Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 141 142 143 144 145 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

rtBK
post 27 Sep 2010, 21:53
Post #4261

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Modus @ 27 Sep 2010, 13:23)
In 2012 ai ocazia sa iei masuri la vot.
*

eu zic ca anul asta sau cel tarziu la vara anului viitor... stii tu... cum fierbe laptele si daca nu il iei de pe foc la un moment dat da pe afara, degeaba te duci peste 2 ore ca oricum e prea tarziu tongue.gif

This post has been edited by rtBK: 27 Sep 2010, 21:57

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gruita2005
post 28 Sep 2010, 07:22
Post #4262

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Basescu este cel mai slab presedinte din istoria romanicai. Este primul presedinte suspendat vreodata, este primul presedinte care pune un prim ministru demis cu cateva saptamani inainte. Este cel mai singur presedinte din europa, dovada este acel film de la intrunirea nato. restul e can can.

28 Sep 2010, 08:40:
sunt de acord cu tot ce scrie aici http://www.ziare.com/basescu/presedinte/mo...tatului-1044590
numai unii au ochi de cal si nu vad anarhia din romanica

This post has been edited by gruita2005: 28 Sep 2010, 07:40

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Modus
post 28 Sep 2010, 07:47
Post #4263

Membru autentic

QUOTE(bob737 @ 27 Sep 2010, 12:38)
Modusica, eu cred ca voi avea ocazia anul asta. Ce, i-o fi frica lui Base sa apleleze iarasi la popor in caz de referendum??
*

Eu cred ca acum nu-l mai voteaza nimeni.

28 Sep 2010, 07:51:
QUOTE(daniel4ro @ 27 Sep 2010, 18:18)
coffee_spitsk.gif
*

radmasa.gif

28 Sep 2010, 07:52:
QUOTE(pcs @ 27 Sep 2010, 21:25)
Or fi fost pufoaicele portocalii mai "captusite "decat alea rosii..
Lasand gluma la o parte, dupa tot circul asta alimentat de evidentele nevoi financiare ale ambelor tabare, revine obsedanta intrebare, aceasi de la Conu'Iancu Caragiale si pana la Taxi : Noi cu cine ( mai ) votam?
*

Cu PSD sau PNL!

28 Sep 2010, 07:59:
QUOTE(gruita2005 @ 28 Sep 2010, 07:22)
Basescu este cel mai slab presedinte din istoria romanicai. Este primul presedinte suspendat vreodata, este primul presedinte care pune un prim ministru demis cu cateva saptamani inainte. Este cel mai singur presedinte din europa, dovada este acel film de la intrunirea nato. restul e can can.
*

Daca e primul presedinte suspendat asta inseamna ca e cel mai slab? De ce a fost suspendat? Pe ce motiv?

Asta cu cel mai singur presedinte din Europa ca asa se vede intr-un film de la reuniunea NATO (care include si tari din afara Europei) e o chestie fara o baza solida - nu imaginile filmate sunt totul in ceea ce priveste singuratea presedintelui.
Daca alea tot sunt imagini de la reuniunea NATO imi aduc aminte ca singura tara care are trupe in Afghanistan si care are in subordine soldati americani e Romania. De asemenea, singura tara ai carei militari raniti in Afghanistan au fost transportati de americani la cel mai bun spital al lor militar din regiune (Ramstein - Germania) e tot Romania.
Poate ca realitatea NATO din teren e mai importanta decat plimbarea singuratica a presedintelui; oricum asta nu mi se pare un argument.

This post has been edited by Modus: 28 Sep 2010, 07:59

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
gruita2005
post 28 Sep 2010, 08:50
Post #4264

Membru de la Baia Mare

Nu ai inteles nimic Modus din filmul ala. Filmul ala este dovada ca nu a facut nimic pentru Romania. Marea atributie a presedintelui romaniei este sa ne reprezinte extern, sa stabileasca relatii internationale, sa facem afaceri cu china de exemplu sa iesim din criza, dar in schimb in film se reflecta intreaga activitate a presedintelui nostru. Numai scandaluri si chefuri a facut, nu a ajutat deloc aceasta tara sa prospere.
Dar stiu si de ce nu a facut asta, din cauza mogulilor anti base ras hohote.gif

--------------------
+
Modus
post 28 Sep 2010, 08:56
Post #4265

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 28 Sep 2010, 08:50)
Nu ai inteles nimic Modus din filmul ala. Filmul ala este dovada ca nu a facut nimic pentru Romania. Marea atributie a presedintelui romaniei este sa ne reprezinte extern, sa stabileasca relatii internationale, sa facem afaceri cu china de exemplu sa iesim din criza, dar in schimb in film se reflecta intreaga activitate a presedintelui nostru. Numai scandaluri si chefuri a facut, nu a ajutat deloc aceasta tara sa prospere.
Dar stiu si de ce nu a facut asta, din cauza mogulilor anti base  ras hohote.gif
*

Un film dovedeste ce a facut sau nu cineva? Te iei dupa filme?
Daca e vorba de reprezentarea externa pe care ne-a facut-o presedintele putem enumera anumite evenimente care au avut loc in mandatul sau:

- initierea unui parteneriat strategic cu Franta;
- organizarea Summitului Francofoniei in 2006;
- reafirmarea sprijinului romanesc pentru SUA in Irak (pana ne-am retras de acolo) si Afghanistan
- Organizarea Summitului NATO in 2008.

E mult , e putin, are presedintele vreun merit pentru asta sau nu?
Au facut Iliescu sau Constantinescu mai mult din acest punct de vedere?

--------------------
+
rtBK
post 28 Sep 2010, 08:58
Post #4266

Unique like everyone else

From: Bucuresti

a facut destule...adevarat, dar acum e timpul sa recunoasca ca este depasit de evenimente si sa lase pe altii cu o gandire mai corecta sa preia controlul.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
instabil13
post 28 Sep 2010, 08:58
Post #4267

Membru

hai cu ilici!! a fost cel mai bun!! Traiasca!!! Jos Base!...
Mi-e sila de astea...n-ar fi mai bine sa facem ceva constructiv?

This post has been edited by instabil13: 28 Sep 2010, 08:59

--------------------
Renault Laguna 2001 1.6 16v
+
CGB
post 28 Sep 2010, 09:26
Post #4268

CGB

From: behind

QUOTE(Modus @ 28 Sep 2010, 08:56)
Daca e vorba de reprezentarea externa pe care ne-a facut-o presedintele putem enumera anumite evenimente care au avut loc in mandatul sau:
- reafirmarea sprijinului romanesc pentru SUA in Irak (pana ne-am retras de acolo) si Afghanistan

- nus ce-a initiat da' framcezii ne trimit tiganii inapoi
-n-a organizat el. romania a fost aleasa ca organizator. oricum asta cu organizarea a nu stiu ce eveniment nu mi se pare motiv de lauda. e ca si cum ai zice: a organizat nu stu ce paranghelie.
- p-aia ii sprijinea oricare ar fi fost prejedinte. c-asa trebuia
-idem punctu 2

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 08:58)
...n-ar fi mai bine sa facem ceva constructiv?

ba da. ar trebui sa mergem toti in fata cotrocenilor si sa urlam :"iesi afara javra ordinara". si dupa ce scapam de "javra", sa mergem la guvern si sa-i luam la scaltoace p-aia d-acolo.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
$$ilvviu
post 28 Sep 2010, 09:29
Post #4269

Membru autentic

From: Roman/NT

Ba da... ar trebui sa il dam pe Base jos de la Cotroceni.
Eventual sa il invitam la o partida de cules capsuni, cum sugera el bugetarilor.

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
Modus
post 28 Sep 2010, 09:42
Post #4270

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 28 Sep 2010, 09:26)
- nus ce-a initiat da' framcezii ne trimit tiganii inapoi
*

era vorba de construirea unei noi centrale atomoelectrice; sper sa se materializeze proiectul.

--------------------
+
xcss
post 28 Sep 2010, 09:47
Post #4271

Born to Be Epic

Interesant ca ai adus vorba de asta. In Germania, toate centralele nucleare vor fi inchise pana in 2020. Desigur, Germania nu e marea Franta...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
instabil13
post 28 Sep 2010, 10:57
Post #4272

Membru

QUOTE($$ilvviu @ 28 Sep 2010, 09:29)
Ba da... ar trebui sa il dam pe Base jos de la Cotroceni.
Eventual sa il invitam la o partida de cules capsuni, cum sugera el bugetarilor.
*

Nu..ca acolo e de munca...mai bine-l platim cu bani multi de la stat...asa cum vor bugetarii....ideal ar fi sa nici nu munceasca nimic.

--------------------
+
Modus
post 28 Sep 2010, 11:08
Post #4273

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 28 Sep 2010, 09:47)
Interesant ca ai adus vorba de asta. In Germania, toate centralele nucleare vor fi inchise pana in 2020. Desigur, Germania nu e marea Franta...
*

Asta pentru ca Germania e sclava Rusiei din punct de vedere energetic; tot ce inseamna distributie de gaze in Germania e controlat de rusi; iar nemtii importa gaze tot de la rusi.
Germania fiind presul Rusiei din punct de vedere energetic de ce ar investi in centrale nucelare?
Din acest punct de vedere Franta e mai putin vulnerabila si dependenta de Rusia datorita centralelor nucleare.
Acum depinde si ce doresti: sa fii scalvul rusilor sau sa incerci sa depinzi cat mai putin de ei si sa spui nu cand e cazul.

Vad ca i-ai ales pe nemti ( adica rusi).

28 Sep 2010, 11:09:
Si Franta ce are? Iar incepem cu faza ca Franta e un zero si un nimic pe langa Germania ca nu se compara, etc.?

This post has been edited by Modus: 28 Sep 2010, 11:09

--------------------
+
xcss
post 28 Sep 2010, 11:12
Post #4274

Born to Be Epic

QUOTE(Modus @ 28 Sep 2010, 11:08)
Vad ca i-ai ales pe nemti ( adica rusi).

<span class='edit'>28 Sep 2010, 11:09:</span>
Si Franta ce are? Iar incepem cu faza ca Franta e un zero si un nimic pe langa Germania ca nu se compara, etc.?
*

Nu-mi dau exact seama de unde le scoti. Am scris eu undeva ceva privitor la ce sau pe cine am ales? Sau macar ceva de unde sa rezulte interesul meu pentru elucubrantul subiect al dependentei/independentei energetice fata de rusi? Cat priveste pozitionarea Germaniei fata de Franta in preferintele mele, e o chestiune de optiune personala.

Domnu' instabil, ce zici mata acolo deja se aplica. Base ia o gramada de bani de la stat si nu face nimic.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
$$ilvviu
post 28 Sep 2010, 11:16
Post #4275

Membru autentic

From: Roman/NT

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 11:57)
Nu..ca acolo e de munca...mai bine-l platim cu bani multi de la stat...asa cum vor bugetarii....ideal ar fi sa nici nu munceasca nimic.
*

De asta nu mai gasesti doctori in spitale si profesori in scoli. Ca sug multi bani de la stat fara sa faca nimic.
Vad ca v-au indoctrinat bine slugile portocalii.

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
bob737
post 28 Sep 2010, 11:24
Post #4276

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 28 Sep 2010, 08:56)
Un film dovedeste ce a facut sau nu cineva? Te iei dupa filme?

E mult , e putin, are presedintele vreun merit pentru asta sau nu?
Au facut Iliescu sau Constantinescu mai mult din acest punct de vedere?
*

Hai mai Muduse!!
Primele 2 au fost si in era iliescu
A treia....Base nu a fost in vizita la presedintele american in timp ce iliescu & nastase si-au reafirmat sprijinul romanesc pt sua live!
Pctul 4 e cel mai tare; deci base e tare ca a organizat un summit nato, in comparatie cu ilici?! Dar daca romania nu intra in oct 2003 in nato (oare in ce mandat s-a intmplat asta....summitul de la praga..), oare ce mai organiza base? lupte cu vaporase in coloseum, nu?
HA HA

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
instabil13
post 28 Sep 2010, 11:31
Post #4277

Membru

QUOTE($$ilvviu @ 28 Sep 2010, 11:16)
De asta nu mai gasesti doctori in spitale si profesori in scoli. Ca sug multi bani de la stat fara sa faca nimic.
Vad ca v-au indoctrinat bine slugile portocalii.
*

si pe vremea lui ilici erau aceiasi doctori platiti la fel de prost..mai lasati placa asta cu doctorii si profesorii pentru ca astia nu reprezinta nici 10% din toti bugetarii.

--------------------
+
tatimeu
post 28 Sep 2010, 11:44
Post #4278

Membru autentic

mai instabil enumara te rog bugetarii tari. Sa vezi tu unde sunt cei mai multi si unde merg banutii astia "multi". Ai sa ramai putin surprins (cred ca o sa raman eu surprins daca ramai tu surprins). Pai normal ca au taiat si de la bugetarii aia care nu "aduc plus valoare" dovada vie sunteti voi astia portocalele; nici macar nu sunteti coapte ci statute.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
instabil13
post 28 Sep 2010, 11:53
Post #4279

Membru

bag mana in foc ca toti cei care acum sprijina opozitia au facut afaceri dubioase, au avut salariati platiti la negru, au facut o smenozeala care acum nu mai functioneaza sau e pe cale sa nu mai functioneze...de aici si indarjirea...Bugetarii sunt un mare fîs...mor ei de grija bugetarilor de nu mai pot. Stati linistiti si eu am rude carora nu le mai functioneaza niste treburi, cunosc si niste matusi pensionate pe caz de boala perfect sanatoase....asta e...trebuie sa mai lucram si cinstit. E un inceput. Pana cand puteam functiona asa?

This post has been edited by instabil13: 28 Sep 2010, 12:03

--------------------
+
gruita2005
post 28 Sep 2010, 12:06
Post #4280

Membru de la Baia Mare

Modus frate, te rog sa ma urmaresti atent.

Daca scumpul tau presedinte a facut toate alea ce le-ai enumerat tu mai sus inseamna ca este o personalitate marcanta in europa sau in lume. Atunci de ce naiba nu vorbeste NIMENI cu el acolo? Chiar asa mai Modus , sa nu vorbeasca chiar cu nimeni?! eu de rusine ma bagam in vorba cu careva. Pe deasupra mai avea si fata aia resemnata. Ca sa nu uiti poftim

--------------------
+
CGB
post 28 Sep 2010, 12:23
Post #4281

CGB

QUOTE(Modus @ 28 Sep 2010, 09:42)
era vorba de construirea unei noi centrale atomoelectrice; sper sa se materializeze proiectul.

si ce ma? o construieste base centrala aia? el n-a fost in stare sa faca decat scandal in toata viata lui.

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 11:31)
si pe vremea lui ilici erau aceiasi doctori platiti la fel de prost..mai lasati placa asta cu doctorii si profesorii pentru ca astia nu reprezinta nici 10% din toti bugetarii.

zi "sa mor io" cu toata gura. si chiar daca erau la fel de prost platiti, macar erau. in curand o sa ne tratam la vraci, iar in lipsa profesorilor singura scoala pa care-o s-o faca puradeii o sa fie scoala vietii.

cand vad imaginile alea cu "javra" stand stinghera, ma apuca tristetea. ptr ca nu basescu e ala care sta ca proasta satului pe margine. romania e aia care e nebagata in seama. ca s-a nimerit ca ea sa fie condusa de "javre", cu atat mai rau. da' acolo nu basescu e stingher, ci romania. si romania e data de-o parte taman din cauza unor "javre" d-astea.
si ma mai intreb, ce-ar fi putut sa discute ailalti sefi de state si guverne cu basescu. serios acu! ce plm sa discuti cu specimenu asta? ca el stie numa sa hahaie si sa faca jtouri.

This post has been edited by CGB: 28 Sep 2010, 12:32

--------------------
Dan73
post 28 Sep 2010, 12:27
Post #4282

Membru autentic

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 11:31)
*

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 11:53)
bag mana in foc ca toti cei care acum sprijina opozitia au facut afaceri dubioase, au avut salariati platiti la negru, au facut o smenozeala care acum nu mai functioneaza sau e pe cale sa nu mai functioneze...de aici si indarjirea...Bugetarii sunt un mare fîs...mor ei de grija bugetarilor de nu mai pot. Stati linistiti si eu am rude carora nu le mai functioneaza niste treburi, cunosc si niste matusi pensionate pe caz de boala perfect sanatoase....asta e...trebuie sa mai lucram si cinstit. E un inceput. Pana cand puteam functiona asa?
*

Ai gandit inainte sa scrii asa ceva?
Erau prost platiti bugetarii si de aia le-au mai taiat 25% radmasa.gif ,Si de fapt reducerile se duc catre 40% in multe cazuri pt ca au disparut si unele sporuri si al 13-lea salariu etc.
Vezi ca medicii impreuna cu bugetarii reprezinta mai mult de 10% din bugetari. Nu stiu in ce masura personalul medical mai poate fi considerat cu adevarat bugetar daca ma gandesc ca mare parte din sume sunt acoperite de casa de asiugurari si multe spitale trec la autoritatile locale. A, ca banii trec intai pe la finante si sunt dijmuiti acolo...e altceva.

Nici la partea a 2a nu ai gandit. Nu ai gandit deloc. Nu stiu daca tereferi la cei de pe forum sau la toti cetatenii din tara asta care sprijina opozitia...oricum ambele sunt prostii, una mai mare ca alta.
Dar nu cumva hotu' striga hotii? Nu cumva tu sugi la o tita? radmasa.gif Pai ce motiv sa ai sa tii cu puterea? radmasa.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Modus
post 28 Sep 2010, 12:41
Post #4283

Membru autentic

QUOTE(bob737 @ 28 Sep 2010, 11:24)
Hai mai Muduse!!
Primele 2 au fost si in era iliescu
*

Pe vremea lui Iliescu a initiat Romania un parteneriat strategic cu Franta si a organizat un Sommet al Francofoniei?

28 Sep 2010, 12:44:
QUOTE(tatimeu @ 28 Sep 2010, 11:44)
Pai normal ca au taiat si de la bugetarii aia care nu "aduc plus valoare" dovada vie sunteti voi astia portocalele; nici macar nu sunteti coapte ci statute.
*

nu prea inteleg ce vrei sa zici

28 Sep 2010, 12:48:
QUOTE(CGB @ 28 Sep 2010, 12:23)
si ce ma? o construieste base centrala aia? el n-a fost in stare sa faca decat scandal in toata viata lui.
*

Nu o construieste el dar daca proiectul se va materializa ar fi extraordinar pentru Romania, adica locuri de munca si tehnologie de varf care ar ajunge in tara
Repet, daca se va materializa va avea si presedintele un merit

28 Sep 2010, 12:50:
QUOTE(Dan73 @ 28 Sep 2010, 12:27)
Nu stiu in ce masura personalul medical mai poate fi considerat cu adevarat bugetar daca ma gandesc ca mare parte din sume sunt acoperite de casa de asiugurari si multe spitale trec la autoritatile locale. A, ca banii trec intai pe la finante si sunt dijmuiti acolo...e altceva.
*

personalul medical e bugetar la fel ca si profesorii, politistii, armata

This post has been edited by Modus: 28 Sep 2010, 12:50

--------------------
+
instabil13
post 28 Sep 2010, 13:03
Post #4284

Membru

QUOTE(Dan73 @ 28 Sep 2010, 12:27)
Ai gandit inainte sa scrii asa ceva?
Erau prost platiti bugetarii si de aia le-au mai taiat 25% radmasa.gif ,Si de fapt reducerile se duc catre 40% in multe cazuri pt ca au disparut si unele sporuri si al 13-lea salariu etc.
Vezi ca medicii impreuna cu bugetarii reprezinta mai mult de 10% din bugetari. Nu stiu in ce masura personalul medical mai poate fi considerat cu adevarat bugetar daca ma gandesc ca mare parte din sume sunt acoperite de casa de asiugurari si multe spitale trec la autoritatile locale. A, ca banii trec intai pe la finante si sunt dijmuiti acolo...e altceva.

Nici la partea a 2a nu ai gandit. Nu ai gandit deloc. Nu stiu daca tereferi la cei de pe forum sau la toti cetatenii din tara asta care sprijina opozitia...oricum ambele sunt prostii, una mai mare ca alta.
Dar nu cumva hotu' striga hotii? Nu cumva tu sugi la o tita? radmasa.gif  Pai ce motiv sa ai sa tii cu puterea? radmasa.gif
*

Am spus ce mă face să țin cu aștia. Faptul ca începe sa se miște ceva acolo....la șmenării și la milogeli catre stat și începem să lucrăm cinstit...asta e un pas înainte. Dar cei despre care am povestit mai sus nu au cum sa-l vadă. Normal sa zici că "nu gândesc" dacă ție nu-ți convine ceea ce spun.
Sarcasmul ieftin e întâlnit pe toate căile...nu sug la nici o țâță. Lucrez cinstit cu întreg salariul trecut pe cartea de muncă. Și câstig echivalentul unui salariu mediu de polițist....fără prime și micșorat în iunie 2009 din cauza crizei economice.

This post has been edited by instabil13: 28 Sep 2010, 13:10

--------------------
+
tatimeu
post 28 Sep 2010, 13:47
Post #4285

Membru autentic

pai Modus citeste ce s-a scris si mai sus de mine. Adica instabil (medicul si profesorul mai putin de 10%). Era normal sa umble la salarii si la ei (toti bugetarii). Cum domne la astia la care Base le-a dat 50% marire de salar desi unii ziceau ca nu e sustenabil acum sa nu le taie, mai ales ca pentru 90 % dintre celelalte personaje ale societatii acestia nu aduc plusvaloare. Sau tu nu ai inteles ce e asta plusvaloare.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
CGB
post 28 Sep 2010, 14:19
Post #4286

CGB

a luat-o boc pa aratura!!! a anuntat ca totusi se reintoarce la serviciile politiei si jandarmeriei.
se vezi ce curele isi ia pa cur diseara de la "javra ordinara".

--------------------
Dan73
post 28 Sep 2010, 15:19
Post #4287

Membru autentic

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 13:03)
Sarcasmul ieftin e întâlnit pe toate căile...nu sug la nici o țâță.
*

Nu era vorba de nici un sarcasm si oricum ar trebui sa te astepti la reactii in momentul in care faci asemenea presupuneri. Era un raspuns la prostia asta:
"bag mana in foc ca toti cei care acum sprijina opozitia au facut afaceri dubioase, au avut salariati platiti la negru, au facut o smenozeala care acum nu mai functioneaza sau e pe cale sa nu mai functioneze...de aici si indarjirea."
Daca stai sa te gandesti sunt o gramada de oameni cu nume care sunt impotriva puterii actuale si care sunt dincolo de orice banuiala. In orice caz faptul ca portocalii se duc spre 10% ar trebui sa iti dea de gandit in legatura cu ideea ca toti sustinatorii opozitiei ar fi facut afaceri dubioase.
Dar de afacerile cu statul mai mult decat dubioase ale sustinatorilor portocalii nu ai auzit? Sau nu citesti presa dusmanoasa? Posibil sa fie unii care cred ce zicea nasu' cum ca din vreo 60 de emisiuni politice numai alea cateva de pe b1 spun adevarul radmasa.gif
Daca te refereai la noi astia de pe forum, iar e o prostie pt ca nu poti acuza in bloc oameni pe care nu ii cunosti. Mai degraba pot fi acuzati unii sustinatori ai puterii care in ciuda tuturor evidentelor spun ca negrul e alb.

Eu cred ca ori vorbesti cu rautate ori nu ai habar despre ce se intampla in sistemul bugetar. Sunt dati afara pe capete oameni competenti care nu au avut legatura cu politica si angajate rude, prieteni, membri de partid...e generalizata treaba. Pofteste de ma contrazice ...eu pot veni cu exemple nenumarate. Tu poti veni cu ceva?

This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2010, 15:22

--------------------
+
instabil13
post 28 Sep 2010, 15:34
Post #4288

Membru

Eu am venit deja cu exemple din cunostintele mele, exemple care castiga un ban nemuncit si necinstit de la stat pe motiv de pensie de boala.. cu ce exemplu mai concret vrei sa vin. Sa aduc cuponul de pensie si buletinul precum si analizele medicale? asta nu pot. Tie iti convine situatia asta? Mie nu! Si sunt foaaaaarte multi in aceasta situatie in Romanica noastra. E un pic in afara discutiei despre bugetari dar ii priveste direct...pentru ca ajutoarele sociale tot de la bugetul statului vin.

Acum poti sa vii cu argumente de genul...pai statul ar trebui sa aiba grija cumva ca ei sa aiba unde sa munceasca bla bla-uri d'astea care nu tin de capitalism si pentru astea vinovatii sunt cu 20 de ani in urma, nu are rost sa-i punem lui Basescu in carca. Cat despre cei 10% catre care crezi ca se indreapta partidul, stai calm. ..e vorba despre aceleasi sondaje care l-au facut presedinte pe prostanac....mediul privat este pro Base. Ma refer la angajati. La mine in birou nu exista exceptie. Toti sunt pro Base. Oare cate birouri d'astea exista? Vezi tu...noi nu iesim pe strada sa strigam, nu aparem la televizor, nu avem sindicate....dar muncim si mai aruncam cate un ochi si o vorba pe forum, unde suntem catalogati aberant drept postaci platiti (si sti bine ca nu ma refer la acest forum ci la unele mult mai mari)....

This post has been edited by instabil13: 28 Sep 2010, 15:47

--------------------
+
betamax
post 28 Sep 2010, 15:50
Post #4289

Membru autentic

From: din lumea asta, prost făcută..

QUOTE(CGB @ 28 Sep 2010, 14:19)
a luat-o boc pa aratura!!! a anuntat ca totusi se reintoarce la serviciile politiei si jandarmeriei.
se vezi ce curele isi ia pa cur diseara de la "javra ordinara".
*

Buna formulare ! Probabil sunt obosit (am lucrat in schimbul 3) da' am ras de mi-au dat lacrimile.

PS. Vad ca mai sunt, din pacate, sustinatori ai ideii ca negrul e alb... trist.

Instabil, biroul tau e o exceptie. In al meu suntem 6 si e un singur (fost) sustinator la lui Base, dar acum tace chitic. Macar are bun simt, dupa ce, la scrutinul prezidential, mi-a spus ca sunt comunist daca-l votez pe Gioana (sau Geoana, nu stiu exact si nici nu vreau sa stiu). Dintre doua rahaturi l-as fi ales pe cel mai mic.

Have a nice day.

This post has been edited by betamax: 28 Sep 2010, 15:59

--------------------
renault Scenic Rx4 2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW
"... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !"
+
Dan73
post 28 Sep 2010, 17:46
Post #4290

Membru autentic

QUOTE(instabil13 @ 28 Sep 2010, 15:34)
Eu am venit deja cu exemple din cunostintele mele, exemple care castiga un ban nemuncit si necinstit de la stat pe motiv de pensie de boala.. cu ce exemplu mai concret vrei sa vin. Sa aduc cuponul de pensie si buletinul precum si analizele medicale? asta nu pot. Tie iti convine situatia asta? Mie nu! Si sunt foaaaaarte multi in aceasta situatie in Romanica noastra. E un pic in afara discutiei despre bugetari dar ii priveste direct...pentru ca ajutoarele sociale tot de la bugetul statului vin.

Acum poti sa vii cu argumente de genul...pai statul ar trebui sa aiba grija cumva ca ei sa aiba unde sa munceasca bla bla-uri d'astea care nu tin de capitalism si pentru astea vinovatii sunt cu 20 de ani in urma, nu are rost sa-i punem lui Basescu in carca. Cat despre cei 10% catre care crezi ca se indreapta partidul, stai calm. ..e vorba despre aceleasi sondaje care l-au facut presedinte pe prostanac....mediul privat este pro Base. Ma refer la angajati. La mine in birou nu exista exceptie. Toti sunt pro Base. Oare cate birouri d'astea exista? Vezi tu...noi nu iesim pe strada sa strigam, nu aparem la televizor, nu avem sindicate....dar muncim si mai aruncam cate un ochi si o vorba pe forum, unde suntem catalogati aberant drept postaci platiti (si sti bine ca nu ma refer la acest forum ci la unele mult mai mari)....
*

Tu vorbesti de asistatii social eu vorbesc de bugetari (adica angajati platiti din bugetul de stat care iau bani in schimbul unei munci prestate) Inteleg ca confuzia a fost indusa de presedinte dar ar trebui sa nu mai luam de bun tot ce spune el ca nici pensionarii si nici bugetarii nu sunt asistati social. Ar fi interesant de vazut cate din dosarele de asistati social luate la puricat au fost invalidate de comisii. Eu am auzit ca nu prea multe si ca din astea multe sunt respinse pe motiv de acte lipsa...
Din acest motiv vine Boc cu aberatia ca ala care are o masina cu motor mai mare de 1600 cmc nu poate primi ajutor social ca si cum daca omul a muncit pe un salariu pana acum si detine un amarat de Opel Kadet de pe vremea cand era tata flacau e mare bogatan sau de maine se apuca de taximetrie cu rabla.
Eu nu spun ca nu sunt o gramada de insi care iau aiurea ajutor social dar faptul ca in disperare de cauza guvernul se da la ei in timp ce inchide ochii si nu vede ca in parcul IOR se baga zeci de milioane de euro aiurea, pe mine nu ma face sa ii laud cu nimic.
Bun...sa dea numai cui are intr-adevar nevoie ajutor, dar sa ii taie de la buget si pe astia care fac averi fabuloase din contracte cu statul. Cand o sa faca asta o sa ii cred.
Deocamdata totul e o gargara ieftina..pretind ca reformeaza statul dar sunt angajati masiv clienti de partid si platiti din bani publici.
au pretins ca o sa faca altfel de politica dar fraudeaza la vot in parlament.
Apropo vezi ca sondajele alea il dadeau pe Geoana cu 2-3 procente in avans. Daca nu era atat de tembel sa se duca la Vantu castiga (si mai bine ca s-a dus zic eu...sa se duca pedeleu dupa pnt-cd, ca ei l-au scos din parlament). Prin urmare, sondajele facute inainte de joia aia au fost foarte corecte. Tu poti sa te iluzionezi ca amicii tai mai au peste 15%. Cu prapadul pe care l-au facut sa zici merci daca mai intra in parlament. Gluma aia cu mediul privat care ar fi pro base e ceva de ...de...nu mai zic cum e. radmasa.gif Eu nu mai cunosc pe nimeni care sa fie pro radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 28 Sep 2010, 17:54

--------------------
+
166 Pages « < 141 142 143 144 145 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 05:09
Dacia