Reductil, tre' sa slabesc
![]() ![]() ![]() |
Reductil, tre' sa slabesc
SandelBS |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Jul 2018, 10:02) Noi, balcanicii, avem obiceiul de a manca foarte gras [...] De asta vezi atatea burti enorme pe la noi comparativ cu vesticii, unde le numeri coastele. Cum le știi tu pe toate, ca un om mare... ![]() Cîrnații ăia de juma' de metru ai nemților sînt de fapt făcuți din salată. Noroc că vin turiștii balcanici să-i cumpere, că altfel dădeau faliment toate bodegile lor. ![]() Iar nemții sînt slaaaaabi ca țînțarii, nu altceva. Ia numără tu niște coaste aici: germany_munich_oktoberfest_locals_082417_rs.jpg ( Size: 102.97k ) Number of downloads: 377 Oktoberfest_Gallery_4.jpg ( Size: 163.04k ) Number of downloads: 390 This post has been edited by VladSoare: 20 Jul 2018, 10:00 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ala din dreapta pare turist ....a 2 poza
unde erai? ![]() i This post has been edited by wolfin: 20 Jul 2018, 10:03 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Ala din prima poza arata cate beri bea el pe seara.......
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
Slabesti daca mananci mai putin, daca rezisti sa nu bagi nimic chiar daca iti este foame.
Si daca faci ceva sport, nu doar mers pe jos. Singurul regim care eu l-am tinut de 2 ori a fost acesta . Nu am devenit vegetarian, dar pe mine ma ajuta sa renunt la carne, chiar si doar o perioada scurta. |
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@Bogeyman
Da, ridicatul de greutati ajuta, dar cum am zis nu trebuie sa ridici saci de ciment, nu trebuie sa rupi oasele in tine. Un circuit cu toate grupele la o sala, 45-60 de minute de trei pe saptamana si aia e, mai bagi si o alergare sau o bicicleta. Oamenii grasi au multa masa musculara, doar nu realizeaza, ei cred ca au doar grasime, trec pe dieta si apoi se mira ca nu vad efectele, deoarece cand intra pe deficit de calorii pierd masa si automat nu mai au cu ce sa arda grasimea. Da-mi un PM si vorbim. Ca sa explic, ca unii nu au inteles ce am vrut sa zici prin "Vrei sa slabesti sau sa pierzi in greutate?" Cand slabesti pierzi grasime, recte ridici greutati., mai multa proteina, ai energie, forta, muschii sustin oasele, nu invers! Cand pierzi in greutate, pierzi masa musculara, mai ales masa si pierzi grasime! Aici intra Solon pe fir cu 15 km, ma bucur ca alergi atat ![]() Astept sa alergi 16, 17, 18 km si o sa vezi cat timp o sa pierzi cu alergatul, pe cand la greutati aloci aceeasi perioada de timp si ai o plaja foarte larga de exercitii ce le poti efectua, ce pot scoate untul din tine. Incercati doar burpees, asa vreo 20, sa vedeti cum lucreaza toti muschii. Nu ca as fi avut sala 10 ani si din 2004 practic fitness, dar vorbesc prostii nu-i asa Solon?. Nu te supara, dar nu interpreta personal, incerc doar sa dau sfaturi. @dandobre Ai perfecta dreptatea, miscarea este benefica. Felul in care arati este determinat si de ce tip de miscare practici, cardio imbatraneste, nu intru in detalii, doar analizati maratonistii profesonisti, alergatorii de cursa lunga sau cei care practica regulat alergarea (1 pe saptamana e de ajuns pentru sistemul imunitar si circulatie), pe cand muschiul produce elemente necesare pentru elasticitatea pielii (acid hialuronic) iti intareste oasele, metabolism ridicat, cam si cum treci de la 4 cilindri la 6, ai cu ce sa arzi etc. Baga 100 de genoflexiuni pe zi (fara greutati) sa vezi ce iti creste nivelul de testosteron si stai cu morcovul intarit si scapi de burta. Alt "beneficiu" al alergarii prin parcuri, pe asfalt, in cativa ani, incep sa iti bata bucsile la genunchi, o bieleta la glezna, spatele, degeaba ai incaltaminte de calitate daca suprafata nu este cel putin de cauciuc. Oricum sunt multe variabile, fiecare e diferit, reactioneaza diferit, trebuie sa testezi si sa iti gasesti cea mai buna combinatie intre nutritie si miscare, nu exista o formula pentru toti. Va ajut cu placere daca aveti intrebari. Hai, pe cine scot la Poli la un antrenament? ![]() This post has been edited by Mutzunache: 20 Jul 2018, 11:26 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Cică wolfin ar vrea să înceapă programul ăsta cu 100 de genoflexiuni
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
deocamdata stau in coate si ridic bazinul...5 serii a 20 de ridicari....genunchii ridicati si stanga dreapta......genunchii ridicati la piept etc..etc.
toate pe saltea...ofcorce... azi am recuperare..dar n am chef...ma duc la mancat scoici..cu ai mici ![]() o sa imi iau si niste greutati..ca alea de 1,5 kg in afara de a ma impiedica de ele nu le am gasit utilitate |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Mutzunache uite aici un alergator roman de top, de ultra maratoane montane pe care chiar se vede ca a imbatranit de la cardio
![]() |
--------------------
-
-
-
|
Mutzunache |
![]()
|
Cred ca Google iti poate fi de ajutor.
Tipul are 29 de ani, crezi ca acum se vad efectele? Alergatul e ca macinatul. Sprinter vs maraton. 20 Jul 2018, 12:43: QUOTE(wolfin @ 20 Jul 2018, 11:34) deocamdata stau in coate si ridic bazinul...5 serii a 20 de ridicari....genunchii ridicati si stanga dreapta......genunchii ridicati la piept etc..etc. toate pe saltea...ofcorce... azi am recuperare..dar n am chef...ma duc la mancat scoici..cu ai mici ![]() o sa imi iau si niste greutati..ca alea de 1,5 kg in afara de a ma impiedica de ele nu le am gasit utilitate wolfin, sari si tu macar la de la 5 in sus. Am eu un set de ma impiedic de el. E nou, pana la 15 kg. 125 de lei si e al tau ![]() This post has been edited by Mutzunache: 20 Jul 2018, 12:43 Attached thumbnail(s) sprinter_vs_marathon_runner.jpg ( Size: 39.11k ) Number of downloads: 289 20180720_133857.jpg ( Size: 3.09mb ) Number of downloads: 267 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Aia din poza au aceeasi varsta nu? Trecem peste faptul ca practica sporturi diferite. Uite aici gasesti poze cu un nene la 50 de ani, care inca alearga si nu prea se vede varsta pe el. Da, candva poate o sa se vada ca a facut sport la viata lui, dar ma indoiesc ca daca tragea zilnic de fiare arata perfect pana la 100 de ani. Nu vreau sa ne contrazicem ai perfecta dreptate cand zici Oricum sunt multe variabile, fiecare e diferit, reactioneaza diferit, trebuie sa testezi si sa iti gasesti cea mai buna combinatie intre nutritie si miscare, nu exista o formula pentru toti. P.S.Mie nu imi place sala, dar stiu ca nu poti alerga doar cu picioarele, asa ca merg si la sala, bazin. |
--------------------
-
-
-
|
Mutzunache |
![]()
|
Dupa cum ziceam sporturi diferite, efecte diferite.
Uite 60 ani, miscare la liber vs nenele la 50 de ani https://www.youtube.com/watch?v=E-k3N2F4DHo Noi sa fim sanatosi ![]() This post has been edited by Mutzunache: 20 Jul 2018, 12:55 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(dandobre @ 20 Jul 2018, 10:51) Poate ca pare, dar nu e. Prietena e un pic vegana, in sensul ca mananca carne de peste, eu mananc si mici, no problem. Insa de cand am redus fripturile si cartofii prajiti, inlocuind in schimb cu salate si o alimentatie cat mai diversificata in general, am simtit ca am mai multa energie si nu mai am aceeasi senzatie de foame. Am redus mult dulciurile si in schimb mananc multe fructe si legume. Nu am renuntat de tot la paine, eu ori pedalez zilnic 16 km acasa-servici, ori merg pe jos+metrou 5 km, daca tai carbo de pe lista, mi se face foame si mananc altele. De revelion, ajunsesem la 80 de kg (la 1.76 inaltime); acum am 71 si tinta mea e sa ajung la 65-67 ca sa scap de grasimea in exces si sa ma declar multumit. @iulia: nu m-am referit neaparat ca si cauza principala, intrucat e greu de dovedit, dar cand un popor se confrunta cu un procent mare de obezi, si nu de ieri sau de azi, adaugi fumatul, adaugi sedentarismul (multi oameni asteapta un sfert de ora un autobuz ca sa mearga 2 statii, cand ar putea sa mearga pe jos), adaugi mancarea plina de grasimi si adaugi lipsa salatelor in meniuri, cam incepi sa faci o legatura intre ele. @Vlad: vezi ca pozele alea par din US, nu prea e un rai al mancarii sanatoase pe acolo. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jul 2018, 13:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
dandobre |
![]()
|
Maratonist vs sprinter e un mit care ar trebui să înceapă să-și mai piardă din adepți.
Tipul ăla de culoare, pe lângă faptul că e bine dotat genetic, a căpătat mușchii aia din antrenamentul complementar la sală, nu din alergarea tip sprint. In mod invers, maratonistul nu a rupt sala în două, pentru că are alt obiectiv, dar chiar daca nu ar fi alergat maratoane, tot nu ar fi avut mai mulți mușchi. Ca să nu mai zic că tipul său constituțional nu ar fi arătat niciodată ca un culturist indiferent de efortul depus la fiare. Și aici vorbim oricum de sub 1% din populație, cum sunt cei care practică sportul de performanță. Pentru noi care o facem din hobby, nu are nicio relevanță această comparație. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mutzule, cred ca n-ai priceput: alerg 15 km aproape zilnic ca deja a devenit lejer pt mine si imi ia cam o ora. Maratoane pe plat si kontane fac de cativa ani, deci pierd timp facand ce imi place. Cu alergatul nu se slabeste, se fac muschi pe picioare si pe fese. Cu dieta se slabeste, cu sport se modeleaza. Ca unii vor si prafuri sa se modeleze mai bine, e alta treaba.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mutzunache |
![]()
|
15km intr-o ora aproape zilnic e ceva
![]() Ai grija, gandeste-te pe termen lung, cei 15 km ar trebui sa fie o exceptie, ar cam trebui sa te mentii la 7-9 km. Cum am zis mai sus, te obisnuiesti cu cardio, cum zici si tu acum, deja este lejer pentru tine, te-ai obisnuit si ca sa avansezi mai pui un km la cantar ![]() 15km deja intra la concurs ![]() This post has been edited by Mutzunache: 20 Jul 2018, 13:49 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dandobre |
![]()
|
Cum bine se spune: cel mai bun antrenament e ăla pe care nu îl faci, noi stăm aici și ne certăm pe subtilități și avantaje ale unui program in detrimentul altuia când de fapt ar trebui păstrate lucrurile cât mai simplu.
Găsești un tip de mișcare care îți place sau ți se potrivește, care o fi el, și te ridici de pe canapea, că de fapt ăsta e scopul principal. Că e mai bun HIIT, că e mai bun steady cardio, astea sunt bălării. Nici una nu o exclude pe cealaltă și oricare e bună. In prezent suferim de prea multă informație și ăsta poate fi un lucru rău. Deja Bogeyman cred că renunțat la idee ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Cred ca si-a sters contul de pe forum sa nu ne mai auda/vada
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Muschii ard calorii doar pentru a exista, deci e clar ca slabesti cu fiare. Nu mai punem cresterea lor, deja ai nevoie exponential de mai multi nutrienti.
Un antrenament de incepatori dar nu numai, este https://stronglifts.com/5x5/ 5 exercitii mari si late, dintre care faci 3 per antrenament. In 50 minute maxim esti inapoi in vestiar, de multe ori epuizat. This post has been edited by MuciX: 20 Jul 2018, 14:34 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Holy shit...asta nu mai e program de incepatori. Nici nu au timp ligamentele si incheieturile sa se obisnuiasca cu efortul.
Piramidal crescator, dar nici asa rupere de utere. This post has been edited by Mutzunache: 20 Jul 2018, 14:40 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Incepi de la genu cu 20 Kg si pui cate 2.5 per antrenament pana cand te plafonezi. Sunt 5 seturi de 5, deci nu e intensitate mare. Ai timp sa inveti forma, mai ales ca tipul are foarte mult continut legat de asta - cum sa tii greutatea, care e miscarea, care e pozitia corpului, etc. Plus ca sunt pauze de o zi intre antrenamente, apropos de ce ziceai tu cu 3 zile pe saptamana.
Sunt exercitii compuse, deci cuprinzi cam toate grupele. Personal am simtit ca mi-au scazut bratele cand am mers mult pe antrenamentul asta, dar daca iti faci o zi de brate pe saptamana, esti ok. L.E. misto tare mosul pus de tine. Imi place mult teoria lui legata de rezistenta si izolare. ![]() This post has been edited by MuciX: 20 Jul 2018, 14:47 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Mutzunache |
![]()
|
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dandobre |
![]()
|
O nouă zi de înot a băiatului. Nu sunt 15 km dar eu zic că merge....
![]() Ce nu se vede acolo sunt cele câteva serii a cate 10 tracțiuni la bară, deși azi eta ziua de flotări. Oh, well, rămâne pe mâine.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Numai sectanti pe aici...o ceafa cu o bere....e blasfenie...plus cartofi.
Ba Dane..zi adevaru.....feare cautam ![]() This post has been edited by wolfin: 20 Jul 2018, 17:51 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Acum se pregătește blasfemia-cartofi prăjiți &shit. Fără bere că am și pepene. Mâine meniu de grătar că vin pretenarii de la bloc in fiecare weekend cât e vara de lungă. Chit că plouă tot facem niște mititei, scaricici, cârnăciori samd. Stinse la greu cu bere fără alcool...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Clausthaler si bavaria is the best.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o curiozitate: de cand a ajuns gotty "porcule"? Stiam ca are vreo 50 kile imbracat iar fagocerul haituit nu a aparut din senin.
Sa nu uit: mutzule: we viitor ma duc la cindrel in alergare. Check it out! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Nu mai are demult 50 de kile. A sarit sala pe el si a pus carnita pe os. E funky fresh!
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:41 |