Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
claus |
![]()
|
||
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|||
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Cum bine zicea Adi, hai sa nu ne dam toti Zorro si Harap Alb... ca tot e un topic de sinceritate.. care dintre voi chiar a facut asa ceva?
Cati ati dat cu lipici pe masinile altora... cati ati aruncat cu lichid de frana pe masini? In primul rand ratiunea imi spune ca daca mi-ar face si mie cineva la fel...? cum mi-ar fi? Ce vina are o masina ca proprietarul are clase mai putine decat are trenul...? Si revin cu intrebarea cati ati facut asa ceva? |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
dar argumente pentru a ramane deschis sunt?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Flamingo, ce sensibil esti... E cafenea, nu putem glumi si noi pe aici?
Bine ca in sectiuni gen Megane sau Scenic nu stiu cum sa mai opresc lumea din "glume," si aici toti sunteti afectati si seriosi... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
@claus eu am spus ca e problema moderatorilor pt. ca din context se intelegea ( cel putin asa am inteles eu ) ca topicul ar fi inutil ... nu cred ca prin stricat din fabrica Alex se referea la Flamingo ... si atunci ... repet e o problema a voastra.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
A l e x, eu sunt calm si nu mi-e teama ca acest topic va fi inchis, ca doar nu-mi aduce bani... cat despre gluma, interesant ce repede a sarit Claus si nu numai.
![]() Ma intreb cine este off topic pana la urma ? Cineva care chiar este sau cineva care oricum ar da-o, tot trebuie sa fie, ca doar eticheta o are pusa demult ? Huh ? ![]() Si ca tot zicea Adrian mai sus... Din miile de topicuri ce bantuie acest forum, cate sunt stricate din start ? Lasandu-l pe acesta deschis, nu cumva deveniti complici la "stricaciune" ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Hack ... lasa popcornu' ... ori te bagi .. ori schimba canalu'
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Prin stricat din fabrica, ma refeream la topic, s-a inceput un topic despre ce marlanii am mai facut (pe motiv ca, ba, macar apreciati sinceritatea)... Era clar ca va degenera... Si uite acum dupa 6 pagini nici macar o gluma nu poti face ca-ti sare lumea in cap
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu am zis ce am avut de zis, acum doar privesc si
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
adrian mgn |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 14:41) ce fac io nu cred ca intra la distrugere. nu-i distrug nimic, nu-i stramb nimic. doar ii adaug ceva: cateva picaturi de superglue. deloc surprinzator ... ca si in multe alte flame-uri de aici ... multi din protagonistii initiali s-au dat la fund ... daca pot sa zic asa fara sa fie obscen. si noi dezbatem si dezbatem .... This post has been edited by adrian mgn: 2 Feb 2009, 22:33 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Deci sa inteleg ca NIMENI nu a facut ce VISEAZA...
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Feb 2009, 22:14) Prin stricat din fabrica, ma refeream la topic, s-a inceput un topic despre ce marlanii am mai facut (pe motiv ca, ba, macar apreciati sinceritatea)... Era clar ca va degenera... Si uite acum dupa 6 pagini nici macar o gluma nu poti face ca-ti sare lumea in cap ![]() Alex, concluzie a unui biet absolvent de Psiho ce (cica) sunt... ? Nu-i asa ca este foarte greu sa fii sincer si ca asta implica foarte multe ulterior ? ![]() QUOTE Cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra… ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adrian mgn |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 14:41)
ce fac io nu cred ca intra la distrugere. nu-i distrug nimic, nu-i stramb nimic. doar ii adaug ceva: cateva picaturi de superglue. Si Cristi ... nici principiul tau nu e bun ... conform lui ... daca o violezi pe una ... 'nu-i distrug nimic, nu-i stramb nimic. doar ii adaug ceva: cateva picaturi de "iubire" .' eu as zice sa te mai gandesti. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu se poate compara un viol cu spoirea unei masini. la masina chiar adaug cateva picaturi. la viol nu adaug nimic (eventual ceva placere), ptr ca as folosi prezervativul. asa ca-mi tin picaturile ptr mine. doar nu vrei sa iau fro boala de la o gagica necunoscuta.
cat despre ce zice alex de topicul asta, cum ca aici ne afisam mai mult mitocaniile facute, is de acord. ptr ca mitocaniile nu prea se spun. in schimb cum face unu o fapta buna, cum posteaza pe 20 de topicuri. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Ce sa zic ,tu cristi te joci cu viata ta.Poti da intamplator peste vreun nebun sau un tigan gen 4x4 care te poate baga in spital prin bataie respectiv injunghiere sau impuscare.Faci un lucru josnic pui picaturi de superglue,te poti gandi poate respectivul a avut o treaba urgenta in zona parcarea este nula in Bucuresti chiar nu ai unde sa o pui,si vii tu si ii distrugi masina.Mi se pare urat josnic si abject,eu sa fiu sincer daca te-as prinde ,ti-as rupe mana si ti-as da cu superglue prin ochi si nu glumesc ,chiar daca nu mi-ai fi dat pe masina mea.Ieri eram cu prietena mea in oras si am vazut pe un domn ce zgaria un Porsche care era parcat super ok cu rotile laterale pe trotuar era strada ffffff mica.Mi-am adus aminte am avut si eu o masina zgariata toata partea dreapta avea doar 8 luni.Prietena mi-a zis hai sa mergem eu m-am dus si i-am fript un pumn in gura domnului ala a ramas masca m-am intors si am plecat.Poate am facut rau dar cel putin cred ca acel domn nu v-a mai zgaria masini in viata lui .Urat ca trebuie sa recurgem la acte de violenta cand putem sa fim ca fratii sa ne respectam sa fim civilizati.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Sau poti sa ii rupi mana si sa il bati cu ea in cap...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Miria, dupa ce i-ai fript un pumn in gura tipului, de ce nu ai sunat la politie? Cu ce il incalzeste pe tipul cu masina zgariata ca tu l-ai lovit pe tembelul ala?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bine mai. nu mai pun nici o picatura de superglue pe nici o masina. cand vad cati razboinici pusi pa cafteala sint p-aici ma ia frica. nici nu stiu ce-a fost cu mine de-am putut gandi asa. probabil un moment de nebunie. scuze.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(adip @ 3 Feb 2009, 15:53) Miria, dupa ce i-ai fript un pumn in gura tipului, de ce nu ai sunat la politie? Cu ce il incalzeste pe tipul cu masina zgariata ca tu l-ai lovit pe tembelul ala? Simplu, pentru ca in linii mari era de acord cu scrijelitorul de masini. Mai stii ca dupa colt nu si-au dat mana ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 3 Feb 2009, 15:59 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
si ce mare lucru se intampla daca-i pui superglue pe masina, la primul spalat se duce.
mai bine un bocanc sanatos in aripa spate sau portiera, ca i-o umple de chit. + ca arde la buzunar si timp si nervi pierduti. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@caktuss: si la prima groapa serioasa sare chitul ala cu tot cu vopsea
![]() Chiar, pe vremuri umbla legenda cu lichidul de frana turnat pe capota, sau cu cartoful pe teava de esapament. Le-a incercat cineva? Erau eficiente sau doar legende urbane amarate? |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
cu cartoful merge. da s-a modernizat acu, se baga spuma poliuretanica
![]() cu lichid de frana, n-am incercat, dar stiu ca e usor coroziv. il puneam pe suruburi blocate la biciclete la un moment dat. cel mai sigur e cu acid de baterie |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
A l e x |
![]()
|
"am vazut pe un domn ce zgaria un Porsche care era parcat super ok cu rotile laterale pe trotuar"
Pai nu-l zgaria ca era parcat aiurea. Ci pentru ca era Porsche, si probabil tipul in cauza avea un rahat de masina... Ca si zgariatul asta, rar il vezi pe Dacii 1310... E gestul ascuns sub motive nobile, dar defapt in mare parte e o revarsare a frustrarilor... Dar Miria, nu te supara, dar ii tii morala lui cristib si dai ca exemplu ce ai facut tu? Pai tu nu te joci cu viata ta asa? Gandeste-te ca dai peste unul care nu arata prea periculos, dar e, si te bate ala de ai sa iti iei pranzul prin pai dupa... Pentru ce? Ca a zgariat masina ALTUIA? Pai tu esti Batman, umbli prin oras si faci dreptate pentru altii? ![]() Toate aceste lucruri eu le bag intr-o singura categorie : Oameni care nu stiu cum sa-si caute probleme... Cat timp nu esti afectat direct (adica, sa fie masina ta zgariata, sau in cazul lui cristib, sa-i fie blocata masina lui intr-o urgenta) nu vad motivul pentru care ti-ai complica existenta asa, ca nici comportamentul asta nu e o solutie. Dar ma roooog, eu nu mai comentez, ca iar imi sare Flamingo in cap... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Flamingo |
![]()
|
'Traiti sefu' !
Ati fost cat se poate de on topic... Si va sta bine cravata azi, dar parca scama aia nu da bine acolo... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 4 Feb 2009, 01:20) Gandeste-te ca dai peste unul care nu arata prea periculos, dar e, si te bate ala de ai sa iti iei pranzul prin pai dupa... Sau poate iti iei pur si simplu un glont in cap si nu mai apuci sa-ti dai seama ce cautai acolo, ca vad ca se poarta mai nou road-rage cu gloante, a innebunit lumea |
--------------------
*
*
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca a procedat corect, nu poti sa fii indiferent la o chestie de gen. Eu multumesc lui D-zeu a singurele astfel de zgarieturi de care am avut parte in timp au iesit la polish, dar oricum oamenii astia sunt de ultima speta si trebuie tratati cum se cuvine. Sunt extrem de multe masini zgariate asa, peste tot le vad, prea multi frustrati deci trebuie sa luam masuri. Pai eu sa am grija de lucrul meu cu maxima atentie, si un idiot sa te puna sa strici vopseaua originala a masinii pe jumatate din suprafata absolut degeaba...nu cred ca il distreaza macar, nu vad nimic bun din chestia asta,; tu pagubit, el cu emotia ca si-o fura, unde e partea pozitiva?! si atunci de ce o face?! pai sa-l strangem de gat ca se lasa de sportul asta.
This post has been edited by bambu: 3 Feb 2009, 16:49 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vaaai ce topic misto, ma mir cum de am rezistat atatea zile pana sa intru aici
![]() QUOTE(bambu @ 2 Feb 2009, 14:53) La Unirii e ditamai parcarea cu plata, eu nu am nimerit niciodata sa fie plina. Nu zic ca nu se umple uneori, nu am nimerit eu. Eu acolo parchez si nu am avut niciodata probleme, doar cu asteptatul la plecare dar asta e alta discutie, aici intervine prostia unora. QUOTE(Flamingo @ 2 Feb 2009, 19:01) Bre, m-ati omorat voi pe mine... As vrea sa va vad ce faceti cand in fata garajului / locului de parcare vedeti ca un cretin si-a lasat masina, blocandu-va practic, iar voi sunteti pe fuga sa ajungeti la spital avand o urgenta (copil, sotie, etc). Taxi nu vine in acea zona, salvare dupa vreo 2-3 ore, pentru de deh, traim in Romania. Sunati la politie ? Incercati s-o impingeti ? O luati pe jos ? Va varsati ulterior naduful pe masina inconstientului ? Aud ? Simplu: pierd 20-30 secunde sa vad daca e prin zona cretinul si mai are o sansa sa-si mute masina, apoi ii sparg geamul de la sofer, scos din viteza/lasat frana de mana si mutat masina. Dar numai in cazurile de extrema urgenta descrise mai sus. QUOTE(cristib @ 2 Feb 2009, 19:45) urat!!! meriti o picatura de superglue in ochi. si ca sa depasim subiectul cu zgariat, pictat, stricat masinile altora, fac o alta confesiune sincera: mai acu ceva vreme am intrat intr-un magazin fitos de parfumuri cu gandul de-a lua un cadou. si asa de pretioase erau vanzatoarele d-acolo si aveau atatea besini in cap, incat am zis c-o besina adevarata nu le mai deranjeaza. drept urmare am dat una de la mama ei, besina adevarata, d-aia de cioban necioplit. tipu' de besina silentioasa, dar mortala. a acoperit instantaneu orice urma de parfum si-a viciat atmosfera pe cel putin 10 minute. nu mai zic ca le-a schimbat fizionomia mufelor. de unde erau asa senine si zambitoare, odata le-a inflorit o grimasa de toata frumusetea pe pifometru'. porcu' de mine ![]() si tot o faza asemanatoare s-a petrecut la ploiesti. am apelat la un taxi sa ma duca de colo-colo. si dupa ce m-a asasinat nea soferu cu manele tot drumu si s-a bagat in sama aiurea, inainte cu 5 sec sa cobor, i-am lasat si lui o amintire "placut" mirositoare. Cristib, you made my day! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
padre, referitor la spartul geamului si mutat masina, legea iti da dreptate in astfel de cazuri? Asa as proceda si eu probabil intr-un caz extrem, dar sunt curios, exista repercursiuni legale la asa ceva?
Ca tu pleci si poate vine unul si-i fura tot din masina, de exemplu... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt convins ca legea nu imi va da dreptate dar intre sanatatea familiei mele si repercursiunile legale aleg ultima varianta. Pur si simplu nu ma intereseaza riscul in aceasta situatie, din partea mea se poate sa-i dea si foc masinii.
Cand eram la scoala si aveam cursuri de drept, eu am invatat ca legea se aplica atat in litera ei cat si in spiritul ei. Asta inseamna ca am cicumstante atenuante pentru actiunea mea si sunt convins ca orice judecator normal la cap nu m-ar condamna pentru geamul spart. Pe de alta parte, cand te gandesti ce judecatori avem noi si cum judeca ei... oricum ar fi imi sustin alegerea. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:37 |