Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
daniel4ro |
![]()
|
||
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
"In opinia sa, discutiile legate de acest subiect nu sunt altceva decat "un spectacol public pe care unii aleg sa-l faca chiulind din Parlament".
"Daca pretul pe care trebuie sa-l plateasca Camera Deputatilor in ansamblul ei pentru ca dl Ponta sa se decida sa vina in Parlament si sa nu mai chiuleasca este de a relua votul, atunci eu personal sunt decisa sa reluam votul", a spus ea." Au astia de unde se inspira. ![]() ![]() Era unu' azi ma, de facea spume la gura. Nu i-am retinut numele, oricum parlamentar pdl. Era si un europarlametar liberal in emisiune. Atat l-a dus capul si l-a tinut soriciul pe ala incat sa se ia de penelist ca are salariu de 10000 de euro (ca si cum europarlamentarii pdl nu ar avea la fel) si ca de ce isi permite el sa comenteze ce se intampla in parlamentul Romaniei. Astia s-au burdusit de instructie pe la scolile de vara: ![]() -ton ridicat sa acopere vocea celorlalti -deturneaza intotdeauna discutia la alte subiecte colaterale -actioneaza toti la unison, repetand aceleasi chestii... Parca cineva cloceste tampeniile astea si apoi trimite trupetii pe la televiziuni ca sa se se piarda discutia in zgomotul lor de fond. Chestia asta e vizibila si aici pe forum. Ia uitati-l pe Modus cum preia din zbor gogoasa cu absenteismul ![]() ![]() Asta era problema acum...absenteismul..pe care l-au practicat cu succes toti. Oricum aici nu era vorba de absenteism, ci de parasirea salii in bloc de catre opozitie. Orice subiect e bun, daca Ponta isi merita banii sau nu, daca e chiulangiu sau nu, numai sa acopere o mizerie mai mare ca ei, penala si care pute rau ![]() Visan ala nu s-a saturat de papat...iar are o problema cu opozitia care nu a stat in camera sa ii apere pe pensionari. ![]() Hai si tu Modus, inca o data...nenorocitii dracului... care ies ei din sala desi tu ii platesti pentru a sta in sala, sa faca cvorumul necesar pentru a trece o lege care ii taie pensia lu' soacra-ta ![]() This post has been edited by Dan73: 21 Sep 2010, 10:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Esti cam rupt de realitate padre. Limba mea nu gadila fundul niciunui portocaliu daca asta crezi; de la o vreme nu sunt nici un mare sustinator portocaliu, asa ca atunci cand zici de-a voastra tu stii la ce te referi.
Ciocu mic a spus prima data un favorit de-al tau, pe nume Serban Mihailescu, secretar General al Guvernului Nastase; dar de, tot ce a facut PSD s-a uitat deja. Revenind la Roberta: a furat niste voturi. Tu ar trebui sa stii ce trebuie facut acum; ce regulament de functionare are Camera Deputatilor, ce organism are atributii sa o inlature si sa o pedepseasca ceea ce probabil ca nu se va intampla. PDL fura tot ce poate pana in 2012, pentru ca dupa stie ca e posibil sa nu mai ajunga in veci in parlament, asa ca acum traim vremea sugativelor. 21 Sep 2010, 08:23: QUOTE(daniel4ro @ 20 Sep 2010, 17:55) cum ii place lui? asta adoarme cu gandul la Roberta , imbracata cu costum de latex negru si cu biciul in mana ![]() asa nebunatica e Rodi cu tine? Preafericitule! ![]() 21 Sep 2010, 08:25: QUOTE(Dan73 @ 20 Sep 2010, 19:28) Hai si tu Modus, inca o data...nenorocitii dracului... care ies ei din sala desi tu ii platesti pentru a sta in sala, sa faca cvorumul necesar pentru a trece o lege care ii taie pensia lu' soacra-ta ![]() Si de ce nu au stat in sala ca sa voteze impotriva???? This post has been edited by Modus: 21 Sep 2010, 08:25 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
n-au stat in sala pentru c-au iesit. si au iesit ca sa nu aiba aia care au ramas cvorum. neavand cvorum nu se putea vota. da' oranginele cand s-au vazut singuri si-au facut de cap. cica voinescu-cotoi, prins la inghesuiala :"da' dom'le asta e. cand sint multe maini ridicate e greu sa numeri corect". vedea-l-ar trasnetu' de jigodie. si pa madam anastase la fel.
acestea fiind zise, minunatu' guvern s-o gandit sa nu mai deie ajutoare (de caldura, sau de alta natura, sau ce plm ajutoare o da) alora care au masini de peste 1600 cmc. daca si-ar fi scremut creieru mai tare ar fi aflat ca poate aparea urmatoarea situatie: xulescu are o masina de 2500 cmc, mai precis un mercedes bot-de-cal din 1900 toamna, sau un golf I de 1800 cmc din 1980, sau chiar un Aro de 2400 cmc din 1984. adevarati nababi posesorii unor astfel de masini. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 21 Sep 2010, 08:22) Pai nu se mai gadila ca poate s-au mai tabacit si ele...fundurile alea ![]() Ca sa nu ramai suparat pe mine iti raspund la intrebare desi explicatii s-au mai dat: Daca ramaneau in sala se facea cvorum si votul era valid (pdl si aliatii lui avand inca majoritate. Cvorum se facea si daca veneau toti parlamentarii pdl +ceilalti insa au mai avut si oamenii treburile lor...dupa 7-8 ore de dezbateri ![]() Dar nu-i problema, nu-ti fa griji...a aranjat Roberta lucrurile ![]() Hai sa lasam.... si sa lecturam ceva serios: ![]() http://www.cotidianul.ro/124265-Cauzele_re...arhia_baronilor http://www.cotidianul.ro/124464-Marlanul_l...olutia_Romaniei This post has been edited by Dan73: 21 Sep 2010, 10:38 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Proba video e mai tare...pana una alta se cam vede care-i hotu'
![]() ![]() ![]() Ar trebui sa iti dea de gandit daca ea incearca sa se apere spunand ca sesizeaza justitia pt faptul ca nu stiu cand a aparut ca Ponta a votat desi nu era in sala fara sa spuna nici o vorbulita despre fapta ei si lui Cotoi. Uite un comment inteligent de pe link-ul dar de tine Modus: "mai este ceva ce a zis blonda: „daca va pasa de pensionari, ramaneati in sala cu 95 de parlamentari si picati legea”. deci miss recunoaste ca nu a avut decat 80 de parlamentari, adica tocmai cei din imagini. deci a furat, restul e diversiune" Evident, cu 95 de voturi nu puteau sa contrabalenseze cele 170 de voturi ale Robertei ![]() This post has been edited by Dan73: 21 Sep 2010, 17:36 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(Modus @ 21 Sep 2010, 08:22) Revenind la Roberta: a furat niste voturi. Tu ar trebui sa stii ce trebuie facut acum; ce regulament de functionare are Camera Deputatilor, ce organism are atributii sa o inlature si sa o pedepseasca ceea ce probabil ca nu se va intampla. Bravo modus! Ce simplist si aproape nevinovat... "Roberta a furat niste voturi". De parca aproape ca nu a facut nimic. Saracutza, ii era foame si a furat o felie de sunca.. O sa scape nepedepsita...nu cred. Ca si pericol social, fapta ei este de 100 de ori mai grava decat a lui Patriciu (da chiar, ce a facut patriciu de a reprezentat un pericol social??) si a lui vantu, toate inmultite cu gravitatea faptei lui ted bundy. Sunt curios cum o s-o dea la cotit parchetul iar daca pdl nu va mai castiga alegerile eu o vad pe duduita asta direct la puscarie... si cred ca acest gand a cam albit-o la propriu azi!! ![]() QUOTE(Modus @ 21 Sep 2010, 08:22) PDL fura tot ce poate pana in 2012, pentru ca dupa stie ca e posibil sa nu mai ajunga in veci in parlament, asa ca acum traim vremea sugativelor. +10! QUOTE(Modus @ 21 Sep 2010, 08:22) ti-am mai explicat faza dar se pare ca e cam greu de digerat. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Politicienii nostri, ceva de genul "hotul, striga hotul ".
|
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
Modus |
![]()
|
Abia astept sa vina PSD/PNL la guvernare in 2012 pentru ca acest topic sa nu isi mai aiba rostul si toti sa fiti fericiti.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Ah ce mult astept si eu momentul cand va veni Chucky si Poanta la guvernare...
sa vezi atunci bataie pe ciolan, si sigur tb sa intre guvernul ala cu Vanghele la cultura,Vantu la finante,Voiculescu la externe,Patriciu la industrii,Voicu iese de la mititica direct ministru la interne ca un martir al spagii... Apropo aseara la Radu Moraru s-a demonstrat ca filmarea cu prezenta nu poate fi proba pentru ca focalizeaza numai jpartial sala pe cand in spate sau in stanga nimic. Eu in locul lui Baselu as demite guvernul asta si i-as lasa pe alde Chucky si Poanta sa formeze guvernul daca pot desigur ca nu se inteleg ei asa usor pe ciolan si i-as face de tot rahatul apoi cine are majoritate?si iar vin cu Boc 6 la putere... This post has been edited by RamboX: 22 Sep 2010, 08:38 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cum deci Nasu' a demonstrat el in direct cum o filmarea aceea nu poate fi prezentata ca proba? Si eu credeam ca au fost tari cu pixelul albastru, acum sunt de-a dreptul fenomenali!
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
QUOTE(RamboX @ 22 Sep 2010, 08:28) Si eu astept guvernarea lui Chucky. Daca pana in 2012 nu sunt anticipate o sa-i votez atunci partidul..asa d'al dracu'. Dupa ce va fi prim-ministru, va pupa tata si se cara de p'aci ![]() This post has been edited by instabil13: 22 Sep 2010, 10:06 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(RamboX @ 22 Sep 2010, 09:28) Apropo aseara la Radu Moraru s-a demonstrat ca filmarea cu prezenta nu poate fi proba pentru ca focalizeaza numai jpartial sala pe cand in spate sau in stanga nimic. Facem pariu că numărul scaunelor care nu intră în imagine este mai mic decât diferența de voturi apărută în plus? Nu te-ai gândit la asta, nu? ![]() QUOTE(instabil13 @ 22 Sep 2010, 10:53) Dupa ce va fi prim-ministru, va pupa tata si se cara de p'aci ![]() Păi dacă aș avea garanția ca dacă ajunge Antonescu prim ministru pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit! Măcar cu binele ăsta să ne alegem ca țară, și tot ar fi bine ![]() This post has been edited by ssilviu: 22 Sep 2010, 11:18 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 11:09) Păi dacă aș avea garanția ca dacă ajunge Antonescu prim ministru pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit! Măcar cu binele ăsta să ne alegem ca țară, și tot ar fi bine ![]() Traiasca fanii Ponta, fanii Antonescu, fanii Vadim, fanii Diaconescu, fanii Becali, fanii etc. Restul, sunteti niste gunoaie, iar pentru binele tarii nu meritati sa traiti aici! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
instabil13 |
![]()
|
QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 11:09) Facem pariu că numărul scaunelor care nu intră în imagine este mai mic decât diferența de voturi apărută în plus? Nu te-ai gândit la asta, nu? ![]() Anastase ar trebui sa fie intemnitata....impreuna cu ăsta: http://brailanews.blogspot.com/2010/09/rob...rofesor-pe.html Pot sa o ia dupa ei si pe baba aia penelista care nu-mi vine acum in minte....de fapt mai bine ar merge cu totii dupa gratii.... |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 11:09) Facem pariu că numărul scaunelor care nu intră în imagine este mai mic decât diferența de voturi apărută în plus? Nu te-ai gândit la asta, nu? ![]() da un telefon la nasul in direct si fa-l de kko daca ai sange. Păi dacă aș avea garanția ca dacă ajunge Antonescu prim ministru pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit! Măcar cu binele ăsta să ne alegem ca țară, și tot ar fi bine ![]() Mamaaaa ce inversunareeeee,jionik e mic copil pe langa tine,chucky un gandac puturos in materie de ura...poate bombonel sa te ajunga prietene auzi tu sa plece din tara 5 mil de votanti ai lui Base...eu fac pariu ca poanta si chucky vor pierde si alegerile din 2012 sau poate le vor castiga pentru o noapte la irealitatea si antene ca apoi sa se relaxeze la Vantu & Patriciu SPA ![]() This post has been edited by RamboX: 22 Sep 2010, 11:57 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
instabil13 |
![]()
|
hai nu va mai certati pe subiectul "cine pleaca". Mai bine ramanem cu totii si pleaca ei (politicienii actuali) la mititica. Sa ia dupa ei si marii bogatasi ai acestei tari, hoti dovediti...si justitia actuala poate sa fie incarcerata vis a vis...
Cel mai interesant lucru stiti care e? Faptul ca ceea ce au facut altii 20 de ani nu mai au voie sa faca astia acum.. E imbucurator ca sunt criticati. Dar ramane o mare intrebare...cine ii critica? aia dinaintea lor care faceau aceleasi lucruri? ...aaaa s-a mai trezit cate un individ din popor care critica si el odata cu ei? Este bine pana aici. Neaparat trebuie sa revina tot ei la conducere si sa-i vedem pe acesti critici din popor... This post has been edited by instabil13: 22 Sep 2010, 12:14 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(RamboX @ 22 Sep 2010, 12:50) auzi tu sa plece din tara 5 mil de votanti ai lui Base.. Eu zic să citești mai bine exact ce am scris eu. Nu am spus asta ![]() PS. Învață totuși să dai și quote măcar ... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(instabil13 @ 22 Sep 2010, 11:44) Pot sa o ia dupa ei si pe baba aia penelista care nu-mi vine acum in minte....de fapt mai bine ar merge cu totii dupa gratii.... Norica Nicolai care voteaza prin intermediul nepoatei si care am impresia ca e si la Comisia pentru Justitie. 22 Sep 2010, 12:51: QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 11:09) Păi dacă aș avea garanția ca dacă ajunge Antonescu prim ministru pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit! Măcar cu binele ăsta să ne alegem ca țară, și tot ar fi bine ![]() QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 12:43) This post has been edited by Modus: 22 Sep 2010, 12:51 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
Până la urmă totul se rezumă la următoarele:
PSD - furt și creștere economică PNL - furt și creștere economică PDL - furt și sapă de lemn. Oare ce să alegem? Hmmm. Grea alegere. Un hint și pentru cei cu IQ subunitar. Sper să nu fie nevoie să explic mai mult și pentru cei cu cel negativ. QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 12:09) pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit! This post has been edited by ssilviu: 22 Sep 2010, 12:55 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
instabil13 |
![]()
|
esti prea departe de realitate. Furt si stagnare economica a fost tot timpul. Falsa crestere s-a datorat creditarii. S-a produs inevitabilul. Faza naspa e ca s-a produs in lumea intreaga si ne-a prins cu chilotii in vine. As avea oarecare banuieli referitoare la IQ-ul subunitar. Dar ma abtin!
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(instabil13 @ 22 Sep 2010, 14:03) Falsa crestere s-a datorat creditarii. S-a produs inevitabilul. Faza naspa e ca s-a produs in lumea intreaga si ne-a prins cu chilotii in vine. Faza nașpa e că acea creditare a fost peste tot în lume, criza a fost peste tot în lume, dar ca să vezi, noi am ieșit cei mai șifonați. (Da știu, moștenirea guvernării tăriceanu e de vină. poți să mă scutești, sunt sătul de găluștile băsesciene) Dar mă văd nevoit să mă repet, oricine cu un minim de cunoștințe economice poate și singur să judece foarte simplu comportamentul fiecărei guvernări în parte. ![]() ![]() This post has been edited by ssilviu: 22 Sep 2010, 13:17 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
instabil13 |
![]()
|
silviu...si pentru ca am deviat de la subiect...ce zici? PSD-ul dupa ce iese in 2012 sau mai devreme, are voie la vot dublu in parlament?
Daca o vor face..cum ai sa comentezi atunci? Intrebare valabila si pt dan73..In cazul lui cele 3 litere devin PNL. This post has been edited by instabil13: 22 Sep 2010, 13:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce atunci când ești impotriva să zicem PDL, trebuie neapărat să fii fan PNL sau PSD.
De exemplu instabilule, la mine nu ai nimerit deloc. Dacă ar fi să mă rezum la doctrine de exemplu, formarea profesională mă ajută să mă identific mai ușor cu aceea liberală. Asta nu înseamnă însă că devin fan PNL și îi apăr până în pânzele albe. Sau îi apăr în vreun fel. E plin de lichele și de traseiști prin orice partid, doctrina fiind mult prea puțin importantă. Și atunci, ca om, mi se pare normal, în condițiile unor posibilități mici de alegere, să aleg pe cineva pe care eu il consider mai capabil să conducă această țară. Iar la PSD și PNL, am văzut oameni, puțini e adevărat, care parcă aveau ceva cultură economică. Care parcă știau totuși cu ce se mănâncă o economie la nivel macroeconomic. La PDL nu am mai văzut pe nimeni competent în ultimul timp Pe nimeni. Însă PDL-ul m-a dus pur și simplu în situația în care, eu personal, cred, că pur și simplu, mai rău de atât nu se poate. Nu are cum. Guvernul Boc nu doar că nu ia măsuri împotriva crizei, ba mai toate parcă sunt făcute să ne bage mai rău în rahat. Și atunci, e normal, ca orice altă soluție să mi se pără mai bună. Da știu, și PSD și PNL fură. Dar pur și simplu vreau să scăpăm, poate chiar și doar temporar de tupeul, incompetența crasă și pișarea în cap fără nicio jenă pe care ne-o fac acum cei de la PDL. This post has been edited by ssilviu: 22 Sep 2010, 13:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
instabil13 |
![]()
|
eu totusi inca mai consider ca politica sociala ne-a adus in halul asta. Politica sociala pe care a practicat-o si PNL-ul cat a fost la guvernare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
De unde atata crestere economica? Ca ne-am luat fiecare cate o masina sau un apartament asta nu inseamna crestere reala. Cresterea relala se bazeaza pe productie, pe exporturi, nu pe credit cu buletinul pentru plasmoace' si loganuri.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Modus |
![]()
|
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-781286...ai-comentez.htm
22 Sep 2010, 14:22: QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 13:07) 22 Sep 2010, 14:24: QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 13:31) Iar la PSD și PNL, am văzut oameni, puțini e adevărat, care parcă aveau ceva cultură economică. Care parcă știau totuși cu ce se mănâncă o economie la nivel macroeconomic. Cum ar fi... 22 Sep 2010, 14:25: QUOTE(instabil13 @ 22 Sep 2010, 13:54) eu totusi inca mai consider ca politica sociala ne-a adus in halul asta. Politica sociala pe care a practicat-o si PNL-ul cat a fost la guvernare. Politica sociala pe care PNL a practicat-o cu sprijinul nemijlocit din Parlament al PSD. 22 Sep 2010, 14:28: QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 13:31) Dar pur și simplu vreau să scăpăm, poate chiar și doar temporar de tupeul, incompetența crasă și pișarea în cap fără nicio jenă pe care ne-o fac acum cei de la PDL. Lasa ca in curand vei fi binecuvantat cu buna cuviinta, ideile eficiente si bunul simt al lui Ponta, Nastase, Geoana, Corlatean, Mazare, Vanghelie, Oprisan, Dan Mircea Popescu, Dan Voiculescu, Patriciu, Fenechiu, Chiuariu, Nicolai, etc. Vei vedea ssilviu ce minunat va fi, te vei simti ca pestele in apa. in cel mai rau caz in 2012 te vei lafai cu ei la guvernare, te asigur! This post has been edited by Modus: 22 Sep 2010, 14:28 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si totusi, aseara m-a lovit asa din senin o intrebare: si daca basescu si guvernul pus de el, chiar doresc binele acestui popor?
![]() ![]() This post has been edited by CGB: 22 Sep 2010, 14:43 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
a vazut cineva ce e la tv? si-au dat seama ca nu functioneaza cu dansul?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:20 |