Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 52 53 54 55 56 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

valeron_x
post 16 Nov 2009, 11:39
Post #1591

dintre plebei

Group: Members
From: Pristina, Kosovo

d-le Dan, va rog respectuos sa va abtineti de la atacuri indreptate impotriva presedintelui nostru iubit. tiganca imputita nu e o jignire, e doar o figura de stil, nu a vrut sa zica gaozar, a vrut sa zica Go Zara! , pasarica este un diminutiv potrivit, gandeste-te ce urat ar fi sunat "pasaroaio", mu.e nu am auzit sa fi zis, a spus "mmmbip, ti-am zis".

domnul presedinte impune respect prin prestanta, atitudine si limbaj in orice imprejurare. si nu se referea la sotia lui Crin cand a zis ca el, spre deosebire de acesta, nu si-a lasat sotia sa ajunga in situatii dificile, este numai o inventie a presei si a mogulilor nenorociti

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Modus
post 16 Nov 2009, 11:45
Post #1592

Membru autentic

Tot nu am inteles cum a impus el mitocania. Astept explicatii.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 12:07
Post #1593

dintre plebei

Dan a glumit sau nu si-a dat seama ce a spus, stai linistit Modus. D-l presedinte este pentru noi toti un model. intelege doar ca nu toata lumea are puterea sa recunoasca.
hai Base, rupe-i pe micutzi radmasa.gif

azi am avut si eu prima data onoarea de a vedea cateva secvente cu d-l Cernea, acest alergator de cursa singur. parca e totusi prea verde. am mai vazut si niste afise cu un domn Manole, care ne da tara inapoi. nu stiu daca e var cu Bubulina gospodina

--------------------
+
Dan73
post 16 Nov 2009, 12:12
Post #1594

Membru autentic

Era vorba despre un model de mitocanie. Presedintele e un model prin natura functiei, cea mai inalta in stat. Acuma intelegi mai Modus? E greu dar fa un efort. Vorba unei foste vecine care isi obliga baietelul, desi aluia nu ii venea neam, sa faca la ore fixe caca: "screme-te!"

@valeron...cred ca ai dreptate. biggrin.gif Toata lumea a interpretat negativ de fiecare data ce a spus presedintele. El saracu' nu a vrut sa zica, doar s-a scapat, numai ca noi astia rai abia asteptam sa-l aratam cu destiu. Treaba e ca le scapa cam des si fara a se screme prea mult.

This post has been edited by Dan73: 16 Nov 2009, 12:26

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 12:52
Post #1595

dintre plebei

din nou atacuri murdare la adresa presedintelui, nu se poate asa ceva

http://www.mediafax.ro/social/jurnalul-nat...pararii-5107250

http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/artic...rticol/1777633/

This post has been edited by valeron_x: 16 Nov 2009, 12:52

--------------------
+
Modus
post 16 Nov 2009, 12:59
Post #1596

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 16 Nov 2009, 12:12)
Era vorba despre un model de mitocanie. Presedintele e un model prin natura functiei, cea mai inalta in stat. Acuma intelegi mai Modus? E greu dar fa un efort. Vorba unei foste vecine care isi obliga baietelul, desi aluia nu ii venea neam, sa faca la ore fixe caca: "screme-te!"
*

Am impresia ca tu te scremi in gol si nu explici cum impune presedintele mitocania. Raspunzi la intrebare sau nu?

16 Nov 2009, 13:00:
QUOTE(valeron_x @ 16 Nov 2009, 12:52)

Voi si copiilor le spuneti povesti din jurnalul tatucii Voiculescu. SA TRAITI!!!!!!!!!!

This post has been edited by Modus: 16 Nov 2009, 13:00

--------------------
+
AlexanderCarstoc
post 16 Nov 2009, 13:01
Post #1597

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

Pe ce criterii s-a intorcmit ordinea din pool? Este oarecum partinitoare, nu se putea pune in ordine alfabetica?

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
Dan73
post 16 Nov 2009, 13:18
Post #1598

Membru autentic

@ modus...A dat un decret prezidential in care a zis ca toti urmasii lui Traian trebuie sa ii urmeze exemplul icon_mrgreen.gif . Nu mai stiu numarul si data decretului. Cauta tu si...mai screme-te!

@alexander....cred ca ordinea a stabilit-o cel care a deschis topicul.

This post has been edited by Dan73: 16 Nov 2009, 13:21

--------------------
+
Modus
post 16 Nov 2009, 13:19
Post #1599

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 16 Nov 2009, 13:18)
A dat un decret prezidential in care a zis ca toti urmasii lui Traian trebuie sa ii urmeze exemplu. Nu mai stiu numarul si data decretului. Cauta tu si...mai screme-te!
*

Unde e decretul? Screme-te corect si da-ne informatii complete si corecte!

--------------------
+
Dan73
post 16 Nov 2009, 13:20
Post #1600

Membru autentic

Ma screm, ma screm. Stai pe-aproape.

--------------------
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 14:58
Post #1601

dintre plebei

stimate co-simpatizant Modus, omul rau de data asta nu e nenorocitul de Voiculescu, ci nenorocitul de Nastasiu, ca el zice asa:

"Știam că banii veniseră dintr-un fond special administrat de SIE român. Eu însumi l-am văzut pe maiorul SRI Coldea (în prezent general și director adjunct al SRI) la Bagdad, atunci când ostaticii au fost eliberați, asumându-și o mare responsabilitate pentru deznodământul crizei. Știam cu toții că președintele era implicat în fiecare detaliu. Așadar, nu mi-am putut imagina că vreun ofițer escroc putea pierde pur și simplu 3-4 milioane de euro, pe drumul unde trebuia plătită răscumpărarea. Poate că grupul de criză estimase costurile Guvernului român, care dura deja de aproape două luni și implicase o muncă intensă, suplimentară, la 3-4 milioane de euro, astfel încât i le-au rambursat Guvernului din fondul special... sau poate că anumite persoane, care au avut acces și au participat la acțiunea de eliberare, au scos acești bani din suma totală de răscumparare și i-au împărțit între ele", arată Nastasiu
Potrivit surselor irakiene și americane, Guvernul României a alocat 13-14 milioane de dolari pentru soluționarea crizei ostaticilor, însă doar 9 milioane de euro au ajuns la răpitori", mai dezvăluie Nastasiu.

Deși Nastasiu susține că Omar Hayssam (care în timp ce se afla în arest preventiv a fost operat de cancer de colon-n.r.) a fost eliberat "prin aprobare de sus", acesta a propus cercetarea sirianului în stare de libertate, mai scrie sursa citată.

Revenind la încarcerarea lui Haysam în România, ultimele investigații medicale arătau că starea de sănătate a sirianului se înrăutățise. Ca urmare, Nastasiu a propus șefilor săi continuarea investigațiilor cu Hayssam în stare de libertate. Procurorul general Ilie Botoș și adjunctul său Marcel Sâmpetru au împărtășit opinia lui Nastasiu și au hotărât că trebuie luată o decizie la următorul termen de judecată. Dar după ce procurorul general urma să aibă noi discuții. &laquo;Nu s-a precizat acest lucru, dar știam cu toții că întreaga situație avea să fie analizată la un nivel mai înalt&raquo;, povestește Nastasiu, care după acest episod a decis să plece acasă, la Timișoara

cum sa faci una ca asta? pai una vorbesti cu presedintele nostru dupa care te apuci sa dai din casa? foarte bine le-a facut ca i-a rapit si i-a rascumparat, ce a facut rau? mai mult ca sigur ca familiile alora erau cat se poate de linistite, mai ales ai lui ohanesian cand l-au vazut ce frumos ii sade in costum portocaliu. apropo, voi trimite o solicitare in format electronic la Guantanamo, sa se schimbe culoarea uniformelor condamnatilor la moarte, sa nu mai fie portocaliu, ca afecteaza imaginea PDL si a domnului presedinte TRAIAN BASESCU

excl.gif

--------------------
+
Laurentziu83
post 16 Nov 2009, 17:07
Post #1602

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 16 Nov 2009, 00:55)
Laurentiu mama, te asteptam cu drag aici: http://www.daciaclub.ro/Va-implor-nu-l-mai...ml#entry2125743
*

Mi-e lene sa citesc tot topicul de acolo, eu zic doar ca am ajuns la un asemenea grad de lehamite incat nu ma mai intereseaza cine iese presedinte.
Nu sunt membru in nici un partid, nu ma intereseaza politica, nu lucrez la stat (desi mi-as dori), asa ca prea putin ma afecteaza cine e presedinte. Am invatat insa ca trebuie sa ma descurc singur in tara asta, nu sa astept promisiuni electorale.
Oricine ar veni presedinte, sigur nu vom avea autostrazi, nu se vor schimba mentalitatile de lemn peste noapte, nu vor deveni romanii mai harnici, deci nu se va indeplini ceea ce eu imi doresc.
Sincer, daca as vota pe vreunul din clasicii gen Geoana, si a doua zi dupa alegeri as auzi ca se da nusce ordonanta de urgenta de bagat nustiuce impozit, sau se scumpesc toate, sau mai stiu eu ce, sigur mi-as baga gheara in gat ca am avut incredere in unul care chipurile se pricepe la politica.
Asa, votand pe un neinitiat, macar ala poate a invatat si el ca nu trebuie sa dai cu biciul in ala care iti aduce banu', incercand sa-l faci sa aduca si mai multi bani, ci poate usurezi naibii caruta.

--------------------
. . .
+
Master01
post 16 Nov 2009, 20:15
Post #1603

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(Dan73 @ 16 Nov 2009, 11:17)
Prin ceea ce a facut, prin felul cum s-a purtat, a vorbit samd, toate astea din pozitia de presedinte al Romaniei. Poate ti se refac ceva sinapse daca iti dau cateva cuvinte cheie: pasarica, gaozari, tiganca imputita, mu.e etc. etc. etc.
*

...........etc, etc., ,,puiutz de comunist". Normal ca baiatul ala era puiutz de comunist daca el este un dinozaur. radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 20:28
Post #1604

dintre plebei

dragi colegi de forum, va rog mult, va rog din suflet, incetati cu atacurile astea la adresa presedintelui nostru excl.gif

e demn de tot respectul, sau de toate respectele icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Master01
post 16 Nov 2009, 20:36
Post #1605

Membru autentic

From: Suceava

Vai, l-am atacat? El este mandria noastra, cinstea, echidistanta, gravitatia, virilitatea 10561582.gif noastra. Dar parca la Cluj-Napoca transpirase si se enervase, se sufoca cand ia zis de flota! Poate are gripa ?

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 20:43
Post #1606

dintre plebei

securistule!!!! radmasa.gif

--------------------
+
ssilviu
post 16 Nov 2009, 22:35
Post #1607

F1 Man

From: Nicaieri

Mă băieți, dar Modus de ce a lipsit de pe topicul ăsta câteva zile? A fost la mitingurile portocalii? El era cu geaca aia specifică pe după bloc?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 22:45
Post #1608

dintre plebei

sa stii ca ne e greu, toata lumea e impotriva noastra... m-au plimbat cu autobuzul in vreo 5-6 orase, am prins loc numai pe scaunele din spate, de deasupra motorului, suntem usor zdruncinati.... nu stiu unde a prins el loc, dar pe mine m-au cam epuizat drumurile. dar toate astea merita, vreau sa-l vad pe Traian Basescu proclamandu-se presedinte pe viata dupa 6 decembrie ph34r.gif

--------------------
+
Dan73
post 16 Nov 2009, 23:08
Post #1609

Membru autentic

Modus a prins loc chiar la motor. Era ultimul loc posibil dar el nu s-a descurajat. Se invartea pe la distributie pe acolo precum Charlot in Timpuri noi. De-asta e cam confuz asa si nu mai intelege nimic.

This post has been edited by Dan73: 16 Nov 2009, 23:17

--------------------
+
valeron_x
post 16 Nov 2009, 23:24
Post #1610

dintre plebei

ieri am fost cu niste baieti sa mai punem afise, iote colea:

Attached thumbnail(s)
campanie.jpg ( Size: 27.2k ) Number of downloads: 158

--------------------
+
aphophis
post 17 Nov 2009, 03:34
Post #1611

Membru autentic

poate sa-mi explice si mie vreun penelist sau pesedist declaratia lui dancu despre geoana?

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-649901...-presedinte.htm

asta practic recunoaste ca psd-ul si geoana nu aveau niciodata in plan (in mod real) sa-l puna pe johanis premier. Cum e cu alianta asta a lui peste prajit?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 17 Nov 2009, 09:10
Post #1612

CGB

From: behind

QUOTE(Modus @ 16 Nov 2009, 11:45)
Tot nu am inteles cum a impus el mitocania. Astept explicatii.

prin comportament modus...prin comportament. si cand zic comportament ma refer si la limbaj.

si ca fapt divers, io unu-mi dau seama ca un specimen e imbecil numa dupa cum rade. si dupa glumele la care rade.
iar matrozu' e campion. are un ras de om tembel si pe langa asta rade la propriile-i glume (glume proaste dealtfel). ptr mine e suficient.
am doi cunoscuti care rad cam in acelasi fel si ambii îs imbecili notorii.
nu stiu cat conteaza ptr altii, da' ptr mine anumite gesturi, felul in care rade, felul in care glumeste, felul in care se imbraca imi spun multe despre un om.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 17 Nov 2009, 09:14
Post #1613

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 16 Nov 2009, 20:28)
dragi colegi de forum, va rog mult, va rog din suflet, incetati cu atacurile astea la adresa presedintelui nostru excl.gif
e demn de tot respectul, sau de toate respectele icon_mrgreen.gif
*

La fel ca si voi, nu?

17 Nov 2009, 09:15:
QUOTE(Master01 @ 16 Nov 2009, 20:36)
Vai, l-am atacat? El este mandria noastra, cinstea, echidistanta, gravitatia, virilitatea 10561582.gif noastra. Dar parca la Cluj-Napoca transpirase si se enervase, se sufoca cand ia zis de flota! Poate are gripa ?
*

Singurul care transpirase era Crin, care saracul transpirase chiar in chiloteii cu sigla rompetrol.

17 Nov 2009, 09:16:
QUOTE(ssilviu @ 16 Nov 2009, 22:35)
Mă băieți, dar Modus de ce a lipsit de pe topicul ăsta câteva zile? A fost la mitingurile portocalii? El era cu geaca aia specifică pe după bloc?
*

Te-am urmarit pe tine pupand manusitele patriciene si hrebenciuciene in vantul iernatic iliescian.

17 Nov 2009, 09:17:
QUOTE(valeron_x @ 16 Nov 2009, 22:45)
Traian Basescu proclamandu-se presedinte pe viata dupa 6 decembrie ph34r.gif
*

Si tot gandesti...

17 Nov 2009, 09:18:
QUOTE(Dan73 @ 16 Nov 2009, 23:08)
Modus a prins loc chiar la motor. Era ultimul loc posibil dar el nu s-a descurajat. Se invartea pe la distributie pe acolo precum Charlot in Timpuri noi. De-asta e cam confuz asa si nu mai intelege nimic.
*

Chiar daca voi muri in curand, daca nu vei fi de fata ca sa aplauzi si sa te bucuri, nu va fi pacat?

17 Nov 2009, 09:19:
QUOTE(CGB @ 17 Nov 2009, 09:10)
prin comportament modus...prin comportament. si cand zic comportament ma refer si la limbaj.
si ca fapt divers, io unu-mi dau seama ca un specimen e imbecil numa dupa cum rade. si dupa glumele la care rade.
iar matrozu' e campion. are un ras de om tembel si pe langa asta rade la propriile-i glume (glume proaste dealtfel). ptr mine e suficient.
am doi cunoscuti care rad cam in acelasi fel si ambii îs imbecili notorii.
nu stiu cat conteaza ptr altii, da' ptr mine anumite gesturi, felul in care rade, felul in care glumeste, felul in care se imbraca imi spun multe despre un om.
*

Si daca altuia nu-i place de rasul tau inseamna ca si tu esti un specimen imbecil, nu?

This post has been edited by Modus: 17 Nov 2009, 09:19

--------------------
+
valeron_x
post 17 Nov 2009, 09:29
Post #1614

dintre plebei

daca unuia nu-i place rasul tau, e liber sa nu te mai aleaga. de-aia se cheama alegeri excl.gif

--------------------
+
ssilviu
post 17 Nov 2009, 09:39
Post #1615

F1 Man

From: Nicaieri

Oferta cu berea mai e valabilă biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aleksanders
post 17 Nov 2009, 10:08
Post #1616

.

From: ...

domnule modus fara sa imi luati in nume de rau vreau sa va intreb doua lucruri; stiu ca mama dumneavoastra este in invatamant si fara nicio insinuare vreau sa repet intrebarile domnului presedinte adresate unei doamne profesoare .....

1. cat luati pe ora?

2. da in mana cat luati?

sincer nu astept un raspuns....
multumesc

This post has been edited by aleksanders: 17 Nov 2009, 10:08

--------------------
. . - . .
....
+
Dan73
post 17 Nov 2009, 10:12
Post #1617

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 17 Nov 2009, 09:14)
Te-am urmarit pe tine pupand manusitele patriciene si hrebenciuciene in vantul iernatic iliescian.
*

Asta trebuie sa ramana pentru posteritate. radmasa.gif
Dar ia povesteste-ne tu cum ai putut vota o anumita domnisoara pangarita de progenitura hrebenciuliana..aaaa....hrebenciuciuleana...bai fir-ar....hrebenciuciana.
Si mai am o intrebare. Vanturile basesciene iti priesc? icon_mrgreen.gif
LE: chestia cealalta, cu decesul, n-o mai comentez...o asemenea..sa nu-i spun ce e...mai rar. Oricum iti doresc viata lunga.

This post has been edited by Dan73: 17 Nov 2009, 10:38

--------------------
+
Solon
post 17 Nov 2009, 10:20
Post #1618

Membru autentic

From: Bucuresti

Headshot! Excelent aleksanders!:)

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
demin2609
post 17 Nov 2009, 11:00
Post #1619

iuzar

From: Craiova

--------------------
Renault F4P-B7-22 Mégane éxpression
[B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
+
CGB
post 17 Nov 2009, 11:14
Post #1620

CGB

From: behind

QUOTE(Modus @ 17 Nov 2009, 09:14)
Si daca altuia nu-i place de rasul tau inseamna ca si tu esti un specimen imbecil, nu?

n-are cum sa nu-ti placa rasul meu. e aidoma unei brize racoroase intr-o zi torida de august. crede-ma ca n-ai auzit ras mai cristalin ca al meu.
i-auzi: radmasa.gif

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
122 Pages « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 14:53
Dacia