Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
![]() ![]() ![]() |
Coltul oamenilor sinceri, Aveti curaj sa recunoasteti c-ati "gresit" ?
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Miria @ 29 Jan 2009, 20:13) 2 doamne saracele nu pot face niciodata rau ,nu sunt asa perverse cred ca le-as lua si acasa sa am grija de ele Miria, tu pari un om ok si la locul tau, dar cu ideea de mai sus, chiar nu sunt de acord... Mai gandeste-te un pic. ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Jan 2009, 20:55 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Normal ,cand nu ajungi la struguri sunt tampenii.
![]() |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Totusi, haideti sa nu deviem de la subiect.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sincer....nu imi explic cum rezista topicul asta...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ai fost sincer, pe bune.
![]() Pai rezista la fel cum rezista si alte topicuri similare. Sau pe lumea asta trebuie sa fim doar bucurosi, suparati sau... moralisti ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
DIN CICLUL LA VOLAN:
se intampla destul de des ca anume indivizi sa vrea sa se bage in fata (linie continua, coloana, semafor), iar eu, ca nesimtit ce sunt, nu ii las sa se bage, adica de ce? eu nu ma grabesc? eu nu tre sa mananc? stau la semafor, cateodata de 3 ori si vine altu sa se bage in fata mea, S-O CREADA EL CA O SA IL LAS! sau pe linia continua (loc cu vizibilitate redusa), il vad ca vrea sa se bage in fata, punand in pericol viata mea, trag o treapta inferioara si de obicei ramane in spate, unde circula regulamentar pana are ocazie buna sa IL las sa depaseasca. in trafic in general eu spun despre mine ca sunt ingaduitor, daca sunt pe drumul cu prioritate, mai opresc si la trecere, lasand sa treaca si pietoni si alte auto de pe drumul fara prioritate, iar regulile le respect... ... in general. zilele trecute m-a oprit politia pe interzis, (o manevra scurta fara pericole), am zis eu, da nenea politistu', parca m-a asteptat, asta e, mi-am cerut scuze, i-am zis ca is baiat cuminte si am nevoie de permis, poate sa imi dea orice numa pemisu sa nu mi-l ia, si mi-a dat 60 lei si avertisment, uff am scapat usor, ii multumesc ca a fost totusi intelegator. |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
Flamingo |
![]()
|
De multe ori mi s-a intamplat pe forum fiind, sa asociez anumite mesaje cu userii, sau pozele lor de la avatar. Chiar daca cineva scotea o perla sau era impotriva unor idei de-ale mele, "cantaream" totul intr-o fractiune de secunda si deveneam brusc ingaduitor. Nu la fel se intampla cand un forumist nou sau necunoscut mie, facea o afirmatie (posibil adevarata). Nu-l cunosc, la revedere... Spune prostii, ar trebui banat, avertizat, eventual indepartat de pe forum si trimis pe piua.ro !
Dar sunt convins ca numai mie mi s-a intamplat. ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Jan 2009, 23:04 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(caktuss @ 29 Jan 2009, 16:30) Te invit la mine in cartier,colega!Nici macar nu trebuie sa accelerezi!E suficient sa rulezi normal pe strazile din imprejurimi.Si pe mine ma bate de multe ori gandul sa pun in practica ideea matale da-s prea fricos si prea laș ca sa o fac. ![]() Of Ultima faza:in aceasta seara rulam incetisor(ploua si era si un pic de ceata) spre casa .Intru pe straduta mea si observ doua pirande ce se agitau in mijlocul drumului si un individ cu palarie de gabor ce a plecat ca din pusca de langa gardul casei mele.In cateva secunde s-au facut nevazuti cu totii.Nu bag de seama.Opresc masina,cobor si deschid poarta sa intru in curte. Cand indrept botul masinii spre intrare observ pe trotuar(trotuar din beton turnat de mine nu de primarie!!!) o "chestie".Ma opresc dinou,cobor si ma duc sa vad ce dracu' aruncase ala pe trotuar.Am crezut ca ma loveste damblaua!!!Nu aruncase,boratu' dracului,nimica ci se kkse pur si simplu in fata casei mele si nu mai apucase nici macar sa se stearga doarece risca sa-i iluminez eu hemoroizii!!!Vreau sa va spun ca doi pasi mai incolo se aflau cativa pomi si un spatiu verde de cativa zeci de metri patrati!!Da' nu!!Cioroiu' dracu' nu se poate kka in natura deoarece ii zgandare vegetatia sfincteru'!!Lasa ca-i mai bine pe trotuarul prostului care tace si "inghite" tot!Inclusiv scarnaviile minoritare.Nu-l invoc pe Tepes deoarece ii pot cadea si eu victima dar imi blestem zilele din cauza faptului ca nu a mai rezistat Antonescu baremi fo' doi ani! Sincer,sunt al dracu' de frustrat si de rasist! This post has been edited by marian-j: 29 Jan 2009, 23:17 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
zi mersi ca n-a batut sa ceara si niste hartie
![]() eram intr-o zi prin oras, pe o straduta cu 2 benzi si masini parcate pe o parte. trecere de pietoni. opresc, las sa treaca o familie cu copii mici , dupa care se pune pe trevaersat o tiganca, de aia cu fuste. mi se aprinde beculetu`, bag a 1-a si-i frec o oglubda pe spinare... de fapt aripa+oglida+stalp ![]() ![]() ![]() as mai povesti, da... la o bere in particular ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
caktusse, tu nu stii cum sa-ti complici viata? Iti tine minte numarul si te trezesti cu ei la usa, si dat in judecata pentru vatamare corporala sau mai stiu eu ce... Oricat ai fi tu de "rau," vezi ca rromii vin organizati si-ti fac viata amara...
De ce sa te complici? Si asa traiesti intr-o tara unde inevitabil te cauta problemele, ca aia e, de ce sa le mai cauti si tu pe ele, absolut gratuit? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
eh,a m avut o vreme cand le cautam eu pe ele... acu m-am mai potolit
![]() sa nu dea dracu` sa se aprinda beculetu... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sa inteleg ca nu te mai bati cu lingurile de lemn pe la intalnirile Reno?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
vai...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
A l e x |
![]()
|
Poate la Neamt...
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
caktuss |
![]()
|
daca au linguri imense, cu siguranta
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi am fost numai pe ganduri.
![]() ![]() ![]() Mai am o problema, daca nu castig la loto, de unde fac rost de 150k euro? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane caktuss,daca-o da Domnu' sa ne vedem vre-o data io vin cu lada de bere sau cu keg-u' la subbrat si matale cu povestile!
![]() Ai dreptate,Alex!Untermensch-ii aia sunt capabili sa se ralieze impotriva oricui! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
A l e x |
![]()
|
Te ajut eu putin... Vezi ca prin Germania sunt putin sub 90k euro... Second evident, dar in stare ok
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marian-j |
![]()
|
Valeu!!!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
La bere sau la pret?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
marian-j |
![]()
|
Si una si alta!! ![]() Uite ca am si ceva cu dedicatie! ![]() Attached thumbnail(s) DSCF1315.JPG ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 356 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu vorbeam de R8, apropo...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Flamingo, orice am face, oricum am da-o tot cu povesti din trafic sau adiacente venim..deh...cel mai mult timp acolo il petrecem.
Vin si eu cu o intamplare:la serviciu avem un frigider pe care il foloseste tot departamentul..cred ca e a nspe mia oara cand raman fara iaurtul meu cu fructe.Cineva nu stiu cum face, se fofileaza pe langa frigider si raman fara el.Treaba e ca nu stiu cum il ascunde desi stau geana pe frigider. Azi mi s-a pus pata..las la o parte toate principiile...ma duc si mananc tot ce e in frigider...sa vad cine face gura ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
Povestea Frigidderul de la firma este veche de cand lumea. Nu numai tie ti s-a intamplat. Astfel de practici intalnesti mai pe la toate firmele.
Cazul meu... Satul de atatea disparitii misterioase (eu sunt mic, nu stiu nimic, nu vezi ca tin cura ?), mi s-a pus pata intr-o seara cand am ramas singur cu ceva treaba la birou, si am devorat tot ce mi-a stat in cale, ca deh, mi-era sila sa ma duc pana la magzin pe ninsoare. Crezi ca m-a intrebat cineva a doua zi unde este muschiuletul, cascavalul, mustarul sau iaurtul ? Nope, probabil din cauza ca se stiau cu musca pe caciula. Sau mai fac altfel... Cand mai e ziua vreunui coleg / colege si vine cu bere la doze de 0.5 l, stiu cel putin 4-5 persoane care nu gusta decat suc, astfel ca berile ajung intr-un final in frigider. Le las cateva zile acolo, ca deh, nu "sunt ale mele" pana vad ca nu se atinge lumea de ele sau uita, apoi le iau frumusel acasa. Stii ce bune sunt vara cand vin de la munca ? Mama-mama, plus ca mai fac si economie. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cate se vede e o boala nationala ce naiba
![]() Nu pot sa inteleg oamenii astia, frate nu e al tau nu te atingi.PUNCT Dar ca si in trafic...unii au bunul simt altii mai subtireanu ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2003 Privilege
- Numar de numar Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
La faza cu iaurtu, injectati si voi niste laxativ si vedeti care are logoree.
![]() |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:36 |