as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
![]() ![]() ![]() |
as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
CYP VFS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sint si service-uri ieftine si nici acolo nu te murdaresti pe maini. La chestii nu foarte complicate, dar murdare, sint bune si alea.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Or fi servsce-uri ieftine dar tot costa,si atunci cand muncesti tu la masina ta muncesti ca pt tine,esti sigur pe ceea ce ai schibat.In service-uri te duci cu o problema si dupa ce pleci apare alta,traim in Romania nu
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Daca ai unde, ai cu ce, ai cu cine si te pricepi, poti sa ti-o faci si singur.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
De priceput se pricepe oricine si eu am invatat multe de pe acest forum,nu am scoala de mecanica,dar ma descurc,destul de bine.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Felicitari si sa o stapanesti sanatos...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Mersi mult
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Atentie totusi fiindca nu te poti baga chiar oriunde...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
De bagat se poate baga oriunde, dar rezultatele nu pot fi cele scontate peste tot.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
iar tehnicalitati Rico...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Da unde nu-i de mine nu ma bag gen electronica,in shimb tot ce inseamna mecanica nu ma dau la o parte(telescoape, bucse,articulatii etc).bine mai am noroc de tata si fratele meu sunt mecanici
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Ca sa nu deschid un topic nou am zis sa intreb in acesta.Sper sa nu supar pe nimeni.
Este vorba de airbagul din dreapta, cel de la pasager.Cum se deschide portiera dreapta, unde se lipeste usa de bord este un capac de plastic cu un abtibild lipit. Intrebare:a indepartat cineva capacul respectiv?Si daca da, a gasit vreun sistem de dezactivare al airbagului in spatele acestui capac, sau nu? |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu sunt sigur ca poate fi dezactivat
poti sa scoti capacul ala dar ma gandesc ca e acolo pentru schimbarea capsei |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
la unele modele se poate dezactiva(C4)dar de ce vrei sa-l dezactivezi?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cred ca problema e de generatie
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Pentru dezactivarea aibergului,aveam la clio pe portiera din dreapta exact cum e contactul ,il activai si dezactivai cu cheia de contact.Eu am desfacut capacele alea la, laguna si nu e nimic ,par ca niste guri de vizitare.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asta si sunt...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
QUOTE(CYP VFS @ 14 Aug 2009, 22:14) Pentru dezactivarea aibergului,aveam la clio pe portiera din dreapta exact cum e contactul ,il activai si dezactivai cu cheia de contact.Eu am desfacut capacele alea la, laguna si nu e nimic ,par ca niste guri de vizitare. Corect!!!Aici voiam sa ajung.la citroen xsara dupa capac aveam un buton pentru dezactivare airbag pasager (bebe).La laguna constat ca am o gaura de design.Ma gandeam ca o fi doar la mine.... ![]() |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
Flaviu , te rog sa le dai pace la amicii tai care huiduiesc masinile frantuzesti sau italienesti doar pentru ca nu-s facute de predecesorii lui hitler, normal ca piesele sunt mai ieftine la opel si vw dar pentru simplul motiv ca sunt produse in china, india sau turcia de o calitate...RAR INTALNITA , poti cantarii si tu situatia, teste NCAP uimitor de bune pentru renault de-a lungul timpului, aspect ireprosabil, forta motorului meu de 1.6 litri e suficienta pentru mine si inca 4 pasageri tu vei avea de 1.8 litri deci nu vad dezavantaj iar daca motorul il ai pe lant atunci din start iti dispar unele probleme.E masina mare, spatioasa, dotata cu tot ce ai nevoie dar pur si simplu nu-s agreate de sustinatorii ideilor din 1995-2000 : ''E buna masina ca e facuta in Germania'' Daca vrei intradevar sa iti cumperi ceva nemtesc care sa intreaca laguna la motrizare , fiabilitate si longevitate nu se va numi vw sau opel in nici un caz iar celelalte marci depasesc dublul pretului dat pe laguna mai noua si la fel de buna. Decizia e a ta.
|
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
@ overburn da bine zici de acord cu tine.
@Flavius ai cumparat masina? |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Am vazut ca esti in cautarea unei Lagune II, fabyan. Any luck ?
This post has been edited by ricochet2: 16 Aug 2009, 12:09 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
personal am avut logan(a lu tata) si eu vectra1.6 si bmw 318 dar am laguna de un an jumate si nu am bagat bani decat pe jumate ca in alta masina desi e adusa din franta si la aspect nu arata foarte bine. la fel ca si tine flavius toti se tineau de cap cand auzeau de RENO. Un incapatinat cum sunt am ascultat de mine si nu de altii si am ales laguna, dar nu regret nici o clipa. pret mai mic, dotari echivalente, raport cheltuieli intretinere mai mic(in cazul meu), confort mai bun decat la masinile anterioare.
bafta. P.S. nu cred ca daca iti iei ce zice gura lumii, iti dau ei bani sa o intretii. intreabai.... eu zic ca multi vorbesc in necunostinta de cauza,sau vorbeste doar invidia din ei. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu cred ca e invidie. Mai degraba o proasta informare. Bogdan, asa-i ca totusi BMW-ul, desi mai urat (probabil) si mai slab dotat, fugea mai bine si nu zdronganea nimic inauntru, chiar daca consuma mult ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Rico, ia-ti BMW si apoi vorbim...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Cred ca exista solutii mai putin costisitoare. Eu cu BMW-urile cu care am mers, nu zdronganeau.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Cred ca mai corect ar fi "nu zdronganeau INCA". Nici laguna mea nu zdronganea pana sa vada ceva km pe drumurile noastre.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Johnny78 |
![]()
|
asta e marea problema a oricarei masini aduse in Romania
de aceea 90% din masinile vandute de noi in Romania au pachet de drumuri grele |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu ca sa laud BMW-ul, dar am mers odata cu un 316 din 1978, atat de prapadit, ca nici incuietori la usi nu mai avea. Ei bine, inauntru nu troncanea nimic.
Pachetul de drumuri grele protejeaza masina de zdronganiturile dinauntru ? Credeam ca e un scut pe acolo, niste amortizoare mai modificate eventual si cam atat. Nu stiu daca toata plasticaraia sau chederele sint diferite. This post has been edited by ricochet2: 18 Aug 2009, 22:41 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
bucsele sunt diferite, pe langa ce ai mentionat tu
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Eventual niste bucse de metal..
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 06:53 |