as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
![]() ![]() ![]() |
as vrea sa imi cumpar o laguna, probleme reno laguna din 2000
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Eu am de metal
![]() Asta a fost exclamatia la un pustan dintr-un service: "bah, asta are bucsi de metal?!? " |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
le dau voie sa se duca sa se impuste
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
De ce ziceti de troncanit? Lagunele voastre au astfel de probleme? Eu sincer cred ca e foarte bine legata. Si chiar nu bate nimic la ea. Ca sa nu mai zic de calitatea plasticului de la interior care e cu mult peste ce se pune acum pe masini.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Mai asteapta un pic
ai sa ai si trib pe sub ea si greieri inauntru E inevitabil |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
La activ am km buni cu Logan si Clio.
Km putini am cu Punto, Astra Clasic, Passat. Toate diesel. Dintre toate astea, cel mai rasarit mi s-a parut Passatu. Dar nu as da Laguna pe el... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Toate VW-urile cu care am mers zdronganeau. Poate asa le-am prins eu, dar toate zdronganeau. Si ce-i mai rau, scuturau. Te dadeai jos rupt din ele (mai ales din astea mici). La Laguna zdrongane, dar nu scutura si stai bine in scaun.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Daca nu ai inca greieri si nu esti un birjar, ocolesti canale, gropi, mergi cu grija, atunci tot ce e posibil nici sa nu apara. Masina mea desi a fost luata de noua din RO nu are absolut niciun zgomot, insa a fost rulata mult pe afara si pe drumuri bune prin RO.
![]() Nu stiu insa cum sunt drumurile pe la tine prin zona.. ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ionutmanole |
![]()
|
In ultima vreme cam pe toate drumurile apar gropi. La drum intins e OK dar prin oras sunt unele strazi de groaza
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Acum conteaza si cat de tipicar esti. Dc chiar bagi in seama zgomotele alea.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Nici la a mea cand am aduso in 2008 nu se auze nimic, parca era fosta bora a ex sefei mele care am adus-o de la reprezentanta, dar acum dupa 1 an si 4 luni au inceput sa apara si la mine greierasi,pe la haion,scaun sofer si pe la polita din spate, ce sa-i faci daca ne-am nascut in ROMANIA.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nici la breakul meu nu se auzea nimic cand a fost adusa din Germania si dupa 3 luni si 2.000 km zdrongane de numa.
Strumfu, chiar asa, sa nu zdrongane nimic in interior ? Nici un ornament, o plasticaraie, bara, ceva ? Vad ca esti din Bucuresti si orisicat, tot ai mers prin Bucuresti ma gandesc. Si am inteles ca drumurile sint rele in Bucuresti. Eu pot vorbi de Timisoara si pot spune ca majoritatea drumurilor sint atat de sparte, incat nu ai cum ocoli toate gropile. Cred ca nici cu motocicleta, daca ai face slalom, nu ai putea. Sint curios posesori de breakuri cum le face spatele. Acolo e buba la mine. Berlina e altfel, la berlina nici eu nu aveam probleme pe spate. Dar nu stiu ce a fost in capul celor de la Renault cand au facut breakul. Imi pare tare subred spatele. This post has been edited by ricochet2: 19 Aug 2009, 18:48 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
overburn_x |
![]()
|
![]() VLAD Group: Members Posts: 180 Joined: 28 January 09 From: Zalau ![]() |
greierasii bata-i vina
![]() |
--------------------
renault
laguna 1 1.6 l , 16 v
1999 / 12 model - habar n-am-
- SJ64VLD
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu greierii sint problema. Eu nu am nici unul. Dar zdrongane ceva in spate. Nu stiu ce.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
bmw-ul era din 96 asa ca nu mai adaug alte comentarii, doar ca era masina de wekend cum se spune. manca de nu iti venea sa o scoti di curte, si aveai senzatia aia sportiva care nu o ai la leguma. dar cand vorbesc de confort nu vorbesc de acea senztie care e contrara confortului. poate ca izolarea fonica a lagunei nu e foarte bune dar sunt sincer cand spun ca sunt mai multumit de 10 ori decat de masinile anterioare.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Confort e, asa e.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pe asta e axata intreaga masina, pe confort
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ionutmanole |
![]()
|
Eu am adus-o in octombrie 2008 din Germania si pana acum am 10.000 de km facuti. Inca nu bate si nu troncane nimic (cum am mai zis). Si nu pot sa zic ca merg cu ea ca si cum as transporta oua
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
depinde cat de tare dai cu ea in gropi...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Ai noroc, ionut. Astept posesori de break-uri sa-si dea cu parerea. Am senzatia ca daca stranuti mai tare, pica partea din spate a masinii. Ma intreb daca nu a inceput sa zdrongane de la problema cu franele pe spate.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
tot ce e posibil, dar totusi Break-ul e mai bine legat decat Berlina
This post has been edited by Johnny78: 21 Aug 2009, 09:25 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ionutmanole |
![]()
|
Dar la Break-uri asta e o problema universala. Am vazut si Pasat care troncanea. Si era din 2001. Sincer nu am mers cu Laguna Break pana acum dar la majoritatea marcilor Break-urile sunt mai zgomotoase la partea din spate. Si asta doar la noi pentru ca in afara nu prea se plange nimeni de astfel de probleme. Dra na ei au sosele nu drumuri de tara
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
adevarat> Oricum break-ul e mai solid fiindca e facut sa care sarcini mai mari
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai cred ca aici e problema. In sarcina, incarcat cu bagaje, nu mai troncane. Dar la liber, sare ca o minge de ping-pong spatele am impresia. Eu merg foarte rar cu bagaje.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
lag_ph |
![]()
|
Pai atunci.. vezi ce ai prin casa in plus si baga in masina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Vreun porc pe care sa-l pun in portbagaj.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 21 Aug 2009, 16:48) Pai cred ca aici e problema. In sarcina, incarcat cu bagaje, nu mai troncane. Dar la liber, sare ca o minge de ping-pong spatele am impresia. Eu merg foarte rar cu bagaje. 1. problema curenta a posesorilor de matiz, spatele foarte usor si ai trosnituri la capat de cursa. 2. daca nu cari mai nimic, ce ti'a trebuit brec? ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Arata fain si era mai dotata ca berlina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
rico eu sunt dispus sa "te ajut" sa scapi de necazuri. facem schimb ca sa nu trebuiasca sa cari nimic dupa tine.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 07:14 |