Reductil, tre' sa slabesc
![]() ![]() ![]() |
Reductil, tre' sa slabesc
vallixx |
![]()
|
||
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Hai,c-ati luat-o prea in serios..Pe duduie..Pe un forum auto primu' post e despre nu's ce rahat care te slabeste vazand cu ochii..
Ori poate aveti chef de discutii? ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
stanaraluca |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 9 December 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu chiar asa se intampla lucrurile ca si in capusorul tau stimate GARFIELD!
![]() Ps: putin respect daca se poate! This post has been edited by stanaraluca: 10 Dec 2013, 17:43 |
--------------------
Renault
Clio
2013
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Colega Iulia e geloasa iar colegu' Vlad e invidios.
Evident ca face reclama, da' lasati-ma sa stau si eu de vorba cu fata...pfffff.....nu se poate nimic cu voi. ![]() ![]() This post has been edited by vallixx: 10 Dec 2013, 19:02 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum e cu cadoul ala Vali
![]() Pai ce facem aici? This post has been edited by UXE: 10 Dec 2013, 19:23 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(stanaraluca @ 10 Dec 2013, 17:32) Păi atunci cum se întîmplă? De ce nu ne spui și varianta ta? ![]() "Am un Renault și m-am înscris aici ca să cunosc alți posesori de Renault, mai vechi și mai experimentați, de la care să învăț cîte ceva despre mașina asta. Totuși, înainte de a apuca să mă prezint și să intru în subiecte tehnice, am descoperit brusc, în doar șase minute de la înscriere, această discuție despre Reductil, care mi-a deturnat atenția. Faptul că am început tocmai cu un link de reclamă, care neintenționat a ieșit atît de mare și evident, a fost o pură întîmplare." Cum e? Sînt pe-aproape? ![]() QUOTE(stanaraluca @ 10 Dec 2013, 17:32) O, sigur că da: ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
Io ti-am zis ca esti invidios ca a stat de vorba cu mine si nu cu tine.......
![]() Ce-i cu cadoul nenea OOXE ???? Ce-am facut? Am stat si eu de vorba. ![]() This post has been edited by vallixx: 10 Dec 2013, 22:34 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu-s geloasa ci doar realista.Si daca m-ar apuca chefu' de slabit,desi n-am de gand,in nici un caz n-as apela la pastile.
Oricum mi-am dat seama c-ai chef de socializare,musiu.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vallixx |
![]()
|
Daca as zice ca bazat pe poza de profil as socializa o data sau de 2 ori , inseamna ca as fi porc nu ?
![]() OK, hai sa devenim seriosi macar 2 minute. NU prea mult pt. ca prea mult strica. Mai ales prea multa seriozitate.. No way! Mi-am dat seama ca e vorba de reclama la pastile, era evident. Vlad a surprins bine, "imi fac cont acu 5 minute dupa care primul post e despre pastile, cu link direct si scos in evidenta". In plus...chiar si pe topicul corect !!!...., cati useri noi nimeresc din prima? Nu-i imposibil dar e improbabil. In plus, postul este plin de contradictii gen: "sunt sedentara", dar in postul urmator....."o sa fac aerobic" si alte cateva de genul asta. Dar fiindca sunt un baiat finut ( si modest evident ) ![]() Puteam sa jur ca urmatorul post era ceva de genul: "o sa incerc totusi" sau "o prietena a incercat si a slabit"....si exact asa a fost. Deci.....colega Iulia, am chef de socializare, evident in limita bunului simt. Sunt un gentleman, ...ce "aia" ma'sii !!! N-as risca sa-ti stric tocmai tie parerea despre mine ![]() "Golanii" astelalti pot sa creada ce vor..."re-ati ai 'reacu' de simpatici".... This post has been edited by vallixx: 11 Dec 2013, 00:08 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
iulia_boris |
![]()
|
Cum sa fii porc? Asa ma crezi ca te-as putea cataloga? No way..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vallixx |
![]()
|
Eeee, esti tu draguta......
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 10 Dec 2013, 22:34) M-ai prins! ![]() Da' uite că acum a stat de vorbă și cu mine. Sîc! ![]() Cît despre bărbați, aceștia se împart în două categorii. Cei care recunosc că ar "socializa" un pic dacă ar avea ocazia, și cei care nu recunosc. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Buna asta! |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun, am vazut filmul de mai sus si m-am decis sa incerc si eu cateva zile, macar. Nu stiu daca voi reusi, mai ales ca trebuie sa si muncesc, nu doar sa stau si sa ma plimb... Dar pot sa zic macar ca incerc.
Azi dimineata mi-a lasat sotia un lighean de legume, am facut cca 1.5 l de suc din mai multe: morcovi, telina, sfecla rosie, spanac, rucola, praz, mere. Nu are cel mai bun gust dar nic irau nu e. Am baut deja vreo 0.8 l si am mai pastrat restul pentru pranz si dupa-amiaza. Astia care ati baut sucuri, cum ati procedat? Din ce le-ati facut si cat/cum le-ati baut? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
vallixx |
![]()
|
Am tinut eu dieta cu sucuri, nu e usoara insa este sanatoasa si extrem de eficienta, insa nu trebuie exagerat cu ea.
Ideal e sa-ti faci sucuri din legume, iar fructe sa pui putine, cat sa dea gust sau mai bine zis sa taie gustul destul de ciudat al sucurilor de legume. Fructele iti dau energie insa iti si cresc glicemia. Eu am folosit pt sucuri: Legume: morcov, telina (merge si telina de o stim noi, dar e foarte ok telina tulpini, o sa o gasesti cu numele de APIO), sfecla rosie, spanac . APIO nu e ieftin, dar nu se pune mult si e mai bogat in suc decat telina radacina. Un "bulb" cu 7-8 tulpini gasesti cu vreo 6-7 lei, dar pui doar vreo 2 tulpini la 1 l si ceva de suc. Mai sunt ok gulia sau/si ridichea neagra, dar strica tare gustul Rucola si prazul nu le-as vedea ok pt suc. La fructe ai mai multa varietate. Mere, portocale, grapefruit, caise, piersici, pere..... Foarte bune ca gust, energie si calorii putine sunt kiwi si ananasul. Poti pune si fructe exotice, gen mango dar cu precautie. Contin mult zahar. De fapt nici nu trebuie mult pus, pentru ca are gust si aroma destul de pregnante. Bananele si avocado sunt extrem de utile, insa obtii putin din ele, au destul de putina zeama si pierzi o gramada din ele. Nu face amestec din prea multe, mai degraba iti faci un suc din 1-2 legume si un fruct. Azi iti faci din ceva, maine din altceva. La orice suc, pune si un pic ( dar chiar "PIC") de ghimbir, o bucatica de dimensiune unui catel de ustoroi. Da sucului aroma si potenteaza gustul. Nu pune mai mult pentru ca faci sucul iute. Cand il bei, dilueaza-l un pic cu apa, eventual "light". Adica sa aiba un pic de gaz dar nu prea mult. Nu-l dilua mult, da dilueaza-l. Cica se absoarba mai bine, si nu dai corpului prea multe glucide brusc. 3 parti suc si una apa e ok. Later edit: Padre, daca vorbesti despre filmul Fat, Sick ans Nearly Dead....intr-adevar, nea ala n-avea alta treaba decat sa se plimbe. Eu zic ca e prea extremist cu sucuri toata ziua, daca ai program normal de lucru. Incepe treptat prin a inlocui o masa, cea de seara. Dupa aia poate o poti inlocui pe cea de la pranz, desi mai bine o lasi dar manaci doar legume crude sau fierte si fara alte combinatii si o combini cu suc. Merge si un pic de carne fiarta sau gratar. Dimineata insa mananca normal. E cea mai putin "daunatoare" masa si-ti asigura energia care iti trebuie in cursul zilei de munca. This post has been edited by vallixx: 11 Dec 2013, 11:47 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 3 Mar 2009, 16:57) Mare adevar grait-ai , eu asa am dat jos 20 in 3 luni , cu regim recomandat , analize facute inainte de regim , apoi lunar , cu scazut colesterol ,transaminaze, trigliceride , daca faceam si sport si nu beam alcool slabeam mai mult . Cele 20 kg le-am pus la loc in 1 an . In primavara ma apuc iar . |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@vallixx: am pus si ghimbir, am uitat de el. Era si o rosie ratacita pe acolo.
Am pus prea multe, evident, dar era dimineata, abia ma trezisem si am pus tot ce mi-a pregatit nevasta-mea. Deci, e vina ei ca mi-a pregatit prea multe. ![]() O sa incerc azi sa beau doar suc, sa vad cum merge. Pana acum e ok, nu mi-e foame dupa cat am baut dimineata. COlegii au plecat la masa si eu am ramas in urma, asta e. E buna ideea cu apa, o sa o aplic. In rest, cunosc toate detaliile mentionate despre glicemie, glucidele din fructe, etc. Sunt curios cum o sa fie diseara cand merg la sala ![]() ![]() Eu am un storcator obisnuit, centrifuga. Face suc dar incalzeste si nu se descurca foarte bine cu legumele tari. Azi am comandat stocatorul asta recomandat mai sus, are o reducere substantiala si la pretul asta.... sa vedem cum e cu melcu'. Mi se livreaza tot azi, asa ca maine o sa fac suc cu el, sper sa mearga ok. Attached thumbnail(s) legume.JPG ( Size: 130.62k ) Number of downloads: 316 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
vallixx |
![]()
|
Exact din asta am eu, este foarte ok, stoarce foarte bine si lasa pulpa uscata.
Are doar 3 probleme mari si late: -stoarce incet (dar bine) -ai multe piese de spalat (2 recipiente de suc si respectiv pulpa, melcul, sita, o rama pe care o are sita + vasul propriu zis) - legumele cu frunze sau cele atoase cam infunda orificiul de pulpa Ordinea de stoarcere este: in priuml rand cele mai moi (mere, citrice), dupa aia ceva cu frunze (daca ai) si la final cele tari (morcov, telina, sfecla). Insa per ansamblu e un aparat bun. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
incercati sa faceti gaspacio , reteta spaniola , este foarte bun si este si pe baza de apa, iar pentru slabit cea mai buna solutie este cat mai multa miscare.
nu conteaza ce mananci atata timp cat faci miscare , dar sa fie zilnica si rezultatele nu vor dezamagi |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
vallixx |
![]()
|
QUOTE(adytym @ 11 Dec 2013, 21:40) Nu-i chiar 100% adevarat. Conteaza ce mananci, cat mananci si mai ales cand mananci. Sportul nu trebuie elimina ideea unui stil de a manca sanatos si rational. Ca sportul iti permite sa fi mai "permisiv" la mancare este adevarat, dar nu trebuie exagerat. Gaspacho... Yummy! ![]() P.S. Unde o fi colega cu pastilele, a fugit? M-a "sedus" dupa care m-a abandonat. Sau ati speriat-o, ca ati sarit pe ea ca hienele ![]() This post has been edited by vallixx: 12 Dec 2013, 08:40 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
VladSoare |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Gata, nu mai zic nimic, promit! ![]() ![]() This post has been edited by VladSoare: 12 Dec 2013, 09:08 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Singura a intrat in groapa cu lei ... si a gasit ce-a cautat.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
iulia_boris |
![]()
|
Sigur sade speriata in coltu' camerei,cu toate luminile in functie,si tremura toata..
![]() Asa-s fomeile,vallixx..Atatatoare.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Il iubeste fomeile...
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
vallixx |
![]()
|
Il iubeste pa naiba, nu vezi ca m-a abandonat?
Dupa ce ca ii si laudasem poza de profil.... ![]() Noroc cu Iulia , ca doar ea ce m-a consolat un pic, in rest.... Asta e de fapt diferenta intre o femeie si o femeie adevarata. Femeia adevarata e cea care te consoleaza in "momentele grele".... ![]() Iertare colega Iulia, nu-l pune pe Boris pe mine......sunt doar un pic obosit ![]() This post has been edited by vallixx: 12 Dec 2013, 23:42 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
iulia_boris |
![]()
|
Cum se zice "ti-am spus io"..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 9 Dec 2013, 21:45) Nu stiu daca ma crezi, dar nimic din ce ai scris acolo nu ingrasa de fapt, cu amendamentul ca tre sa imi spui cum anume e facut caltabosul pentru a putea confirma. ![]() Luati de slabiti daca mai aveti intrebari si dupa ce cititi/vizionati toate clipurile, va mai pot ajuta cu cate un raspuns. This post has been edited by MuciX: 17 Dec 2013, 18:55 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 14:33 |