Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pai nu intelegi nimic. Nu imi amintesc sa fi zis prea multi ca e sigur vinovat. A...ca putem comenta faptul ca se declara prejudicii 0 imediat ce ajunge presedinte...e altceva.
![]() Cat despre Nastase, am fost cativa pe aici care am vorbit de privatizarile dubioase. Deocamdata justitia e pe mana "prietenului" cel mai bun al lui bombonel si daca in conditiile astea nu e prins de oua cu nimic, atunci nu vad de ce te mai prapadesti atat de ras. Insa Bob nu a spus in nici un fel daca Nastase e vinovat sau nu, ci spunea, absolut corect, ca intai ar trebui adunate dovezi solide impotriva unora si apoi purtati pe la DNA in direct la televizor. Nu ca ne-ar durea pe noi foarte mult de persoanele respective dar felul asta de justitie e departe de ceea ce trebuie sa fie justitia intr-un stat european. Asta era ideea. Oricum, poate mai naspa e ca foarte multi pun botul la diversiunile si petardele astea si uita de ex. de adoptarea unei legi prin faruda in parlament fara baza legala (o chestiune mult mai grava prin consecintele ei decat privatizarea petrom de ex..parerea mea). Atat timp cat de 6 ani nu avem nici un peste mare dovedit ca hot, atunci totul e un teatru ieftin si ne putem gandi foarte bine ca scopul nu e sa se faca dreptate ci doar e un joc de imagine. Pricipisi? A...si banuiesc un sens peiorativ in formularea "pesedeii de pe forum" ![]() Vezi pedeliciule ca a ajuns mult mai de rusine in tara asta sa ai carnet portocaliu. Am auzit de un candidat de la pdl la alegerile pt o primarie din tara care nu si-a mai facut afise cu sigla si culoarea partidului ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 3 Oct 2010, 22:08 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 Oct 2010, 18:01) adica tu ce vrei sa spui? Ca saracu nascase e nevinovat? ![]() ![]() ![]() ![]() E la fel de vinovat ca base in dosarul flota, nu? QUOTE(RamboX @ 3 Oct 2010, 19:25) Pentru astia care ne-am mai invartit in cercuri mai politice e clar ca nastase e cel mai bogat om din Ro.ce becali,tiriac....asta a tras tare din privatizari,tainul lui era intre 10-25% direct in Elvetia. Da, se spune ca lantul sensi blu e al lui. Si? Asa cum spuneam mai sus, suntem atat de penibili ca natie incat iti pun intrebarea: base nu e bogat? Sau Blaga (cica ar avea cel mai scump apartament declarat dintre toti ministrii din UE) sau Videanu. Sau tariceanu care cand a fost pm a dat o lege care prin minune l-a avantajat ingrozitor in ecuatia ATS. Si daca tot te-ai mai invartit prin cercuri (politice) i-a spune-mi si mie la ce ora venea nastase la guvern si la ce ora pleca, in comparatie cu boculetz?! QUOTE(aphophis @ 3 Oct 2010, 20:26) da stim. De aia se bucura marinarul de prezumtia de nevinovatie la hantene si printre pesedeii de pe forum. Ca nu a zis justitia ca e vinovat. La fel si in cazul lui nastase. Mai ales cand parlamentarii pesede si penele fac front comun in parlament astfel incat bombonel sa nu ajunga pe mana justitiei ![]() ![]() Afofios....ma dezamagesti! Pai cum dracu vine asta?! tu te legi de antene si de noi (bine, de mine ca eu sunt psd-ist pe forum desi sa stii ca sunt cam 60-40 si rosu si galben, asta ca sa-ti dau si tie o satisfactie) ca nu-i acordam chiorului prezumtia de nevinovatie, dar exact acelasi lucru faci si tu cu nastase. Ia vezi ce cot frumos ti-am pus mai sus....primul, cu dedicatie! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(pcs @ 1 Oct 2010, 19:49) @CGB Stiu foarte bine povestea dosarelor lui Flutur..... atunci stii si ca era cat p-aci sa s-aleaga cu dosarel penal ptr mizeriile facute. il dibuisera de la regia silvica, pe cand serif acolo era dumitru (psdist). si asta alta jigodie, de nu-mi ajunge forumu sa scriu cate mizerii a facut si el. da' mizeriile facute de ambii erau reale. iar ala care detinea puterea atunci, respectiv dumitru, a vrut sa-l infunde pa fluturas. noroc ca venira alegerile si se schimbara trebile. ce e cert, e ca toti is nejte putori. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
Ion Iliescu cu referire la alianta PSD - PNL:
Nu trebuie sa facem concesii, trebuie sa ne definim propria orientare, dar, cand e vorba despre batalii politice, facem si asemenea pasi, e mai important pentru tara, pentru mersul ei sa realizam acest lucru si sa nu lasam dreapta sa se refaca Mai e nevoie de vreun comentariu? Hai... PNL-istii....scoateti expresiile de la naftalina, limbajele de lemn, explicatiile politice, doctrinare....Pe masura ce timpul trece, PNL-ul devine un fel de Divertis al politicii romanesti ![]() This post has been edited by instabil13: 5 Oct 2010, 10:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
Uite aici "expresiile de la naftalina, limbajele de lemn, explicatiile politice, doctrinare"
![]() QUOTE(instabil13 @ 9 Sep 2010, 22:23) Citat dintr-un articol de pe net. Mi se pare just. Toti jurnalistii si politicienii care au ciugulit de-a lungul timpului ceva graunte din palma lui SOV se simt astazi datori sa-l apere. O fac in modul cel mai josnic posibil: decredibilizeaza din start actiunea procurorilor, manipuleaza si ignora interesul public major, reprezentat - cel putin - de cei 300.000 de pagubiti FNI. Tehnica discreditarii justitiei s-a aplicat cu succes in mai toate dosarele mari: Patriciu, Becali, Dan Diaconescu. Realitatea si Antenele le-au acordat neconditionat, de la retinere pana la eliberarea din arest, statut de victime ale groaznicei dictaturi Basescu. O dictatura unde odiosul satrap este tocat de dimineata pana seara la televizor dupa refrenul tot raul vine de la Basescu. O armata impresionanta de jurnalisti si politicieni a pus la bataie intreg arsenalul cunoscut al manipularii, dirijand opinia publica pe piste false. Din colectia de diversiuni de la fondul problemei, am retinut sabloane utilizate la fiecare caz de mare cercetat penal: razbunarea lui Basescu, circ mediatic, abaterea atentiei de la "adevaratele probleme ale tarii", de ce acum (o intrebare perfect tembela, dar cu efect diversionist garantat), justitie incompetenta, procurori controlati politic, etc, etc. Vantu e acuzat ca a favorizat un infractor condamnat definitiv in Romania, ancheta a ajuns la capat si nu stim inca ce probe sunt la dosar. Cu toate aceste, avem pronuntata sentinta clasica: nimic nu-i pe bune, Basescu e de vina. Cred ca te referi la pdl cand te intrebi cat mai dureaza pana scapam...nu? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
instabil13 |
![]()
|
Nu...
La subiect (Ilici vs. PNL stramba-dramba)...nimic? This post has been edited by instabil13: 5 Oct 2010, 11:05 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
Deja prin faptul ca ai adaugat "stramba dramba" ai intrat in zona "explicatiunilor politicianiste" ...cum spui tu
![]() This post has been edited by Dan73: 5 Oct 2010, 11:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
instabil13 |
![]()
|
In conditiile astea mai poti cu ei?
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Da' cine e Ilici asta? Parca un pensionar daca imi aduc aminte, nu?
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Dan73 |
![]()
|
PArerea mea e ca el lanseaza ideile pe care nu au altii curaj sa le expuna.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 5 Oct 2010, 20:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Buna dimineata. In principiu, azi fiind frig, urat si fiindca si ploua, n-am avut niciun motiv sa fiu bine-dispus de dimineata, insa cand am aflat ca Ministrul de Interne Traian Igaș a dat urmatorul ordin: "Șefii inspectoratelor județene de poliție sunt obligați, prin ordin al ministrului Traian Igaș, să meargă să negocieze cu reprezentanții instituțiilor bancare reeșalonarea ori refinanțarea creditelor subalternilor" mi s-a inseninat brusc toata ziua.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In fine... trecand peste absurdul situatiei si peste faptul ca asta ar insemna un exemplu ca la carte de trafic de influenta, "initiativa" asta reprezinta un exemplu clasic de prostie din partea ministrului. Cum adica, politistii cu ce-s mai breji decat dascalii, medicii, restul categoriilor de bugetari carora li s-au redus salariile, ca sa nu mai pomenim de mamici sau pensionari? Li-i greu? La tăți ni-i. Ministru' lu' peshte a facut exact ca Boc, cand cerea in urma cu neshte anisori "cota speciala de TVA pentru persoanele defoavoriate", pe principiul "carnet de sarac, aveti?" ...sau ca Adriean (mor cand ii vad numele astuia) Videanu, care trimite scrisori catre oficiali UE prin care ii intreaba cum poate accesa fonduri UE in calitate de simplu intreprinzator, tiparite insa pe foaie cu antet de la Ministerul Economiei si semnat "Ministrul Economiei, A.V." Jur, in tara asta pana si aia "de la vladica" is prosti de bubuie, ce sa mai ceri de la d-alde "opinca"? Pai, io imi sustin in continuare crezul cum ca, daca s-ar organiza undeva in lume un campionat mondial anual de prostie, apoi ala in Romania ar trebui tinut in fiecare an, si noi am avea medalia de aur rezervata din oficiu. PS: remember pe nenea ala care a murit fiindca incerca sa sudeze o bara de metal in capul unui proiectil? Mie de astia care mor prosteste nu-mi pare rau. More oxygen for me ![]() Hai, o zi faina. This post has been edited by Bwwlan: 6 Oct 2010, 07:59 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
CGB |
![]()
|
iliescu este omul care o sa vina la putere dupa ce pica chioru. si dupa ce-o sa vina iliescu or sa aiba loc lunar cate 2 mineriade si o sa ne reintoarcem la comunism. plus ca se va da un decret prin care toti simpatizantii portocalii vor fi adunati in piata revolutiei si vor fi f...i in kur in vazul lumii. asta dupa ce vor fi tavaliti prin smoala incinsa si pene de strut.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Bwwlan @ 6 Oct 2010, 07:56) Buna dimineata. In principiu, azi fiind frig, urat si fiindca si ploua, n-am avut niciun motiv sa fiu bine-dispus de dimineata, insa cand am aflat ca Ministrul de Interne Traian Igaș a dat urmatorul ordin: "Șefii inspectoratelor județene de poliție sunt obligați, prin ordin al ministrului Traian Igaș, să meargă să negocieze cu reprezentanții instituțiilor bancare reeșalonarea ori refinanțarea creditelor subalternilor" mi s-a inseninat brusc toata ziua. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In fine... trecand peste absurdul situatiei si peste faptul ca asta ar insemna un exemplu ca la carte de trafic de influenta, "initiativa" asta reprezinta un exemplu clasic de prostie di partea ministrului. Cum adica, politistii cu ce-s mai breji decat dascalii, medicii, restul categoriilor de bugetari carora li s-au redus salariile, ca sa nu mai pomenim de mamici sau pensionari? Li-i greu? La tăți ni-i. Ministru' lu' peshte a facut exact ca Boc, cand cerea in urma cu neshte anisori "cota speciala de TVA pentru persoanele defoavoriate", pe principiul "carnet de sarac, aveti?" ...sau ca Adriean (mor cand ii vad numele astuia) Videanu, care trimite scrisori catre oficiali UE prin care ii intreaba cum poate accesa fonduri UE in calitate de simplu intreprinzator, tiparita insa pe foaie cu antet de la Ministerul Economiei si semnat "Ministrul Economiei, A.V." Jur, in tara asta pana si aia "de la vladica" is prosti de bubuie, ce sa mai ceri de la d-alde "opinca"? Pai, io imi sustin in continuare crezul cum ca, daca s-ar organiza undeva in lume un campionat mondial anual de prostie, apoi ala in Romania ar trebui tinut in fiecare an, si noi am avea medalia de aur rezervata din oficiu. PS: remember pe nenea ala care a murit fiindca incerca sa sudeze o bara de metal in capul unui proiectil? Mie de astia care mor prosteste nu-mi pare rau. More oxygen for me ![]() Hai, o zi faina. jesus ce tampit. Si mie mi se pare de tot rahatul ce vrea sa faca nenea ala de la interne. Pe exact aceleasi motive ca cele spuse de tine ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
CGB |
![]()
|
aflofise, igas ala e de-al tau ma. probabil fiind prea dimineata, incurcasi personajele.
editeaza repede si zi asa :"jesus ce om deosebit, cum se gandeste el la subalternii lui, intocmai ca un adevarat pedelist. traiasca basescu pupa-i-as kuru" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
mai CGB pai nici aphophis nu se coboara atat de jos incat sa pupe curu unui pirat.
Oricum in alta ordine de idei, dar continuand linia astuia - politai- ce dracu vrei sa poata debita si el mai zilele trecute si ieri am auzit inca cateva scoase din putul gandirii pdl-ste si anume Nenea Prigoana - gunoierul partidului - de scoala in sate sa se ocupe popa caci tot a facut facultate. Nenea - doar atat caci numele nu spune nimic - prieten cu politaiul - Banca Mondiana a sustinut ba chiar ne impune adoptarea legii Invatamantului in forma gandita, pardon pescuita din putul nesecat al gandirii scumpului, pe veci recunoscatorului partid etalon pdl. De ce nu am doamne si eu o arma...... |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Du-te si cere prietenului tau Nastase si iti va da; ca doar se pregateste de preluarea puterii.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Modus face show ca de obicei. O dă în tragi-comedie
![]() This post has been edited by ssilviu: 6 Oct 2010, 10:57 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
Modus cine sau ce iti spune ca imi e prieten Nastase? Nici chiar pe Ilie nu il plac. Asta Nastase la care faci vorbire dupa umila mea parere, gandire stiinta si nu in ultim rand iubire e pe lista numarul 2 la impuscat. Dar pe el il impusc la oooo ca sa vorbeasca si mai placut.
Modus la final o singura sugestie si anume somn usor puisor steagul negru (sau portocaliu) te vegheaza |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
http://www.ziare.com/udrea/ministrul-turis...entului-1046838
Nutzica are o scuza ca are treaba la guverne da chucky......hai zilnic 1-2 h ocupat cu coafura,2-3 h ocupat cu cititul ziarelor si latrat la antene si irealitatea, 3-4 h somn de frumusete, 0,5-1 h raport zinic la conu Dinu 1-2h program spa la vantu si pt. asa program îl plateste statul roman, curat murdar coane fanica. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() ![]() Bine zis, Rica ![]() ![]() Obligata de chiulangeala din parlament, prea cuvioasa Alma a salvat tara trecand legea aia fara cvorum si el, latraul dracului, sta la antene sa vorbeasca, pardon, sa latre despre frauda de la votul legii pensiilor. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Intreb si io... in spiritul impartialitatii, asa... Nea Predescu, ala de a fost al 5-lea care a votat pentru respingerea contestatiilor la legea pensiilor, e cumva acelasi nea Predescu pe care PSD s-a dat de ceasu' mortii sa-l vada infipt la Curtea Constitutionala?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cu cata bucurie o spui
![]() si cine zicea ca Modus e portocaliu? ![]() ![]() This post has been edited by daniel4ro: 7 Oct 2010, 08:40 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
instabil13 |
![]()
|
Despre hotul de capital electoral....Huh!!!
Marionetele care se dau barbati de stat stiu de ce Geoana a platit, iar Pontanacul va plati si el, cand ii va veni randul. Pontanacul are o singura "calitate", daca se poate numi asa, aceea ca e mai tanar ca Antonescu. E un "carlan". In rest, calca in strachini mai rau ca Geoana vorbind cand trebuie sa taca si viceversa. Un expert pe justitie din cadrul Societătii Academice din Romania spune: "Nu putem trăi tot timpul cu această amenintare deasupra capului, pentru că ar insemna să nu se mai intample nimic in tara asta, pană cand isi termină mandatul presedintele, pentru că orice actiune care nu ar conveni Opozitiei ar putea duce la suspendarea presedintelui. Cred că se abuzează de această procedură si cred că lărgim foarte mult intelesul normei constitutionale, care spune că presedintele poate fi suspendat in cazul nerespectării grave a Constitutiei. Pană la urmă, in cazul ăsta, dacă Curtea Constitutională spune că această lege e constitutională si presedintele o promulgă, nu văd, sincer, in ce constă incălcarea gravă a Constitutiei de către presedinte" Cat de naiv poate sa fie Ponta care isi joaca toata cariera politica, impins de la spate de Nastase, si ajunge sa se compromita definitiv politic pt a face jocurile de imagine ale PSD? Cum poate crede ca un Presedinte va ceda santajului pueril practicat de opozitie dupa metoda: de cate ori noi zicem ca e anticonstitutional, tu sa faci cum vrem noi ca altfel te suspendam? Cand ajungi sa santajezi in acest mod nu mai e vorba de tupeu, e ditamai infantilismul politic. Acum, ca nu a promulgat legea si a trimis-o in parlament pentru modificarea varstei de pensionare la femei, ii astept cu drag pe Crin si Ponta sa ne convinga ca iar nu face bine...ca de fapt bine ar fi ca varsta de pensionare sa fie mai mare...sau poate mai mica...in fine. Gasesc ei ceva! This post has been edited by instabil13: 7 Oct 2010, 14:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 6 Oct 2010, 23:39) curios cine va face asta ![]() pentru simpatizantele portocalii cu varste intre 18 si 25 ani, ma ofer io sa le pedepsesc. restul simpatizantilor se vor pedepsi reciproc. adica modus pe aflofis, apoi aflofis pe modus, apoi modus pe madam pora, apoi radu moraru pe aflofis, apoi turcescu pe modus, apoi turcescu si moraru pe aflofis...etc etc etc. cat despre intorsu' inapoi a legii pensiilor, chioru a facut-o dintr-un singur motiv: ii tremura kuru cand se gandeste la suspendare. asa ca s-a gandit sa mai faca oleaca pe popularul, sa zica pulimea (mai bine zis, aia cativa prostani care mai cred in el) "uite ma cum se gandeste el la noi" |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
ARTICOLUL 95
(1) În cazul săvârșirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției, Președintele României poate fi suspendat din funcție de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor, după consultarea Curții Constituționale. Președintele poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută. @instabil. ti-am pus articolul din constitutie...poate sesizezi ca ai foast victima unei mici manipulari ![]() In textul pus de tine se spune complet fals ca in constitutie ar scrie ca presedintele poate fi suspendat doar pentru nerespectarea grava a constitutiei. ![]() ![]() Presedintele poate fi suspendat pentru orice fapta care incalca constitutia. Orice incalcare a constitutiei nu poate fi decat grava. Cum ar putrea fi asa cum spune ala? Care ar fi bariera intre incalcarile mai putin grave si cele grave? ![]() Ala care a scris textul pus de tine e un habarnist, nicidecum un expert. Il asteptam pe bob sa confirme ![]() In legatura cu refuzul promulgarii legii. Sunt de acord ca motivatia e foarte ok (65 de ani varsta de pensionare in conditiile sperantei de viata din Romania e aberant) insa nu cred ca nu mai doarme el noaptea de grija roman'lor ![]() Prin urmare eu zic ca el isi atinge un dublu scop: 1. un mic castig de popularitate 2. o salveaza pe Roberta retrimitand legea in parlament, fapta ei ramanand fara efecte acum. Asta nu inseamna ca nu ar trebui judecata penal pt asta...dar, date find noile conditii, se va asterne uitarea...o sa vina alte stiri fierbinti ![]() LE: de tot rasul ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 7 Oct 2010, 17:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
noh? L-ati invins pe tiran deja? Ca nu am mai urmarit ultimile pagini
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 00:51 |