Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 138 139 140 141 142 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

b76bgaarh
post 22 Sep 2010, 15:04
Post #4171

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

sa inteleg ca se lasa cu scandal?

am 3 masini de jandarmi, sub geam,care au inceput sa se echipeze de interventie....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 22 Sep 2010, 15:14
Post #4172

Unique like everyone else

au incercat sa forteze cordoanele de jandarmi si ei au reactionat cu gaze lacrimogene si cateva bastoane... si din cate zic ei urmeaza sa mai vina cateva sute de jandarmi. Totusi acum s-au calmat toti.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
daniel4ro
post 22 Sep 2010, 18:07
Post #4173

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(b76bgaarh @ 22 Sep 2010, 15:04)
am 3 masini de jandarmi, sub geam,care au inceput sa se echipeze de interventie....
*

cum, tu stai ultracentral si scrii pe forumul asta? criptocomunistule, nomenclaturistule, de unde ai avut bani sa stai in centru, pa criza asta? lasa ca te dam pe mana lu Modus ca sa te verifice el
radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
rtBK
post 22 Sep 2010, 18:08
Post #4174

Unique like everyone else

poate era la munca excl.gif biggrin.gif

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Dan73
post 22 Sep 2010, 22:24
Post #4175

Membru autentic

QUOTE(RamboX @ 22 Sep 2010, 11:50)
Mamaaaa ce inversunareeeee,jionik e mic copil pe langa tine,chucky un gandac puturos in materie de ura...poate bombonel sa te ajunga prietene
auzi tu sa plece din tara 5 mil de votanti ai lui Base...
*

Silviu a spus foarte clar si era suficient sa citesti cu un minim de atentie:
"Păi dacă aș avea garanția ca dacă ajunge Antonescu prim ministru pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit"
Au fost 5 mil de votanti in dec 2009 cu tot cu aia care au votat la 30 de sec radmasa.gif Acum mai sunt vreo trei sustinatori...voi + modus icon_mrgreen.gif ...altii o fac pentru bani, ca sa nu va jignesc bagandu-va in aceeasi oala icon_mrgreen.gif
QUOTE(instabil13 @ 22 Sep 2010, 12:05)
Cel mai interesant lucru stiti care e?
Faptul ca ceea ce au facut altii 20 de ani nu mai au voie sa faca astia acum..
E imbucurator ca sunt criticati. Dar ramane o mare intrebare...cine ii critica? aia dinaintea lor care faceau aceleasi lucruri? ...aaaa s-a mai trezit cate un individ din popor care critica si el odata cu ei? Este bine pana aici. Neaparat trebuie sa revina tot ei la conducere si sa-i vedem pe acesti critici din popor...
*

Iti reamintesc ca s-au trezit mai multi din popor. Sau crezi ca pdl-ul mai are intentie de vot de 40%? radmasa.gif M-as mira sa mai intre in parlament fara pufoaice, sepci si galeti radmasa.gif
Daca pentru tine e imbucurator nu stiu ce pentru mine e foarte trist ca mai exista atat de multi lingai si pupincuristi.
Eu am apreciat intotdeauna criticii puterii, oricare a fost ea, si nu prea mi-au placut aplaudacii.
Foarte multi din criticii lui Nastase si Iliescu sunt acum criticii lui Baselu (cum il alintati voi) si in sensul asta se pot aduce foarte multe exemple de oameni cu notorietate si integri care sunt anti acum. Am sa ma limitez doar la Paler (care nu mai e din pacate)... "individ din popor" si el, nu? icon_mrgreen.gif ...Toti aplaudacii de acum, pusi unii peste altii, in frunte cu viitorul inculpat Cotoi, mare intelectual icon_mrgreen.gif , nu ii ajung nici macar la glezna. radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 23 Sep 2010, 08:11

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Modus
post 23 Sep 2010, 07:29
Post #4176

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 11:09)
Păi dacă aș avea garanția ca dacă ajunge Antonescu prim ministru pleacă din țară toți fanii băse de acum, aș fi cel mai fericit! Măcar cu binele ăsta să ne alegem ca țară, și tot ar fi bine  icon_mrgreen.gif
*

QUOTE(ssilviu @ 22 Sep 2010, 13:31)
De exemplu instabilule, la mine nu ai nimerit deloc. Dacă ar fi să mă rezum la doctrine de exemplu, formarea profesională mă ajută să mă identific mai ușor cu aceea liberală.
*

Curat liberal!

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
gruita2005
post 23 Sep 2010, 07:40
Post #4177

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

fratilor, voi ati auzit/citit ce a declarat ieri Basescu la nasu? imi pare foarte rau ca au fost prostiti cca 5 milioane de romani de marioneta asta numita basescu. Cum naiba tu ca sef de stat sa vi acum in plina criza si intr-o perioada grea sa acuzi pe toata lumea care este contra ta, inclusiv presa?! Pe deasupra s-a legat si de oamenii cinstiti din tara asta care trebuie sa plateasca oalele sparte ale lui si ale guvernului portocaliu incompetent. Citez : "Inteleg perfect dificultatile pensionarilor, frustrarea oamenilor vechi din sistemul public, onesti, profesionisti, si carora li s-au taiat salariile. Dar nu mai putem consuma mai mult decat producem, daca vrem sa nu prabusim Romania" si apoi vine cu fraza asta de-a dreptul penibila " - Nu mi-am dorit niciodata sa fiu cel care le spune bugetarilor 'trebuie sa plecati, sunteti prea multi, trebuie sa taiem salariile', le inteleg frustrarea, dar nu avem solutii."
daca nu ai solutii ce naiba mai cautati acolo la putere?!
Oricum este cel mai prost presedinte al romaniei al tuturor timpurilor.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Dan73
post 23 Sep 2010, 08:22
Post #4178

Membru autentic

Mai mult decat atat. Cu doua zile in urma pretindea ca el e deasupra scandalului din parlament ca de la inaltimea lui nu se poate implica radmasa.gif
Ieri i-a facut pe Ponta si Antonescu albie de porci.
Ca de obicei...una spune si face azi, alta maine.
Apropo, a cata oara iesim din criza? radmasa.gif Minteau de inghetau apele, cum ca luam imprumut de la fmi doar ca o centura de siguranta si ca sunt bani de pensii si salarii. Au repetat asta de nenumarate ori. Nu stiau atunci cum stam? Atunci cum naiba pot spune de pe acum pe cativa ani inainte care va fi deficitul la pensii? radmasa.gif
Nu au solutii pentru ca cele mai la indemana solutii nu vor sa le aplice. Suntem...cum altfel?....printre ultimele tari in ceea ce priveste gradul de colectare a taxelor la buget, dar el spune ca in Romania nu e evaziune "pt ca firmele sunt controlate si rascontrolate" Facem fantani cantatoare de milioane de euro, punem borduri duble, asfaltam acolo unde nu e cazul, spargem maine ce asfaltam azi, sali de sport la preturi fabuloase etc etc etc dar nu avem bani radmasa.gif Crede cineva ca firmele care au sustinut campania unui anumit candidat mai platesc vreun impozit? smile.gif
Toate institutiile si societatile de stat sunt impanzite de rude si prieteni politici platiti cu bani grei dar ii dam afara tot pe fraierii fara spate.
A zis Videeeanu ca ala de la nucleara trebuie sa isi dea demisia pt ceea ce a facut acolo. S-a racit stirea, presa a uitat, lumea asemenea. Si-a dat cineva demisia? Nici macar dupa ce a plecat el. Cainii latra, ursul merge. radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 23 Sep 2010, 08:31

--------------------
+
Modus
post 23 Sep 2010, 08:31
Post #4179

Membru autentic

Doamne Ajuta sa vina PSD odata la putere!

--------------------
+
Dan73
post 23 Sep 2010, 08:41
Post #4180

Membru autentic

Daca atat te duce pe tine capul sa dai o asemenea replica imbecila nu prea mai am ce sa spun. Nu vorbeam de psd si atat de indoctrinat esti incat degeaba ti-as spune ca astia sunt chiar mai rai decat pesedeii, ca Boc in mod evident e mai slab decat Nastase, desi cred ca e mai onest.... dar ce folos.

--------------------
+
ssilviu
post 23 Sep 2010, 08:51
Post #4181

F1 Man

From: Nicaieri

Să-l compari pe Boc cu Năstase e ca și cum l-ai compara pe modus cu Alexandru Atanasiu ...

This post has been edited by ssilviu: 23 Sep 2010, 08:52

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
gruita2005
post 23 Sep 2010, 08:56
Post #4182

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

radmasa.gif buna comparatia asta

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
CGB
post 23 Sep 2010, 09:56
Post #4183

CGB

From: behind

io din ce-a zis domnul prejedinte aseara la nasu' am retinut asa:
1. ponta e o maimutica
2. antonescu e de rahat
3. roberta anastase nu a furat

in rest nimic. nimic concis, referitor la problemele tarii. doar s-a certat cu toti.

mijto cum alegea moraru intrebarile ptr domnu' prejedinte. avea un teanc de cartii in fata cu ce trimesesera belesbectadorii. si citea ce scriu aia acolo.
cand era cate unu care zicea ceva najpa, facea moraru :"asta nu se califica"
cand era ceva de genu "domnu prejedinte, sinteti cel mai bun. cum reusiti asta?" o trecea la calificate.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 23 Sep 2010, 10:21
Post #4184

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 23 Sep 2010, 08:51)
Să-l compari pe Boc cu Năstase e ca și cum l-ai compara pe modus cu Alexandru Atanasiu ...
*

QUOTE(gruita2005 @ 23 Sep 2010, 08:56)
radmasa.gif  buna comparatia asta
*

pe cat de buna pe atat de sterila

--------------------
+
99AIM
post 23 Sep 2010, 18:22
Post #4185

Membru autentic

Ponta reactioneaza la atacurile lui Basescu: Vrea sa ma traga in mocirla ...
asta a zis mascariciul asta azi in zori
Ponta este in mocirla sforarilor hrebe si bombonel cu harletul in mana si cultiva la greu nepotismul in PSD:
Sotia europarlamentar, socru cu vechi state in partid. in momentul in care a devenit presedinte l-a reesapat si pe tata socru. era dator ca si tata socru l-a sustinut la vremea lui
Nu se gandeste, mititelul arogant, ce se face daca Domnul Presedinte muta vaporul un pic mai iute? Nici mama centurii de salvare nu-l mai scoate la suprafata mocirlei care da sa se transforme in mlastina puturoasa! Mare grija, mici ucenici ilicieni, s-ar putea ca taticul sa va dea jos din brate, cand conturile stapanilor vor fi sufocate! Cat despre locatia "mocirla", singuri v-ati plasat in ea!

This post has been edited by RamboX: 23 Sep 2010, 18:25

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
Dan73
post 23 Sep 2010, 18:29
Post #4186

Membru autentic

Ce retorica!!!
aplauze.gif

<span class='edit'>23 Sep 2010, 23:43:</span>
Astia de la putere zic ca pesedeul a cerut niste bani pentru colegiile parlamentarilor pt ca acestia sa paraseasca sala la vot.
Daca e asa, se nasc mai multe intrebari:
1. Prima ar fi o chestie pe care eu nu prea am inteles-o. De ce sa paraseasca pesedistii sala in conditiile in care ceilalti ramaneau clar fara cvorum? Nu era mai bine sa ramana in sala si sa asigure cvorumul ca sa fie totul pe bune si sa se adopte legea in acord perfect cu regulamentul chiar daca pesedistii votau impotriva?
2 Admitand ca asa a fost intelegerea, de ce pesedistii au ramas totusi in sala multe ore, dezbaterile fiind destul de incinse?
3. de ce a parasit sala si peneleu?
4. daca intelegerea nu s-a realizat asa cum sustin pedelistii (pt ca ei au spus ca nu au cedat la "santaj"), de ce pesedistii au parasit totusi sala? radmasa.gif
5...Daca a fost invers si totusi au cedat la santaj (fapt sustinut de intamplarea ca pesedistii au parasit sala biggrin.gif) de ce a doua zi, joi, Ponta dezvaluie frauda? Si culmea culmilor in ziua urmatoare, pe 17 (vineri) membra aia pesedista, Adriana Costescu, le multumeste pentru bani in mailul ala radmasa.gif
5. si de ce pe listele alea apar si multe colegii pedeliste sau cu primari pedelisti? (aici eu cred ca cineva in graba a dat copy-paste fara sa mai fie atent la aspectul asta...erau 152 de colegii acolo in loc de 127 radmasa.gif )
6. de ce presedintele se simti dator sa sara la beregata liderilor opozitiei taman acum cand zdrahoanca sefa de la camera are mai multa nevoie? radmasa.gif

Ca o paranteza: am remarcat metodele invatate de unii la cursuri speciale . ph34r.gif
Era Visan ala in seara asta si cand vorbea de banii aia, lasa sa se inteleaga ca parlamentarii au cerut banii pentru ei, nu pentru scoli, spitale samd ( asa cum apare in listele alea) Daca ascultai doar ce spunea el fara sa stii prea multe despre istoria asta, fix asa intelegeai, ca aia voiau banii pt buzunarul lor.

7. de ce Olteanu refuza sa intre in direct la realitatea si sa il sustina pe Visan al in ceea ce spune?

In concluzie eu zic ca se cam incurcara in minciuni si nu mai stiu cum sa dreaga busuiocul radmasa.gif
Mooooduuuuus...nu-i asa ca tu ai crezut tot? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Dan73: 23 Sep 2010, 23:57

--------------------
+
Modus
post 24 Sep 2010, 07:32
Post #4187

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 23 Sep 2010, 18:29)
Mooooduuuuus...nu-i asa ca tu ai crezut tot? icon_mrgreen.gif
*

Asa cum si tu crezi absolut tot ce spun antenele, realitatea, vantu, ponta, crin. EI AU MEREU DREPTATE!!!!

24 Sep 2010, 07:38:
cgb, daniel, ssilviu, dan, etc. ia uitati ce spune formatorul vostru de opinie aici, critica ce face guvernul dar nu da vreo alternativa. Tipic, nu? http://www.adevarul.ro/dinu_patriciu_-_opi..._340835916.html

This post has been edited by Modus: 24 Sep 2010, 07:38

--------------------
+
CGB
post 24 Sep 2010, 07:51
Post #4188

CGB

patricicianu' face ezact ca base: critica guvernu si nu da solutii. da' is cateva deosebiri: base e prejedintele tarii pe care a catalogat-o ca fiind "de mana a doua" si tot el a pus guvernu'. pricepi tu modus?

--------------------
Dan73
post 24 Sep 2010, 08:41
Post #4189

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 24 Sep 2010, 07:32)
Asa cum si tu crezi absolut tot ce spun antenele, realitatea, vantu, ponta, crin. EI AU MEREU DREPTATE!!!!
*

... radmasa.gif
Nu e adevarat deloc. Tot ii dai cu vantu si prostii din astea. Iar ma faci abil patrician? radmasa.gif
Unii din realizatorii de la antene sunt in mod evident partinitori de multe ori. Sunt si buni, ca Razvan Dumitrescu. Oricat ti s-ar parea de neverosimil tie el chiar are dreptate cand spune ca presedintele e duplicitar. Eu ti-am mai explicat ca trebuie sa ai ochi si urechi selective. Tu nu prea ai pt ca te-a orbit imediat perdeaua de fum si te-a surzit imediat harmalaia biggrin.gif Imediat ai preluat gogoasa cu santajul. Chiar daca era adevarat, o scuza cu ceva pe roberta? biggrin.gif
Eu in ce am spus mai sus, m-am bazat pe ce scot pe gura politicienii...
In general dau atentie mai mult unor invitati la televiziuni decat realizatorilor. Pentru mine conta mult mai mult parerea lui Paler decat a lui Gadea. Cred ca asa ar fi trebuit sa faci si tu, nu sa pleci de la idei preconcepute dupa care tot ce se spune pe la antene sunt minciuni, indiferent cine vorbeste. Pricepi?
Asa si acum. Oricat ti s-ar strepezi tie dintii si urechile si oricat te-ar oripila impietatea de a comuta pe antena sau realitatea, eu ma uit si acolo, cum ma uit si la nasu (doar ca sa ma amuz de cele mai multe ori e adevarat radmasa.gif )
Daca tu crezi ca ti se vor face urechile clapauge daca asculti parerea lui Ciuvica, eu nu cred asta icon_mrgreen.gif
De exemplu...ia si citeste cu atentie ce am spus mai sus si vei intelege ca am luat in calcul doar ce au declarat unii politicieni si mai putin parerea unor angajati de la televiziuni.
Pe de alta parte eu nu am folosit epitete in exces cum fac unii, nu am numit pe nimeni mititel arogant, sforar, mascarici pt ca eu cred ca asemenea chestii nu tin loc de argumente. De ex. asa face Radu Tudor si mie nu prea imi place. Asta nu inseamna ca ma duce mintea ca pe unii sa cred ca imaginile din camera prezentate de el sunt trucate sau ca a numarat gresit biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 24 Sep 2010, 08:56

--------------------
+
instabil13
post 24 Sep 2010, 08:43
Post #4190

Membru

Superb: http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010...idiu-Vintu.html

Cred ca fraza din finalul articolului ii va aduce destule probleme jurnalistului daca nu are ceva in spate: "Lista este mult mai mare, cuprinde câteva sute de ofițeri corupți. În numerele viitoare ale „Curentului“ ne vom ocupa de toți, rând pe rând, imediat după aterizarea lui Nicolae Popa la București"

This post has been edited by instabil13: 24 Sep 2010, 08:44

--------------------
Renault Laguna 2001 1.6 16v
+
Modus
post 24 Sep 2010, 09:25
Post #4191

Membru autentic

--------------------
+
Dan73
post 24 Sep 2010, 09:50
Post #4192

Membru autentic

Mai Modus....domnu' Ponta, cam imatur si repezit, e problema cea mare? Sau faptul ca a trecut o lege in parlament prin frauda??? Orb esti sau vrei si tu sa intri in randul diversionistilor? radmasa.gif

--------------------
+
bob737
post 24 Sep 2010, 15:06
Post #4193

Membru autentic

Dane, faptul ca a trecut o lege in parlament prin furt e o diversiune. Asta sa ne fie clar! De fapt toti pdl-istii jucau lapte gros in coltul din stanga al parlamentului. Faptul ca nu au aratat si imagini tine de dreptul la viata privata deoarece se pare ca unii parlamentari au ramas cu pantalonii in vine, si asta spre binele tarii. Scopul acestui ritual a fost acela de a arata lumii si poporului cat de ticalositi sunt aia de la psd & pnl cat si acela de a invita si a rasplati poporul majoritar bun cu o plimbare pe cheiu' garlei in vaporul prezidential.
Vad ca unii deja s-au si imbarcat. Asteptam si noi impresii la cald!

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Modus
post 24 Sep 2010, 15:11
Post #4194

Membru autentic

"Pentru un jurist si membru al Parlamentului Romaniei e grav sa nu stie ca exista o comisie parlamentara, Comisia juridica, de disciplina si imunitati, care are printre alte domenii de activitate si "probleme de disciplina parlamentara, incompatibilitati si imunitati". Exista un Regulament al Camerei Deputatilor care prevede si sanctiuni, modul de constatare a abaterilor, sesizarea Comisiei Juridice si modul de aplicare a sanctiunilor. Presedintele tarii nu are printre atributii interventia in treburile Parlamentului si, mai mult, pentru nerespectarea separatiei puterilor in stat abia s-ar fi facut vinovat de incalcarea Constitutiei."

<span class='edit'>24 Sep 2010, 15:16:</span>
Dane, nu te mai obosi sa postezi, ia uite ce javra e Basescu si ce sfant e Ponta: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-783313...ian-nastase.htm

This post has been edited by Modus: 24 Sep 2010, 15:16

--------------------
+
Dan73
post 24 Sep 2010, 15:17
Post #4195

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif
Da ma...bine, ai dreptate. E mult mai grav ca Ponta nu stie ca exista nu stiu ce comisie decat ce facu roberta radmasa.gif
Exerseaza in continuare...asta fu o petarda trasa....un fasait radmasa.gif

@bob...tu ce zici? Il prindem odata, ii dam o castana sa vedem cum ii suna tartacuta? radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 24 Sep 2010, 19:54

--------------------
+
Modus
post 24 Sep 2010, 15:22
Post #4196

Membru autentic

Si daca Basescu ar face precum canta Ponta tu si cu bob ati sarii in sus ca e dictator, sau nu?

24 Sep 2010, 15:23:
QUOTE(Dan73 @ 24 Sep 2010, 15:17)
@bob...tu ce zici? Il prindem o data, ii dam o castana sa vedem cum ii suna tartacuta? radmasa.gif
*

in afara de violenta mai cunosti si altceva?

This post has been edited by Modus: 24 Sep 2010, 15:23

--------------------
+
ssilviu
post 24 Sep 2010, 15:34
Post #4197

F1 Man

Băi Modusică, tu acum pe banii cui pierzi timpul pe forum?

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 24 Sep 2010, 15:36
Post #4198

CGB

protestara si politistii. belea.
se strange latu' tot mai mult pa gatu' chiorului.
pana se strange de tot, micutele portocale sar ba la gatu' lu' ponta, ba la gatu' lu' antonescu. doar doar or abate atentia de la furtisagurile facute de chior si-ai lui. dar deja toti cunosc diversiunile astea de kkt ale pdl.

--------------------
Modus
post 24 Sep 2010, 15:44
Post #4199

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 24 Sep 2010, 15:34)
Băi Modusică, tu acum pe banii cui pierzi timpul pe forum?
*

pe banii tai ba ssilvica

--------------------
+
ssilviu
post 24 Sep 2010, 15:50
Post #4200

F1 Man

Păi asta evident e o minciună. Altceva?

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
166 Pages « < 138 139 140 141 142 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 10:44
Dacia