as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
![]() ![]() ![]() |
as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
nu cred ca ai reyolva problema, ca la 65 de kg ale mele nu m-a simte in portbagaj. de multe ori imi face impresia ca a mea nu m-a simte ca sunt la volan.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Atunci facem altfel. Te pun pe tine la volan si pe mine in portbagaj.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
...sau iti donez io 2 saci de griu...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
eu zic ca 3 saci de ciment e mai valabil
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Dar de ce sa care ceva inutil... un subwoofer zdravan de vreo 30kg ar trebui sa rezolve toate problemele.
![]() In viitorul apropiat prevad urmatorul gen de anunt de vanzare auto : " Vand marca X model Y, motor Z cm3, etc. Motiv : nu am unde sa o parchez" ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Sa stii maister, ca ideea ta nici nu e asa rea. Dar ar trebui sa plasez woofer-ul in spate de tot. Imediat dupa scaune nu rezolv nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Atunci va trebui sa folosesti wooferu pentru ce este conceput - adica sa bagi "bum bum shake the room" in spate. Si scapi de zgomotele suspecte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
si generezi altele dar oricum nu mai conteaza ca nu se mai aude nimic
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
daca tot e deschis topicul acesta cu discutii despre Laguna 1 facelift vin si eu cu o intrebare: Ce preferati intre Laguna 1 facelift (fabricatie 2000 sa zicem) si Laguna II (fab. 2000-2001). Nu ma refer la motorizare ci la aspect, confort...
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
laguna 1.2 clar peste 2.1 la fiabilitate.
la confort e foarte discutabil. iar la aspect, imi place 1.2 de 1000x mai mult, dar si aspectul e discutabil. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Laguna II in cazul meu, fara discutie. Imi pare rau ca nu am cumparat de la inceput modelul asta, desi pretul era clar mai mare.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Pai acum nu prea e mare diferenta la pret intre ele, chiar am vazut Laguna II mai ieftina ca 1.2 si nu era mai "uzata".
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Eu nu am vazut Laguna II asa ieftina ca Laguna 1 phase 2. La noi, L1ph2 se vand intre 2200 si 3300 sa zicem, iar L2ph1 pleaca de pe la 3500. Dar as lua un phase 2, pentru ca L2ph1 avea ceva probleme si o parte din solutiile constructive (chiar si motorul pe unele versiuni) au fost luate de pe L1ph2.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
confortul in L2ph1 este ...nici nu are rost sa comparam... este cu totul altceva.
motorizare : dizel (107,110,120 cp) design: spatele de la berlina este criminal (parerea mea.gustul meu) una peste alta: da ,asi lua o laguna2...indiferent de faza..sa fie diezel cu 6+1 trepte...restul sunt detalii. sa nu ma intelegeti gresit,nici cu bunicutza nu mie rusine,deloc....din pacate unele aspecte sunt greu de inbunatatit . |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Aceiasi parere cu ADI R5, spatele la laguna 2 e criminal, dar fata lasa de dorit.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(Adi R5 @ 28 Aug 2009, 19:06) confortul in L2ph1 este ...nici nu are rost sa comparam... este cu totul altceva. motorizare : dizel (107,110,120 cp) design: spatele de la berlina este criminal (parerea mea.gustul meu) una peste alta: da ,asi lua o laguna2...indiferent de faza..sa fie diezel cu 6+1 trepte...restul sunt detalii. sa nu ma intelegeti gresit,nici cu bunicutza nu mie rusine,deloc....din pacate unele aspecte sunt greu de inbunatatit . Idem |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Mie imi place si fata masinii, dar nu am sa inteleg niciodata acea masca mica de pe capota, de alta culoare. Arata ca un kitch ordinar.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ca sa fie un face-lift
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
Eu unu am o mare nedumerire. De vreo cateva luni de zile, din Sf.41, vad o Laguna 1.2, gri, parcata langa podul Grant. A fost miscata doar o data in tot timpul asta, vreo cateva zile.. de ma intrebam unde a disparut?
Proprietarul o fi si el pe forum? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
sinisa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 September 09 ![]() |
salut,
va deranjez cu o intrebare,se merita urmatoarele preturi pentru unele masini renault laguna ani diferiti 98,97,96,95...1000,1200 1500,1700 euro aduse din franta/austria inmatriculabile(stiu cat e taxa pe ro si pentru asta exista bulgaria ![]() |
--------------------
Renault laguna I
Renault laguna 1.8
1998
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
daca nu vrei sa iei teapa:
1. iei pe cineva cu tine care se mai pricepe, nu e asa de noob. 2. nu te bucura la chilipiruri. un pret mai mic la achizitie poate (si in general) aduce in viitorul apropiat alte cheltuieli pentru reparatii. ![]() 3. inmatriculatul pe bulgaria mi se pare cel mai mare cocalarism. saracie maxima asociata cu dorinta de a arata avutie. vezi peste tot cazane de bmw'uri ursulet, pisicuta si alte animale inmatriculate pe bulgaria. Niste sarantoci care fara bamveu nu inseamna nimic.. yak. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Strumfu
Sa nu ii uitam pe cei care prefera masina cu volan pe partea dreapta(totusi s-au inmultit si ei in ultima vreme) |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16v Concorde
- TM-97-CRS
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Da, am mai vazut si eu niste soferite beton cu niste burtosi slinosi in dreapta.. Cand colo, la o privire mai atenta, volanul era pe "partea gresita"...
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ 7 Sep 2009, 09:16) daca nu vrei sa iei teapa: 2. nu te bucura la chilipiruri. un pret mai mic la achizitie poate (si in general) aduce in viitorul apropiat alte cheltuieli pentru reparatii. ![]() 3. inmatriculatul pe bulgaria mi se pare cel mai mare cocalarism. saracie maxima asociata cu dorinta de a arata avutie. imi place........ai pus punctul pe "i" si inca foarte apasat |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Pe de alta parte de ce sa dau statului roman o taxa care sa ma scoata din circuit pentru un an de zile?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cridaia |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
ricochet2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
de ce sa-i dai foc? o vinzi pe bucati si iti mai scoti din tzeapa.
daca nu te pricepi si nu ai pe cine lua cu tine la cumparaturi...macar sa te orientezi spre una inmatriculata deja. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Taxa de prima inmatriculare mi se pare de-a dreptul nesimtita.
Nu vad de ce ar trebui da ingras porcii din parlament doar fiindca au ei cheltuieli excedentare. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 04:41 |