Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 128 129 130 131 132 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Modus
post 5 Aug 2010, 08:51
Post #3871

Membru autentic

Group: Members

Ca va pasa voua daca chiar se scarpina in urechi cu betigasul presedintele sau nu.

5 Aug 2010, 08:53:
QUOTE(CGB @ 5 Aug 2010, 08:51)
"las' ca parca cu prostanacu sau cu chuky ar fi fost mai bine". fara sa-si dea seama ca ii fac mai mult rau bietului dom presedinte. e trist  sad.gif
*

sa-nteleg ca chuky i se spune lui crin? de unde vine?

This post has been edited by Modus: 5 Aug 2010, 08:53

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 5 Aug 2010, 08:56
Post #3872

CGB

From: behind

pai ne pasa modus, ptr ca timpul ne-a dovedit ca orice actiune a domnului presedinte e urmata de cava rau ptr tara. si-o beshina daca da, e clar ca urmeaza ceva nasol.
oricum e de compatimit bietul chior sad.gif

pai pa mine ma-ntrebi de unde vine chuky? am vazut ca sustinatorii basescieni folosesc acest termen cand se refera la antonescu. ar trebui sa stii mai bine.

This post has been edited by CGB: 5 Aug 2010, 08:57

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
ssilviu
post 5 Aug 2010, 09:07
Post #3873

F1 Man

From: Nicaieri

De unde să știe? A lipsit probabil când s-a predat lecția aia. Era ziua în care el trebuia să lipească afișe icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ssilviu: 5 Aug 2010, 09:08

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Dan73
post 5 Aug 2010, 09:17
Post #3874

Membru autentic

Hai mai Modus biggrin.gif Ni la el ce bine seamana radmasa.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
daniel4ro
post 5 Aug 2010, 18:09
Post #3875

forumist anti

From: B U Z Ă U city

Moduse, zi-le bai, la ignorantii astia ca Superbase nu se poate rani, nici macar in ureche, bai, ca el e invincible, bai...

p-al-ar tata de sustinator mic, si acu ma bufneste rasu cand imi aduc aminte cum scria micutu, cu mandrie, ca el a stat 6 ore la coada la sectia speciala sa-l voteze pe basel smile.gif)

stii de ce era speciala sectia aia, Modusache? ca acolo votai tu smile.gif)

si mai stii de ce s-au infiintat scolile speciale, Moduse?

ia sa te vedem daca intuiesti biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
xcss
post 5 Aug 2010, 18:34
Post #3876

Born to Be Epic

Betisoarele de urechi sunt facute in mod special cu 2 capete de vata, ca sistem antiprost. Nu a fost indeajuns pentru darzenia traianului. Acu', hai sa fabulam cateva secunde si sa credem ca nu mintea de inghetau apele. Si totusi, cat de prost sa fii sa te scarpini in ureche cu coada unui tampon pentru exsudat faringian?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Dan73
post 5 Aug 2010, 18:40
Post #3877

Membru autentic

O fi vorba si de sistem antiprost dar eu cred ca au doua capete cu vata pt ca de obicei oamenii au doua urechi. smile.gif
Nici eu nu am vazut pana acum betisoare cu vata doar la un singur capat.

This post has been edited by Dan73: 5 Aug 2010, 19:41

--------------------
+
daniel4ro
post 5 Aug 2010, 20:11
Post #3878

forumist anti

bine dracu ca inainte sa-i sune telefonu, nu avea prin preajma fieru de calcat ca si-l punea prostu pe ureche, tot din greseala smile.gif)

5 Aug 2010, 20:24:
pe vremea cand DD-ul si Baselu se trageau de sireturi biggrin.gif

apropos, unde-s intalnirile alea lunare promise de basel?

5 Aug 2010, 20:26:
&feature=related

This post has been edited by daniel4ro: 5 Aug 2010, 20:26

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
xcss
post 6 Aug 2010, 07:23
Post #3879

Born to Be Epic

QUOTE(aphophis @ 2 Aug 2010, 07:04)
ce inteligent te-o facut maica-ta mah xcss laugh.gif
*

Hehe, acum am vazut recursul la cel mai pertinent argument portocaliu, si anume "ba p-a ma-tii". afofis mic, eu ma pot cobori la nivelul tau. Problema ta e ca tu nu te poti ridica la al meu. Si cu asta am incetat sa te mai iau in seama, paiata trista.

--------------------
- - -
+
Modus
post 6 Aug 2010, 07:46
Post #3880

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 5 Aug 2010, 08:56)
pai pa mine ma-ntrebi de unde vine chuky? am vazut ca sustinatorii basescieni folosesc acest termen cand se refera la antonescu. ar trebui sa stii mai bine.
*

Pentru mine crin pare atat de insignifiant din lesa tinuta de Conu Dinu incat nu mai pot receptiona cu o acuratete optima toate aceste detalii legate de el.

6 Aug 2010, 07:47:
QUOTE(ssilviu @ 5 Aug 2010, 09:07)
De unde să știe? A lipsit probabil când s-a predat lecția aia. Era ziua în care el trebuia să lipească afișe  icon_mrgreen.gif
*

Nu stiam ca partidul are diriginti care monitorizeaza absentele. Cate nemotivate am?

6 Aug 2010, 07:53:
QUOTE(daniel4ro @ 5 Aug 2010, 18:09)
Moduse, zi-le bai, la ignorantii astia ca Superbase nu se poate rani, nici macar in ureche, bai, ca el e invincible, bai...

p-al-ar tata de sustinator mic, si acu ma bufneste rasu cand imi aduc aminte cum scria micutu, cu mandrie, ca el a stat 6 ore la coada la sectia speciala sa-l voteze pe basel smile.gif)

stii de ce era speciala sectia aia, Modusache? ca acolo votai tu smile.gif)

ia sa te vedem daca intuiesti  biggrin.gif
*

De parca tu nu ai fis stat atat daca erai in locul meu ca sa-i votezi pe gionica si patricica.

Scolile speciale au fost inventate pentru un bugetar sarac si cinstit ca tine.

This post has been edited by Modus: 6 Aug 2010, 07:53

--------------------
+
CGB
post 6 Aug 2010, 07:54
Post #3881

CGB

QUOTE(daniel4ro @ 5 Aug 2010, 18:09)

ia sa te vedem daca intuiesti  biggrin.gif

pentru ca sa aiba si afofis unde face 8 clase.

QUOTE(xcss @ 5 Aug 2010, 18:34)
Betisoarele de urechi sunt facute in mod special cu 2 capete de vata, ca sistem antiprost. Nu a fost indeajuns pentru darzenia traianului. Acu', hai sa fabulam cateva secunde si sa credem ca nu mintea de inghetau apele. Si totusi, cat de prost sa fii sa te scarpini in ureche cu coada unui tampon pentru exsudat faringian?

io tot mai sper ca chioru a mintit cand a pomenit de betisorul varat invers in cap. si mai sper c-a mers la spital ca sa-i spuna aia in ce stadiu mai e cu canceru.

QUOTE(Dan73 @ 5 Aug 2010, 18:40)
O fi vorba si de sistem antiprost dar eu cred ca au doua capete cu vata pt ca de obicei oamenii au doua urechi. smile.gif
Nici eu nu am vazut pana acum betisoare cu vata doar la un singur capat.

pa vremea lu' impuscatu nu ezigstau betisoare d-astea. si ptr a ne curata in urechi foloseam bete de chibrit pa care infasuram oleaca de vata. la un cap. asta era sistemu comunist de degresat urechea. iar chioru ca un comunisto-securist care este, n-a renuntat nici acum la acest sistem. deci ezplicatia ar fi simpla: tarlanu si-a bagat batu da chibrit invers. desi io tot sper c-a fost la spital din motivu spus oleaca mai sus.

o alta ezplicatie ar fi urmatoarea: dupa cum au aratat si pe la tv, se pare ca ezigsta totusi betisoare d-astea cu un singur cap invelit in vata. se gasesc in china. iar cum madam udrea taman fu la ciunezi sa lanseze frunza, i-a adus lu' chiorache nejte suveniruri sub forma de betisoare. iar asta de prost si le-a bagat invers.

pana atunci pulimea are un nou subiect de dezbatut:"chioru si betisoru". asta in timp ce tara se duce pe p.la, in timp ce se pregateste vanzarea actiunilor pe care statu le mai detine pe la unele companii, in timp ce zeci de mii de bugetari is dati afara (evident pe criterii bine fundamentate), in timp ce se sparg bani aiurea pe tot felu de contracte, in timp ce se anunta scumpiri (de la cfr si metrorex pana la paine si gigacalorie), in timp ce zeci de mii de oameni pleaca din tara (de la oameni simpli fara scoala, pana la doctori si ingineri)....si-n tot timpu asta pulimea se uita fascinanta in gura chiorului. grecii mai au oleaca si o dau in razbel civil. asta ptr ca au coloana vertebrala si nu se lasa calcati in picioare. la noi pe cand se lasa cu sange? sau inca mai rezistam la nejte p..i in orificiile buco-anal?

This post has been edited by CGB: 6 Aug 2010, 08:03

--------------------
Modus
post 6 Aug 2010, 07:55
Post #3882

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 5 Aug 2010, 20:11)
apropos, unde-s intalnirile alea lunare promise de basel?

*

Te-ai dus in Piata Universitatii cumva si nu au avut loc intalnirile?

--------------------
+
CGB
post 6 Aug 2010, 08:05
Post #3883

CGB

modusache, in piata aia mereu e lume. ca sta acolo si freaca duda sau ca e in trecere, mereu is cateva sute de persoane in zona. nu tin minte sa fi venit chiorache p-acolo?
da' de ce tii tu cu tot dinadinsu sa spui cate-o prostie si sa te faci de ras? asta e treaba lu' afofis.

--------------------
Modus
post 6 Aug 2010, 08:13
Post #3884

Membru autentic

Pai presedintele a zis ca s-a dus in Piata, dar nu era nimeni.

--------------------
+
CGB
post 6 Aug 2010, 08:25
Post #3885

CGB

si tu cu restul prostanilor care l-ati votat, evident ca credeti tot ce zice imbecilu asta ros de cancer la creier?

tot jivina asta spurcata a zis acu 2 zile exact asa :"”Hai să nu mai facem o dramă din faptul că plecăm. Cel mai mare obiectiv al nostru a fost dreptul nostru de a pleca acolo unde ne este mai bine. În momentul de față statul român nu poate să plătească medicii, profesorii, așa cum merită”. da ce nu poate mai chior imbecil? asta a fost ma obiectivu nostru? sa plecam aiurea din tara noastra? ca nomazii ma? sa umblam aiurea prin lume in cautarea unui loc mai bun? ca tiganii cu cortu? si asa si sintem perceputi: ca nijte tigani. da ce nu face ma nimic guvernu asta de tinusi mortis sa-l pui in fruntea tarii? guvern de care acu te lapezi ca de satana. de ce nu vrei tu sa mori si sa ne lasi in pace?
lua-te-ar moartea-n brate si duce-te-ar pa taramu alalalt, mai repede. pa tine si pa ciracii tai.

--------------------
xcss
post 6 Aug 2010, 08:33
Post #3886

Born to Be Epic

http://www.dailystar.co.uk/news/view/14786...g-British-dole/

http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/191486

Astept cu interes urmatoarea declaratie a atothabarnistului si omniimpotentului. Ce-o sa faca oare? O sa declare razboi Rusiei? O sa ofere ajutor financiar pentru SUA? Palpitant.

This post has been edited by xcss: 6 Aug 2010, 08:34

--------------------
- - -
+
99AIM
post 6 Aug 2010, 08:47
Post #3887

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 6 Aug 2010, 08:25)
si tu cu restul prostanilor care l-ati votat, evident ca credeti tot ce zice imbecilu asta ros de cancer la creier?
*

Si eu l-am votat pe Basel pt. ca chiar am crezut ca poate face ceva cu mafia rosie neocomunista a lui nea ilici ca poate sa-l cheleasca pe patriciu....dar se pare ca nu poate,pdl a ajuns un partid la fel de corupt ca si psd....ce mai dezamagire totala.Ceea ce este cel mai important este ca nu se intrevede nimic promitator la orizont.....
Psd-toti neobolsevicii lui ilici flamanzi ce asteapta sa puna mana pe putere si sa fure si ei ca au la datorii din campanii...
Pnl-o sleahta de hoti condusa de Patriciu care asteapta si ea sa fure mai cizelat dar cu bataie lunga gen resursele de gaze din mare ...
Nu cred ca mai merg la vot in urmatorul deceniu,n-am pe cine alege.....

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
CGB
post 6 Aug 2010, 09:10
Post #3888

CGB

multi l-au votat pa basel, ptr ca spurcaciunea a avut priza la public si s-a priceput de minune sa prosteasca lumea. da' multi s-au lamurit care-i treaba cu specimenu' asta. totusi mai sint destui care il sustin. din motive numa de ei stiute.
si multi uita cum a castigat jivina asta alegerile. si-n 2004 si-n 2009. mai precis a castigat la mustata. n-a avut nicicum o majoritate confortabila. ba chiar convingerea mea este ca victoriile lui din 2004 si 2009 is foarte discutabile. mai precis cred ca de fapt n-a castigat, iar faptu' c-a ajuns totusi prejedinte s-a datorat unor fraude.
chiorache e un fel de batausu satului. la el in sat (romania) e spaima tuturor. are in spate nejte derbedei ca si el (serviciile de ex), care il ajuta la nevoie. placerea lui e sa se dea sef si sa terorizeze locuitorii satului. da' cand a iesit din sat si merge la oras, e pielea p.lii.
mie nu mi-a placut niciodata individu asta. da-n momentu-n care a pisat ochii tinandu-l de umar pa draga stolo, io m-am lamurit de calitatea lui.

--------------------
gruita2005
post 6 Aug 2010, 10:15
Post #3889

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

xcss, basescu crede ca strainii sunt pe lumea asta numai de decor, el nici acum nu si-a dat seama ca este urmarit si in Europa in tot ceea ce face?! asta chiar isi bate joc de tara asta la propriu, minte cu nerusinare etc. filmul ala in care se plimba singur este edificator in ceea ce-l priveste pe basescu. Nu cumva sa uitati

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Dan73
post 6 Aug 2010, 10:45
Post #3890

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 6 Aug 2010, 08:13)
Pai presedintele a zis ca s-a dus in Piata, dar nu era nimeni.
*

Pai tu esti Nimeni? tongue.gif

--------------------
+
Modus
post 6 Aug 2010, 14:15
Post #3891

Membru autentic

*

Adevarul e ca trebuie sa fii un adevarat geniu ca sa votezi cu gionica.

6 Aug 2010, 14:19:
QUOTE(CGB @ 6 Aug 2010, 09:10)
si multi uita cum a castigat jivina asta alegerile. si-n 2004 si-n 2009. mai precis a castigat la mustata. n-a avut nicicum o majoritate confortabila. ba chiar convingerea mea este ca victoriile lui din 2004 si 2009 is foarte discutabile. mai precis cred ca de fapt n-a castigat, iar faptu' c-a ajuns totusi prejedinte s-a datorat unor fraude.
*

Pacat ca nu prea sunt dovezi. Si PSD ce a facut la alegeri in 2009, sau mai ales in 2004?

6 Aug 2010, 14:21:
QUOTE(gruita2005 @ 6 Aug 2010, 10:15)
filmul ala in care se plimba singur este edificator in ceea ce-l priveste pe basescu. Nu cumva sa uitati

*

Eu cred ca s-a dus sa se uite dupa VelSatisul ala negru superb, mai ales de cand conduce Logan.

6 Aug 2010, 14:22:
QUOTE(Dan73 @ 6 Aug 2010, 10:45)
Pai tu esti Nimeni? tongue.gif
*

Crezi ca nu am altceva mai bun de facut decat sa ma duc sambata in piata sa ascult marile realizari?

6 Aug 2010, 14:22:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-766846...l-baconschi.htm

This post has been edited by Modus: 6 Aug 2010, 14:22

--------------------
+
CGB
post 7 Aug 2010, 11:07
Post #3892

CGB

modusace, io deja il analizez pa chiorache ca om. faptu ca e pdlist si tata tuturor pedelistilor e pe plan secund.
da' asa ca om, tie ti se pare normal individu? omu traian basescu, felu in care vorbeste, ceea ce spune, cum spune...etc, ti se pare normal. mie imi pare un nene care nu mai are demult toti boii in staul. ingrijorator e faptu ca e prejedinte in functie al unei tari. vazusi ce dude a dat din el referitor la rumanii din afara. si ce-au scris ziarele prin anglia. iti dai seama ca scarba strainilor fata de romani o sa creasca. or sa zica :"iete ai dreacu romani, ii incurajeaza chiar prejedintele lor sa plece din tara si sa vina la noi sa ne pape resursele".
ia zi tu, e normal specimenu bases? mie mi-e o jena de mor de cate ori il vad hahaind prin afara tarii. n-are prestanta, n-are figura, n-are purtari de prejedinte. el e pur si simplu proiectia perfecta a poporului ruman: un cocalar sadea, scandalagiul satului.

--------------------
99AIM
post 7 Aug 2010, 11:14
Post #3893

Membru autentic

CGB hai ca exagerezi,prostanacul si chucky ce prestanta au?de papagalii politicii romanesti,fata de baselul, asa cum este el cu bune si rele,sunt mult mai fraieri.De ce nu se duc la o intalnire face to face cu baselul la tvr ca doar i-a invitat....

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
xcss
post 7 Aug 2010, 12:13
Post #3894

Born to Be Epic

QUOTE(CGB @ 7 Aug 2010, 11:07)
mie mi-e o jena de mor de cate ori il vad hahaind prin afara tarii.
*

Sa fim seriosi, cand l-ai vazut ultima data invitat undeva p-afara? Nu-l mai cheama nici dracu' (nu ca s-ar fi inghesuit cine stie cati si inainte).

--------------------
- - -
+
CGB
post 7 Aug 2010, 14:42
Post #3895

CGB

QUOTE(RamboX @ 7 Aug 2010, 11:14)
CGB hai ca exagerezi,prostanacul si chucky ce prestanta au?de papagalii politicii romanesti,fata de baselul, asa cum este el cu bune si rele,sunt mult mai fraieri.De ce nu se duc la o intalnire face to face cu baselul la tvr ca doar i-a invitat....

ce sa faca la intalnire? sa se f.te reciproc in cur? numa cineva cu probleme la mansarda s-ar mai duce la o intalnire cu chiorache.
daca baselu' e asa bazat si sigur pa ce spune, de ce nu se duce el la o inalnire cu...sa zicem ciutacu. sau badea. da' se pare ca lui ii plac aia cu limba catifelata care-l intreaba, si aici citez intocmai:"domnule presedinte cum reusiti sa fiti atat de bun in tot ceea ce faceti?".
pa chior nu-l mai baga nimeni in seama si bine fac. e lasat sa moara incet si sigur. s-au prins toti ca el iubeste scandalu, asa ca-l lasa in plata domnului. nu se poate discuta ceva normal cu omu asta. vazusi cum se ratoia la babele alea inundate. nu mai are control deloc. e dus.

--------------------
ssilviu
post 7 Aug 2010, 14:54
Post #3896

F1 Man

From: Nicaieri

Mai dus decât fanii lui? biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aphophis
post 7 Aug 2010, 15:24
Post #3897

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 3 Aug 2010, 15:36)
cine-a zis ma ca-i urmarit de dictator? sigur n-ai stat in soare prea mult azi? si-au zis astia la tv ca-i cod galben de canicula. saracutu de tine  sad.gif
pana una alta mai baga osanale cat mai ai timp, ca marineru' tau si-a lui creatie se duc la fund rau de tot. vedea-i-as legati.
pana una alta tanti nuti, spaima putii, ne-a facut brand de tara. al njpelea brand in ultimii 2 ani. da cu banii-n dreapta si-n stanga, ca doar nu-s ai ei. iar marineru' vad ca sta pitit. sigur iar cloceste fro traznaie.
da' ia zi-ne ma aflofix, da ce ejti tu asa trup si suflet cu chioru si pdl. fii barbata si spune colea care din neam e varat in politichie.
*

radmasa.gif saracu de tine. Eu zic ca un control la socola te-ar lamuri cum e cu planurile alea care incearca sa-l baneze pe acest luptator impotriva dictaturii cgb radmasa.gif

Cgb tata mai bine explica-ne ca marinarul e de vina ca ai dat faliment tu cu firma, aia care nu a produs nimic ,desi s-au bagat o gramada de bani in ea radmasa.gif

7 Aug 2010, 15:25:

tot jivina asta spurcata a zis acu 2 zile exact asa :"”Hai să nu mai facem o dramă din faptul că plecăm. Cel mai mare obiectiv al nostru a fost dreptul nostru de a pleca acolo unde ne este mai bine. În momentul de față statul român nu poate să plătească medicii, profesorii, așa cum merită”. da ce nu poate mai chior imbecil? asta a fost ma obiectivu nostru? sa plecam aiurea din tara noastra? ca nomazii ma? sa umblam aiurea prin lume in cautarea unui loc mai bun? ca tiganii cu cortu? si asa si sintem perceputi: ca nijte tigani. da ce nu face ma nimic guvernu asta de tinusi mortis sa-l pui in fruntea tarii? guvern de care acu te lapezi ca de satana. de ce nu vrei tu sa mori si sa ne lasi in pace?
lua-te-ar moartea-n brate si duce-te-ar pa taramu alalalt, mai repede. pa tine si pa ciracii tai.
*

cgb tata vezi ca o sa faci apoplexie imediat la cum iti dai duhu pe aici. Mah tu sigur ai fost indepartat de la cascaval de pedelei de le zici asa cu foc radmasa.gif Ia zi , ce prestai ? Fusei ceva inspector la stat si te-au retrogradat pedeleii? wub.gif SI nu mai poti face spagi cum faceai pe vremea peneleilor? ph34r.gif

Si din punctul tau de vedere,ala care l-au votat pe prostanac si pe repetent bubuie de inteligenta? wub.gif

This post has been edited by aphophis: 7 Aug 2010, 15:25

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 7 Aug 2010, 18:45
Post #3898

forumist anti

QUOTE(Modus @ 6 Aug 2010, 07:46)
De parca tu nu ai fi stat atat daca erai in locul meu ca sa-i votezi pe gionica si patricica.
*

de unde stii tu ce as fi facut eu? cu siguranta n-as fi stat atat ca tampitu sa votez pe cineva...

gionica si patricica... vezi ca l-ai uitat pe vantu, sarea si posta... e vid in capul tau, baiatule, tot aceeasi placa o pui, vai de capul tau....

--------------------
+
aphophis
post 8 Aug 2010, 13:29
Post #3899

Membru autentic

icon_mrgreen.gif vosganian recunoaste ca au furat banii de privatizari in 2008, bagandu-i in pensii, in plata salariilor marite anterior clientelei politice si tot asa. Ce zici dragose, sigur vosganian e un mincinos nu?

icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

1. Unde au fost directionati banii din privatizarea BCR? care sunt rezultatele in prezent a directionarii acestor bani?

Varujan Vosganian

1. Banii din privatizarea BCR se afla, din punct de vedere contabil, in Trezorerie. Ei au fost utilizati temporar pentru finantarea cheltuielilor deficitului. Dat fiind ca, din cauza faptului ca majorau deficitul bugetar, nu puteau fi utilizati pentru investitii si nu vor putea fi utilizati pentru investitii pana cand deficitul bugetar nu va cobora sau 2%, ar fi fost o prostie sa-i tinem in Trezorerie si sa imprumutam bani pentru care sa platim dobanda. De comun acord cu BNR, in clipa in care dobanda pe piata era prea mare si riscam slabirea leului, am utilizat acele sume temporar si am economisit in acest doi ani sume de ordinul a sute de milioane de euro dobanzi ce nu au mai fost platite. In orice moment, prin proceduri similare, banii pot fi utilizati pentru investitii.

sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-766148...jutorul-meu.htm

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 8 Aug 2010, 19:47
Post #3900

Membru autentic

QUOTE(daniel4ro @ 7 Aug 2010, 18:45)
de unde stii tu ce as fi facut eu? cu siguranta n-as fi stat atat ca tampitu sa votez pe cineva...

gionica si patricica... vezi ca l-ai uitat pe vantu, sarea si posta... e vid in capul tau, baiatule, tot aceeasi placa o pui, vai de capul tau....
*

Ai fi facut exact acelasi lucru pentru ca nici tu nu schimbi placa si pentru ca tresari de adoratie cand ii vezi pe cei 2. Pe care-l iubesti mai mult: pe Ponta sau pe Antonescu?
Sanse are doar Ponta.

--------------------
+
166 Pages « < 128 129 130 131 132 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 14:16
Dacia