Koleos 2.0 175cp 4X4, impresii , pareri , sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Koleos 2.0 175cp 4X4, impresii , pareri , sfaturi
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
Am de gind sa ma duc din nou miine la dealer si sa aflu tot. Va tin la curent!
21 Sep 2009, 12:03: Gata, am fost din nou la service si la dealer. In consens mi-au spus urmatoarele: la koleos dci reviziile se fac din 15 in 15000 iar la benzinar din 20 in 20000 INDIFERENT DE DATA ACHIZITIEI. Nu se pierde nici o garantie si la revizie se reprogrameaza calculatorul de bord ca sa arate reviziile la aceste kilometraje. Si in acest moment, carnetele de garantie se dau tot cu 10000, pentru ca asa au fost tiparite. Nu cred ca toti sint imbecili si-si bat joc de mine. Mai repede ii suspectez de indolenta pe cei de la RR care raspund la mailuri. Oricum am aflat intre timp ca daca RR prevede intervale de revizii diferite la acelasi tip de masina dar achizitionata la date diferite FARA MODIFICARI CONSTRUCTIVE sunt pasibili de amenda pentru practica incorecta, ceea ce nu cred ca-i intereseaza, suma fiind mica, dar pot fi dati in judecata pentru discriminare, caz in care se schimba povestea. Acolo se pot cere daune enorme. This post has been edited by cj666: 21 Sep 2009, 12:03 |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Și totuși, te riști?
PS. Asta cu datul în judecată mă face să râd. Cine ți-a povestit de asta? Un mecanic obosit de prin service? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cj666 |
![]()
|
Pai ma risc, ce naiba sa fac. Am fost de 2 ori sa ma programez la revizia de 10000 si m-au trimis inapoi. Iarta-ma dar chiar in Romania fiind nu cred ca aia de la service sint chiar atit de batuti in cap. Probabil ca e asa cum zic ei. Doar n-or avea nici un motiv sa nu-mi ia banii.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
delfinu02 |
![]()
|
membru si atat Group: Members Posts: 48 Joined: 19 September 06 From: Pitesti ![]() |
MEsajul Meu:
Buna ziua, Ma numesc Tudora Valentin si in luna decembrie 2008 am achzitionat pentru societatea mea FABRICA DE PUBLICITATE prin RCI LEASING un autoturism Renault Koleos 175cp disel versiune de echipare privileage. Pana acum am efectuat 3 revizii respectiv 10000, 20000 si 30000 de km . In urma diverselor zvonuri si discutii de pe forumul renault am inteles ca intervalul de revizie s-a modificat la 15000 de km si ca la prima interventie va fi modificat si pe computerul de bord. Va rog sa imi mentionati clar daca s-a modificat intervalul de revizie si daca noul interval este din 15000 in 15000 de km. VA rog sa nu transmiteti un raspuns standard cu revizie conform caiet de revizie deoarece cunosc ca in caietul de revizii este prevazut un interval de 10000. Raspunsul Lor: Stimate Domnule Valentin TUDORA, Va confirmam primirea mesajului adresat firmei Renault Nissan Romania si va multumim pentru increderea acordata. In legatura cu aspectele semnalate dorim sa va comunicam ca, in conformitate cu conditiile de garantie contractuala Renault mentionate in Carnetul de Garantii si Servicii,pentru modelul Renault Koleos, va revine responsabilitatea de a respecta recomandarile constructorului existente in documentele aferente vehiculului, pentru a beneficia in acest fel de garantia contractuala. Va precizam ca semnarea contractului de vanzare-cumparare presupune acordul dumneavoastra pentru clauzele si conditiile mentionate in acest document, deci implicit, cu conditiile de garantie existente la momentul achizitiei autovehiculului. Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitari si sugestii si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Cu deosebita stima, Eliza Stoicescu Vocea Clientului Renault Tel.: 021 203 88 58 Fax: 021 203 88 80 e-mail: voceaclientului.renault@renault.com Concluzia: RAMANE CA LA INCEPUT ADICA din 10000 in 10000 asta e teapa |
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|
cj666 |
![]()
|
Da, raspunsul asta l-am primit si eu. E cel standard. Cred ca-l trimit cu copy-paste. Acuma ce naiba sa fac, am fost acu 2 saptamini sa ma programez la revizia de 10000 si mi-au spus la service ca se face la 15, am fost ieri si i-am intrebat daca se face la 10 sau la 15000 si daca nu cumva la 15000 numai pentru masinile cumparate dupa o anumita data. Mi-au spus ca se face la 15000 pentru toate masinile, indiferent de data cumpararii si ca-mi vor reprograma computerul de bord la 15000. Am vorbit azi cu o prietena de la dealer si mi-a spus ca exista o nota din mai referitor la intervalele astea de revizii, iar masinile vin tot cu carnet de service din 10 in 10000. Toti sint nebuni? Mai sun miine la un service renault luat la intimplare, o sa gasesc numere pe internet, daca si aia imi spun acelasi lucru ce sa mai cred? Imi place masina dar incepe sa-mi para rau ca mi-am luat renault. E ultima data cind mai fac greseala asta.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Nu fratilor, hai sa ne calmam...pe bune...si eu sunt implicat insa hai sa mergem la service cand scrie in manualul ala de service nenorocit si sa incheiam cu balciul. Ca Spania face la 20.000 , ca Franta face la 50.000, hai sa aflam la cat se face in korea pe Samsungul original... Ai primit o carte de service in care scrie ceva, ai semnat pe acel ceva, hai sa-l respectam cu totii. Si noi, si EI!.
|
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
cj666 |
![]()
|
CT-84-LEU, daca am fi niste tipi obisnuiti, care si-au cumparat Koleos si care n-au habar de forumuri si de vocea clientului ce-am face cind la service ne-ar spune ca se face la 15000? Am merge linistiti acasa si am reveni la 15000. Nu ca n-as putea-o face la 10000, dar ma deranjeaza atitudinea, e clar ca in toata povestea asta cineva isi bate joc de noi. Cu siguranta pe mine renault m-a pierdut de client pa viitor, indiferent de cit de buna o fi masina asta. Si ma calca pe nervi raspunsurile astea sablon. Nu pot vorbi romaneste, sa spuna domle, aia de la service sunt beti, du-te la 10000? Dar oare aia chiar or fi asa de idioti sau exista ceva la mijloc? Nu cred ca tipii de la service, cu care ma stiu de 6 ani ca ne salutam deja pe strada imi spun timpenii. Atunci care e realitatea?
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Du-te la 15000 la revizie si o sa aflii. Eu ce pot sa-ti zic altceva? Eu merg pe riscul meu la cat scrie in carte. Poate e singurul avantaj "deocamdata" ca mi-am luat benzinar. Cine stie?
|
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
cj666 |
![]()
|
Pai miine ma voi programa prin telefon la revizia de 10000. Daca-mi vor spune iar sa vin 15 voi accepta. Oricum am de gind sa mai sun la service-uri la tg mures si sibiu sa aflu daca si ei imi spun acelasi lucru. In orice caz, imi pare sincer rau ca mi-am luat renault. Urmatoarea masina va fi ford sau vw si chiar mai epede decit aveam in plan.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
ssilviu |
![]()
|
cj666, eu nu aș avea încredere într-un răspuns oral oferit de un agaric de prin service. Precum vezi Renault România zice altceva, iar în cazul nefericit în care vei avea nevoie de garanție, tot Renault România decide dacă îți va repara sau nu mașina. Nu dealereul.
Așadar, dacă mâine dealerul îți spune să vii la 15.000, nu accepți, ci îl faci încompetent până la gradul 5 de rudenie. Și îi spui că tu vii la 10.000 așa cum scrie în actele pe care le ai. Pentru că mai târziu decât scrie în carte nu ai voie să faci, mai devreme nu te oprește nimeni. Poți face revizii și la 5000 de km și nu pierzi nicio garanție. Faptul că intervalele s-au schimbat, îți va folosi doar după ce ieși din garanție când vei ști că mașina ta poate suporta și intervale mai mari de service. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
delfinu02 |
![]()
|
membru si atat Group: Members Posts: 48 Joined: 19 September 06 From: Pitesti ![]() |
Salutare,
Eu as face altceva, l-as pune sa dea in scris ca revizia se face la 15000. Iar in cazul asta daca mai da si in scris inseamna ca sunt boi . Oricum ca si idee sa fie de cenzurat astia de la renault. Isi bat joc de noi la maxim si cu intervale de revizie, si cu tot dar asta este . Si eu cred ca trebuie respectate hartiile restul sunt doar povesti |
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|
cj666 |
![]()
|
Am sunat azi la brasov si la sibiu. Toti mi-au spus ca masinile cumparate in 2009 fac revizia la 15000. Am sunat apoi la vocea clientului. Le-am explicat care e problema mea si mi-a spus ca au primit indicatie de la serviciul tehnic, pentru ca exista foarte multe telefoane in sensul acesta, sa spuna ca reviziile se fac cum scrie in cartea de revizii si garantii. I-am spus ce au zis cei de la service si mi-a spus ca da, se pare ca exista totusi o dispozitie in sensul acesta, dar ca stie ca la masinile din 2008 initial venisera cu indicatia constructorului la 10000 revizie. I-am explicat ca nu mi se pare o politica normala si corecta ca masini identice sa trebuiasca sa faca service la kilomatraje diferite. Mi-a spus ca nici ei, era o domnisoara si ca probabil cei de la service stiu ce stiu de la tehnic. A zis ca va suna la tehnic si ma ca suna inapoi sa ma lamureasca. De atunci astept telefonul. Intre timp m-am programat pe poimiine la revizie. O fac pe asta la 10000, dar in urmatorii 10000 de km ma voi zbate sa aflu adevarul.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
cj666 |
![]()
|
E, au trecut 36 de ore de cind cei de la vocea clientului mi-ai promis ca ma suna ianpoi cu detalii. Inca astept. dar sint ferm hotarat sa nu mai cumpar renault cit oi trai. Probabil nu e mare lucru ca pierd cite un client-doi, dar daca criza asta continua....
25 Sep 2009, 10:05: Am elucidat misterul. Am fost azi la revizia de 10000. Cei de la service mi-au spus iar ca se face la 15000. Intimplator le dealer era persoana care mi-a vindut masina si mi-a dat hirtiuta atasata. Acolo se spune clar ca revizia se face la 15000. Am sunat la vocea clientului si au recunoscut ca daca am acea hirtie de la dealer in carnetul de revizii si garantie revizia se va face din 15 in 15000. Asa ca am redus numarul reviziilor. Interesant este ca hirtia, dupa cum vedeti in subsol (scuze pentru calitatea scanarii) este emisa de firma mama. This post has been edited by cj666: 25 Sep 2009, 10:05 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
|
|
Meganele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 July 07 ![]() |
Nu pot sa inteleg de ce nu m-am uitat in carnetul de intretinere pana acum. Aaaa...pentru ca era in masina si uitam de fiecare data sa ma uit.
![]() La mine intervalul de revizie e modificat de mana cu pixul ...zice ca revizia e la 15 000 pe diesel si deasupra pusa stampila dealer ului. ![]() Cred ca pana la urma revizia e la 15000 dar o sa sun la Ipso sa verific. Nu degeaba ne trimiteau aia la carnetul de intretinere. ![]() Mai vedem ce mi-or zice aia de la Ipso. Apropos...cj666 tu cand ai cumparat masina? Merci This post has been edited by Meganele: 25 Sep 2009, 19:54 |
--------------------
Renault
Koleos
2008, Privilege, 2.0 dci CVA
|
|
cj666 |
![]()
|
Am cumparat-o in aprilie anul acesta. Ma intreb de ce unii au hirtiuta, sau modificarea in carnet si altii nu. In hirtiuta nu se precizeaza ca modificarea se face doar pentru anumite loturi. Cred ca RR ar fi fost obligat sa ne informeze despre modificarea asta.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
cj666 |
![]()
|
Aveti idee cum se reseteaza distanta pina la urmatoarea revizie pe computerul de bord? Ma enerveaza ca mai trebuie sa merg cu cheita aprinsa inca vreu 4500 de km pina la revizia de 15000.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 3 July 08 ![]() |
eu unul am o laguna si mi-as lua si un koleos
la revizii nu e bine sa te zgarcesti, drumurile sunt mizerabile, pline de praf si pietricele, combustibilul nu e chiar ca 'afara' CJ666, n-as umbla la computerul de bord, vei pierde garantia... ca asa umbla oricine si da inapoi kilometrajul... nu stiu care e situatia la koleos dar la laguna s-au schimbat carnetele de garantie de curand, am primit unul nou in care imi spune 20.000 km interval de revizie la benzina 2 litri in loc de 15.000km. dar o sa merg la 15k, drumurile sunt mizerabile... |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
cj666 |
![]()
|
Adi-Paul, ia-ti linistit Koleos. Masina este din toate punctele de vedere (mai putin forma, dar si aici parerile sunt impartite, mie cel putin imi place) excelenta. Daca o iei, fii atent la carnetul de revizii. Sa fie cu 20000 la benzina sau 15000 la motorina. Daca nu e, cere de la dealer fituica aia care am scanat-o. Sunt sigur ca astia au tiparit mai multe carnete de revizii decit au vandut masini si probabil le vor da in continuare pina se va epuiza stocul. Doar ai de-a face cu renault romania.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
mi-as lua dar am doua probleme:
1. o vreau cu banii jos si mai dureaza un pic... 2. nu au pe stoc ce vreau eu: motorina, cutie automata, privilege, scaune piele, trapa, scaune incalzite... adica full si ar mai fi problema culorii, 3 culori imi plac: albastru, rosu, negru negru am pe L3, merita schimbat ![]() rosu nu aduc la noi... albastru, fiind culoarea 'gratis' e imperecheata rar chiar si afara cu cutie automata si versiune full si mi-ar placea si navigatia, nu pentru navigatie in sine cat pentru chestia aia care arata inclinatia masinii. nu-s expert in offroad si n-as vrea s-o rastorn, ca sigur o sa ma manance undeva sa ma urc pe tot felu' ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Pai daca ai rabadare poti sa-ti iei un 2.0 dCi CVA de 150 de cai full full Privilége cu tot ce vrei tu (inclusiv navigatie se poate comanda pentru Romania) Go 4 it!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
ah, si eu nu-mi fac griji cu renault romania
sunt mare si arat amenintator si toata lumea e amabila cu mine ![]() cand am avut probleme sau 'nevoi' s-au rezolvat imediat ![]() spre ex, am avut accident si hartiile toate s-au rezolvat 'pe loc' insemnand in aceeasi zi, atat la service cat si la asigurator iar pentru o greseala de manopera, adica mi-au strambat un amortizor incercand sa-l indrepte directia (in urma accidentului) au acoperit singurei costurile fara sa le zic eu... 7 Oct 2009, 12:56: rabdare inseamna 4 pana la 6 luni, ca am intrebat... ceea ce nu am ![]() am 2 variante: constant se aduc masini din Bulgaria, diverse dotari si poate am noroc cealalta varianta ar fi sa merg in germania, cu precomanda; fiind o piata mult mai mare si mai educata sigur au pe stoc ce vreau eu... acolo costa 35500 euro si au un discount de 4600 euro... deci iese la 30900 ceea ce nu-i departe de cat e la noi... pacat ca s-a terminat duminica oktoberfest ![]() This post has been edited by Adi-Paul: 7 Oct 2009, 12:56 |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
are cineva navigatie pe koleos? cum merge? dar chestia aia cu inclinatia?
sistemul audio merge ok? dar radioul? la L3 radio cabasse e o porcarie... |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
cj666 |
![]()
|
M-am indragostit de masinuta asta. Merge incredibil, fie off-road fie pe sosele bune. E incredibil cum trage la depasiri in panta, unde tot felul de fitoase isi dau duhul. Nu-mi vine sa cred ca Renault chiar incepe sa faca masini bune.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
cj666- Deci, in concluzie iti mai cumperi Renault? Ca mai sus erai foarte nervos........
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
cj666 |
![]()
|
Da, eram nervos si sint in continuare suparat pe RR. Dar a fost o poveste cu happy-end si in plus masina asta chiar isi merita banii. In fond cu ea am de-a face zilnic, nu cu firma care o importa. Nu stiu daca-mi voi mai lua renault, mai am vreo 3-4 ani cit voi mai tine masina asta sa ma convinga rr ca isi schimba atitudinea.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
delfinu02 |
![]()
|
Salutare,
Am fost la revizia de 40000 cost total cu schimbare de placute frana si adaugare carlig remorcare 2950 ron . Din care : Placute frana spate 380 ron Placute frana fata 590 ron Carlig remorcare varianta ieftina nedetasabil - 550 ron Cablaj carlig 7 pini 160 ron preturi fara manopera. In rest am schimbat filtrele . cel de motorina am pus de megane ca al de koleos e aproape 600 ron . Un pret aberant. Ca de fiecare data mi-am batut joc de uleiul castrol cu filtru particule pe care l-am schimbat la 10000 si m-a durut sufletul ca e 50 si ceva de lei pe litru si nu intra decat aproape 8 si tot asa. Am rezolvat si rechemarea in service o piulita si un colier. m-am enervat cand am vazut iara pe unde e filtru de particule si trebuie sa demontezi toata masina sa ajungi la el. in ret totul in limite toate bune ne vedem la 50000 This post has been edited by delfinu02: 14 Dec 2009, 12:10 |
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|
cj666 |
![]()
|
Sint foarte curios, sint singurul care s-a agitat pina a primit hirtia aia cu revizia la 15000 in carnetul de garantii? Nu de alta, dar mi-au confirmat si cei de la vocea clientului ca sint in ordine. La revizia de 15000 uleiul era aproape nou, asa ca mi se pare absolut aiuritor sa faci reviziile din 10 in 10 mii. Si scump. Ce ma mira ca scria la un alt topic cineva ca cei de la service nu stiau nimic de asta. Sa fie o chestie chiar asa misterioasa? Nu mi se pare normal. Pai astia din Cluj stiau inainte sa aflu eu si stiau si cei din Tg Mures, Sibiu si Brasov pe unde am sunat atunci. Cu conditia sa ai in carnet tidula aia sau corectat si stampilat de dealer. Chestia asta cu revizii apropiate era singura chestie care ma supara la masinuta. Dar cu un pic de perseverenta am rezolvat-o.
|
--------------------
Renault
Koleos
|
|
delfinu02 |
![]()
|
E bataie de joc,
Sa arunci uleiuri scumpe dupa doar 10000 si ce e mai rau ca ii doare la bascheti. Asta e Romanica, nu ai ce face . |
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|
Adi-Paul |
![]()
|
pana la urma depinde foarte mult de stilul de condus
eu (inca) nu am cumparat koleos, sunt tot cu L3 dar la 15k km, motor benzina, uleiul e destul de uzat, pentru ca merg la viteze mari in afara localitatilor iar prin oras accelerarile sunt destul de puternice... daca aveti nemultumiri legate de intervalul de service ar trebui sa vorbiti in franta, aia cred ca sunt mai prietenosi |
--------------------
Renault
Laguna
2008 Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:37 |