Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 24 Dec 2009, 07:31) Zilele trecute m-ati acuzat ca m-am luat de tigani, romi pardon Tu ce ai cu etnicii unguri ? Ma asteptam ca la Cotroceni sa fie totul "negru" si sa nu poti scoate un sunet in afara de cele permise... Eh, uite ca n-a fost asa. Sincer ? M-am simtit ca la mine acasa. Probleme ? Aici am primit invitatie de la cineva din stafful de la Cotroceni. de ce pomenesti de etnicii unguri la general? aplici o mica tehnica de manipulare de rahat. n-a zis nimeni nimic de etnicii unguri luati per total. si io si altii am zis de etnicii unguri din udmr. ptr restul ungurilor din romania tot respectul, sa fie sanatosi. dar astia din udmr, desi te faci ca nu pricepi, stii foarte bine ce-au urmarit si ce urmaresc dintodeauna (autonomie, limba maghiara in scoli si universitati, interese proprii fara nicio legatura cu romania). legat de atmosfera de la cotroceni, de cand base e chirias p-acolo, s-a dus p..ii tot ce inseamna sobrietatea institutiei numita presedintie. cotroceniu a devenit un fel de club unde s-aduna oricine e dispus sa ridice laude zeului. ezact ca pa vremea impuscatului. cat despre invitatia la cotroceni primita din partea staffului, acum e clar de ce-l lauzi atat pe matroz. io cand am zis ca exista o legatura intr laudacii matrozului si pdl, imi sareau toti in cap. io de ce plm n-am primit invitatie sa-i cant matrozului una mica de pahar? sau luminita anghel de ex? aaaa asta e membru psd. ma intreb dac-o fi fost invitat cineva potrivnic matrozului? poti sa zici orice, ptr mine oricine lauda la modul in care-o faci tu un om si-un partid, e clar ca are o legatura cu partidul respectiv si nu aduce osanale doar din convingere. o face din interes. sau aduce osanale ptr bani, ca zici ca te-au si platit. punct. ca fapt divers, chiar ieri, 80 de oameni (personal contractual) dintr-o anume institutie publica, au primit preavize. cica tara nu mai are nevoie de ei, desi astia chiar munceau pe niste salarii de rahat. asa ca din ianuarie vor ingrosa randurile somerilor. majoritatea erau oameni simpli, cu studii medii si gandire de lighean. palmasi care faceau de toate. si culmea, majoritatea fani basescieni si boculieni. oameni creduli care-l aprobau pe boc cand latra acu 3 saptamani ca romania a iesit din criza. acu ce fac? injura guvernul actual si prejedintele ca i-a pacalit. tardiv oricum. minciunile si manipularile din campanie si-au atins scopul. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, de laudat il laudam pe Base mult inainte sa primesc invitatia, care invitatiea venit, asa cum am mai spus, abia saptamana trecuta, dupa validarea voturilor. Deci nu are absolut nicio legatura una cu alta.
Cat despre... de ce tu sau altii nu ati primit invitatie, are rost sa ma repet ? In primul rand trebuia sa stii sa canti si apoi sa ai ceva trecut muzical in spate. Cu anii, ajunge lumea sa te stie sau sa se duca vorba de tine sau de altul, ca stie sa cante... si apoi de la zvon la invitatie, este doar un pas. In cazul de fata, asta este... impusca-ma, invitatia a venit de la Cotroceni, asta nu inseamna ca Ateneul Roman, Sala Radiodifuziunii Romane, Sala Palatului si altele, imi sunt straine. Tu crezi ca totul vine asa peste noapte ? Cand in anii 80 in ziua de Anul Nou, TVR-ul dadea binecunoscutul concert de la Ateneu in care eram prezent an de an cu Corul de Copii al Radiodifuziunii Romane si Filarmonica de stat sau cum dreaq s enumea, nu mai zicea nimeni ca am pile, relatii si ca "pe langa", mai cantam si pentru Ceausescu. Daca atunci era o obligatie, ca altfel ai mei puteau avea probeme, de data asta m-am gandit la mine. Ah, ca nu l-am votat pe Geoana, si faptul ca sunt bucuros c-am putut fi ieri la Cotroceni, este partea a doua pe care o trec la coincidenta. Repet, in grupurile prezente la cantare, erau si persoane anti Base, si n-a murit nimeni. Poate pe aia sa-i acuzi de ceva, eventual de mercenariat... nu pe mine. Eu am combinat una cu alta. Am si vizitat palatul, am si cantat, am si baut un paharel, am primit "darul", am dat mana cu base, am salutat si apoi am plecat la treburile mele... Cat depsre ungurii din UDMR si de ce spuneai mai sus legat de autonomie, stai linistit ca nu ii lasa Basescu asa usor... Cred ca este, daca vrei... doar o mutare de imagine, Atata tot. In cazul asta, Base tine si cu voi, crede-ma. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 24 Dec 2009, 09:34) am dat mana cu base, am salutat si apoi am plecat la treburile mele... Cat depsre ungurii din UDMR si de ce spuneai mai sus legat de autonomie, stai linistit ca nu ii lasa Basescu asa usor... Cred ca este, daca vrei... doar o mutare de imagine, Atata tot. In cazul asta, Base tine si cu voi, crede-ma. ![]() e adevarat ca are mana umeda de transpiratie? cica asa au alcoolici cand stau ceva timp fara ceva de macheala. cat despre unguri si mutarea de imagine, am cam obosit de acest tip de mutari a la matroz. nu poate si el sa faca ceva ptr tara asta? ceva cu rezultate. ca de mutari si invarteli d-astea sintem toti satui. din ce zici tu e posibil ca ungurii sa fie cooptati doar ca sa aiba matrozu majoritatea de moment sa treaca guvernu. urmand ca pe viitor sa-i zboare, sa ramana iar fara majoritate si s-o luam de la capat cu povestile despre "uite guvernu, nu e guvernu". sau se gandeste la ceva alegeri anticipate? cum ar fi, sint convins de-un singur lucru: il doare la basca de interesul national. il intereseaza doar de el si-ai lui. This post has been edited by CGB: 24 Dec 2009, 09:47 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 24 Dec 2009, 09:34) In primul rand trebuia sa stii sa canti si apoi sa ai ceva trecut muzical in spate. Cu anii, ajunge lumea sa te stie sau sa se duca vorba de tine sau de altul, ca stie sa cante... si apoi de la zvon la invitatie, este doar un pas. a fost si Gutza invitat acolo? ca doar are trecut muzical si i-a si cantat in campanie lu mariner aia cu "si sa-l punem prejedinte, ca basescu nu ne minte" ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 24 Dec 2009, 09:44) e adevarat ca are mana umeda de transpiratie? cica asa au alcoolici cand stau ceva timp fara ceva de macheala. Bre, imi pare rau ca-ti insel asteptarile, dar chiar nu avea mana umeda... ![]() QUOTE(CGB @ 24 Dec 2009, 09:44) din ce zici tu e posibil ca ungurii sa fie cooptati doar ca sa aiba matrozu majoritatea de moment sa treaca guvernu. urmand ca pe viitor sa-i zboare, sa ramana iar fara majoritate si s-o luam de la capat cu povestile despre "uite guvernu, nu e guvernu". sau se gandeste la ceva alegeri anticipate? cum Nu stiu ce sa zic. Era doar o varianta, era doar o parere de-a mea... Tot ce e posibil. 24 Dec 2009, 10:04: QUOTE(daniel4ro @ 24 Dec 2009, 10:01) a fost si Gutza invitat acolo? ca doar are trecut muzical si i-a si cantat in campanie lu mariner aia cu "si sa-l punem prejedinte, ca basescu nu ne minte" ![]() ![]() Stai linistit ca stie stafful lui Base cand si unde sa traga linie. O fi cantat Gutza in campanie la fel cum au facut-o si alti manelisti la alte alegeri, dar totusi... nici chiar asa. Oricum, daca-l vedeam, iti ziceam... ca nu-mi canta cocosul pe gardul nimanui. ![]() This post has been edited by Flamingo: 24 Dec 2009, 10:04 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
m-o chema si pa mine sa-i cant sorcova. de anu' nou?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce viteji sunt ei ca-s 2 contra lu Flamingo..
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
CGB |
![]()
|
sa nu zici ca si tu cantasi la cotroceni?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 24 Dec 2009, 09:34) Ohooo...si ce somn linistit o sa am de acu' nainte stiind ca ne vegheza Base cu ochiu ala al lui. Bine Flamingo..daca zici tu o sa ne linistim. Totusi eu cred ca daca te-ai duce prin ungurime ti-ai mai schimba parerea despre cum a vegheat baselu pana acum, ca si ceilalti de dinaintea lui. Zona e enclavizata deja si nu e problema alta decat ca nu mai sunt romani pe acolo...si au fost. QUOTE(CGB @ 24 Dec 2009, 10:05) Auzi domn' Cristi...poate pui un levier in loc de cotor la sorcova aia si ii frigi cateva iute ca sageata...una in numele tau, una in numele meu si una de la Daniel. ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Dec 2009, 11:06 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 24 Dec 2009, 10:56) Ce viteji sunt ei ca-s 2 contra lu Flamingo.. ![]() ![]() Eu tot incerc sa le spun c-am profitat de aceasta ocazie sa vizitez palatul, care palat este superb din multe puncte de vedere si c-am fost incantat de arhitectura si de interioare si mai ales de atmosefara de acolo, dar ei nu si nu... ei... Batman, Batman. ![]() Edit: Si o mica gluma pe care sper s-o gustati... asta ca sa vedeti ca am facut ceva si pentru voi, cei din tabara cealalta... La plecare am facut pipi in... sau pe palat, cum vreti voi sa-i ziceti... de fapt am folosit toaleta, dar cam tot aia e in viziunea unora... Multumiti acum ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 24 Dec 2009, 11:10 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 24 Dec 2009, 11:02) Nu, ninja sta dupa perdele. Are alte atributiuni. ![]() ![]() Edit: domnu' Flamingo... si de la mine o gluma pe care, tot asa, sper sa o gusti: Pesemne ca ai avut mari emotii de te-ai usurat la palat ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Dec 2009, 13:16 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ba deloc... Emotiile iti dau senzatie de durere de burta si automat "altceva" cenzurat, nicidecum pipilica... Stiam doar ce ma asteapta la intoarcere acasa in Berceni si am zis sa nu risc sa ma apuce oarece in masina.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
daniel4ro |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 23 Dec 2009, 22:27) Aici nu e vorba de politica ci de niste principii. Principiile care au fost calcate in picioare imediat dupa 22 decembrie de catre o curva politica pe nume Iliescu. Si da nici eu nu fac politica, dar rahatul in care am ajuns i se datoreaza in totalitate lui. Tot rahatul: de la teroristi, la mineri, la partidele istorice care vor sa vanda tara, sau regele hot... la care a apelat individul mi-a ajuns pentru eternitate si de aia nu mai vreau sa aud de el. Tot el a folosit si sistemul de invrajbire a claselor sociale si tot el a distrus si societatea civila ... Asa ca rombule asta nu e politica ci e ceea ce am vazut si trait in ultimii 20 de ani! Cat despre revolutie mai sunt unii care spun ca nu a fost - mai securisti de felul lor, daca ma intrebi pe mine ![]() asta este nu pot gandi mai departe de un securist dar felul tau de a gandi este copilaresc si poate de aia s-au folosit unii sa-si atinga scopurile cat despre mine lasa-ma asa iti doresc Craciun fericit 24 Dec 2009, 16:41: te repeti prea des spune-ne ceva ce nu stim ai facut o fixatie cu Iliescu , cu minerii etc incearca sa promovezi ceva nou ![]() 24 Dec 2009, 16:44: el a lansat sistemul de invrajbire a maselor iar unii infocati l-au propagat si propovaduit pana la paroxism totul a depins de noi ![]() This post has been edited by rombul: 24 Dec 2009, 16:44 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
luck33ro |
![]()
|
Merry Christmas !
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
Zi -i ca vreau frigideru plin 5 anisori incepand cu anu 2010
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
S-a notat !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ce ziceati de Nicolae Popa, locotenentul lui Vantu, cel care a fos prins la Jakarta ? Ziceati ca e o diversiune semnata PDL + Basescu in preajma alegerilor ? Ntz. ntz. ntz...
Acum ce mai aveti de zis cand toata presa din RO vuieste ? Ah, era sa uit de... stirea din The Jakarta Globe asta pentru cei care inca mai cred c-a fost vrajeala... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
http://www.reno.ro/Un-nou-atentat-marca-Al...ml#entry2197896
Vaz ca Modusache se lansa in politica externa. ![]() A prins coraj dupa decembrie, 6. Ma miram eu ce e cu el...a ars niste etape si acum face politica la nivel mare, nu mai e de nasul lui politica de pe cheiu garlii. Mai modus, tu vorbesti de fanatism? Pai tu nu o sa deraiezi de la linia partidului niciodata...posibil numai daca se lungeste pe sina insusi Zeus. ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Dec 2009, 21:54 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
hai lasa ca mai cunoastem din astia ce vad doar ce vrea partidul
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 28 Dec 2009, 12:29) Ce ziceati de Nicolae Popa, locotenentul lui Vantu, cel care a fos prins la Jakarta ? Ziceati ca e o diversiune semnata PDL + Basescu in preajma alegerilor ? Ntz. ntz. ntz... Acum ce mai aveti de zis cand toata presa din RO vuieste ? Ah, era sa uit de... stirea din The Jakarta Globe asta pentru cei care inca mai cred c-a fost vrajeala... Aha, deci liniste si pace... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 28 Dec 2009, 21:02) http://www.reno.ro/Un-nou-atentat-marca-Al...ml#entry2197896 Vaz ca Modusache se lansa in politica externa. ![]() A prins coraj dupa decembrie, 6. Ma miram eu ce e cu el...a ars niste etape si acum face politica la nivel mare, nu mai e de nasul lui politica de pe cheiu garlii. Mai modus, tu vorbesti de fanatism? Pai tu nu o sa deraiezi de la linia partidului niciodata...posibil numai daca se lungeste pe sina insusi Zeus. ![]() off topic |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 29 Dec 2009, 06:11) Aha, deci liniste si pace... io l-as intreba pa matroz (in caz ca prinderea lu popa ala e reala): de ce-a pastrat faza asta ptr turul doi? de ce taman atunci il prinsera p-ala? io banuiesc ca se stia de mult pa unde umbla ala, dar s-a pastrat ptr alegeri prinderea lui. asa ca un as din maneca. si daca e asa, asta se numeste tainuirea informatiilor despre un infractor. sau complicitate. dar io as vrea sa comentez un alt aspect: intrarea in politica a pulifiriciului numit prigoana honorius. ca candidat pe listele pdl. ma intreb daca are vreo legatura treaba asta cu faptul ca taticu' prigoana a pompat bani la greu in campania portocalie. oare asta sa fie rasplata ptr bani pompati in pdl? io-s convins ca da. si ma mai intreb ce cauta un tanar potent, cu studii inalte in SUA, sa catindeze pe listele pdl. adica sa se implice in politica romaneasca. taman el, un tanar afacerist de viitor, care ar fi putut crea fabrici si uzine, in care sa lucreze multi oameni, a ales totusi politica. citez (din memorie) din micul honorius: "am un cv destul de bogat. am lucrat de mic. am fost operator la realitatea, apoi regizor de platou, apoi am lucrat la o firma de deratizare". si realitatea si firma de deratizare, apartineau la vremea respectiva taticului. oricum ambele joburi au mare legatura cu politica, dupa cum se poate observa. mai spune tanarul honorius:"am studii de afaceri in SUA". din ce-mi aduc aminte si EBA avea astfel de studii cu care se dadea rotunda. pana s-a aflat ca de fapt facuse niste cursuri de 3 luni in SUA, la nush ce scoala de vara....bla bla. iar tata prigoana spune, referitor la dorinta juniorului de-a intra in politica:" io nu sint de acord, dar ce sa-i fac. este om mare de acum". ceea ce seamana leit cu ce spunea matrozu despre EBA, cand a catindat ptr europarlamentare. io simt ca matrozu, implicit pdl incep sa-si recompenseze finantatorii. si ma mai intreb cu ce ne poate ajuta micul honorius, o beizadea in cel mai pur sens, personaj care pana mai ieri tinea paginile mondene ale ziarelor de scandal fie prin ce masini isi mai achizitiona, fie prin ce gagici mai babardea. si ce exemplu da el restului de tineri din romania? pai exemplul e: "frate tot in politica se face burta mare. acolo-i banu gros si furaciunea la maxim. ce afaceri, ce investitii, ce fabrici si uzine. vrei banu', intra in politica!" This post has been edited by CGB: 29 Dec 2009, 09:43 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 29 Dec 2009, 01:34) E o iluzie optica. Daca iti scoti ochelarii aia portocalii o sa vezi ca nu e asa. ![]() ![]() Promptitudinea cu care ai expus tu pe forum toate ideile fabricate la centrul unui anume partid e destul de edificatoare. @Modus...ce e off topic stimabile? E off topic faptul ca discut de un mare analist, specialist in politica de pe malul Dambovitei, viitor mare strateg in politica externa? Date fiind circumstantele si pasul facut de tine spre politica mare eu zic ca e cazul sa iti schimbi numele de user din Modus in Laguna. Eu cred ca ai toate sansele in politica mai ales in conditiile actuale. Vorbesc serios...e plin de astia ca tine...de aia e asa de splendid la noi ![]() @CGB...taci ca inca e bine. Nu stii care era varianta cealalta de la pdl? Ala care a apucat ca fraierul sa se inscrie ![]() http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...Honorius-causa/ This post has been edited by Dan73: 29 Dec 2009, 10:49 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 29 Dec 2009, 10:13) Modus...ce e off topic stimabile? E off topic faptul ca discut de un mare analist, specialist in politica de pe malul Dambovitei, viitor mare strateg in politica externa? Date fiind circumstantele si pasul facut de tine spre politica mare eu zic ca e cazul sa iti schimbi numele de user din Modus in Laguna. Eu cred ca ai toate sansele in politica mai ales in conditiile actuale. Vorbesc serios...e plin de astia ca tine...de aia e asa de splendid la noi ![]() Sigur nu te descriai pe tine? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
QUOTE(CGB @ 29 Dec 2009, 10:39) dar io as vrea sa comentez un alt aspect: intrarea in politica a pulifiriciului numit prigoana honorius. ca candidat pe listele pdl. nu l-as compara cu EBA, parca e prea mult pentru oricine sa ajunga sa fie comparat cu EBA. EBA e top... e mai mult decat poate sa duca imaginatia unui om normal ![]() aia a lu' ta'su, ca nu e de acord... sa fim seriosi. mi-a placut de cel care a renuntat in favoarea lui onoriu', cica "am avut o discutie cu domnul presedinte Boc, dansul e foarte finut, mi-a explicat situatia si am inteles". cred ca nu sunt prea multe de spus |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 02:22 |