as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
![]() ![]() ![]() |
as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
nu are rost sa aducem in discutie aceasta taxa intr-o tara a taxelor!!! macar suntem si noi pe locul 1 la ceva...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Mi-as inscrie masina in Monaco, daca as putea, numai sa nu le dau astora nici o taxa.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
in cazul asta ne cumparam numai masini inmatriculate.
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Oricum cine vrea sa-si ia Laguna la 1800 de euro mai bine sa se duca in obor sa-si cumpere caruta.la bani astia e un ras si mai cred ca in bani astia vrea sa aiba full option.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Dar cum, nu stii ca romanul vrea masina beton full options moka si eventual si cuplinul facut? Nu conteaza ca lista de optionale e de mii/zeci de mii de euro, pentru roman e full options daca are AC'eu, piele si niste CSenoane. Iar daca nu are, ii pune el si o face full options..
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ 19 Sep 2009, 12:13) Dar cum, nu stii ca romanul vrea masina beton full options moka si eventual si cuplinul facut? Nu conteaza ca lista de optionale e de mii/zeci de mii de euro, pentru roman e full options daca are AC'eu, piele si niste CSenoane. Iar daca nu are, ii pune el si o face full options.. ![]() ca mare dreptate ai... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 07:31 |