Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 146 147 148 149 150 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

instabil13
post 8 Oct 2010, 06:34
Post #4411

Membru

Group: Members

Dan..iti citez din nou din ce a zis ala "orice actiune care nu ar conveni Opozitiei ar putea duce la suspendarea presedintelui" cu referire la promulgarea legii pensiilor. Este o actiune care nu convine opozitiei, nu este o incalcare a constitutiei si totusi in baza acestei promulgari opozitia discuta suspendarea presedintelui. Nu cumva este un abuz? Cum ti se pare asta?
Si pentru ca ai adus vorba de manipulare, cred ca perceptiile sunt diferite. Unii vad manipulare de-o parte, altii vad manipulare de cealalta parte. Din punctul meu de vedere, manipulare se numeste ceea ce fac astia zilnic la cele doua trusturi. Oare de ce nu remarc si la stirile ProTV acest gen de manipulare?

This post has been edited by instabil13: 8 Oct 2010, 06:47

--------------------
Renault Laguna 2001 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel4ro
post 8 Oct 2010, 06:48
Post #4412

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(instabil13 @ 8 Oct 2010, 06:34)
Oare de ce nu remarc si la stirile ProTV acest gen de manipulare?
*

tu de ce crezi?

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Modus
post 8 Oct 2010, 08:28
Post #4413

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 7 Oct 2010, 14:55)
pentru simpatizantele portocalii cu varste intre 18 si 25 ani, ma ofer io sa le pedepsesc. restul simpatizantilor se vor pedepsi reciproc. adica modus pe aflofis, apoi aflofis pe modus, apoi modus pe madam pora, apoi radu moraru pe aflofis, apoi turcescu pe modus, apoi turcescu si moraru pe aflofis...etc etc etc.

cat despre intorsu' inapoi a legii pensiilor, chioru a facut-o dintr-un singur motiv: ii tremura kuru cand se gandeste la suspendare. asa ca s-a gandit sa mai faca oleaca pe popularul, sa zica pulimea (mai bine zis, aia cativa prostani care mai cred in el) "uite ma cum se gandeste el la noi"
*

De unde si pana unde e Turcescu pro-Base?

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
daniel4ro
post 8 Oct 2010, 08:51
Post #4414

forumist anti

"apoi turcescu pe modus"

QUOTE(Modus @ 8 Oct 2010, 08:28)
*

tu doar atat ai de comentat? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Dan73
post 8 Oct 2010, 08:53
Post #4415

Membru autentic

@instabil...Nu orice actiune a presedintelui care nu convine opozitiei poate duce la suspendarea lui. Trebuie voturile majoritatii parlamentarilor. Daca e opozitie inseamna ca nu are majoritate prin urmare e mai greu biggrin.gif. Dupa aia intervine avizul curtii constitutionale care e adevarat ca e consultativ, parlamentul putand sa il suspende oricum, insa macar e teoretic inca o piedica.
De ce ar fi vorba de abuz in incercarea opozitiei de a suspenda presedintele? E o chestiune democratica, ca doar nu il dau jos cu forta radmasa.gif

In cazul concret, legat de legea pensiilor, presedintele nu prea vad ce compententa sa aiba in a numara parlamentarii care au votat desi in constitutie se zice asa:
Președintele României veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice. În acest scop, Președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate
....articol de care se putea lega opozitia daca promulga legea.
Mai mult...fapta Robertei se incadreaza la incalcarea Constitutiei pt ca iata ce se spune aici:
ARTICOLUL 76
(1) Legile organice și hotărârile privind regulamentele Camerelor se adoptă cu votul majorității membrilor fiecărei Camere.

Prin urmare, desi in lipsa unei anchete sau unui verdict al parchetului opozitia forteaza un pic argumentatia pt suspendare (parerea mea), totusi e posibil sa se fi bazat pe o reactie mai rapida a parchetului, caz in care se schimbau lucrurile pentru ca o ancheta a parchetului aducea un argument in plus in favoarea neconstitutioanalitatii votului din parlament. Oricum, imaginile filmate sunt o proba extrem de solida, desi se vor gasi destui mancatori de rahat sa vada pixeli de diverse culori. Dar cum parchetul tace (oare de ce? radmasa.gif ) si nu incepe nici o ancheta in cazul Robertei...
Presedintele putea sa retrimita legea in parlament pe motivul ca exista suspiciuni de fraudarea votului (foarte justificat) insa a ales sa se bazeze iarasi pe credinta lui ca natia asta e o natie de gogomani care a uitat ca acum 2 saptamani a spuscu gura lui si nesilit de nimeni ca egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati e justificata radmasa.gif

Faptul e consumat, presedintele nu a riscat si a salvat-o pe Roberta, fapta ei ramanand fara efecte, cum am spus si in postarea precedenta.

This post has been edited by Dan73: 8 Oct 2010, 08:58

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
instabil13
post 8 Oct 2010, 09:08
Post #4416

Membru

Fapta Robertei dovedita. Pana atunci presedintele a respectat constitutia.

QUOTE(daniel4ro @ 8 Oct 2010, 06:48)
tu de ce crezi?
*

Ia sa vedem....uimeste-ne

This post has been edited by instabil13: 8 Oct 2010, 09:11

--------------------
+
Dan73
post 8 Oct 2010, 09:17
Post #4417

Membru autentic

Pai tu nu vezi ca parchetul nu face nimic? radmasa.gif Fapta Robertei se putea dovedi foarte usor si in foarte scurt timp. Cand e vorba de show mediatic se judeca si noaptea...in trei zile, pac pac...gata, arest preventiv. biggrin.gif Acum tac malc desi plangerea exista.
Ar fi putut sa fie trimis deja dosarul in instanta si judecat deja ca e ceva extrem de grav si probe sunt destule....dar...
Cand era vorba de ministrii lui Tariceanu una-doua se sesiza parchetul si ii ridica mingea la fileu presedintelui:ad sub masa:
Acum oare de ce nu misca nimic? Ia sa te vad biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 8 Oct 2010, 09:27

--------------------
+
instabil13
post 8 Oct 2010, 10:21
Post #4418

Membru

Pentru ca aplica tactica instaurata de PSD din 1990 incoace...
Pentru ca se poate...la fel ca si suspendarea.

This post has been edited by instabil13: 8 Oct 2010, 10:21

--------------------
+
Dan73
post 8 Oct 2010, 10:40
Post #4419

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif
Dupa 6 ani de cand justitia e sub controlul cui stim, tot pesedeu e de vina radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
instabil13
post 8 Oct 2010, 10:56
Post #4420

Membru

pesedu' e de vina pentru tot. Iesirea lor de la guvernare anut trecut ar trebui marcata ca cel mai de soi succes al romanilor din 90 incoace smile.gif
Din punctul meu de vedere acela este punctul marcat de Brucan candva prin anii '90. Pana cand ciuma sa iasa de la guvernare nu a existat an in care sa nu aibe influente majore in tot ce inseamna statul roman. Ei bine..acum nu mai au. D'asta țipă la televizor. De foame si de frica celulei!!
....spusei eu cu o ura proletara smile.gif

This post has been edited by instabil13: 8 Oct 2010, 12:55

--------------------
+
CGB
post 8 Oct 2010, 13:08
Post #4421

CGB

From: behind

QUOTE(instabil13 @ 8 Oct 2010, 06:34)
Si pentru ca ai adus vorba de manipulare, cred ca perceptiile sunt diferite. Unii vad manipulare de-o parte, altii vad manipulare de cealalta parte. Din punctul meu de vedere, manipulare se numeste ceea ce fac astia zilnic la cele doua trusturi.

prietene, da' ia incearca tu sa vezi realitatea asa cum e. nu cum e prezentata la tv. tie ti se pare ca e chiar asa roza situatia in romania? io vad saracie si somaj. si nu la tv. ci asa... in juru meu. salarii scazute, preturi marite, someri multi, locuri de munca putine, infractionalitate crescuta...etc. las-o p-aia cu manipularea ca macane. de 2-3 ani ne afundam tot mai rau in rahat. si asta multumita chiorului, vedea-l-as tras in teapa de jigodie penala.

QUOTE(Modus @ 8 Oct 2010, 08:28)

eee mi s-o fi parut mie...

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
instabil13
post 8 Oct 2010, 13:20
Post #4422

Membru

Da domnule...vad si eu in jurul meu ca nu sunt orb. Dar sunt capabil sa gandesc fara ajutorul manipulatorilor care tot incearca sa impinga ideea ca totul se datoreaza lui Basescu. Nu se datoreaza lui... asta e tot...se datoreaza alora despre care am povestit mai sus si crizei economice. Nu cumva Basescu este de vina ca nu se mai construieste in Spania? Nu cumva Basescu o fi de vina ca nu stiu ce tari au luat masuri de austeritate ca si Romania? Ori crezi ca Basescu se răhățește bani si nu vrea sa ii scoata la iveala si din cauza asta suntem noi in criza?

This post has been edited by instabil13: 8 Oct 2010, 13:22

--------------------
+
daniel4ro
post 8 Oct 2010, 15:56
Post #4423

forumist anti

QUOTE(instabil13 @ 8 Oct 2010, 13:20)
Dar sunt capabil sa gandesc fara ajutorul manipulatorilor care tot incearca sa impinga ideea ca totul se datoreaza lui Basescu. Nu se datoreaza lui...
*

aici gresesti, nu se datoreaza ci e din cauza...

daca i s-ar datora ar fi de bine, ceea ce nu prea e biggrin.gif

--------------------
+
instabil13
post 8 Oct 2010, 16:40
Post #4424

Membru

DATORÁ, datorez, vb. I. 1. Tranz. A avea de plătit cuiva o sumă de bani sau, p. ext., altceva; a fi dator cuiva ceva. 2. Tranz. A avea o datorie morală sau legală față de cineva, a-i fi îndatorat pentru ceva; a fi obligat la ceva față de cineva. 3. Refl. A avea drept cauză. [Var.: datorí vb. IV] – Din dator.

Vezi ca DEX-ul e greu....ăsta lasă cucuie mari....nu CA COnstitutia smile.gif

This post has been edited by instabil13: 8 Oct 2010, 16:41

--------------------
+
xcss
post 8 Oct 2010, 17:29
Post #4425

Born to Be Epic

Mdea... De-aia aveti voi capu' neted, ca brosurica aia nu lasa urme... Si mai lasa si DEX-ul in pace, daniel4ro are dreptate.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
instabil13
post 8 Oct 2010, 19:21
Post #4426

Membru

normal. Nici nu ma asteptam sa nu aiba;)

--------------------
+
daniel4ro
post 8 Oct 2010, 19:55
Post #4427

forumist anti

nu-s profesor de romana si nici nu am timp sa-ti desenez, dar oricand ma bat in cultura generala cu d-astia ca tine

LE: hai ca nu ma lasa inima sa nu-ti desenez, cu toate ca profii tai de romana nu s-au prea straduit cu tine sau pe tine nu te-a prea dus capul sa retii chestiuni elementare (inclin sa cred a II-a varianta)

sa nu-mi spui acum ca regretatul Pruteanu era un dobitoc si ca tu, cu un copy/paste din DEX detii adevarul absolut

SURSA:
http://www.pruteanu.ro/4doarovorba/emis010-014.htm

13-29.III.1997) DATORITĂ ȘI DIN CAUZA

Doamnelor, d-relor și domnilor, deși știu că nu vă arde de filozofie, din cauza dictonului (sau DATORITĂ dictonului!) "Primum vivere, deinde philosophari" (mai întîi să trăim, apoi să filozofăm), va trebui azi să discutăm despre cauze și efecte. Cum bine-a zis Anaximene,/ trăim printre fenomene! (Mersi, Călinescu!). Fenomenele acestea nu se produc de la sine (am grăit adînc, trebuie să recunoașteți!). Ele au niscaiva cauze. Cauzele lucrează și produc efecte, pe care noi, vorbitorii de limba română, le resimțim fie ca favorabile nouă, fie ca defavorabile nouă, fie, în fine, ca indiferente. Cu această foarte sofisticată prefață, datorită căreia (sau din cauza căreia!?) cred că nici nu mă mai urmăriți, ajung la perechea de spuse care e subiectul întîlnirii din această seară: "datorită" și "din cauză". Folosirea lor generează, în practică, anumite confuzii pe care, cu modesta mea putere de lămurire, încerc să le spulber. Diferența dintre cele două vorbe este următoarea: din punctul de vedere al celui ce cuvîntă, "datorită" trebuie să fie legat de un efect favorabil, plăcut, convenabil, în timp ce "din cauză", de unul negativ, nemulțumitor, defavorabil.
DATORITĂ: Datorită lui, am reușit să învăț pentru acest examen.
??DATORITĂ?? Datorită alcoolului, a ajuns cu mașina în șanț.
Din cauza alcoolului, a ajuns cu mașina în șanț.
DIN CAUZA: Din cauza ei, n-am ajuns la timp la gară.
??DIN CAUZA?? Din cauza vremii însorite, au ieșit pepeni gustoși.
Datorită vremii însorite, au ieșit pepeni gustoși.
DATORITĂ O scoatem la capăt, datorită bunului simț al poporului român.
DIN CAUZA Multe lucruri merg prost din cauza corupției.
Să stăm cîteva clipe aici: dacă am spune: "Multe lucruri merg prost datorită corupției", propoziția ar avea, în esență, ceva absurd: ca și cum ar trebui să fim recunoscători corupției că ne-a ajutat să ne ducem de rîpă. E drept, sunt posibile contexte în care e corectă folosirea lui "datorită" (care e sinonim cu "grație" sau cu "mulțumită"), deși efectul a fost negativ: e vorba de contexte ironice, sarcastice, batjocoritoare: Mulțam, stimabile, datorită dumitale sunt în halul ăsta! Adică, ce mai: îți sunt profund îndatorat pentru cîte rele mi-ai făcut! Să mai vedem niște exemple:
??DATORITĂ?? Datorită grevelor, producția a scăzut.
DIN CAUZA Din cauza grevelor, producția a scăzut.
??DIN CAUZA?? Am cîștigat numai din cauza eforturilor excepționale ale apărătorilor.
DATORITĂ Am cîștigat numai datorită eforturilor exceptionale ale apărătorilor.
DIN CAUZA Pagubele sunt mari, din cauza tergiversărilor.
DATORITĂ Datorită informațiilor pe care mi le-ai dat, am evitat o belea.
În toate exemplele pe care le-am dat, "din cauza" este echivalent (deci poate fi înlocuit) cu "din pricina". La rîndul său, "datorită" poate fi substituit prin "grație" sau "mulțumită". Există, vă spuneam acum cîteva minuțele, și situații cînd diferența dintre cele două posibilități dispare. E vorba de acele împrejurări, de acele enunțuri în care subiectivitatea celui care vorbește nu are nici un amestec, acelea în care este exclusă logic vreo participare sufletească. În genere, într-o asemenea postură se află adevărurile științifice: "DIN CAUZA atracției universale descoperite de Newton, corpurile cerești au orbite previzibile" sau "DATORITĂ atracției universale, corpurile cerești au orbite previzibile" - este exact același lucru. Sau: Apa se evaporă datorită căldurii / Apa se evaporă din cauza căldurii - cele două propoziții sunt în mod egal corecte.

În concluzie: dacă efectul, rezultatul este din punctul nostru de vedere unul BUN, vom folosi "datorită"; dacă este unul RĂU, vom folosi "din cauza".
Am răspuns în acest fel și telespectatorilor: Cristian Ojog, din Odobești (Secuieni-Bacău), Alina Leuca din Tecuci, Maria Victoria Cristache din Brașov, Elena Dorneanu din Cluj și Eugenia Cristea din București. Din cauza lor v-am răpit 5 minute din viață, datorită lor am atins un subiect care poate interesează și pe alții. Mă opresc aici, din cauză că nu mai am timp. Bună seara.

Ai auzit si dumneata, domnu instabil13, de acolo, din banca din fund? si nu mai plescai guma in ora ca or sa rada altii de tine pe forum de prostiile pe care o sa le debitezi cu citate din DEX. blush.gif

This post has been edited by daniel4ro: 8 Oct 2010, 20:25

--------------------
+
Dan73
post 9 Oct 2010, 10:26
Post #4428

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 9 Oct 2010, 10:10)
Nu ma baga pe mine in oala analistilor politici ca eu m-am retras de mult din discutiile lor. Erau mult prea inteligenti ptr. IQul meu sarman  laugh.gif
*

Pacat ca te-ai retras luck smile.gif Lasand la o parte inteligenta, aveai si viziune tongue.gif

QUOTE(luck33ro @ 15 Dec 2008, 22:49)
Si eu am impresia ca Boc e un tip interesant. S-ar putea sa il vedem cu alti ochi peste cateva luni, conducand cu mana de fier un guvern minoritar  tongue.gif  Oricum clujenii l-au votat a 2 a oara. Or sti ei ceva ce nu stim noi!  smile.gif
*

This post has been edited by Dan73: 9 Oct 2010, 10:31

--------------------
+
daniel4ro
post 9 Oct 2010, 10:30
Post #4429

forumist anti

god_hand.gif deabia cand nu mai sunt langa noi, ne dam seama de adevarata lor valoare tocilar.gif

concluzia: radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

mai era un vizionar, Flamingo... blush.gif s-a retras si asta demult din discutii smile.gif

This post has been edited by daniel4ro: 9 Oct 2010, 10:33

--------------------
+
99AIM
post 9 Oct 2010, 10:44
Post #4430

Membru autentic

"Reputatul istoric Neagu Djuvara considera ca PNL nu poate "sa mearga mana in mana" cu PSD, partid care "are in spate umbra lui Iliescu, a lui Cozmanca sau a lui Hrebenciuc", toti acesti oameni politici fiind in opinia sa "criminali"."

http://www.ziare.com/geoana/presedinte-sen...cenzura-1047467

mai dar parca prostanacul goarna nu avea oprit la dat din gura?
hai sa-l intreb si eu cate ceva pe tov. goarna: gornitza de ce ai semnat pasaportul lui nicolae popa cand erai min. de externe? cine are spa si te cheama la raport noaptea? ce te faci daca vine popa la mititica si varsa din el tot ce a facut cu vantu? nasol moment tov. gornitza, dai cu subsemnatul la DNA...

This post has been edited by RamboX: 9 Oct 2010, 10:52

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
marian-j
post 9 Oct 2010, 22:04
Post #4431

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(daniel4ro @ 9 Oct 2010, 11:30)
mai era un vizionar, Flamingo...  blush.gif  s-a retras si asta demult din discutii smile.gif
*

Iata motivul.
QUOTE(AlexV @ 12 May 2010, 08:29)
Avand in vedere bunul simt si buna functionare a forumurilor (art. 8 lit a din regulament) dat fiind istoricul actiunilor userului Flamingo pe forum:
-exprimari denigratoare repetate la adresa organizatorilor forumului
-minciuni repetate asupra starilor de fapt care au condus la tensiuni intre membrii forumului
-off-topicuri repetate ce ingreunau organizarea forumului
s-a considerat ca sunt motive suficiente pentru a i se bloca accesul la acest forum.
*

Radem,glumim,f...,platim! ph34r.gif
Nasol moment! sad.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
CGB
post 11 Oct 2010, 07:25
Post #4432

CGB

QUOTE(RamboX @ 9 Oct 2010, 10:44)
"Reputatul istoric Neagu Djuvara considera ca PNL nu poate "sa mearga mana in mana" cu PSD, partid care "are in spate umbra lui Iliescu, a lui Cozmanca sau a lui Hrebenciuc", toti acesti oameni politici fiind in opinia sa "criminali"."

hai sa-l intreb si eu cate ceva pe tov. goarna: gornitza de ce ai semnat pasaportul lui nicolae popa cand erai min. de externe? cine are spa si te cheama la raport noaptea? ce te faci daca vine popa la mititica si  varsa din el tot ce a facut cu vantu? nasol moment tov. gornitza, dai cu subsemnatul la DNA...

toate partidele au in spate umbra neagra a cuiva. da' a mai neagra umbra o s-o aiba pdl. umbra chiorului.

apropo de popa ala....parca il tot invoca si chioru'. vad ca s-a uitat de el. il pomeneste doar asa la nevoie. cat despre ce-a semnat sau nu geoana (si nu-i iau apararea), ma intereseaza mai putin. io as fi tare curios de treaba cu rapirea din irak, cu haisam, cu alea alea. is curios unde-au disparut meleoanele de ieuro din treaba cu rapirea...etc. si parca astea se-ntamplara pa vremea cand chioru conducea CSATU. da' nu-i asa, astea e neimportante.

--------------------
Dan73
post 11 Oct 2010, 14:12
Post #4433

Membru autentic

--------------------
+
b76bgaarh
post 11 Oct 2010, 14:19
Post #4434

Membru autentic

From: Bucuresti

sa traiti bine.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
CGB
post 11 Oct 2010, 15:17
Post #4435

CGB

de retinut urmatoarele fraze:

"Statisticile Fondului Monetar Internațional arată că România se află în topul țărilor cu cele mai slabe performanțe economice în perioada 2009-2011"
si
"Din păcate, în viitor, ne vom consolida ultima poziție în clasament"

deci cele mai slabe performante in 2009-2011, cand la putere n-a fost nici tariceanu, nici iliescu, nici geoana, nici mama omida. a fost doar "javra ordinara" si cohorta lui de jivine penale.

This post has been edited by CGB: 11 Oct 2010, 15:19

--------------------
Modus
post 11 Oct 2010, 15:42
Post #4436

Membru autentic

In 2009 au fost la putere si adorabilii tai pesedisti. Iar pentru 2011 sa vedem ce va fi.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
99AIM
post 11 Oct 2010, 17:39
Post #4437

Membru autentic

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
Dan73
post 11 Oct 2010, 17:44
Post #4438

Membru autentic

Vezi Modus, intotdeauna ai facut asa. Vii cu expresii de genul "adorabilii tai pesedisti" si apoi cand ti se raspunde te plangi ca esti jignit sau se gasesc altii sa se sesizeze ca jigneste nu stiu cine.
Pai cum sa reactionezi la asa ceva?
De ex:
Iti plac pulpitele lu' Alma? icon_mrgreen.gif Hai recunoaste ca ai poza in portofel. Te chinuie atat de mult Alma ca memoria deja iti joaca feste. Ministerele economice au fost tot ale pedeleului radmasa.gif

Eu cred ca nu ma insel din moment ce ii treci cu vederea atat de multe.

This post has been edited by Dan73: 12 Oct 2010, 11:12

--------------------
+
marian-j
post 11 Oct 2010, 23:21
Post #4439

Membru autentic

From: Timișoara

QUOTE(Modus @ 15 Sep 2010, 08:39)

preferi lichid sau solid?
asa nebunatica e Rodi cu tine? Preafericitule! blush.gif
*

Coane Dane,lasa pruncu' in pace!
Inca isi exploreaza sexualitatea!
E la varsta intrebarilor,asa ca nu-l mai stresa.
Lasa-l sa aleaga!

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
daniel4ro
post 12 Oct 2010, 07:31
Post #4440

forumist anti

ar fi bine daca ar si exploata-o biggrin.gif

Modusache, cum stam cu prosperitatea? Cand luam Laguna aia nemernica, visul viselor tale? Sa nu-mi spui ca nu esti in grafic, ca doar Baselu ti-a promis numa lapte si mere, d-aia ai stat 6 ore la coada la sectia speciala (pentru oameni speciali, n'asa?) ca sa-l votezi?!

Hai, capu sus, cu putin noroc n-om muri iarna asta de frig si inanitie, poate masurile anticriza propuse de dl Boc vor avea efect!

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
166 Pages « < 146 147 148 149 150 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 04:55
Dacia