Reductil, tre' sa slabesc
![]() ![]() ![]() |
Reductil, tre' sa slabesc
dandobre |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu pot termina seara fara 2 beri sau ceva mai tare.
Dane tu esti real..cum fara alcool? recunosc ca am inceput si eu sa mai ies cu bicicleta...dar de 10 ani am aceleasi kg..adica 84-85 la 1.84 daca as slabi 2 kg (adica as scapa de tesutul adipos din jurul braului ) ar fi perfect. ![]() important. dupa 6..7 seara nimic in gusa exercitii fac vinerea cand ma duc la recuperare fizica ![]() This post has been edited by wolfin: 19 Jul 2018, 13:32 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Fără alcool din 2010.
![]() Vara bag Bergenbier 0%, in restul anului apă goala... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Bogeyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 December 17 From: Pe langa BZ ![]() |
Problema nu e de slabit, ci de lipsa de energie. Ajung acasa, fac un dus si ma intind in pat. Am impresia uneori ca mi-e lene si sa clipesc
![]() Dulciuri, sucuri si altele de genul asta nu bag aproape deloc. Cred ca nu beau un litru de suc pe an, iar ciocolata foarte rar. Ma mai scap la cate un porc, un cartof prajit, dar nici cu astea nu exagerez. Sunt constient ca sunt sedentar si nu-mi place ca nu fac nimic in sensul asta. De ciugulit, nu ciugulesc decat rar, la fel ca sucul si ciocolata. Cu dietele, nu stiu ce sa zic, dar parca nu m-as baga. QUOTE Dane tu esti real..cum fara alcool? +1 ![]() |
--------------------
VW
Passat
2006 BMP Sufferin' succotash!
|
|
dandobre |
![]()
|
Ce sa zic, și așa mă șicanează prietenii.....
![]() 19 Jul 2018, 14:26: Bogeyman, lasă-mă să ghicesc, nu ai copii. Ești un boier, încă. Crezi că eu nu îmi doresc să lenevesc de la 6? La mine atunci incepe activitatea în forță... ![]() This post has been edited by dandobre: 19 Jul 2018, 14:26 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(wolfin @ 19 Jul 2018, 14:29) Fugi ma tare ... la ce ditamai dihania ai acolo in jurul braului .... auzi la el ... cica 2 kg ... ![]() ![]() ![]() Pe aia cu baut 2 beri pe seara nici eu nu o pricep ... beau fara probleme, bere, zeama de plosnita, etc ... daca ne vedem cu ceva amici ... da eu singur pe acasa sa deschid vreo bere ... never ... pot trece si 2 luni sa nu consum nimic .. Bogeyman - cu lenea este lupta grea ![]() This post has been edited by cj98czh: 19 Jul 2018, 14:38 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Iar incepem? 30 kile date jos cu regim. Adica fara alcool sucuri paine. Apoi inca 10 kg cu sport. Tenis, maratoane si in curand ultramaratoane. Am aproape aceeasi greutate de 12 ani. O diferenta de 3 kg fata de minimul absolut din cauza de sport. Si muschii trag greu la cantar. Macar am procent foarte mic de slanina in organism. Aproape deloc.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acu tu esti in extrema cealalta
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma simt excelent. Ce vroiam sa subliniez e ca fara regim nu se face nimic. Dietele sunt pt rezultate temporare.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dandobre |
![]()
|
Am cochetat si eu cu alergarea dar nu se lipeste de mine.
Cel mai mult am reusit sa alerg timp de 1h pe o distanta de aprox 8-9 km si ma simteam ok, dar ma plictisesc repede si nu reusesc sa ma tin de ea. in prezent, bag la greu antrenamente din astea de pe telefon gen full body plus flotari si tractiuni la bara cat incape.... Legat de dieta, am cochetat la un moment dat cu cea ketogenica, acum vreo 3 ani, ajunsesem pe la 69-70kg, m-am plictisit si de asta ca n-ai voie dulciuri. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(wolfin @ 19 Jul 2018, 13:29) Misto ce zici tu, numai ca aia de pe abdomen zboara ultima. Intai dai jos de pe brate, picioare, umeri piept si abia dupa de pe abdomen. E invers fata de cum o pui. Deci ar trebui sa scapi de vreo 8-10 Kg, sa o dai jos pe aia. Spun asta pentru ca e imposibil sa dai jos doar grasime, vei da si masa musculara, iar aia atarna mai greu. Eu niciodata nu am reusit sa scap de acel ultim strat. Si nici nu cred ca voi scapa, la cum ma vad. ![]() QUOTE(dandobre @ 19 Jul 2018, 13:43) ![]() QUOTE(Bogeyman @ 19 Jul 2018, 13:48) Prima zi in care intri in sala de forta va fi ultima zi in care esti suficient de mare. ![]() <span class='edit'>19 Jul 2018, 15:22:</span> QUOTE(dandobre @ 19 Jul 2018, 15:15) cardio-is-that-spanish-21524810.png This post has been edited by MuciX: 19 Jul 2018, 15:24 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dandobre |
![]()
|
Ideea e sa încerci măcar să integrezi un pic de activitate fizică în rutina zilnică și tot e mai bine decât nimic.
Spre exemplu ieri, cât a durat cursul de înot la băiatului.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Ce-ai pățit mă?!?
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
Cred i se trage de la alea doua kg de pe burtica micuta ... daca scapa de ele i se vad patratelele
![]() Vezi mai sus ![]() wolfin - sunt convins ca tanti profesoara de balet .. stie destule metode de "ajustare" corporala ... This post has been edited by cj98czh: 19 Jul 2018, 21:31 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dandobre |
![]()
|
Lasa-l in lumea lui. El încă crede că o să-l mai accepte d-na profesoară mult timp in forma asta de cozonac....
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pufosenie mica
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() ![]() Dupa ce termin recuperarea...cred ca in decembrie..la cum ma duc.....trebe sa fac sala...sa imi cresc masa musculara 💪 This post has been edited by wolfin: 19 Jul 2018, 23:06 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Keto
![]() dukan ![]() ![]() Nu inteleg de apelati la diete, aveti deja o dieta, doar trebuie ajustata cu deficit de calorii. Vrei sa slabesti sau sa pierzi in greutate? Cardio este extrem de plictisitor si ajungi sa pierzi foarte mult timp si ajungi sa arati ca un caine vagabond de apare Mihai Constantinescu si iti canta suav la ureche "Iubiti si cainii vagabonzi" Azi un 1 km, maine 2, poimaine 3 si uite asa ajungi la maraton doar ca sa transpiri putin. Pune mana pe o greutate si ridica! Nu zice nimeni sa ridici saci de ciment. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Bogeyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 December 17 From: Pe langa BZ ![]() |
QUOTE Bogeyman, lasă-mă să ghicesc, nu ai copii. Ești un boier, încă. Am, doi. Dar stau cu ma-sa. Asta cu alergatul nu o pricep. Mai vad pe unii ca alearga pe trotuar, la 5 metri de trafic. Eu stiu ca plamanii se dilata la efort si ma intreb cat de bine le fac toate particulele alea din aerul asta ozonat...Ca de aia ziceam de o bicicleta de apartament, macar acolo nu e chiar la fel de rau ca afara, beneficiul fiind ca iti pui sangele in miscare un pic. Cu bicicleta as merge si eu, am avut de mic un Pegas din ala care se "rupea" in doua, daca vi-l mai aduceti aminte voi, astia mai batrani ![]() QUOTE Pune mana pe o greutate si ridica! Nu zice nimeni sa ridici saci de ciment. Si asta te ajuta sa dai jos cateva kile? Ca eu asta as vrea. Pe la sali am fost, dar nu m-am tinut de treaba. Si de chitara m-am apucat, dar la fel, m-am plictisit repede. O fi din cauza ca vreau rezultate pronto, or majoritatea lucrurilor cer rabdare ca sa se materializeze. |
--------------------
VW
Passat
2006 BMP Sufferin' succotash!
|
|
cj98czh |
![]()
|
Datul kg jos ... nu este o treaba rapida ... trebuie vointa multa, sport si un pic de atentie la alimentatie ... cum am scris mai sus ... la tine totul se trage de la lene ... aia trebuie invinsa ... stiu ce zic ca am fost in situatia aia ... trebuie sa te fixezi mental ca vrei si poti ... aia este cel mai greu ... dupa ... o sa fie mai usor pt. ca o sa apare si rezultate ca te vor motiva ... repet ... ai nevoie de timp, rabdare si multa munca.
This post has been edited by cj98czh: 20 Jul 2018, 07:32 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dandobre |
![]()
|
QUOTE(Mutzunache @ 19 Jul 2018, 23:10) Nu inteleg de apelati la diete, aveti deja o dieta, doar trebuie ajustata cu deficit de calorii. ![]() Cardio este extrem de plictisitor si ajungi sa pierzi foarte mult timp si ajungi sa arati ca un caine vagabond. Exagerezi. Orice tip de mișcare este benefic iar, in opinia mea, felul cum arăți este mai mult influențat genetic și mai puțin de sportul pe care îl practici. QUOTE(Bogeyman @ 20 Jul 2018, 07:25) Am, doi. Dar stau cu ma-sa. Să îți trăiască! Te invidiez. Tot doi am și eu dar ăștia ai mei sunt mai tatosi. ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Solon |
![]()
|
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
wolfin |
![]()
|
pai a plouat.....mormal sa fi ud
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Solon |
![]()
|
Vorbesti aiurea. Nu a plouat. Chiar iesea aburul din lac, era sauna. Poate a plouat pe la tine pe Basarabia.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dandobre |
![]()
|
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
O aplicatie pe telefon cu care sa monitorizezi tot ce mananci si iti spune cate calorii, carbo, zaharuri, grasimi, etc, bagi in tine zilnic te ajuta mult la slabit. Puteti incerca my fitness pal, dar cred ca sunt si altele.
Noi, balcanicii, avem obiceiul de a manca foarte gras, in orice crasma intri de pe la noi, cefele si carnatii sunt la loc de cinste, alaturi de cartofi prajiti, dar daca vrei o salata cesar sau chiar si paste (desi nu slabesti de la ele), se uita chelnerul chioras la tine. Plus ca nimeni nu spune de rolul salatelor de varza, rosii, castraveti, pe langa toate astea. Nu mai vorbim de cat de greu e sa fii vegetarian la noi. De asta vezi atatea burti enorme pe la noi comparativ cu vesticii, unde le numeri coastele. Si de asta vezi si atatea probleme cu inima, cu circulatia, cu diabetul, cu cancerele de orice fel (cancerul de prostata este declansat de alimentatia bogata in grasimi). Prin urmare, in primul rand umbli la alimentatie, apoi la cata miscare faci. Ca daca te apuci sa faci miscare, dar alimentatia e la fel, slabesti in prima faza, dar cand faci o pauza pui la loc. This post has been edited by Laurentziu83: 20 Jul 2018, 09:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Laurentiu,p-aia cu cancerul de prostata scoate-o din fraza..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
dandobre |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 20 Jul 2018, 09:02) Noi, balcanicii, avem obiceiul de a manca foarte gras, in orice crasma intri de pe la noi, cefele si carnatii sunt la loc de cinste, alaturi de cartofi prajiti, dar daca vrei o salata cesar sau chiar si paste (desi nu slabesti de la ele), se uita chelnerul chioras la tine. Plus ca nimeni nu spune de rolul salatelor de varza, rosii, castraveti, pe langa toate astea. Nu mai vorbim de cat de greu e sa fii vegetarian la noi. De asta vezi atatea burti enorme pe la noi comparativ cu vesticii, unde le numeri coastele. Si de asta vezi si atatea probleme cu inima, cu circulatia, cu diabetul, cu cancerele de orice fel (cancerul de prostata este declansat de alimentatia bogata in grasimi). Asta cam suna a propaganda vegana... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:44 |