Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
si minerii pe deasupra
a... si mogulii un pic. sa nu-i uitam pe bugetari, ca astia au supt sangele poporului de a ajuns tara asta in situatie de criza... ma uitai pe forum si vaziu, ca si un alt stimabil coforumist, ca astia care se bat cu tesla-n oua si cu pumnii-n pept ca ei muncesc la privat si trag la saiba pana nadusesc, tinand trantorii pe umerii lor firavi, botoneaza toata ziua pe forum... hmmmmm, or fi postand doar in pauza de masa? ![]() 28 May 2010, 20:48: http://videonews.ro/action/viewvideo/47855...sa-fie-500-lei/ This post has been edited by daniel4ro: 28 May 2010, 20:48 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 28 May 2010, 17:12) Poti sa-i multumesti personal lui Iliescu ptr aceasta stare de fapt! El a distrus societatea civila si spiritul civic in Romanika ![]() ![]() In 96 nu era chiar distrus spiritul asta civic. Nici nu putea fi distrus in 4 ani. Sigur ca Iliescu a dat tonul si directia, e adevarat, dar si Constantinescu s-a recunoscut invins. ![]() Nimeni din conducerea Romaniei nu a avut interesul real sa adopte o lege a lustratiei la timpul potrivit ca sa fie si eficienta. Acum stam si ne miram ca avem un stat mafiot incapabil sa functioneze altfel decat in scopul dirijarii banilor si contractelor catre clientela. Ne miram ca bulgarii de ex nici nu au acord cu FMI, ca au inceput sa ia distanta si ca noi suntem, de departe, cea mai corupta tara si cu situatia economica cea mai proasta din uniune. Cand toti sefii sunt cu carnet in buzunar si cu ochii pe tine ti se cam ia de greva cand se apropie data ratei. ![]() Daca vorbim la concret de greva de luni si de posibilul ei esec eu cred ca asta se datoreaza in primul rand ocuparii pana la refuz a posturilor importante, de conducere si bine renumerate din aparatul de stat de catre oameni de nadejde ai partidului care vegheaza ![]() This post has been edited by Dan73: 29 May 2010, 00:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Dan73 |
![]()
|
http://www.realitatea.net/un-baiat-de-9-an...ana_715996.html
Poate cineva ar zice ca era mai nimerit sa pun link-ul la faze de toata jena sau la stiri. Sa ma explic.... Am vazut prin Bucuresti ca se asfalteza o suma de strazi si bulevarde aflate in stare buna. Pe unul trec foarte des, il stiu foarte bine si nu avea nici o problema. Abia a fost asfaltat acum un an si ceva. Au scos 10 cm de asfalt de pe drum si de pe trotoar si au pus alt asfalt. Repet: pe bulevard nu erau probleme...o singura groapa pe langa o gura de canal a fost astupata prin martie. Trotoarul fusese facut acum vreun an cand au tras si niste canale de cablu. Initial am crezut ca umbla la alea, de scot si trotoarul...De unde? Au scos pur si simplu asfaltul bun si au pus altul...ramane de vazut cat de bun. Ei bine, cand trimit un sistem in colaps din cauza lipsei de fonduri, cand medicii si asistentele (aia buni si pregatiti) pleaca cu miile in fiecare an prin alte tari, cand au focare de infectie in mai toate spitalele iar ei baga bani ca sa "repare" drumuri facute acum un an mi se pare crima. Reduc numarul de paturi din spitale dar ei scot asfaltul bun si pun altul sa dea papa cui trebuie. Prin tara unde-s praf drumurile de ani de zile vor ramane praf inca multi ani...dar acolo e mei greu sa te cari cu utilajele...mai complicat cu muncitorii...aci in Bucuresti e simplu. Uite din motivele astea si nu numai, cred ca vinovati de moartea baietelului si a multor oameni care mor cu zile prin spitale sunt "oamenii" politici de ieri si de azi ai acestei tari . This post has been edited by Dan73: 30 May 2010, 10:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
In legatura cu acel copil, situatia pare a fi mai complicata, si nu sunt sigur cat de mult e implicat factorul politic. Eu, unul, n-am mai auzit de asa ceva, si daca ce spune Raed se confirma, e crima curata:
http://www.realitatea.net/raed-arafat--nu-...ina_716005.html This post has been edited by xcss: 30 May 2010, 11:13 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
luck33ro |
![]()
|
discutia asta nu prea are a face cu politica... Felcerii astia spagari sunt niste criminali ordinari. Din pacate astia nu pleaca din tara, ci ceilalti ...
|
--------------------
**
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ã U city ![]() |
mai criminali decat aia pe care i-ai votat tu?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 28 May 2010, 17:12) Poti sa-i multumesti personal lui Iliescu ptr aceasta stare de fapt! El a distrus societatea civila si spiritul civic in Romanika ![]() ![]() noroc cu basescu, ca de 6 ani s-a inaltat pan la cer spiritu' civic, iar societatea civila a inflorit de-a dreptu'. nu mai zic de patriotism. ca nu cred ca mai gasesti un ruman care sa vrea sa plece din tara asta infloritoare. e asa bine administrata tarisoara asta, c-as putea-o asemana c-un colt de paradis. iar boc si guvernu actual sint nijte eczemple de competenta si daruire absoluta. io propun sa le ridicam cate-o statuie la fiecare. la marginea gropii, langa cruce... |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 30 May 2010, 11:13) In legatura cu acel copil, situatia pare a fi mai complicata, si nu sunt sigur cat de mult e implicat factorul politic. Eu, unul, n-am mai auzit de asa ceva, si daca ce spune Raed se confirma, e crima curata: http://www.realitatea.net/raed-arafat--nu-...ina_716005.html Eu nu vorbeam de implicare directa. Exemplul ala era doar un exemplu dintre o multime de cazuri...mult prea multe. Vorbeam de o administrare execrabila a tarii, de furtul devenit cronic care au adus sitemul sanitar si nu numai in situatia de a produce erori atat de grave si atat de multe ca cea din link-ul ala. Medicii aia buni nu au plecat de bine din tara. Subfinantarea cronica si salariile mici au facut ca medicii sa plece aiurea. De ce e subfinantat sistemul? Pai nu din cauza ca s-a furat enorm de mult? Asta spuneam eu. Asta e sursa tuturor relelor si daca se moare cu zile in Romania si in atat de multe cazuri vina pana la urma apartine celor pomeniti de mine. This post has been edited by Dan73: 30 May 2010, 19:00 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 30 May 2010, 18:11) noroc cu basescu, ca de 6 ani s-a inaltat pan la cer spiritu' civic, iar societatea civila a inflorit de-a dreptu'. nu mai zic de patriotism. ca nu cred ca mai gasesti un ruman care sa vrea sa plece din tara asta infloritoare. e asa bine administrata tarisoara asta, c-as putea-o asemana c-un colt de paradis. iar boc si guvernu actual sint nijte eczemple de competenta si daruire absoluta. io propun sa le ridicam cate-o statuie la fiecare. la marginea gropii, langa cruce... spre deosebire de stapanii tai, basescu a redat libertatea de expresie. Stii.. ca sa poti sa-l injuri la tv, fara sa fii aruncat in temnita. Asa cum a fost in perioada de trista amintire nastasiana ![]() 30 May 2010, 19:21: QUOTE(daniel4ro @ 30 May 2010, 14:02) ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 30 May 2010, 19:21 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Aha..de aia il stimezi atat pe Ciuvica
![]() Cand se lua de Nastase era bun...acum e vandut mogulului..marioneta A redat librtatea de expresie dar ce ii mai sta in gat ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
pai da asta e libertatea de expresie dude, sa poata sa zica oricine ce vrea despre tine (iar cand e vorba de mass media sa aiba si dovezi la indemana daca face acuzatii despre o persoana), chiar daca iti sta in gat. Probabil pentru tine e mai simplu sa-i bagi in inchisoare ca sa nu iti mai stea in gat nu?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Iar incepi sa fabulezi
![]() ![]() Daca as fi sa aberez in acelasi stil as zice ca ti se pare normal ca Tolo sa fie urmarit de baieti ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
aphophis e un troll, "don't feed the trolls"
![]() cel mai bine este sa-l ignorati. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ai ajuns si la asa ceva..
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 30 May 2010, 11:08) P-ta Universitatii ...din 90 mineriadele toate cate au fost au cam rezolvat chestia asta... Poporul asta isi merita soarta si conducatorii ![]() Bun, am gasit vinovatii pt ceea ce se intampla acum. Iohannis si Iliescu. Ninja, daca vine un samurai si iti da un sut in fund, gata? Nu mai faci nimic si iti accepti conditia de catelus in lesa? Cam putin un eveniment ca sa distruga o societate civica la care acum iau parte si persoane care nu luau parte atunci. Oare tinerii de ce nu ies asa cum au iesit studentii atunci?? Cat despre guvernarea Nastase care a distrus societatea civica din 3 condeiuri de pix fabricat in USSR, hai sa fim seriosi. Ca sa distrugi societatea civica trebuie egectiv s-o strangi de gat la propriu si s-o ucizi, nu sa distrugi societatea ciuvica ( care mi se pare OK, si asta pt ca lupta si el cum poate, adica FACE CEVA). Nastase, exact ca si taica Baselu a speculat ceva din nenumaratele calitati ale acestui popor. Nastase a cumparat societatea civila acolo unde s-a putut. E vina lui ca societatea civila s-a lasat cumparata? Da, sunt perfect deacord cu tine, poporul asta isi merita soarta si conducatorii. Chiar nu stiu cine e mai vinovat de toata porcaria asta, Basescu sau cei care l-au votat? |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
ma uit la boc si vad aceleasi clisee ca si pana acum.aceleasi stereotipii ca si ieri,alaltaieri sau de cand isi da cu parerea.
cat despre simtul civic sau asa ceva parerea mea este ca atat timp cat politia este timorata din cauza cumetriilor dintre sefi si hoti,legea nu este si nu va fi aplicata aplicata din vari motive.daca ar da drumul la bataie si sa bage legea martiala pentru niste infractiuni sau daca ar face o echipa care sa extermine tot ce inseamna interlopi la nivel de pana la al3-lea locotenent si asta in toata tara la care sa adaugi legea ilicitului poate ar face ceva.dar atat timp cat toti sunt agatati si nu fac decat sa vorbeasca niste vorbe si sa prosteasca prostii cu niste petarde ude atat timp cat sume mari de bani se scurg aiurea totul e in zadar.vom asculta clisee si lamentari si despre cum vom face si vom drege fara a avea insa niste planuri adevarate si realiste.si daca boc se plange ca a crescut aparatul bugetar sa de afara persoanele angajate in perioada mult blamata de el si sa le sacada salariile acelor categorii carora le-au crescut salariile in perioada 2007-2010.ac tot ad vina pe aia de dinaintea lui desi sub conducerea lui s-a marit numarul de angajatu de la sgg si de la cancelarie , cancelarie pe care el se lauda ca o desfiinteaza.ia ghiciti? nu a desfiintat nimic chiar a crescut ca structura.astia ne sunt conducatorii niste cumetri ,ei intre ei si neamurile lor.sa fie razboi si sa ii omoram pe toti plus ceva colorat acolo sa fie bine. This post has been edited by buzasparta: 30 May 2010, 22:33 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Lasa ca va cadea guvernul Boc, vine PSD la guvernare si va scoate tara din criza stopand intreaga coruptie si eliminand orice clientela politica fara sa scada salariile si pensiile!
P.S.: bineinteles, nici doctorii nu vor mai cere/primi spaga |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Abia astept ...
![]() ![]() E greu de inteles ca fara masurile astea nu avem scapare? ![]() Maririle astea de salarii si pensii au fost artificiale si total demagogice- prea multe alegeri intr-un interval asa scurt... ![]() ![]() Voi credeti ca Geoana si PNL nu ciordeau daca veneau la putere? Nu scadeau salariile? Nu faceau credite? ... ca sa stiu cat mai pierd vremea pe topicul asta... ![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
citat din dom boc. din cuvantarea lui de-aseara :"odata cu inceputul sezonului estival din 2011, de la pitesti la constanta se va circula in regim de autostrada".
atat. asa ca ce plm mai discutam noi degeaba, cand astia continua sa ne minta chiar si acu', cand sintem in cel mai imputit kkt. ce pretentii sa mai ai de la gandirea unora ca afofis si ninja, cand insusi boc (primul ministru) e rupt de realitate. ce sa le mai explici unora de impozit progresiv pe venit. pe venitul total lunar, nu pe salar. ce sa le mai explici ca se continua in mod incredibil programul imbecil :"case la tara", ce sa le mai explici ca chioru si boc pana acu o luna ziceau ca totu e perfect si mergem pe crestere economica, cui sa-i mai explici ca e iminenta o crestere a taxelor si-a tva-ului. ce rost mai au toate astea cand tara asta e condusa de jivine ca matrozu, boc, udrea, funeriu, berceanu, care nici in ultimu ceas nu se opresc din mintit... ce rost mai are sa spui ceva logic, cand juma din vietatile ce salasluiesc in tara asta in ca afofis sau ca ninja. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
luck33ro |
![]()
|
mda, cum banuiam
![]() |
--------------------
**
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 31 May 2010, 08:04) E greu de inteles ca fara masurile astea nu avem scapare? ![]() Maririle astea de salarii si pensii au fost artificiale si total demagogice- prea multe alegeri intr-un interval asa scurt... ![]() ![]() D-le ninja, tu ai cap pe umeri economistule?! Gandeste-te ca pensia medie in 2004-2005 era in jur de 250 de lei. Cum poate trai un om cu banii astia? era o batranica aici in jud. maramures cu 2 lei pensie. Statu dupa tine trebuia sa o lase sa moara pentru ca singura ei vina era ca s-a nascut la tara?! Cum dracu poate trai bunica-mea de exemplu cu 520 lei pensie fiind si diabetica? tie ti se pare mult 520 lei pensie pe luna? Halal gandire, poti sa te iei de mana cu aphophis si basescu si boc si toti guvernantii care ne conduc. This post has been edited by gruita2005: 31 May 2010, 10:33 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
aphophis |
![]()
|
bunica ta ce a facut la viata ei? A fost salariata?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 31 May 2010, 08:04) Abia astept ... ![]() ![]() E greu de inteles ca fara masurile astea nu avem scapare? ![]() Maririle astea de salarii si pensii au fost artificiale si total demagogice- prea multe alegeri intr-un interval asa scurt... ![]() ![]() Voi credeti ca Geoana si PNL nu ciordeau daca veneau la putere? Nu scadeau salariile? Nu faceau credite? ... ca sa stiu cat mai pierd vremea pe topicul asta... ![]() Da' de ce stam cel mai rau din toata Europa (evident mai rau decat in Grecia unde nu s-au luat asemenea masuri)? De ce bulgarii nu au acord cu FMI? De ce nu exista nici acum, dupa un an si jumatate, un program de masuri anticriza? De ce in nici o alta tara nu se scad salariile in asemena hal? Pe ce era fondata afirmatia ca am iesit din criza in decembrie 2009? Pt minciuna se plateste si cate asemenea mai puteti inghiti? Crezi ca salariile raportate la PIB sunt mari? De ce e asa de greu sa se taie robinetul catre clientela? ![]() ![]() Cand a promis cresterea cu 50% a salariilor profesorilor crezi ca din postura de presedinte nu avea acces la date din care sa stie exact daca se poate sau nu? Acum de ce stie atat de sigur ca trebuie sa scada salariile cu 25%? E greu de inteles ca se praduiesc mult mai multi bani catre clientela decat suma economisita prin reducerea salariilor si pensiilor? Sunt prea multe intrebari? ![]() This post has been edited by Dan73: 31 May 2010, 10:57 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Aphophis, te rog frumos sa nu te iei de bunica-mea. Sigur ca a fost angajata, dar a fost angajata intr-o zona defavorizata de mai multi ani. A lucrat la serele orasului Oravita si apoi in Timisoara.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 31 May 2010, 10:29) Domnule...nu te cunosc, nu as putea sa afirm cu certitudine despre tine ca esti asa si pe dincolo pana nu beau o sticla de vin cu tine..macar. Insa faptul ca faci insinuari din astea, fara sa ai nici cea mai vaga idee despre realitate, precum ca o doamna pensionara nu ar fi facut nimic la viata ei duce cu gandul la bun simt. Fara suparare. Puteai sa te limitezi foarte simplu la intrebarea daca a lucrat pe un salariu sau a fost casnica. Oricum in vremea bunicilor noastre a fi casnica implica mai multa munca decat o slujba. This post has been edited by Dan73: 31 May 2010, 10:47 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
adica a avut salar mic.. deci de aia are pensie mica. oricum cam sensibilosi sunt unii, am pus o intrebre legitima
![]() This post has been edited by aphophis: 31 May 2010, 10:47 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:56 |