Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 69 70 71 72 73 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

Dan73
post 24 Nov 2009, 15:58
Post #2101

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Flamingo @ 24 Nov 2009, 15:08)
Din partea mea, sa fie premier cine-o vrea, numai sa nu iasa presedinte comunist care s-a dus fuguta la Moscova sa refaca relatiile cu mama Rusia.
*

radmasa.gif Mai da-o incolo de treaba. Geoana e tot atat de comunist pe cat e si Basescu.
Vin acuma rusii peste noi sa ne impuna din nou comunismul radmasa.gif
E normal sa ai relatii bune si profitabile cu un vecin ca Rusia. Asta inseamna macar sa faci o vizita acolo nu sa ingheti total relatiile cum a facut asta.
A merge la Moscova nu inseamna nici ca vinzi tara nici ca esti comunist.
Asta e o logica proprie comunismului feroce. Cine se ducea in occident era privit automat ca tradator, capitalist nenorocit, imperialist.
Deci Flamingo, las-o ca macane. radmasa.gif

LE: si de unde ideea asta ca poll-urile de pe forumuri sunt reprezentative si pot anticipa rezultatul votului? Pai inainte de turul I avea Antonescu aici o pozitie mai mult decat buna. A iesit cumva pe locul 1 la vot? Pe forumuri nu intra toata lumea asa ca un poll de pe un forum nu are reprezentativitate decat pt acel forum.

This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 16:10

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bob737
post 24 Nov 2009, 16:01
Post #2102

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 24 Nov 2009, 14:52)
Rasturnare de situatie, mai mult sau mai putin previzibila...
Cu alte cuvinte, curvistina de Antonescu ...s-a cam pi*at pe cei care l-au votat.
*

???
Eu cred ca aceasta optiune dovedeste exact contrariul; cei care au votat PNL vor avea parte de un PM in persoana lui Johannis si 50% ministrii PNL care vor conduce tara. O fi mai rau asa pt votantul PNL sau mai bine cu un cabinet 100% PDL? Si spun 100 PDL pt ca Popeye va dizolva Parlamentul daca va iesi si nu i se accepta guvernul de boci,ridzii, udrea, etc etc.
Aa, nu este o victorie 100% PNL, dar cine se astepta la asa ceva? Sa fim seriosi. Daca Antonescu ajungea in turul II, oare nu era aceeasi alianta? Cu diferenta ca PSD-ul avea optiunea de premier.
Eu unul prefer varianta aceasta.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 16:05
Post #2103

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(Dan73 @ 24 Nov 2009, 15:58)
Mai da-o incolo de treaba. Geoana e tot atat de comunist pe cat e si Basescu.

Una dintre diferentele majore dintre cei doi, este ca in spatele lui Basescu nu se (mai) afla Iliescu... si cred ca asta a contat foarte mult pentru mine si pentru cei care l-au votat in urma cu 5 ani dar si in urma cu 2 zile.

Este simplu, si cred ca ti-am mai spus de cateva ori de ce gandesc asa si nu altfel...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 24 Nov 2009, 16:19
Post #2104

CGB

From: behind

QUOTE(Flamingo @ 24 Nov 2009, 15:08)
Din partea mea, sa fie premier cine-o vrea, numai sa nu iasa presedinte comunist care s-a dus fuguta la Moscova sa refaca relatiile cu mama Rusia.

vorbe tipic basesciene. fara nici o acoperire.
ce-a facut la moscova de-i asa rau ca s-a dus acolo? de ce nu ne zice matrozu'. ca doar le stie pa toate. nu spune nimic ptr ca n-are ce. asa ca fonfaie inainte cu referendumu si ca s-a dus geoana la moscova. ok, asta am inteles! da' ceva concret ptr tara, are de gand sa faca? niste solutii ptr viitor? are in cap un guvern? o strategie?
se pare ca e setat doar pe moguli si pe coalitia grivco. altceva nu mai stie.

si inca o chestie. de doo zile tot horcaie matrozu' ca el nu face nici o intelegere cu alt partid (adevaru e ca nimeni nu mai vrea sa se alieze cu el, desi el ar vrea rau de tot). ca el se aliaza doar cu romanii. ca face doar ce vor romanii. pai rumanii vrura in procent de 85% premier pa johannis, mai acu o luna. unde era matrozu atunci sa-i asculte pa rumani si sa le indeplineasca dorintele. il doare la sf. p..a de rumani. si vine acu si-i da inainte cu poporul. sictir ma chiorule.

This post has been edited by CGB: 24 Nov 2009, 16:26

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Dan73
post 24 Nov 2009, 16:24
Post #2105

Membru autentic

@ flamingo ..Aha...si de ce oamenii din spatele lui Basel sunt mai breji?
Bverceanu, Udrea, Ritzi, Don Costel, Solomon sunt mai apti sa stea in spatele cuiva? Nu mai lua de bun tot ce spune Basescu ca e in campanie ce naiba. A scos-o pe asta cu Iliescu care il dirijeaza pe Geoana...pac ai si inghitit-o pe nemestecate. Iti amintesc ca a fost mare razboi intre ei la preluarea sefiei partidului si ca ostilitatea dintre ei a durat mult timp. Nu vad de ce acum Geoana s-ar lasa chiar asa manuit in totalitate de Iliescu.
Oricum modul asta de a privi lucrurile e simplist si gresit. Raul nu sta numai in Iliescu sau Basescu. Nici Hitler nu a fost singurul vinovat pentru zecile de milioane de morti....nicidecum

This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 16:25

--------------------
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 16:30
Post #2106

Membru "SPARKY Team"

De-ale lui Ion Cristoiu...

QUOTE(Ion Cristoiu @ 24 Nov 2009, 16:05)
Mircea Geoană ­ adevăratul urmaș al lui Ion Iliescu

Aflând că voi merge vineri seara la o discuție cu Traian Băsescu pe un post TV (B1), prima întâlnire dintre mine și președinte după cinci ani de ostilități, cineva mi-a trimis un SMS sugerându-mi să-l întreb pe interlocutor de ce n-a fost Elena Udrea la confruntarea de la Palatul Parlamentului. Curiozitatea expeditorului, ca și a mea, era și a celor care au urmărit spectacolul TV al întâlnirii dintre cei trei candidați. Traian Băsescu a răspuns textual: "Cred că din foarte mult bun-simț. Am întrebat-o și a spus: <<Ar fi stat camerele de luat vederi numai pe mine, atunci când nu vorbeați&raquo;, nu a vrut să repete experiența de la Cluj".   

Elena Udrea e membră a staffului de campanie al lui Traian Băsescu. Nu știu dacă lucrurile s-au petrecut atât de spontan, așa cum a ținut să ne convingă Traian Băsescu. Indiferent însă că Elena Udrea a decis sau că a fost o discuție pe această temă în cadrul staff-ului, sigur e un lucru: Stafful de campanie al lui Traian Băsescu a socotit că prezența Elenei Udrea nu e nimerită.

Desigur, dacă Elena Udrea ar fi venit, camerele de luat vederi ar fi insistat îndelung pe prezența domniei sale. Nu neapărat pentru că mogulii ar fi vrut să-i mai ardă un ghiont dușmanului lor declarat, Traian Băsescu, cât mai ales pentru că gesturile Elenei Udrea ar fi fost un subiect de rating. Și, totuși, dacă, la fel ca la Cluj, camerele de luat vederi ar fi stat pe Elena Udrea, nu cred că paguba electorală suferită de Traian Băsescu ar fi fost prea mare. Și cu toate acestea, până și această pagubă minoră, dacă ne gândim că Traian Băsescu avea certitudinea intrării în turul al doilea, a fost luată în calcul de stafful de campanie.

Dacă absența Elenei Udrea a fost remarcată nu s-a observat, în schimb, o absență spectaculoasă în cazul celuilalt candidat: Mircea Geoană. E vorba de Ion Iliescu. Stafful de campanie al candidatului PSD va fi conchis că prezența lui Ion Iliescu ar fi reprezentat pentru Mircea Geoană o pagubă în materie de voturi, mai ales în ce privește voturile de la orașe. Ajungem astfel la un alt exemplu de campanie profesionistă: cea a lui Mircea Geoană.
A stârnit oarecari uimiri diferența foarte mică dintre Traian Băsescu și Mircea Geoană. Desigur, această diferență își are cauza și într-o spectaculoasă erodare a lui Traian Băsescu în planul electoratului portocaliu. E limpede că o mare parte a acestui electorat a mers la Crin Antonescu. Ar fi greșit însă dacă n-am lua în calcul și felul în care Mircea Geoană și-a desfășurat campania pentru primul tur.

Cea mai mare lovitură a constat în alegerea ipostazei.
Ipostaza, aleasă de stafful de campanie, a fost cea de personaj net diferit de Traian Băsescu. Pur și simplu s-au observat cu atenție notele candidatului Traian Băsescu și i s-au propus lui Mircea Geoană notele opuse.

Astfel:
1) Mircea Geoană și-a asumat ipostaza candidatului având în spate un partid. Nu neapărat pentru că avea nevoie de sprijinul PSD, ci pentru a dovedi, chiar din campanie, că știe să lucreze în echipă. Asta în timp ce Traian Băsescu a insistat pe ipostaza candidatului de unul singur, adâncind imaginea de om care nu știe să lucreze în echipă.

2) Mircea Geoană și-a asumat ipostaza candidatului care, o dată ajuns președinte, va aduce unitate și liniște într-o țară dezbinată și neliniștită de Traian Băsescu. În campanie Mircea Geoană a invocat pregătirea sa de diplomat. La fel s-a purtat și în campanie. Nu și-a ieșit din fire, n-a fost agresiv, a încasat fără să reacționeze. Asta în timp ce Traian Băsescu a insistat atât de mult pe ipostaza de Luptător, încât a lăsat impresia că e în căutarea conflictului cu lumânarea.

S-a vorbit în ultimii ani de adevăratul urmaș al lui Ion Iliescu în politica românească. Au fost invocați Adrian Năstase, Traian Băsescu.

Adevăratul urmaș al lui Ion Iliescu e Mircea Geoană.
Nu întâmplător liderul PSD a câștigat voturile generație mai vârstnice și, în general, ale electoratului mai puțin instruit. Mircea Geoană le-a oferit granția unei Românii liniștite, în care, vorba Conului Leonida, fiecare va sta acasă și va primi bani fără să facă nimic.

Mircea Geoană a ținut cont și de ipostaza asumată de Crin Antonescu. Prin contrast cu liderul PNL, el a jucat rolul candidatului serios, preocupat de programe, ba chiar și de cifre. O adevărată lovitură a dat Mircea Geoană în timpul crizei din Guvern. Speculând funcția de președinte al Senatului, el s-a constituit într-un președinte paralel celui în funcție.

Ca și Traian Băsescu, mai mult ca sigur Mircea Geoană va face modificări spectaculoase în Strategia sa în vederea turului al doilea. Una dintre ele va viza cucerirea electoratului lui Crin Antonescu. Pentru aceasta, Mircea Geoană va trebui să se debaraseze de Ion Iliescu cu sau fără acceptul acestuia. Nu îi va fi greu, deoarece nu mai are nevoie de Ion Iliescu. El însuși e Ion Iliescu!

Preluat de aici.

Si inca una de final...

psd_geoana.jpg

24 Nov 2009, 16:34:
QUOTE(Dan73 @ 24 Nov 2009, 16:24)
@ flamingo ..Aha...si de ce oamenii din spatele lui Basel sunt mai breji?
Bverceanu, Udrea, Ritzi, Don Costel, Solomon sunt mai apti sa stea in spatele cuiva?

Dane, eu cred ca incercam degeaba sa ne convingem unul pe altul. Fiecare le stie pe-ale lui. Tu cu Ion Iliescu, eu cu Elena Udrea. Mie-mi convine. radmasa.gif

This post has been edited by Flamingo: 24 Nov 2009, 16:34

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
CGB
post 24 Nov 2009, 16:42
Post #2107

CGB

flamingo, raspunde si lu mine la intrebarea sau incearca sa argumentezi, din postura de sustinator al actiunilor basesciene:
de ce a refuzat basescu sa-l propuna premier pe johannis, desi stia ca peste 85% din romani isi doresc acest lucru (asta a fost rezultatul sondajului facut in perioada respectiva)? de ce n-a luat in calcul dorinta romanilor (despre care azi spunea ca-i respecta atat pe ei cat si dorintele lor)?
io cred ca l-a durut in pla de romani si singuru lui scop a fost mentinerea guvernului boc, ptr a castiga el alegerile. tu ce crezi?

si inca o intrebare: cate tipuri de romani crezi ca exista in viziunea matrozului?
io cred ca doua tipuri: aia portocalii si aia care nu-l simpatizeaza si pa care i-ar expulza peste granita.

This post has been edited by CGB: 24 Nov 2009, 16:43

--------------------
Dan73
post 24 Nov 2009, 16:50
Post #2108

Membru autentic

@Flamingo..asta ca eu sunt cu Iliescu de unde ai scos-o? Una e sa votez pe Geoana mai ales pentru a scapa de actualul si pt ca face un proiect comun cu liberalii si il pune pe Johannis premier si alta e sa fiu cu Iliescu.
Am ajuns deja la etichete gen Modus?
Si ceea ce spune Cristoiu acolo nu are nici o legatura cu comunismul, vinderea tarii la rusi si alte bazaconii cu care ne sperie Base ca le-ar face Iliescu in calitatea lui de presupus papusar al lui Geoana.
Eu nu incerc sa te conving de nimic. Doar incerc, pe cat ma pricep, sa te contrazic si sa iti demontez afirmatiile, ca in orice discutie.
Asta cu afise uriase pe pagina nu e cumva o tactica? Eu iti admir talentul in prelucrari foto dar totusi ... Lipsesc literele de-o schioapa colorate si sloganuri repetate la infinit.

This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 17:00

--------------------
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 16:51
Post #2109

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(CGB @ 24 Nov 2009, 16:42)
flamingo, raspunde si lu mine la intrebarea sau incearca sa argumentezi, din postura de sustinator al actiunilor basesciene:
de ce a refuzat basescu sa-l propuna premier pe johannis,

Nu stiu, probabil din acelasi motiv pentru care NICI eu nu l-as fi vazut pe neamt premier. Pur si simplu nu-l vedeam pa-al premier... si cu asta cred ca ti-am raspuns la intrebarea 2...

desi stia ca peste 85% din romani isi doresc acest lucru (asta a fost rezultatul sondajului facut in perioada respectiva)? de ce n-a luat in calcul dorinta romanilor (despre care azi spunea ca-i respecta atat pe ei cat si dorintele lor)?

De unde stii tu ca 85 % dintre romani l-ar fi vrut pe ala premier, atata vreme cat in turul I Base a iesit cu 32 %... Eu nu sunt de acord ca 85 % l-ar fi vrut pe Johanis.

io cred ca l-a durut in pla de romani si singuru lui scop a fost mentinerea guvernului boc, ptr a castiga el alegerile. tu ce crezi?[/size]

Eu nu cred asta. Eu cred ca prin refuzarea premierului propus, nu a facut altceva decat sa le-o traga pe fata celor de la PNL / PSD. Cred ca a vrut sa se razbune, atata tot. De ce trebuia sa cada guvernul ? Ceilalti nu s-au gandit o secunda ca UE, FMI ne vor privi si mai ca dreaq decat inainte...

si inca o intrebare: cate tipuri de romani crezi ca exista in viziunea matrozului?
io cred ca doua tipuri: aia portocalii si aia care nu-l simpatizeaza si pa care i-ar expulza peste granita.[/size]
*

Ai lui si ai lor. Cu asta sunt de acord cu tine. De altferl si voi ganditi la fel. Cine nu e cu voi, e impotriva voastra.

--------------------
+
CGB
post 24 Nov 2009, 16:56
Post #2110

CGB

procentu de 85% in favoare lui johannis, era dat de-un sondaj facut in zilele alea. de ce n-a ascultat vointa romanilor? pa care-i iubeste asa mult acu.

sau ii iubeste doar cand are interes?

si referitor la tipurile de rumani, or gandi si ailalti la fel, da' nu fac atata tamtam pe tema asta. n-am auzit pa altu sa invoce cu atata patima poporul si romanii. asta e populism gretos.
abia astept sa i-o traga la mumu poporu asta.

This post has been edited by CGB: 24 Nov 2009, 16:58

--------------------
adip
post 24 Nov 2009, 16:57
Post #2111

Banned

From: Melbourne, Victoria

Ma tem ca o sa si-o cam fure marinelu' in turul 2. Mi-ar placea tare, nesimtit ca basescu mai rar vezi.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Flamingo
post 24 Nov 2009, 17:08
Post #2112

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(CGB @ 24 Nov 2009, 16:56)
procentu de 85% in favoare lui johannis, era dat de-un sondaj facut in zilele alea. de ce n-a ascultat vointa romanilor? pa care-i iubeste asa mult acu.

Care sondaje ? Alea care-l dadeau egal pe Geoana cu Antonescu in turul I ? Acum depinde cine le comanda, stii tu... Cred ca sunt mult mai bune sondajele de pe forumuri (exceptandu-l pe cel de fata, no offence)... peacefingers.gif decat cele comandate de televiziuni.

Cei cu care am vorbit in acea perioada cand cu Johanis... nu imbratisau ideea de a-l pune p-ala premier. Nici cu Boc nu-mi era rusine dar asta e partea a doua...

--------------------
+
CGB
post 24 Nov 2009, 17:10
Post #2113

CGB

QUOTE(Flamingo @ 24 Nov 2009, 17:08)
Cei cu care am vorbit in acea perioada cand cu Johanis... nu imbratisau ideea de a-l pune p-ala premier.

aaaa pai zi asa. daca ai vorbit tu .... atunci e ok.

--------------------
Flamingo
post 24 Nov 2009, 17:11
Post #2114

Membru "SPARKY Team"

Hai las-o asa... Sunteti putini si cred ca stiti foarte bine asta. radmasa.gif

--------------------
+
luck33ro
post 24 Nov 2009, 17:18
Post #2115

Membru autentic

Eu am o nedumerire: daca Iliescu l-a facut din nou Prostanac, duminica la vot, atunci pe voi adeptii lu Geo cum v-ar numi? radmasa.gif
respect lu domnu ilici icon_mrgreen.gif

24 Nov 2009, 17:35:
Later: cred ca i-am blocat o vreme. I-am trimis la meditatii filozofice icon_mrgreen.gif

This post has been edited by luck33ro: 24 Nov 2009, 17:35

--------------------
+
xcss
post 24 Nov 2009, 17:37
Post #2116

Born to Be Epic

Sau nu-si bate nimeni capul sa-ti raspunda icon_mrgreen.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
A l e x
post 24 Nov 2009, 17:45
Post #2117

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Adevarata tragedie e totusi ca avem un astfel de tur 2, mai ales cat timp prezenta la vot a fost rezonabila si acum cica suntem "educati" ca avem multi TV, internet, etc.. De acum inainte, tot aia e, deci eu zic sa nu va mai consumati energie si sa va gasiti alt topic, pentru ca oricum nu mai conteaza. Se pare ca jocurile au fost facute din '89 si nu vom scapa prea curand de ele.

Din nou, la asa popor, asa conducere... Inca mai cred ca intoarcerea mafiotilor din PSD nu poate aduce nimic bun acestei tari, dar poate gresesc.

Peste 5 ani vom vota fix acelasi lucru in turul 2, pun pariu...

Romania... Frumoasa tara... Merita sacrificata wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bob737
post 24 Nov 2009, 17:47
Post #2118

Membru autentic

probabil tot prostanaci ca nu suntem comunisti si nu imbratisam modul lui de a gandi. multumit? biggrin.gif

24 Nov 2009, 17:47:
QUOTE(luck33ro @ 24 Nov 2009, 17:18)
Eu am o nedumerire: daca Iliescu l-a facut din nou Prostanac, duminica la vot, atunci pe voi adeptii lu Geo cum v-ar numi?  radmasa.gif
respect lu domnu ilici  icon_mrgreen.gif

<span class='edit'>24 Nov 2009, 17:35:</span>
Later: cred ca i-am blocat o vreme. I-am trimis la meditatii filozofice  icon_mrgreen.gif
*

This post has been edited by bob737: 24 Nov 2009, 17:47

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Dan73
post 24 Nov 2009, 17:51
Post #2119

Membru autentic

@luck...ai asteptat tu un sfert de ora si ai tras concluzia ca ne-ai blocat. radmasa.gif Poate eram pe closet. Ce raspuns voiai de acolo? icon_mrgreen.gif

Oricum eu nici nu stiu la ce te referi cand spui ca duminica Iliescu l-a facut pe Geoana din nou prostanac. Nu stiu ce a zis, nu am auzit nici un alt comentariu.

This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 17:54

--------------------
+
xcss
post 24 Nov 2009, 17:53
Post #2120

Born to Be Epic

Se refera la faza in care, intrebat fiind ce parere are de faptul ca Geoana a votat si la referendum, nea bascuta a zis "Fiecare voteaza dupa cum il duce capul".

--------------------
- - -
+
Dan73
post 24 Nov 2009, 17:58
Post #2121

Membru autentic

Aha biggrin.gif Avand in vedere antecedentul, mda...multi s-or fi gandit la faza cu prostanacul.
Adevarul e ca daca cei care au votat impotriva referendumului ar fi refuzat sa voteze referendumul nu ar fi trecut.

--------------------
+
sorinrs
post 24 Nov 2009, 18:15
Post #2122

Kalakitza

Sa ajungi sa votezi in turul 2 cu geoana care e condus de cei care au minarit revolutia, care au furat tara si conturile lu ceausescu si care vor sa mai fure ce se mai poate, care au facut mineriade si orice diversiune impotriva democratiei si acum clameaza ca sint social-democrati, inseamna sa ajungi sa scuipi pe mormintul tinerilor nevinovati si care au luptat si murit la revolutie tocmai ca noi sa putem vota liberi si sa nu mai toleram mafia comunista si bolile lor. Cititi si voi presa straina ce zice de geoana si apoi reflectati de 2 ori daca ati votat cu crin, un liberal, e normal sa votati cu un prostanac condus din umbra de cancerul tarii romanesti iliescu-vociulescu-vanghelie- hrebenciuc si altii.

--------------------
Renault Clio - B-xx-SRS 2005 Symbol dci 65 cp
+
andu911
post 24 Nov 2009, 18:35
Post #2123

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Realitatea e alta decat pe forumuri...

--------------------
- - -
+
Dan73
post 24 Nov 2009, 18:39
Post #2124

Membru autentic

@sorin....Oh Doamne!! Iar base si partidul lui sunt stindardul luptei anticomuniste si antisecuriste. Parca aia din PDL nu erau in FSN-ul care a facut ce a facut la revolutie si in 90. Din cauza lui Basescu un partid istoric e practic desfiintat iar un altul (pnl) era cat pe ce sa fie inghitit si tu vii sa vorbesti de cancerul tarii romanesti. Sa spui ca 50% din romani scuipa pe mormintele revolutionarilor e prea mult. Sigur, o face si Dinescu, Zoe Petre, Constantinescu si altii care l-or mai vota pe Geoana.
Da si tu niste link-uri catre articolele alea si poate ne luminam. Si atunci o sa votam cu Basescu cel care e condus, nu din umbra ci din lumina, de panaceele tarii romanesti: Udrea,Berceanu, Don Costel, Magaru, Solomon, Videanu, Casuneanu.

This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 18:45

--------------------
+
daniel4ro
post 24 Nov 2009, 18:50
Post #2125

forumist anti

From: B U Z Ă U city

uffff, am transpirat citind toate posturile de azi...

concluzia: Flamingo e loctiitorul demn de lauda a magnificului Modus

si daca te platea nu reuseai mai bine wink.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
xcss
post 24 Nov 2009, 18:51
Post #2126

Born to Be Epic

04.gif

--------------------
- - -
+
Dan73
post 24 Nov 2009, 19:04
Post #2127

Membru autentic

Hai bre tizule ca nu e chiar asa. Mi-a zis mie ca il iubesc pe Ilici dar l-am iertat. biggrin.gif E baiat de comitet Flamingo.
Trebuie doar sa-i facem o spalare de creier cu sapun facut de bunicuta ca sa treaca de partea noastra icon_mrgreen.gif

--------------------
+
pcs
Post #2128

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Nu am postat nimic pana acum pe acest forum pentru ca l-am considerat inutil. Dan 73 nu l-a convins pe Aphopis sa voteze cu Antonescu si nici Modus pe $$orin sa voteze cu Basescu, asa ca avem vreo 2000 de posturi aruncate in vant.
Totusi, ma mir continuu cand aud ca Johanis e o solutie la problemele noastre. Celor convinsi de acest lucru le-as dori sa lucreze macar un an intr-o multinationala germana, in calitate de angajat preluat in momentul privatizarii. Ca unul care a trait destul in Germania si a lucrat in companii importante pot sa afirm ca imaginea noastra despre spatiul german nu se potriveste cu realitatea intr-un procent mai mare de 50%. Am ramas cu o imagine relativ idilica, insa realitatea e mult diferita ( si cei care au vazut de exemplu cartierul garii din aproape orice oras mare stiu la ce ma refer ). Ceea ce pot sa afirm este ca au fost suficienti 3 ani ca sa anuleze 40 de ani de filogermanism si sa ma transforme intr-un germanofob - si tineti cont ca vin dintr-un spatiu cu puternice influente germanice.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
daniel4ro
Post #2129

forumist anti

From: B U Z Ă U city

pe Antena3, in direct, micul boc arata romanilor cu cine sa voteze

e penibil...

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Dan73
post 24 Nov 2009, 19:09
Post #2130

Membru autentic

@ pcs...te rog frumos sa ma crezi ca nu am intentionat sa convertesc pe nimeni!!!
Daca exista internetul asta acuma ce sa facem, iesim mai putin la carciuma si palavragim aici. Era mai frumos inainte dar si acum e distractiv. Totul e sa nu ne indarjim prea tare.
Despre partea cealalta, stai linistit ca nu o sa reuseasca Johannis in veci sa faca din Romania o alta Germanie cu toate ca nu ne-ar strica deloc putina ordine si organizare teutona.

This post has been edited by Dan73: 24 Nov 2009, 19:12

--------------------
+
122 Pages « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 22:12
Dacia