Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nici un paradox, putina atentie. Ex DSN vandut pe aia, dat avans, venitul pe familie, incadrat la limita. Dar repet, nu asta era ideea. Nu stau sa justific aiureli pe net doar ca ti se pare tie paradox...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
asa-s portocalii astia..
il mai manca pe unu la oo anu trecut de ce au altii megane privilege... |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
E trist totusi ca ne mancam unii pe altii si scapam din vedere ca meritam, dupa atatia ani de la "revolutie", o viata mai buna. In fine, poate altele sunt caile sa ajungem la ea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Modus @ 5 Jul 2010, 12:51) QUOTE(Modus @ 5 Jul 2010, 15:30) QUOTE(aphophis @ 5 Jul 2010, 19:37) Domnule ovidius, dumneatale zici ca ai salariu modest. Dar te vad cu o laguna 2 turbo in semnatura. O asemenea masina nu cred ca si-o permite un bugetar de rand, dintr-un salar de 10-15 milioane. Gresesc? Ce comunisti!!! ![]() ![]() Hai la lupta cea mare...si la marea infierare ![]() Ce va roade ma de ferrari-ul sau laguna turbo a unuia sau altuia. ![]() ![]() Deci daca ai un salariu modest devine suspect sa conduci o masina turbo...de parca nu poti face bani si din altceva. E exclus sa fii chibzuit...sau nu ai dreptul la vreo mostenire, credit...sansa de nevasta cu meserie mai banoasa, matusa generoasa ![]() ![]() ![]() Ma baieti..cam asa gandeau si comunistii aia de care se teme Modus si pe care ii vede peste tot unde e prezenta culoarea rosie. ![]() This post has been edited by Dan73: 5 Jul 2010, 20:53 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 5 Jul 2010, 20:12) Nici un paradox, putina atentie. Ex DSN vandut pe aia, dat avans, venitul pe familie, incadrat la limita. Dar repet, nu asta era ideea. Nu stau sa justific aiureli pe net doar ca ti se pare tie paradox... QUOTE(Dan73 @ 5 Jul 2010, 20:51) Ce comunisti!!! ![]() ![]() Hai la lupta cea mare...si la marea infierare ![]() Ce va roade ma de ferrari-ul sau laguna turbo a unuia sau altuia. ![]() ![]() Deci daca ai un salariu modest devine suspect sa conduci o masina turbo...de parca nu poti face bani si din altceva. E exclus sa fii chibzuit...sau nu ai dreptul la vreo mostenire, credit...sansa de nevasta cu meserie mai banoasa, matusa generoasa ![]() ![]() ![]() Ma baieti..cam asa gandeau si comunistii aia de care se teme Modus si pe care ii vede peste tot unde e prezenta culoarea rosie. ![]() nu e etichetat nicicum. da am mai vazut un caz pe softpedia, cu un copil care sa plangea ca o sa-i moara de foame parintii dupa ce scad salariile astea, uitand de mercedesul de 50.000 de euro al babacilor de la poarta , de suv-uletul de 40.000 de euro pe care vroiau sa-l cumpere, de golf-ul de 15-20.000 de euro al mamicii. Din partea mea, daca i-a facut prin munca lui sau din cea a unor rude, bravo lor. Munca cinstita o apreciez. Insa el se caina ca vezi doamne are salar mic. Si de asta l-am rugat sa-mi explice si mie paradoxul asta cu laguna la poarta (probabil noua) si salariul lui de mizeri ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Culmea e ca nu trebuie sa iti explice nimic
![]() Nici tu nu trebuia sa insinuezi nimic ![]() Mda...ne sare in ochi o Laguna, printre cele mai ieftine masini din clasa ei dar nu vedem vilele, suvurile de lux, vuitoanele si in general luxul orbitor al unora din cei care ne conduc si al multora care fac afaceri cu statul ![]() @caktuss...da bre...ma rad toti cocalarii cu passat....si de aceea eu nu mai pot ![]() This post has been edited by Dan73: 5 Jul 2010, 21:57 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 5 Jul 2010, 16:58) In primul rand un broker (nu brocher) nu e frecator de duda pentru ca e platit la comision...ceva de genu' cam cat munceste atat castiga...E chestia aia care trebuie sa se aplice bugetarilor din Romania!! Ce usor e sa cataloghezi un om atunci cand habar nu ai nimic despre el!! In al doilea rand, nu sunt broker. La mine poti apela atunci cand nu ai belit suficient ochii si ti-ai zgariat un milimetru coaja pe rabla..... In al treilea rand nu inteleg de ce era un mister ocupatia mea...cumva m-ai intrebat cu ce ma ocup si nu ti-am raspuns? QUOTE(CGB @ 5 Jul 2010, 16:58) Da, aici se rezolva o mare parte din problema. In general, romanul stie ca oricui i se poate intampla orice, mai putin lui....tu da-o mai departe asa. QUOTE(semit @ 5 Jul 2010, 18:59) Nu chiar atat de idiot incat sa votezi un PROST. ![]() This post has been edited by tibirk: 5 Jul 2010, 23:08 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE In primul rand un broker (nu brocher) nu e frecator de duda pentru ca e platit la comision...ceva de genu' cam cat munceste atat castiga...E chestia aia care trebuie sa se aplice bugetarilor din Romania!! lasa-l bre pe cgb, el e adeptul crezului bugetar in administratie: QUOTE Timpul trece, leafa merge noi cu spor ne facem ca muncim ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(semit @ 5 Jul 2010, 17:59) asta e, din cauza tiganilor capsunari imputiti, cersetorii din Spania, Franta si Italia care pentru 20euro de la William Branza(daca nu stiti cine e google it) au votat cu chioru'.. si pentru tiganii din Dobroiesti, Domnesti si tot Ilfovul care au luat cate 30 de lei sa voteze cu chioru si pentru elitistii si eruditii care nu sunt decat niste... dar si ei au votat cu chioruuuu... ne meritam soarta, cat de idiot sa fii sa votezi un maimutoi chelios, chior, șașiu, incult, betiv, badaran, hotul cel mai mare al acestei tari, cate miliarde de dolari or fi valorat vapoarele doar la fierul vechi, d-apai functionale.. chior prost, avea oo doar cu rusii, pana au mictionat rusii pe el si cei pe care ii lingea pe oo.. unde sunt acum? AXA Bucuresti-Londra-Washington ![]() Man eu am votat cu Base si n-am primit nimic de la nimeni, la C-ta drogatul de mazare daca iesea gionik cred ca se incorona ca imparat pe Dobrogea,eu am votat cu astia portocalii numai ca sa mai opreasca din jaful mafiotilor rosii locali,io-te ce vila are mazare la Mamaia sat: http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/st...asca-37671.html clasic psd-ei tipa pentru pensionari si aia saraci dar ei sunt multimiliardari. Hai ca le-am trimis un mail la antena 3 si realitatea-pun pariu ca nu dau stirea asta cu mazare drogatul,spagarul.... io-te mangafaua aici beat p..a iar in campanie avea afise cu ORI EU ORI BASESCU-tu pe care l-ai alege? This post has been edited by RamboX: 6 Jul 2010, 07:10 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ia spuneti voi aici la nenea.... TRAITI BINE ?
SUCCESURI va doresc atunci ! Si va mai doresc voua astora care il pupati un c#r pe basexu' sa aveti parte de aceeasi soarta ca amaratii aia din moldova luati de ape, apoi sa ne spuneti si noua cam cum sta treaba... Experienta de viata va cam lipseste...se vede de la o posta... dogmatica si discutii din fotoliu e usor...cand treci prin asa drame cu pensii de r@hat... Hai sa traiti bine domnilor! |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(caktuss @ 5 Jul 2010, 22:12) M-ai prins, sunt vinovat!!! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@tamango: popcorn da.dar pariurile cine le tine? sau macar un bilet mai in fata la spectacol.
@tibirik ce spui tu despre asigurari ca nu exista sa nu asigure o locuinta intr-o zona este o cutuma cum este si planul de amenzi la politie.nu exista legal desi toata lumea stie ca trebuie sa dai un numar de amenzi. |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
aaaasa, Moduse, corect, tu erai, ca acum mi-am amintit ...
![]() tot nu ne-ai spus si noua cu ce te ocupi, maestre... adica, frate, la 8 intru pe poarta, iau halatu pe mine, ma apuc de tras la saiba... la 8 si 10 intru pe forum si citesc ce s-a mai scris de la ora 16 de ieri de cand am plecat... la 8 jumate ii dau replica unuia care a zis de rau de basel... pana la pauza de 12 caut la probleme un țăcănit la volan Renault Symbol 1.4 (cred ca Expression) 2008 si postez o aprobare la mesajul lui afofis care zice ca cu Geoana era mai rau... de la 12 la unu ies pana la Mec sa mananc o salata... de la unu pana la patru mai intru de vreo 10 ori pe forum si ii fac lu sefu niste referate, ca da bine cand o fi la promovare... ceva de genul, intelegi? ![]() <span class='edit'>6 Jul 2010, 07:54:</span> QUOTE(Modus @ 6 Jul 2010, 07:37) ti-am mai zis pe aici si acum ma repet: voi astia portocalii nu intelegeti ca evolutie inseamna inainte. principiul tau ca daca eu n-am , sa n-aiba nici alalalt, nu este deloc constructiv... dar, ma rog, pentu unu plecat de acasa, si la propriu si la figurat, cam greu sa inteleaga... This post has been edited by daniel4ro: 6 Jul 2010, 07:55 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tibirk @ 5 Jul 2010, 16:23) Gresiti amandoi. Lucrez in domeniu si pot sa va spun ca se asigura chiar si acum cand nu este obligatoriu acest tip de asigurare. .... Ok, hai sa-ti spun o alta (desi poate nu e tocmai topicul potrivit aici): nasul meu lucreaza in agricultura (are afacerea lui proprie). Acum vreo 3-4 ani (nu mai stiu exact anul) cand au fost inundatii masive in zona au fost facute praf o gramada de terenuri agricole. Pe unele din ele avea asigurare. A fost despagubit? Nu. I s-a povestit ca este calamitate si ca nu se aplica ![]() Stau si ma intreb de ce naiba ti-ai face o asigurare in agricultura daca nu pentru chestii de genul asta. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 6 Jul 2010, 07:50) Exact asta mi se pare si mie problema. Tot cautand in sacosa celuilalt si omorandu-i capra am uitat un lucru esential : fiecare meritam ceva mai bun in viata. Iar daca maretii conducatori ne ingradesc asta trebuie sa iesim si sa ne exprimam dezaprobarea. Faceam diferenta intre o tara civilizata (Franta) si noi, cand e vorba de un miting. Noi dansam pinguinu' si aia paralizeaza toata tara, prin solidaritate. Ei isi obtin scopul, noi...pe aici... |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Un alt exemplu de incompetenta din partea guvernului. http://www.ziare.com/lucian-bute/stiri-luc...lui-boc-1027334
Un campion de talie mondiala mai avem si noi si pe ala il dam la o parte. Penibil d-le BOC. |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(A l e x @ 5 Jul 2010, 17:19) CGB, o intrebare, n-ai facut ulcer de atatia nervi pe aici? ![]() QUOTE(aphophis @ 5 Jul 2010, 19:37) lasa ca daca iese prostanacul aveam lapte si miere in tara asta. bei afofis, ai uitat s-o bagi p-aia cu minerii si comunistii. pai ce dreq facem aici? te rog sa-ti faci numaru' pan la cap. QUOTE(tibirk @ 5 Jul 2010, 22:54) In primul rand un broker (nu brocher) La mine poti apela atunci cand nu ai belit suficient ochii si ti-ai zgariat un milimetru coaja pe rabla..... in primul rand ieu nu am rabla ci am un renault clio symbol impecabil cu jante de al si oglinzi electrice. si incalzite. ma rog daca stau si ma gandesc bine, e totusi un renault, deci poate fi incadrat fara probleme la rable, ca orice alt renault. in al doilea rand nu mi-ai raspuns la cealalta problema. aia in care te-ntrebam cum isi face crestina aia asigurare. ia sa te-aud mai brochere care esti platit din comision. lumineaza-ma! acu sa revenim la intaiul fiu al tarii. vazurati ieri faza cu ala micu' (un gaozar de fro 6-7 anisori)? probabil i-or fi zis consilierii sa nu-i mai ia una doua la p..a p-aia cu apa-n casa si sa-ncerce si el sa fie mai simpatic. si se duse chiorila la al mic, i-a intins mana barbateste si l-a apostrofat cu un "ce faci mai voinicule? ai si tu apa-n casa?" si voinicu (sigur era membru psd), i-a intors-o :"domnu prejedinte va rog sa nu-i taiati pensia lu tataica si lu mamaica si lu mami" l-a lasat paf pa chiorila. ma-ntreb cata stapanire i-a trebuit sa nu-l pocneasca pa gaozar? This post has been edited by CGB: 6 Jul 2010, 08:20 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
caktuss |
![]()
|
dar CUM, nu s-a gasit loc in una din miile de sali de sport ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"nu cumva esti si tu frun puiut de pedelist?"
Normal ca sunt. Oricine te contrazice putin si nu e de acord cu parerea ta, e automat pedelist. Tu nu cumva esti miner comunist atunci?? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 5 Jul 2010, 22:54) Da, aici se rezolva o mare parte din problema. In general, romanul stie ca oricui i se poate intampla orice, mai putin lui....tu da-o mai departe asa. ![]() Campionule, explica tu din ce bani sa se mai asigure profesoara aia care face naveta pe la Dorohoi careia i s-a redus cu 25% salariul. Apropo, uite discutia: "Seful statului a intrebat o localnica a carei casa a fost inundata daca a avut locuinta asigurata. Intrebarea presedintelui a iritat-o pe femeie. "Nu, dar imi dati dvs.? Eu sunt profesoara, iau 11 milioane, fac la tara naveta pe frig, pe ger. Imi mai taiati 25%, sunt singura, nu am barbat, am un copil in intretinere, dumneavoasra imi puteti spune mie de ce doamne iarta-ma sa-mi mai fac asigurare la casa? E usor de spus, faceti asigurari! Pe ce?", i-a spus aceasta presedintelui, informeaza NewsIn. Basescu s-a interesat apoi daca aceasta este cadru didactic. "Da. Sunt cadru didactic, si ce va mira asa faptul asta?", a fost reactia femei. "Este jenant", i-a spus si Basescu, moment dupa care schimbul de replici intre cei doi a devenit agresiv din ambele parti. "Este jenant? Este jenanat cand dvs. ati redus 50% odata. Am invatat atatia ani si sunt injosita", a afirmat femeia. "La ce calitate are educatia...mai aveti de discutat", a comentat seful statului. "Lasati, am scos oameni ca dvs. Asta este calitatea, se vede, nu?", a spus ea. "Toti sunt prosti in tara asta, fir-ar ai dracului de prosti", a intervenit si un barbat, in discutie. "Si dvs tot de profesori ati fost educat, domnule Basescu", si-a continuat femeia tirada. "Da, numai ca eu am avut profesori buni", a reactionat Basescu. "Da, se vede..", a replicat botosaneanca. "Hai sa renuntam la tatisme, vreti?", a spus Basescu, incheind discutia. " Da' un pensionar cu 350 de lei pensie cum sunt atatia care au lucrat la CAP din ce sa se asigure stimabile? Vad ca iar scoti din burta slogane si teorii de parca am trai in Germania ![]() ![]() Si am o nedumerire, nu astept nicio parere de la tibirk ca e destul de previzibila... Cum e posibil ca un presedinte de stat, atunci cand e bagat in corzi cu o intrebare (cu ce bani sa ma asigur d-le presedinte?) sa iasa din corzi atacand o femeie pe care nu o cunostea si neavand habar de competentele ei? Cu alte cuvinte i-a spus ei ca e proasta si ca profesorii in general sunt prosti, incompetenti (de unde si calitatea proasta a invatamantului) si de aia nu au salariu decent din care sa-si permita sa se asigure. Este halucinant...el stiind bine de harababura din sistem, de legislatia incoerenta si care s-a schimbat mereu. Stie foarte bine ca e aproape imposibil sa faci invatamant modern de calitate cu bani foarte putini si la o populatie ale carei venituri se invart in jurul pragului de saracie. Pune carul inaintea boilor ![]() ![]() ![]() ![]() Dati-mi voie sa ma cracanez de ras ![]() ![]() ![]() LE: dar sa nu ne pierdem speranta...cu noii directori de scoli, membri de partid, calitatea invatamantului se va ridica in pe noi culmi.... ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Jul 2010, 14:50 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(A l e x @ 6 Jul 2010, 08:30) "nu cumva esti si tu frun puiut de pedelist?" Normal ca sunt. bey afofis, ia ma aminte. uite un om care-si asuma apartenenta politica si care recunoaste cu demnitate anumite chestiuni. tu ce mai astepti? "Si dvs tot de profesori ati fost educat, domnule Basescu", si-a continuat femeia tirada. "Da, numai ca eu am avut profesori buni", a reactionat Basescu o fi avut profesori buni chiorutza, da' cum el statea mai mult prin wc-uri si fuma (el a zis asta, cu gurita lui), se pare ca n-a prea beneficiat de cunostintele dascalilor respectivi. si doo ziceri d-ale intaiului marinel: 1. marinelul considera pe vremea cand era ministru la transporturi, că autostrada este o "eroare", că "nu se justifică din punct de vedere economic" 2.nu prea ma omoram cu scoala. imi placea mai mult sa merg in wc si sa fumez. This post has been edited by CGB: 6 Jul 2010, 10:05 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Evident, era o ironie, dar greseala mea ca incerc sa fiu subtil unde nu trebuie.
Lasa CGB, poate pana la urmatoarele alegeri reusesti sa-l convingi pe "afofis" ca defapt tu ai dreptate. Ai timp. Paaaa ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 6 Jul 2010, 10:20) Da' un pensionar cu 350 de lei pensie cum sunt atatia care au lucrat la CAP din ce sa se asigure stimabile? Vad ca iar scoti din burta slogane si teorii de parca am trai in Germania ![]() ![]() Nu-ti dau nici un raspuns la ceea ce spui ca era previzibil, insa te intreb si eu asa.... Lasand la o parte interesele asiguratorului si ale concurentei lui....cum iti explici faptul ca romanii refuza asigurarea GRATUITA pe care le-a acordat-o romtelecom in colaborare cu o companie de asigurari? Nu cumva tine de educatie? Ia mergi tu oriunde in lumea asta si fa o asigurare GRATUITA si vezi cum e primita? Chiar daca mai detii o asigurare, cea gratuita nu are cum sa te incurce. Din contra... This post has been edited by tibirk: 6 Jul 2010, 19:01 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tibirk @ 6 Jul 2010, 18:56) Lasand la o parte interesele asiguratorului si ale concurentei lui....cum iti explici faptul ca romanii refuza asigurarea GRATUITA pe care le-a acordat-o romtelecom in colaborare cu o companie de asigurari? Nu cumva tine de educatie? Ia mergi tu oriunde in lumea asta si fa o asigurare GRATUITA si vezi cum e primita? Chiar daca mai detii o asigurare, cea gratuita nu are cum sa te incurce. Din contra... Nu mai fi asa naiv. Asigurarea aia e gratuita my ass. Nu ai invatat pana acum ca in Romania nimic nu e gratuit ? Fii sigur ca o platesti pe alta parte cu varf si indesat, tu-i crezi pe aia idioti ? Nu mai puneti botu' la toate chilipirurile ... This post has been edited by Tamango: 6 Jul 2010, 19:14 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 18:33 |