2 vine la putere dar nu eu l-am trimis acolo. Responsabili sunt cei ce au votat iarasi, pdl si base, psd si geoana. si nu e nici o diferenta intre cele doua categori de votanti.

A l e x, am intrebat de mai multe ori in paginile ce s-au scris, te intreb punctual, traiesti bine?

--------------------
Toyota RAV4 2.0
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 14:04
Post #2064

Mult spus bine. Traiesc decent totusi, nu ma pot plange prea mult.

Evident ca mi-ar placea o vila imensa cu un Ferrari in garaj si o autostrada perfecta pe care sa merg cu el. Dar poate daca muncesc mai mult intr-o buna zi ajung aproape de astfel de "performante," chiar daca ele nu sunt in tara asta biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
xcss
post 24 Nov 2009, 14:07
Post #2065

Born to Be Epic

Pai cum, sa pleci tu in alta tara, unde e asa de rau?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 14:08
Post #2066

Nu cred ca am afirmat undeva ca Romania e cea mai tare tara. Spuneam doar ca ne plangem mult prea mult, si se poate mult mai rau.

Se poate totusi si mai bine. wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
xcss
post 24 Nov 2009, 14:11
Post #2067

Born to Be Epic

Name one smile.gif

--------------------
- - -
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 14:12
Post #2068

Canada.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
xcss
post 24 Nov 2009, 14:14
Post #2069

Born to Be Epic

Nu stiu de ce ma gandeam la Australia smile.gif Dar sa revenim. Faptul ca in Romania nu e totusi atat de rau pe cat s-ar fi putut ajunge nu crezi ca se datoreaza si celor de la PSD?

--------------------
- - -
+
AlexV
post 24 Nov 2009, 14:16
Post #2070

Admin?

@A l e x, cred ca vorbim de un alt fel de trai bun. traiul ala de care vorbesti tu acolo il are ridzi, videanu, berceanu, udrea, constanda, popoviciu, becali, nastase, hrebenciuc, vanghelie, mazare, patriciu...

traiesti bine? adica: ai access la un sistem de sanatate DECENT? ai access la o justitie echilibrata si echidistanta? ti se respecta drepturile? traiesti in siguranta? daca ai avea copii, acestia ar putea sa invete intr-un sistem educational decent?

--------------------
Toyota RAV4 2.0
+
122 Pages « < 67 68 69 70 71 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 19:34
Dacia