Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
La Udrea nu s-a dovedit nimic pana acum, asa ca as scoate-o din discutie. Vad ca nu vi se pare deloc ciudat ca ministrii PSD sunt menajati
![]() Iar Tariceanu a fost un presedinte de partid iresponsabil si incapabil daca subordonatii lui au facut ceva cu care el nu era de acord. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Sigur ca nu s-a dovedit nimic...nici nu o sa se dovedeasca. Doar e Alba ca Zapada. Daca nu zicem nimic de ministri psd inseamna ca tinem cu ei? Dupa propria-ti regula ar trebui chiar sa nu zicem nimic ca doar nu fura dovediti cu nimic. Sau daca fura si psd-ul cot la cot cu pdl-ul ii face pe pedelei mai buni? Eu ti-am dat exemple si de la pnl cu ala care planta mai ieri copaci si apoi s-a dus sa fie manager si sef la telecomunicatii si ti-am mai zis si ca psd-ul e construit si functioneaza pe acelasi tip de relatii ca si pdl-ul, dar tu alegi numai ce iti place. Amaratul ala cu pepenii de care vorbeam e dintr-o zona care e controlata autoritar de psd.
Cand m-am exprimat in carnatul ala de text lung de mai sus m-am referit la toti fara deosebire...ceea ce cred ca e destul de clar. Repet: pe mine ma enerveaza fariseismul unora care se declara mai breji cand nu e deloc asa...ba dimpotriva. Nu te supara dar constat ca tu dai dovada de un soi de habotnicie si in legatura cu politica, nu numai legat de masini. Cu ei pana la moarte si dupa. ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Sep 2009, 12:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
N-ai inteles ceea ce am zis. Ma miram de ce nu sesizati faptul ca in mass media se pune accent pe ministrii PDL (iar din ce am vazut eu pana acum madam Udrea e nevinovata), iar de ministrii PSD nu se leaga nimeni.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pai daca baselu nu iese presedinte se duc toti gramada in frunte cu Nutzi. In cazul in care baselu iese iar presedinte o sa vezi ca incepe repriza a 2-a in care atacul vine de la pdl
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Modus |
![]()
|
Nu prea cred. Mass media obedienta fata de Basescu si PDL nu prea exista.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
Ramane de vazut. Daca iese baselu se schimba portile si o sa dea pdl in psd pana obosesc.
Bine, s-ar putea sa nu candideze baselu si atunci se schimba putin lucrurile... This post has been edited by RaduNG: 18 Sep 2009, 13:52 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Cand promitzi cu lacrimi in ochi ca tu vei starpi coruptia in tara asta si castigi voturi, oamenii asteapta de la tine masuri, nu povesti in urmatorii 4-5 ani. PD-L-ul a spus ca este partidul ce va schimba ceva si prin slaganul ,,Ei cu ei, Noi cu Voi". Cum s-a tinut de promisiune? Nu ma asteptam ca PSD-ul sa schimbe ceva, dar toata lumea credea (poate foar naivii?) ca acest partid vine cu o alta mentalitate! Dar de unde? Tot niste sarlatani sunt. Vii cu oameni gen Ridzi, Udrea, Videanu? Nu mi se pare corect. Nici oameni competenti care sa ocupe 10 ministere nu au avut.
Si de unde pana unde Udrea este nevinovata? Sigur ca orice persoana beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, dar cand o dai cotita si nu vrei sa arati toate actele, ai ceva de ascuns. Apoi imensa nesimtire cu care a sfidat regulile Camerei Deputatilor si Constitutia mi se pare ca intrece orice limita. A facut in bataie de joc sugerand ca ea este Scufita Rosie, ca si-o pune cu cine vrea (ala care are bicepsi)si nu ii pasa de restul muritorilor, de fraierii care platesc taxe si impozite si care voteaza din 4 in 4 ani. Un om politic nu trebuie sa se injoseasca sa spuna ,,V-am dat 2% la pensie!" Cine a dat? El, Basescu? Nu cred, ci din contributia oamenilor ce muncesc in tara asta sunt acele fonduri! El poate sa spuna: ,,Mi-am dat de 3-4 ori mai mult la bugetul presedentiei fata de anul trecut". Da, aici il cred, pentru ca a luat in an de criza bani mai multi de la buget. Iar apoi ne scoate ochii ca se plimba cu Loganul. In legatura cu promisiunile, cred ca el a ajuns la fundul sacului precum Ceausescu care a promis ,,Ramaneti pe locurile voastre! Va mai dau 100 de lei". Jenant! Iar care traieste in Bucuresti si a contribuit la prosperitatea firmei Dali si cresterea contului doamnei Udrea care pentru o bucata de asfalt facut de stat si un litru de vopsea a scos bani frumosi incat sa ne arate cum poarta ea posete de 20000de euro, adica cu bratul indoit ferm spre interlocutor! ![]() ![]() Jenanti suntem noi ca votam tot ce ne pare nou si cand colo apar lupi tot mai multi si mai flamanzi! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
anul trecut tariceanu isi face reclama pe forumuri prin bannere prin care se lauda ca a marit pensiile. Curat masura liberala
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Salut si eu parlamentarul PE, chiar citeste frumos:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...escu-in-PE.html This post has been edited by Master01: 18 Sep 2009, 21:01 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Modus |
![]()
|
Imensa nesimtire cu care Udrea sfideaza Comsiile, sau imensa nesimtire a comisiilor care au ca scop unic declarat acela de a o da jos de la minister si de a lovi in Basescu, si nu acela de a cerceta acest caz??? Domnule Master01, in acest caz, minunatele Comisii sfideaza Constitutia, pentru ca sunt arme politice anti-Basescu!
Iar actele ni le-a aratat deja... 20 Sep 2009, 08:57: QUOTE(Master01 @ 18 Sep 2009, 21:01) Salut si eu parlamentarul PE, chiar citeste frumos: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...escu-in-PE.html Asta nu e pe malul Dambovitei, deci nu se potriveste cu titlul topicului. This post has been edited by Modus: 20 Sep 2009, 08:57 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Lucrurile in ceea ce o priveste sunt clare. A trecut pe la comisie dar nu a raspuns la intrebari ceea ce inseamna ca a sfidat comisia. Nu a prezentat documentele cerute. Comisia nu judeca dupa imagini scanate si puse pe site. Deci, dupa cum vezi, lucrurile sunt clare, dovedite si fara dubii. Tu te bazezi pe fapte reale si dovedite cand afirmi ca vor sa dea in Basescu cu treaba asta? Fapte reale, dovezi palpabile nu supozitii coane. Tu interpretezi niste inregistrari facute ilegal (fara valoare de proba) care interpretare poate fi subiectiva.
Daca cunosti asa bine constitutia numeste te rog articolul din constitutie care se refera la comisii ca arme politice si da un exemplu de fapta sau actiune a comisiei care probeaza faptul ca sunt arme politice anti Basescu. Referitor la partea a doua..te-ai suparat ca a fost adusa in discutie cealalta Elena? Te reprezinta ea cu succesuri in parlamentul european sau nu? Crezi ca cineva pregatit, cu doua sau mai multe doctorate, o personalitate recunoscuta in strainatate, ar fi fost mai util tarii in postul ala decat ea? Eu banuiesc ca o iubesti atat de mult incat nu astept vreun raspuns. ![]() This post has been edited by Dan73: 20 Sep 2009, 10:47 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Unde sunt lucrurile clare si dovedite fara dubii? Comisia aia e tampita? Daca informatiile sunt pe site, sa le ia de acolo! Cine a zis ca inregistrarile sunt facute ilegal? Si daca sunt facute ilegal, continutul lor spune clar ce scop are comisia. Unde e interpretarea aia subiectiva?
E clar ca e o lovitura indreptata impotriva lui Basescu, pentru ca au trecut si alegerile parlamentare, si alea europarlamentare, si, in principiu, cine a fost ales, ramane in mandatul sau pana la viitoarele alegeri. Singurele alegeri ramase sunt cele prezidentiale, deci e clar cine e tinta reala a acestor murdarii pesedisto-peneliste. Ma intreb un lucru: de ce vor in continuare cu orice pret sa scape de Basescu toti securisto-comunistii din tara asta (PSD, PNL, Vantu, Voiculescu, etc.)? Inseamna ca e in continuare incomod pentru ei. De ce nu vor sa scape si de Tariceanu, Antonescu, Geoana, Becali, Vadim, Dan Ioan Popescu, Mitrea, Octav Cozmanca, Hrebenciuc? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
E clar si dovedit ca nu a venit la comisie ca sa raspunda la intrebari ci ca sa sfideze. Documentele trebuiau prezentate in original nu pe site..e la mintea cocosului de ce.
"Cine a zis ca inregistrarile sunt facute ilegal?" Pai trebuia sa zica cineva? Trebuie o hotarare data de un judecator pentru treaba asta desi ma indoiesc ca un judecator da asa usor o hotarare de genul asta cand e vorba de o comisie a parlamentului. Cum acea hotarare lipseste e clar ca inregistrarea e ilegala. Continutul inregistrarii nu spune nimic clar...nu e pronuntat numele Basescu. Ce spui tu acolo sunt speculatii (care pot avea acoperire in realitate, nu zic nu) facute de presa si preluate de tine. Nici macar faptul ca sunt expuse de tine nu da acestor afirmatii/speculatii valoarea de proba care sa serveasca drept temei plenului camerei pentru a desfiinta prin vot comisia. Vrei sa spui ca toti securisto-comunistii sunt intr-o parte si ca ceilalti (favoritii tai) sunt imaculati? ![]() ![]() ![]() ![]() Amice, sunt peste tot...deosebirea e ca unii sunt si farisei cum am spus, adica prietenii tai care te pacalesc atat de usor. Daca vrei sa iei in seama ce spun eu bine, daca nu ..treaba ta: Cei care au luptat cu securistii si comunistii au fost doar cei care au murit in munti. Adevaratii anticomunisti au fost cei care au infundat puscariile si au muncit la canal nu partidul lui Base si nici chiar el. This post has been edited by Dan73: 20 Sep 2009, 11:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@dan 73 Cu ce ar fi unii mai putin farisei ca altii? Ca daca ii intrebi, toti se dau peste cap sa traiesti TU mai bine!
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
Sigur ca da..se dau peste cap, asa e
![]() Am plecat de la intrebarea lui modus: "Ma intreb un lucru: de ce vor in continuare cu orice pret sa scape de Basescu toti securisto-comunistii din tara asta (PSD, PNL, Vantu, Voiculescu, etc.)?"...de unde reiese ca securistii si comunistii vor sa scape de anticomunistul Ba sescu (logic nu, prin opozitie?) Pai sunt farisei pentru ca ei se bat cu caramida in piept ca sunt anticomunisti, liberschimbisti si nu mai stiu ce. E vreun luptator din munti in pdl la loc de cinste? E un om care a facut ani grtei de puscarie in partidul asta? Hai ca astia au murit multi, dar un urmas al lor macar, unul care nu a putut urma o facultate ca tatal lui s-a batut in Fagaras cu comunistii. e in partidul asta? Parerea mea e ca sunt la fel de putini precum sunt si in psd. Anticomunistii adevarati nu mai au reprezentare in politica romaneasca. This post has been edited by Dan73: 20 Sep 2009, 11:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 20 Sep 2009, 10:35) Lucrurile in ceea ce o priveste sunt clare. A trecut pe la comisie dar nu a raspuns la intrebari ceea ce inseamna ca a sfidat comisia. Nu a prezentat documentele cerute. Comisia nu judeca dupa imagini scanate si puse pe site. Deci, dupa cum vezi, lucrurile sunt clare, dovedite si fara dubii. Tu te bazezi pe fapte reale si dovedite cand afirmi ca vor sa dea in Basescu cu treaba asta? Fapte reale, dovezi palpabile nu supozitii coane. Tu interpretezi niste inregistrari facute ilegal (fara valoare de proba) care interpretare poate fi subiectiva. Daca cunosti asa bine constitutia numeste te rog articolul din constitutie care se refera la comisii ca arme politice si da un exemplu de fapta sau actiune a comisiei care probeaza faptul ca sunt arme politice anti Basescu. Referitor la partea a doua..te-ai suparat ca a fost adusa in discutie cealalta Elena? Te reprezinta ea cu succesuri in parlamentul european sau nu? Crezi ca cineva pregatit, cu doua sau mai multe doctorate, o personalitate recunoscuta in strainatate, ar fi fost mai util tarii in postul ala decat ea? Eu banuiesc ca o iubesti atat de mult incat nu astept vreun raspuns. ![]() documentele au fost prezentate. Oricum, punem pariu pe ce vrei tu, ca toata tampenia asta o sa fie data uitarii dupa alegeri? Pentru ca stii si tu prea bine, ca scopul peneleilor si pesedeilor, nu e aflarea adevarului,ci aruncarea cu rahat in adversar. Indiferent daca gagica e vinovata sau nu. QUOTE(Dan73 @ 20 Sep 2009, 11:38) Sigur ca da..se dau peste cap, asa e ![]() Am plecat de la intrebarea lui modus: "Ma intreb un lucru: de ce vor in continuare cu orice pret sa scape de Basescu toti securisto-comunistii din tara asta (PSD, PNL, Vantu, Voiculescu, etc.)?"...de unde reiese ca securistii si comunistii vor sa scape de anticomunistul Ba sescu (logic nu, prin opozitie?) Pai sunt farisei pentru ca ei se bat cu caramida in piept ca sunt anticomunisti, liberschimbisti si nu mai stiu ce. E vreun luptator din munti in pdl la loc de cinste? E un om care a facut ani grtei de puscarie in partidul asta? Hai ca astia au murit multi, dar un urmas al lor macar, unul care nu a putut urma o facultate ca tatal lui s-a batut in Fagaras cu comunistii. e in partidul asta? Parerea mea e ca sunt la fel de putini precum sunt si in psd. Anticomunistii adevarati nu mai au reprezentare in politica romaneasca. te pomenesti ca sunt in pnl ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Comisiile alea parlamentare s-au compromis singure in discutiile "off the record" care au iesit in presa - din pacate ptr. noi si din fericire ptr Lenuta Udrea
![]() Au demonstrat ca ei de fapt nu cauta adevarul ci interesele politice de moment ! |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
nenea Modus, sa inteleg ca Basescu e baiatul bun si restul niste nenorociti care il impiedica pe marele justitiar prin orice mijloace sa starpeasca flagelul coruptiei si hotia?
hai ca esti funny, domnu' Gadea ![]() FERICITI CEI SARACI CU DUHUL, CA A LOR ESTE IMPARATIA CERURILOR. din pacate suntem pe pamant, get real! ![]() e o hotie generalizata, iar naivi sunt pretutindeni |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 20 Sep 2009, 14:47) documentele au fost prezentate. Oricum, punem pariu pe ce vrei tu, ca toata tampenia asta o sa fie data uitarii dupa alegeri? Pentru ca stii si tu prea bine, ca scopul peneleilor si pesedeilor, nu e aflarea adevarului,ci aruncarea cu rahat in adversar. Indiferent daca gagica e vinovata sau nu. te pomenesti ca sunt in pnl ![]() Nu pun pariu pt ca stiu ca asa va fi. Eu nu am zis ca nu sunt la mijloc jocuri politice....dar asta nu o scuteste pe Udrea de a da un raspuns in fata unei comisii si de a trimite documentele atunci cand i se cer nu cand pofteste ea. Eu am mai dat un exemplu mai sus de la o agentie unde lucreaza un amic asa ca sunt afaceri cu mult mai grele facute si de psd si de pdl. Au iesit astea tocmai petru ca si Udrea si Rirtzi sunt apropiate de zeus. In legatura cu pnl...nu stiu, posibil sa nu existe insa macar nu isi asuma "schimbarea", lupta cu comunistii/securistii si altele asemenea. This post has been edited by Dan73: 20 Sep 2009, 16:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 20 Sep 2009, 16:36) Nu pun pariu pt ca stiu ca asa va fi. Eu nu am zis ca nu sunt la mijloc jocuri politice....dar asta nu o scuteste pe Udrea de a da un raspuns in fata unei comisii si de a trimite documentele. Eu am mai dat un exemplu mai sus de la o agentie unde lucreaza un amic asa ca sunt afaceri cu mult mai grele facute si de psd si de pdl. Au iesit astea tocmai petru ca si Udrea si Rirtzi sunt apropiate de zeus. In legatura cu pnl...nu stiu, posibil sa nu existe insa macar nu isi asuma "schimbarea", lupta cu comunistii/securistii si altele asemenea. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu stiu dom'le dar eu vad ca astia se afiseaza intr-una peste tot cu reforma statului, schimbarea, lupta cu securistii, cu aia 322 cu mogululii si altii. E discursul lui Basescu de cand e presedinte si de mai 'nainte daca ma gandesc bine..de pe vremea cand era primar. El si-a asumat condamnarea comunismului dar dupa parerea mea el si partidul lui se trag tot de acolo de unde vine si psd asa ca ...ce sa mai...pacat ca unii ii cred.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Altii nici macar nu au avut tupeul sa condamne comunismul... MAcar si ptr. atat Baselu are o bila alba de la mine
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
A facut-o sa castige capital electoral. Daca era asa cum se declara acum se inscria la taranisti in 90 nu la fsn.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Mai baieti io-s paralel cu politichia da' pe voi va vad mai priceputi.Am o rugaminte.
![]() Luminati-ma si pe mine,rogu-va:Nati Meir asta e complet idiot sau doar mimeaza? Si limbricu' ala tuciuriu,care cica i-ar fii sef de campanie,ce crede ca face? Citez din AC: "Un evreu si un tigan Nati Meir si Adrian, Vor astazi sa va distreze Ca ei vor sa candideze." La ce basca mea sa candideze? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 20 Sep 2009, 19:19 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu cred in plus ca e si sarit de pe fix.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 Sep 2009, 17:58) Altii nici macar nu au avut tupeul sa condamne comunismul... MAcar si ptr. atat Baselu are o bila alba de la mine ![]() corect, putea sa inceapa cu el, nu prea aveai cum sa fii comandant de nava, sa faci voiaje pe colo, pe colo, daca nu erai membru de partid. basca rapoartele la secu' dupa fiecare ancorare in vreun port strain. dar na, si condamnarile astea se fac selectiv, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
basescu a recunoscut ca e un comunist (sau ceva de genul). Stiu ca a fost faza aia cu duelul cu nastase, in care a intrebat retoric ca ce vina are poporu roman ca trebuie sa aleaga intre 2 comunisti.
Cat despre rapoarte catre secu, atata timp cat nu erau indreptate impotriva oamenilor din jur, nu vad unde e problema. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
bun, si-atunci ce a condamnat el? sau pe cine? sau de unde caderea morala sa condamni o gasca din care ai facut parte?
gasca a fost, gasca i-a urmat, exista o gasca actuala si una viitoare |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
cum ce a condamnat? Securitatea, pupatorii in fund, furturile etc. Parerea mea e ca nu toata securitatea e de condamnat ci doar cea care lucra impotriva poporului. Cat despre gasca din care a facut parte, una e sa fii un pion si alta e sa fii papusarul ce a manevrat pionii. Culmea e ca sunt bagati la inaintare pionii, iar despre papusari nu se spune nimic
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 03:52 |