Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 27 Sep 2010, 22:28) Traiasca Regele! ![]() Daca fortam imaginatia si le punem alaturi pe Margareta si Elena, alegerea cred ca devine mai simpla ![]() Macar exemplul si imaginea oferita ar fi cu totul altele... ptiu, ptiu, Doamne Fereste! Care exemplu, care imagine? Pai Margareta nici nu stie sa vorbeasca fluent limba romana, ce sa mai vorbim de cultura si reprezentarea Romaniei? Eu vorbesc limba engleza mai bine decat vorbeste Margareta limba romana si nu sunt de neam nobil englezesc... Si asta ar fi doar un aspect. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ha ha...pai ce, Carol stia o boaba romaneste cand a venit in Romania?
![]() Conteaza ca e educata, cu mult mai educata decat mostenitoarele actualului monarh ![]() Pune-le pozele alaturi sa vezi ![]() Nu ma prapadesc dupa familia regala romana, insa nici nu poti sa ii pui alaturi de astia. Eu mi-am mai spus parerea. Nici inainte de razboi tara asta nu ducea lipsa de metehnele orientale. Insa incepuse sa se inchege o clasa conducatoare, o administratie oarecum profesionista care a fost decapitata de comunisti. Treaba asta a fost foarte nociva, cu mult mai nociva decat se crede...asta e parerea mea. In locul lor au venit toate lighionile cu trei clase, toate panaramele fara caracter, dram de morala sau bun simt. Astia care ne conduc de 20 de ani nu crezi ca sunt tot din specia aia? De aceea cred ca daca venea regele in tara tragea dupa el alt soi de oameni decat cei care au venit la conducere. Am avut sansa sa cunosc doua-trei persoane din vechea garda ca sa spun asa...educate cu profesori particulari...stii tu...tot ceea ce blamau comunistii. Crede-ma ca nu exista termeni de comparatie intre ei si astia de acum. Cunosc o fiica de general in armata regelui care a fost bineinteles data afara din servici pt asta. A lucrat intr-un minister pe vremea lui Constantinescu. Pai nici nu se punea problema sa faca vreo smecherie din cele care se fac cu duiumul acum. Educatia dom'le...aia e capitala in formarea caracterului unui om. Daca iti vine neica nimeni la un minister care spune referindu-se la numirea lui in functia de ministru "e bine sa iei ceea ce ti se ofera in viata" iti dai seama ce poate face. ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2010, 19:35 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dane, si eu am o educatie buna (cel putin asa imi place sa cred
![]() Nu-mi place lumea "celor putini si alesi" pentru ca lumea asta genereaza multe lucruri rele, de la lipsa de respect si consideratie a "claselor inferioare" sau "supuse" pana la abuzuri de tot felul. Monarhia nu mai este de mult o solutie pentru Romania. Si nu uita un amanunt: Carol a venit in Romania la maturitate, nu avea cum sa cunoasca limba romana. Margareta a fost crescuta in familia regala care a stapanit peste Romania, dar a fost crescuta in spiritul altei limbi si probabil al altui popor. Ceea ce nu este un lucru rau, dar nici nu pot vedea pe cineva din familia aia conducator peste Romania. E trist ca actualii conducatori sunt de cea mai proasta calitate dar.... ii meritam. Cine i-a votat? Ma rog, nu-i punem pe aia care au votat cu mai multe maini si stampile.... De altfel, intrebarea nu mai este cine i-a votat, ci mai degraba cine a numarat voturile, Vasile? ![]() This post has been edited by padre: 28 Sep 2010, 20:22 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dan73 |
![]()
|
Sunt convins ca esti asa cum spui dar nu stiu cat de multi sunt ca tine. Oricum, mult prea putini sunt acolo unde trebuie. Pe de alta parte, puterea corupe
![]() Eu nu ma refeream la o nobilime feudala, cu drepturi de sange sau de la Dumnezeu, exclusivista si inchistata. Vorbeam de o clasa conducatoare moderna, deschisa si care perpetueaza principii, reguli... Pentru a ajunge sa perpetueze reguli si principii trebuie timp. Timpul asta nu l-a avut tara asta niciodata..de aia suntem catastrofali la administratie. De aia comunismul a fost o nenorocire asa de mare, pt ca a distrus o administratie care incepuse sa functioneze dupa niste reguli si principii...care stia ce trebuie sa faca. Treburile unei tari nu-s pentru orice consilier judetean parasutat in functia de ministru. Trebuie sa ai ani grei in spate in care sa fi dovedit ca esti in stare de ceva. Inainte de asta trebuie sa ai o educatie solida, sa fi vazut lumea, sa stii sa vorbesti perfect limbile puternicilor lumii nu sa vii cu "aviara gripa" ![]() Oamenii aia stiau sa stea la masa cu mai marii lumii...al nostru, l-ai vazut, se plimba pe laturi nebagat in seama de nimeni ![]() Un om care nu prea a cunoscut lipsuri materiale si solid educat nu se preteaza la toate gainariile. Nu spun ca inainte de razboi nu se faceau afaceri necurate, insa nu se coborau in asemnea hal ca acum. De aia am ramas in curul gol acum pt ca astia (toti de dupa revolutie, cu putine exceptii) s-au vandut si ne-au vandut pe nimic...gainari ordinari. S-a dovedit dupa razboi cate lucruri "bune" a generat lumea celor multi...aia cu 3 clase de care iti spuneam, care au ajuns ministri si presedinti. This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2010, 21:43 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
De acord cu Dan. Istoria arata cum unul dintre cei mai mari romani poarta numele de Hohenzollern. "Nu ne vindem tara!"... Iliescu si Vadim au intoxicat bine dupa revolutie. O monarhie ar fi fost un lucru total indezirabil pentru liderii "proaspat" iesiti de pe bancile scolii rusesti de politologie. Asa cum foarte probabil nu ar fi folosit la nimic, intr-o societate macinata de decenii de comunism si de o criza de identitate acuta.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Dane, parerea mea e ca aceasta clasa a bunilor administratori se ridica cam la o generatie dupa ce se constituie o clasa de mijloc puternica, nu extrem de bogata, dar care nu are permanent grija zilei de maine. Deabia din randurile copiilor proventi din aceasta clasa se pot ridica politicienii integri, responsabili, cu o viziune proprie bazata pe cunostinte serioase, cu o buna educatie si cu acea morala burgheza ( in sensul bun al cuvantului ) care a adus stabilitatea si dezvoltarea statelor occidentale. Cam acolo ajusesem prin 1935-1940, desi bineinteles , aveam si atunci cazuri tipice de coruptie - vezi de exemplu cat de bine seamana scandalul Fokker din 1920 cu scandalul F16, sau cazul SRS/Chireac cu Pamfil Seicaru ( cel despre care Iorga spunea, cu referire la actualul sediu "Libertatea" - Etajul si santajul). Problema este ca noi nu mai putem astepta sa apara o noua generatie, trebuie sa gasim o solutie pentru acum - si asta presupune creearea si promovarea unei noi clase politice.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai da...ca un blestem, exact atunci au venit rusii peste noi.
Acum, eu cred ca mai putem astepta o generatie daca avem speranta ca lucrurile merg spre bine. Ma uit insa la stiri si il vad pe primarul ala de la Calarasi cu atitudinea lui de feudal stupid. Asa ca mi-e teama ca mergem spre mai rau. Sunt zone din tara in care oamenii sunt total dependenti de primarul care le mai da ajutoare, de baronul local care ii mai cheama pe mosia lui la munca.... Eu v-am mai zis de ala care nu i-a platit pe zilierii lui 2 luni pentru ca nu a iesit cine voia el din primul tur la primarie. La alegerile urmatoare a iesit cum trebuie...oamenii, total dependenti de farimiturile aruncate de ala, s-au invatat minte. This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2010, 23:30 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 28 Sep 2010, 23:25) Sunt zone din tara in care oamenii sunt total dependenti de primarul care le mai da ajutoare, de baronul local care ii mai cheama pe mosia lui la munca.... Eu v-am mai zis de ala care nu i-a platit pe zilierii lui 2 luni pentru ca nu a iesit cine voia el din primul tur la primarie. La alegerile urmatoare a iesit cum trebuie...oamenii, total dependenti de farimiturile aruncate de ala, s-au invatat minte. Perfect de acord cu tine de data asta. Provin de la tara, am copilarit acolo, merg la parinti aproape in fiecare weekend si vad multimea de dependenti de primarul din sat. Numai ca in acel sat nu a fost niciodata un primar PDL. Mult mi-as mai dorii asta dar nu se va intampla...si sti de ce? Din cauza acelor firimituri. Si apropo de primarul din Calarasi. Realitatea si-a trimis o echipa acolo pentru un interviu in direct. Dupa ce s-a facut de toata jena, acel primar a fost intrebat ce model de om politic are, pe cine admira etc. Toti din studio asteptau băloșiti sa pronunte numele care le aduce mariri la chenzina....si nebunu' le raspunde: Calin Popescu Tariceanu ![]() This post has been edited by instabil13: 29 Sep 2010, 07:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Ia ce zice jionik acilea:
http://www.ziare.com/geoana/psd/geoana-sch...4960#comentarii Las-o jos ca macane jionik.Tocmai credeam ca te-ai dat la fund,dar m-am inselat.Cu cine s-ar mai amuza scena politica romaneasca daca ai lipsi tu?Ti-a spus PDL-ul ca daca -l destituiti pe presedinte mai intai pleci tu si te-ai trezit putin din motaiala.Sau ai liber de la Ponta cu o conditie, totul sa fie anti Basescu.Ca altfel,ciocu mic si relax cu Vantu la SPA.Ce rau ai ajuns! Jionik sa ne spuna cu aerele lui de Nostradamus si figuri de calu' popii ceea ce noi nu razbim singuri : ce va fi va fi si ce-a fost o mai tot fi ! Inteleptul din pustie ? As ! Inteleptul pe pustie ! This post has been edited by RamboX: 29 Sep 2010, 07:50 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
instabil13 |
![]()
|
Fotografia atasata articolului este reprezentativa. Sstau si eu si ma intreb acum....oare toti care au postat cate un comentariu la spusele prostanacului sunt postaci pedelisti? Ca nu vad nici macar un comentariu care sa-i sustina spusele
![]() This post has been edited by instabil13: 29 Sep 2010, 09:09 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 28 Sep 2010, 13:47) la cine au crescut salariile cu 50%? 29 Sep 2010, 09:07: QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 15:34) mediul privat este pro Base. Ma refer la angajati. La mine in birou nu exista exceptie. Toti sunt pro Base. Oare cate birouri d'astea exista? Vezi tu...noi nu iesim pe strada sa strigam, nu aparem la televizor, nu avem sindicate....dar muncim si mai aruncam cate un ochi si o vorba pe forum, unde suntem catalogati aberant drept postaci platiti (si sti bine ca nu ma refer la acest forum ci la unele mult mai mari).... si cresterea TVA la 24% tot va determina sa fiti pro? 29 Sep 2010, 09:09: QUOTE(betamax @ 28 Sep 2010, 15:50) sunt comunist daca-l votez pe Gioana (sau Geoana, nu stiu exact si nici nu vreau sa stiu). Dintre doua rahaturi l-as fi ales pe cel mai mic. si cum dovedesti ca Geoana e un rahat mai mic? 29 Sep 2010, 09:12: QUOTE(ssilviu @ 28 Sep 2010, 18:13) ![]() PS. Dacă nu am nimerit bine departamentul, mă scuzați. Sunteți liberi însă totuși să mă lămuriți cu niște precizări cât mai exacte. De la Modus și aphophis încă le mai aștept ![]() Trecand peste badarania tipica, sunt curios unde lucreaza cineva care stie doar sa dea in actuala putere (ceea ce e justificat din o groaza de puncte de vedere, nimic de zis) dar care se codeste sa propuna o alternativa. De ce nu il sustii fatis pe Ponta, Antonescu, Vadim, Becali, sau Diaconescu? This post has been edited by Modus: 29 Sep 2010, 09:12 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 15:34) La mine in birou nu exista exceptie. Toti sunt pro Base. Oare cate birouri d'astea exista? no, plm, pa lumea asta prost facuta, nu toti is sanatosi cu capu'. e normal ca mai exista si birouri in care is indivizi ca colegi tai. fara exceptie. si birouri d-astea din pacate is destule. da' se-mputineaza pe zi ce trece. oamenii se vindeca. acu' plm, e democratie ce sa-i faci. fiecare cu parerea lui. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
instabil13 |
![]()
|
Tocmai am citit un articol si as vrea sa stiu si eu parerea unora care ii sustin. Lasand la o parte subiectul intors pe toate partile legat de frauda din parlament, intrebarea este: Ce alt motiv ar mai avea PSD sa apere pensiile speciale?
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 29 Sep 2010, 09:24) Si asta e un lucru rau? 29 Sep 2010, 09:52: QUOTE(instabil13 @ 29 Sep 2010, 09:46) toti fostii securisti si o droaie de generali, colonei si lachei This post has been edited by Modus: 29 Sep 2010, 09:52 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(RamboX @ 29 Sep 2010, 07:46) Ia ce zice jionik acilea: http://www.ziare.com/geoana/psd/geoana-sch...4960#comentarii Las-o jos ca macane jionik.Tocmai credeam ca te-ai dat la fund,dar m-am inselat.Cu cine s-ar mai amuza scena politica romaneasca daca ai lipsi tu?Ti-a spus PDL-ul ca daca -l destituiti pe presedinte mai intai pleci tu si te-ai trezit putin din motaiala.Sau ai liber de la Ponta cu o conditie, totul sa fie anti Basescu.Ca altfel,ciocu mic si relax cu Vantu la SPA.Ce rau ai ajuns! Jionik sa ne spuna cu aerele lui de Nostradamus si figuri de calu' popii ceea ce noi nu razbim singuri : ce va fi va fi si ce-a fost o mai tot fi ! Inteleptul din pustie ? As ! Inteleptul pe pustie ! Domn' Rambox! Pe tine te preocupa ce zice unul care e pe linie moarta de-adevaratelea? Sau trebuie sa discutam cu totul altceva decat despre faptul ca de ex. politistii au primit un chestionar cu 3 intrebari: daca au participat la miting, daca au avut arma la ei si daca au vreun coleg care a fost acolo. Cine e mai in etate oleaca stie ca pe vremuri se intamplau din astea ![]() Dar nu e asa ca e mult mai grava frauda de la parlament decat ce scoate pe gura Geoana? Vad ca nu chitaiti nimic despre asta si aflati ca e o chestiune care in tarile cu apa calda se lasa cu muuuulte taieri de capete...cel putin, daca se poate admite ca acolo ar fi fost posibil asa ceva. 29 Sep 2010, 09:58: QUOTE(instabil13 @ 29 Sep 2010, 07:05) Perfect de acord cu tine de data asta. Provin de la tara, am copilarit acolo, merg la parinti aproape in fiecare weekend si vad multimea de dependenti de primarul din sat. Numai ca in acel sat nu a fost niciodata un primar PDL. Mult mi-as mai dorii asta dar nu se va intampla...si sti de ce? Din cauza acelor firimituri. Si apropo de primarul din Calarasi. Realitatea si-a trimis o echipa acolo pentru un interviu in direct. Dupa ce s-a facut de toata jena, acel primar a fost intrebat ce model de om politic are, pe cine admira etc. Toti din studio asteptau băloșiti sa pronunte numele care le aduce mariri la chenzina....si nebunu' le raspunde: Calin Popescu Tariceanu ![]() Vrei sa ne faci sa credem ca numai primarii pesede stapanesc ca niste feudali domeniile.. ![]() ![]() ![]() Buuuun ![]() This post has been edited by Dan73: 29 Sep 2010, 09:58 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(RamboX @ 29 Sep 2010, 07:46) Ia ce zice jionik acilea: http://www.ziare.com/geoana/psd/geoana-sch...4960#comentarii Las-o jos ca macane jionik.Tocmai credeam ca te-ai dat la fund,dar m-am inselat.Cu cine s-ar mai amuza scena politica romaneasca daca ai lipsi tu?Ti-a spus PDL-ul ca daca -l destituiti pe presedinte mai intai pleci tu si te-ai trezit putin din motaiala.Sau ai liber de la Ponta cu o conditie, totul sa fie anti Basescu.Ca altfel,ciocu mic si relax cu Vantu la SPA.Ce rau ai ajuns! Jionik sa ne spuna cu aerele lui de Nostradamus si figuri de calu' popii ceea ce noi nu razbim singuri : ce va fi va fi si ce-a fost o mai tot fi ! Inteleptul din pustie ? As ! Inteleptul pe pustie ! QUOTE(instabil13 @ 29 Sep 2010, 09:02) Fotografia atasata articolului este reprezentativa. Sstau si eu si ma intreb acum....oare toti care au postat cate un comentariu la spusele prostanacului sunt postaci pedelisti? Ca nu vad nici macar un comentariu care sa-i sustina spusele ![]() O sa ma obosesc sa raspund, desi cred ca rambo e prin china luptand impotriva comunistilor turnand scene la partea 5 sau 6, asta dupa ce a fost lansat de un tomahawk direct de pe scaunul lui base. Dupa ce am citit 3 comentarii, al 4-lea mi s-a parut deosebit de inteligent: "Iar te-ai rujat? Sigur ca vor fi nemultumiri. Sunt de 20 de ani si voi, PSD-istii ati contribuit din plin ca sa fie nemultumiri. Dar, decat cu voi la guvernare, mai bine nemultumiri si manifestatii pana cand romanii vor intelege ca radacina raului este PSD. " Sa mai comentez? Modusica, cine te-a invatat asta? QUOTE(Modus @ 29 Sep 2010, 09:02) la cine au crescut salariile cu 50%? |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
instabil13 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai am dat si eu un caz concret....nu am spus de la ce partid e pt ca treburile astea sunt transpartinice. Oricum majoritatea astora trec prin toate partidele ca si ala de la Calarasi....desi tu incerci sa il lipesti de pnl, cam fortat
![]() Da' hai dati-va si voi cu parerea...A fost filmarea trucata in camera....pixeli albastri sau poate verzi? ![]() Sau mai bine sa ii dam inainte cu Geoana ca e subiect arzator ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
basescu iar o ia pe ulei http://www.ziare.com/basescu/stiri-traian-...ustitie-1044839
Citez: <<Traian Basescu a adaugat ca o reevaluare ar fi importanta, in conditiile in care exista state care leaga problemele din Justitie de aderarea la Spatiul Schengen, desi "nu au nicio legatura una cu alta".>> basescu asta cred ca traieste in lumea lui. crede ca tarile din spatiul schengen vor o tara bananiera in spatiul lor?! cum naiba sa nu afecteze coruptia o tara?! el crede ca toate tarile din europa accepta porcariile care se intampla in tara asta bananiera?! renunta fiecare la politie cum face el?! apoi se impaca cu ei?! Problema cea mai mare in legatura cu spatiul schengen este securizarea frontierei cu Ucraina mai ales in zona muntoasa din muntii maramuresului si bucovina. Au un termen limita care sigur nu vor putea respecta. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 29 Sep 2010, 10:05) sunt curios unde lucreaza cineva care stie doar sa dea in actuala putere Mie nu îmi e rușine să recunosc că sunt un întreprinzător. Adică pe cont propriu. Adică mă chinui și eu cu un IMM. Adică parte din ăia puțini, care practic reprezintă coloana vertebrală a economiei acestei țări. Iar din poziția asta pot spune că sunt mai conectat la economia reală decât orice trepăduș de pe la birou. Și dacă de exemplu o ard acum pe topicul de pe forumu reno, o ard fix pe banii mei. Să te văd pe tine modus: tu pe banii cui o arzi? PS. În plus, prin natura job-ului, foarte mulți din clienții mei sunt oameni cu o situație materială cel puțin bună alături și de o educație pe măsură. Nu am mai întâlnit de mult pe vreunul pro-băse. În schimb am mai văzut atitudini pro-băse doar pe la muncitorii necalificați care mai aterizează temporar pe la mine la firmă. Pentru mine oricum e clar ![]() This post has been edited by ssilviu: 29 Sep 2010, 11:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Am gasit un articol interesant http://www.urbaniulian.ro/2009/12/04/discu...10-cum-au-fost/ care spune tot despre situatia politica romanesca. Articolul pare o lucratura dar din pacate ceea ce se intampla acum este adevarat, cred ca din cauza planului gandit de bancheri guvernul nu a venit cu nici o masura anticriza care sa contracareze. Concluzia mea este sa emigram.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 29 Sep 2010, 11:36) PS. În plus, prin natura job-ului, foarte mulți din clienții mei sunt oameni cu o situație materială cel puțin bună alături și de o educație pe măsură. Nu am mai întâlnit de mult pe vreunul pro-băse. În schimb am mai văzut atitudini pro-băse doar pe la muncitorii necalificați care mai aterizează temporar pe la mine la firmă. Pentru mine oricum e clar ![]() Cum intelectualii sunt cu voi, adica alaturi de opozitie, se pare ca nu faceti mare lucru nici cu ei: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-78663...economistii.htm |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
Hai Modus, nu ne spui și nouă pe banii cui o arzi? Sau îți e rușine cu postul pe care îl ai? Din câte văd, postezi pe topicul ăsta doar în timpul serviciului. Deci o arzi la greu.
Cât despre articolul ăla, mie mi se par mai penibile răspunsurile analiștilor hotnews ... Dar na, ce știu eu ![]() This post has been edited by ssilviu: 29 Sep 2010, 12:12 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
ei sunt mai destepti ca voi ![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
s-a-ntors ninjaaaa
![]() saracu modus nu mai facea fata singur de cand si-a rarit aparitiile si aflocis. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ia vezi tu cine a dat link cu mult inaintea ta la interviuri cu Oprea
![]() Te-ai trezit tarziu domn' luck : ![]() Acu' aflasi tu de baieti? ![]() This post has been edited by Dan73: 29 Sep 2010, 15:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:52 |