Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
De ce sa nu-i torni superglue in ochi? fiindca ideea nu e sa ii faci vedere 2D, ideea e sa invete si el ceva din asta, alta data sa parcheze mai responsabil. Majoritatea bizonilor de bucuresti nu invata decat cu biciul pe spinare. In cazul asta, fiindca nu avem bici si nici spinarea lui la indemana, o stricaciune la masina l-ar face sa scoata niste bani din buzunar, sau daca are casco, sa piarda mai putin bani dar macar niste timp cu reparatiile.
Nu conteaza ca bucurestiul este un oras suprapopulat, daca toti am fi civilizati ar fi mult mai bine. Oficial populatia in bucuresti este de aproximativ 2 milioane, si tot atatea masini sunt inmatriculate. Bizonul sofer, este parte om, parte masina, este comod, el vrea sa isi lase masina la scara, sa nu mearga pe jos decat maxim 2 metri, masina este universul lui in care se simte invincibil. Masina trebuie sa fie cat mai scumpa, pentru a afisa bogatia si succesul ce l-a dobandit. Nu conteaza in ce hruba locuieste, masina conteaza. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Aici deviezi un pic. Pai daca omu are cel mai ieftin cazan si este cel mai mare nesimtit si o parcheaza fix cum nu va place voua pe ala nu il penalizati?! O dati in frustrari, ce treaba are valoarea masinii cu nesimtirea omului?
Exista diferite situatii pin care toti am trecut si am fost nevoiti sa lasam masina pe undeva aiurea chiar si pentru 5 minute, suficient cat sa cumpere Cristi doua superglue si sa le foloseasca. Poate mai putin in afara Bucurestiului, dar eu daca aici imi tarasc traiul ce sa fac?! Las masina la Carol si merg pe jos zilnic?! Pentru voi din exterior e usor sa vobiti, dar haideti in locul meu sa si parcati de cateva ori pe zi la Unirii. This post has been edited by bambu: 2 Feb 2009, 14:56 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
si aici e relativa treaba ... era pe forum mai demult o poza cu un X6 alb urcat pe trotuar parca .... am un feeling ca nici unul dintre colegii de forum nu ii va pune lu' ala lipici in incuietori ... pt. ca vin 3 cefe late si drept multumire iti dau un bonus de 3 sapt. concediu cu cazare la maxilo-faciala de nu te vezi ... insa aici ...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Ontopic 100%:
Eu l-am omorât pe Ioska. |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
CGB |
![]()
|
si bizonul, daca ar merge cu masina proprie intr-o capitala din vest ar fi cel mai disciplinat sofer. n-ar parca unde e interzis nici daca l-ar ruga politaii. nici dac-ar avea acceptu primarului din capitala respectiva.
asta e bizonu' roman. si legat de parcari aiurea si de metoda mea cu superglue: n-am nimic cu aia care parcheaza aiurea, dar care nu incura restul populatiei. treaba lor. sa ia amenda, sa li se ridice masina. io am ce am cu aia care duc nesimtirea la extrem blocand total, fie trotuarul, fie ma blocheaza pe mine. si nu ma intereseaza marca masinii pe care o conduce. cat despre ala cu X6-le alb, daca l-as prinde pe trotuar, as studia terenul si daca e liber, din mers ii storc tubu' pe unde apuc. nu neaparat in incuietori. neste superglue pe aripa are acelasi efect: innebuneste bizonu. sau se poate inlocui superglueul cu neste lichid de frana, improscat dintr-o seringa. sau cu un spray cu vopsea. metode sint multe. ca e cate unu de-si urca masina pe trotuar in fata la unirea...treaba lui. e trotuaru mare, e loc destul ptr pietoni. n-are decat sa-si ia amenda. pa mine ca pieton nu ma incurca. desi ma deranjeaza prezenta unei masini pe trotuar, am totusi loc sa trec. This post has been edited by cristib: 2 Feb 2009, 15:09 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu te inteleg ... sincer ... cand tu te-nvarti cu masina ca sa gasesti loc de parcare etc. si vezi un astfel de specimen care-si baga banii, nu te mai tin nervii
nu inseamna ca as face la fel ca tine insa te felicit ca ai avut cofrajul mare si l-ai facut sa inteleaga ca ala era loc de "parcare cu plata" asta inseamna sa ai ceva in "cofraj" ... si nici pe departe ca te-ai coborat la nivelul unui imbecil ... acum ramane de discutat urmarile: a prins ala lectia? vor creste iar preturile la asigurari deoarece se duc multi sa "revendice" sume pt. astfel de "acte de vandalism"? .... cred ca interesant e de aplicat masuri care nu sunt acoperite de casco - aici, tema de gandire libera dupa citirea propriilor contracte casco (si ca sa nu ma faulteze moderatorii pentru instigari la nu-stiu-ce, dau un exemplu: il asteptati langa masina si-i explicati frumos ca a gresit, ii cereti scuze pt. timpul pe care i-l rapiti si-l trageti de perciuni ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Hai ca am stricat minune de topic. Sa revenim ![]() This post has been edited by bambu: 2 Feb 2009, 15:40 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 14:41) Bine ca ai spart tu gheata, ca ma pregateam sa spun ceva similar. Nici eu nu am chef sa-mi gasesc masina ulterior ridicata de primarie sau fardata, motiv pentru care si spre disperarea nevesti-mii, cand mergem pe undeva caut loc de parcare si 10 mnute daca e nevoie. Ma injura nevasta ca tre' sa faca putin sport, dar ma doare undeva. Cainii latra, ursu' merge. QUOTE(atentat_cu_bomboana @ 2 Feb 2009, 15:00) Asta resupun ca e vreun maidanez-ceva... Sunt curios cine o sa fie primul care sa recunoasca ca si-a inselat nevasta. Dar desigur, toti forumistii Reno sunt fideli. Stiam eu. ![]() QUOTE(crisolro @ 2 Feb 2009, 15:14) il asteptati langa masina si-i explicati frumos ca a gresit, ii cereti scuze pt. timpul pe care i-l rapiti si-l trageti de perciuni ![]() Neah... De fata cu tine sunt mileusei toti... De cand mi-a spus unul care m-a blocat ca nu sta in piata decat 5 minute, si a trebuit sa-l astept apoi vreo juma' de ora si de cand mi-a spus altul care a parcat pe locul meu ca nu sta decat 20 minute, masina fiind la nevasta-mea iar el plecand abia a doua zi iar cand s-a intors consoarta a trebuit sa parcheze pe coclauri, NU MAI CRED PE NIMENI !!!! Daca ma aflu in zona la cumparaturi, masina iar e plecata dar vrea unul sa parcheze, spun clar nu e voie, iar daca intrand in parcare tocmai il vad pe altul ca vrea sa intre in locul meu, dau flashuri, claxonex si dau semnal ca EU TREBUIE SA INTRU ACOLO, nu el. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cristi, nu zic ca sunt de acord cu parcatul aiurea, dar oare vei ajunge sa-ti pui urmatoarea intrebare - a meritat sa pierd cativa dinti pentru "dreptate"...?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bambu |
![]()
|
Pai asta e dreptate? Sa strici masina omului ca esti tu mai ciumec?! Repet sunt situatii si situatii, si apar mai des decat credeti. Eu sunt nevoit sa blochez diferiti si las o carte de vizita in geam. Inca nu m-am certat cu nimeni si blochez in medie 5/zi.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci faci cel putin 100 carti de vizita pe luna...
![]() ![]() Ia uite cum gasesc clienti. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 09:25) mai acu 1 an si ceva, intr-o anume zona cu oprirea interzisa, un jmecher si-a urcat masina (bmw seria 5) pe trotuar. la modul in care, tu ca pieton trebuia sa cobori in strada ca sa treci mai departe. ghinionul lui a fost ca taman acolea era un magazin cu articole casnice. am cumparat 2 tubulete de superglue. un tubulet i l-am stors rapid intre stergator si parbriz, iar celalalt pe usa si aripa. ieri, o frumusete de gipan range rover, era pus de-a curmezisul pe trotuar (evident parcarea nu era permisa). cu botu in gardu unuia si cu curu in strada. cum la codu rutier zice: "in caz ca parcarea pe trotuar este permisa, aceasta trebuie efectuata in asa fel incat sa se lase cel putin 1m spatiu liber ptr pietoni", m-am gandit sa-i aplic o corectie individului. si culmea, la 10 m era un magazin. iar superglue, iar 2 tubulete. rezultat: usa, aripa si geam dreapta fata, spoite cu superglue. data viitoare imi cumpar un spray mic cu vopsea si umblu cu el dupa mine. cum prind cate-un nesimtit care ocupa tot trotuaru cu masina, cum l-am insemnat. din mana mea nu scapai daca te prindeam ![]() in tara asta unde nu poti parca nici 5 minute legal sau fara sa blochezi pe cineva este o dobitocenie sa te apuci sa strici bunul omului ps, numarul masinii il am afisat in semnatura, daca o vezi parcata pe trotuarul tau pretios iti recomand sa o ocolesti |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 2 Feb 2009, 15:44) Sunt curios cine o sa fie primul care sa recunoasca ca si-a inselat nevasta. Dar desigur, toti forumistii Reno sunt fideli. Stiam eu. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Foarte urat comportament cristib, e chiar atat de greu sa ocolesti o masina? Daca spuneai ca faci asta numai la tine in Targoviste, te intelegeam, acolo probabil nu e asa jale cu parcarea si multi parcheaza aiurea din nesimtire. Dar in Bucuresti? Pai tu stii cate strazi sunt unde nu ai ce sa faci DECAT sa o urci pe trotuar, si nu mai lasi prea mult loc la pietoni ca oricum strazile sunt mici, masinile sunt parcate aiurea, nu e intotdeauna vina soferului.
Mie mi se pare ca ce faci tu e mai mult "vanatoare" decat sa fii cu adevarat deranjat de cineva. Eu nici nu ma gandesc prea mult si ocolesc o masina daca o vad ca e parcata mai aiurea, ca stiu ce inseamna sa fii sofer in mizeria asta de tara.. P.S. = Pe aia de parcheaza cu adevarat ca nesimtitii in statii ratb, in fata portilor, etc... e adevarat ca nu ii compatimesc daca dau peste unul ca tine. Dar in rest, mi se pare ca te complici absolut gratuit. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 2 Feb 2009, 15:45) Cristi, nu zic ca sunt de acord cu parcatul aiurea, dar oare vei ajunge sa-ti pui urmatoarea intrebare - a meritat sa pierd cativa dinti pentru "dreptate"...? ma asigur si io inainte ca nu vede nimeni. doar nu-s capiat sa-i mozcolesc lu ala masina si ala sa fie la volan (desi merge si asa). daca e pericol il las. poate-l prind altadata. si daca m-o prinde vreunu, asta e. evaluez si io situatia din priviri. daca situatia mi-e favorabila stau la o incaierare. daca nu, spal rapid putina. oricum e foarte greu de depistat un jet micut de superglue iesind din buzunar sau de pe maneca gecii. QUOTE(bambu @ 2 Feb 2009, 15:59) Pai asta e dreptate? Sa strici masina omului ca esti tu mai ciumec?! Repet sunt situatii si situatii, si apar mai des decat credeti. Eu sunt nevoit sa blochez diferiti si las o carte de vizita in geam. Inca nu m-am certat cu nimeni si blochez in medie 5/zi. daca lasi o carte de vizita e ok. e un gest frumos. da omu de tine, vii iti iei masina, pleaca omu. dar cati fac asa? si-apoi unu care blocheaza tot trotuaru' poa sa lase si 10 carti de vizita. ala n-are scuza. ala e un nesimtit fara vindecare. 2 Feb 2009, 16:24: QUOTE(A l e x @ 2 Feb 2009, 16:16) o masina oprita pe tot trotuarul imi e greu s-o ocolesc. ptr ca trotuarul e destinat pietonilor. chiar asa de greu e de inteles treaba asta? in curand or sa apara unii soferi si-or sa zica: bai pietonilor ce dracu e asa greu sa levitati. si sa mergem noi cu masina peste tot : si pe trotuare si prin parcuri. This post has been edited by cristib: 2 Feb 2009, 16:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu zic sa nu va mai certati degeaba. Data fiind nesimtirea romanului de tip nou parerea mea e ca se va face ordine prin masuri cel putin la fel de dure ca in New York care sa mearga pana la confiscarea masinii, desigur si prin construirea de parcari (supra si subterane) la care sa ai acces contra cost chiar daca scump. Cata vreme ramanem la stadiul de bidinea pe asfalt si legi care exista doar pe hartie vor exista si vor prospera in continuare bizonii. Eu nu m-as grabi asa de tare sa acuz pentru ca numai daca ies acum in strada voi numara o gramada de nesimtiti care blocheaza total trotoarul desi ar fi putut lasa un pic de loc, doar din prea multa grija pentru tinicheaua lor. Mie uneori imi vine sa ies cu toporul nu cu superglue.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mai bine faceti un pic de yoga..un masaj de relaxare, o alergare prin parc, o iesire la aer.. sunteti muuuult prea stresati si orbiti de ura... Goosfraba!
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu m-as obosi sa cumpar super glue si sa stric masini. Mi se pare o pierdere de vreme, asta 1, si 2, consider ca totusi traim intr-o societate, nu in jungla, si desi sunt foaaarteee multi nesimtiti, daca eu nu ma cobor la nivelul lor, o fac pentru mine, nu pentru ei. Ma simt mai bine sa stiu ca ma pot controla sa nu arunc o caramida pe parbriz tuturor idiotilor de parcheaza aiurea sau fac alte nebunii prin trafic.
Acum, daca m-ar bloca si as avea o urgenta, poate as reactiona mult mai urat, dar sa merg pe trotuar si sa incep sa o fac pe legionarul, mie unul mi se pare o pierdere de vreme. Ocolesc masinile si imi vad de drum... Si mai ales sa fac asta intr-un oras strain, unde nu locuiesc, chiar nu vad rostul. Sincer, e problema ta ce faci. Nu cred ca am sa fiu vreodata victima ta pentru ca nu prea parchez aiurea. Dar daca se intampla, asta e, riscul de a trai in Romania. De asta am Casco... Am si eu o curiozitate. Daca-l vezi pe unul ca stranuta si nu pune mana la gura, ii dai un pumn in figura? Asa mi se pare normal. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
What goes around, comes around, cristi...
Nu mi-ar parea rau sa te vad pe la televizor ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Flamingo |
![]()
|
Si totusi, Cristib, eu si inca vreo 4-5 useri, am fost sinceri... si nu ne-am bagat sa dam sfaturi sau sa amenintam. Ce nu ati inteles stimabililor ?
![]() As spune eu mai multe legat de acest tpic si de o discutie avuta cu un user Reno pe mesneger cu ceva timp inainte sa lansez acest topic (care user culmea, nici macar nu a postat), dar apoi o sa imi ziceti ca v-am supus unui experiment. ![]() In fine... L-ati ucis destul pe Cristib... Alti sinceri mai sunt ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
bambu |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 2 Feb 2009, 16:09) Deci faci cel putin 100 carti de vizita pe luna... ![]() ![]() Ia uite cum gasesc clienti. ![]() Cartea de vizita ramane in interiorul masinii mele pe unul in geamurile orientate inspre masina blocata. Deci doar una. ![]() Cine nu crede gaseste masina zilnic pe Splaiul Unirii, intre Unirii si Marasesti, e aia cu o carte de vizita in geam. ![]() QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 16:18) in curand or sa apara unii soferi si-or sa zica: bai pietonilor ce dracu e asa greu sa levitati. si sa mergem noi cu masina peste tot : si pe trotuare si prin parcuri. ![]() This post has been edited by bambu: 2 Feb 2009, 16:56 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
CGB |
![]()
|
n-ati inteles nimic din ce-am zis. s-o luam incet de la cap: 1.am zis ca ma deranjeaza in special cei care atenteaza pana si la statutul meu de pieton. daca in trafic, cu masina, rabd si strang din buci, macar in calitate de pieton sa ma lase dracu-n pace astia cu masini. si mai ales pe trotuar. unde e dreptul meu!!!! pa strada poa sa ma si alerge cu masina daca vrea vreunu. da' pa trotuar io-s rege. daca nici aici nu ma pot desfasura in voie atunci chiar e jale. si nu-i urmaresc in mod special ca sa fac pe justitiaru'. da' daca-mi iese vreunu-n cale...ce sa fac?.... 2. din pacate traim intr-un fel de jungla. ceea ce-i in jur se poate numi oricum, numa societate nu. 3. n-am nimic cu idiotii care parcheaza aiurea, dar nu incurca pe nimeni. treaba lor. sa ia amenda si sa le ridice masinile. 4. daca stranuta vreunu ii zic noroc si-apoi il bat ptr ca imprastie microbii. daca ma gandesc mai bine, e complicat cu superglue. mai buna o sticluta cu lichid de frana. purtata mereu in buzunar. eventual o pompita ca sa improste de la fro 2-3 m. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
"daca stranuta vreunu ii zic noroc si-apoi il bat ptr ca imprastie microbii."
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Si eu cred ca e mai eficient lichidul de frana, exfoliaza vopseaua si se vede tabla urat, chiar sunt curios cum arata vopseaua dupa ce ii dai cu superglue pe ea ?
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 18:55) n-ati inteles nimic din ce-am zis. s-o luam incet de la cap: 1.am zis ca ma deranjeaza in special cei care atenteaza pana si la statutul meu de pieton. daca in trafic, cu masina, rabd si strang din buci, macar in calitate de pieton sa ma lase dracu-n pace astia cu masini. si mai ales pe trotuar. unde e dreptul meu!!!! pa strada poa sa ma si alerge cu masina daca vrea vreunu. da' pa trotuar io-s rege. daca nici aici nu ma pot desfasura in voie atunci chiar e jale. si nu-i urmaresc in mod special ca sa fac pe justitiaru'. da' daca-mi iese vreunu-n cale...ce sa fac?.... 2. din pacate traim intr-un fel de jungla. ceea ce-i in jur se poate numi oricum, numa societate nu. 3. n-am nimic cu idiotii care parcheaza aiurea, dar nu incurca pe nimeni. treaba lor. sa ia amenda si sa le ridice masinile. 4. daca stranuta vreunu ii zic noroc si-apoi il bat ptr ca imprastie microbii. daca ma gandesc mai bine, e complicat cu superglue. mai buna o sticluta cu lichid de frana. purtata mereu in buzunar. eventual o pompita ca sa improste de la fro 2-3 m. ai paranoia taticu daca-mi faci asa ceva si te vad s-ar putea sa iasa rau de tot |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
CGB |
![]()
|
nu e bine sa te pui cu cineva care are paranoia. oricum nu cred ca e cazul tau, ptr ca tu, ca un bun sofer si un fin cunoscator al codului rutier si totodata ca un bun cetatean, n-o sa urci niciodata masina pe trotuar, ocupandu-l in totalitate. in caz contrar, imi pare sincer rau
![]() si nu inteleg de ce sariti asa multi, sa le luati apararea bizonilor de genul celor descrisi de mine. va simtiti cu musca pe caciula cumva? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 19:45) nu e bine sa te pui cu cineva care are paranoia. oricum nu cred ca e cazul tau, ptr ca tu, ca un bun sofer si un fin cunoscator al codului rutier si totodata ca un bun cetatean, n-o sa urci niciodata masina pe trotuar, ocupandu-l in totalitate. in caz contrar, imi pare sincer rau ![]() si nu inteleg de ce sariti asa multi, sa le luati apararea bizonilor de genul celor descrisi de mine. va simtiti cu musca pe caciula cumva? nu parchez niciodata naspa dar nu sunt adeptul sa stric lucrul omului, pot oricand sa ma iau de el si sa-i atrag atentia , daca face figuri atunci trecem la alte alea ![]() |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:15 |