Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Basescu e un politician foarte bun. Doar nu oi vrea sa-l aiba ca model pe gionica sau pe crinul ofilit.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Asta e din putul gandirii.
![]() ![]() Cu politicieni din astia foarte buni tot in frutea ieuropei ne mentinem ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
mai modus in sfarsit is de acord cu tine. matrozu e un politician excelent. chiar un model. ptr un politician care isi urmareste propriul interes si interesul acolitilor lui. ptr unu care se ocupa numa cu invarteli si imbarligaturi. ptr asta este perfect ca model. si ceausescu a fost un politician excelent. a rezistat atata la carma tarii.
da' ptr un politician in adevaratul sens al cuvantului, care lucra ptr tara, barcagiul este zero barat. cat despre geoana, dupa alegerile astea, in ochii mei a ramas un rahat uman. de la crin inca mai am ceva sperante. This post has been edited by CGB: 29 Dec 2009, 11:13 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
@modus - profund, ca de obicei
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Zise plebeul cu passat.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Mda...aici te-a prins coane Valeron.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Mai mult de Logan nu e voie la plebei...
![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
i-l datorez lu' Basescu. daca nu era el, da-i-ar Dumnezeu sanatate, si-acum mergeam pe jos... bravo Modus... ia spune drept, ce alte frustrari mai ai?
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Eu n-am niciuna, dar sa te proclamezi ca facand parte dintre plebei si sa ai un Passat 2.0 TDI de 170 de cai (deci nu cel mai ieftin) si un Clio 3 mi se pare ditamai oximoronul. Daca chiar ai fi plebeu te-ai chinui cu ratele la un Logan, sarmanule.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
ce sa facem bai modus. pe unii ii duce capul (nu e neaparat cazul meu) si ii selecteaza organizatiile internationale sa munceasca la ei. si ii mai si platesc pentru asta. si oamenii isi mai cumpara o casa, o masina... d-astea. acuma clio 3 e de vanzare, deci daca te gandesti sa schimbi matizul iti acord dreptul de preemptiune.
P.S. sa nu mai spui la nimeni cum se fac bani, ramane secretul nostru: deci intri pe site, sa zicem la ICTY, la ICC, gasesti job opportunities si apoi application form, o completezi, dai send si apoi te rogi. toata smecheria e sa ai carnet de partid de la PSD, ala de la PDL nu se accepta P.S. 2: unii de drum lung, altii de grija altora |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Moduse, toata stima si mandria pentru domnia voastra, dar cateodata e mai bine sa-i lasi pe altii sa vorbeasca. Nu vreau sa para atac la persoana, dar ai niste replici uneori, de faci pdl-isti de ras... Sper sa nu fim bagati toti in aceeasi oala. Eu in locul tau m-as abitne de la unele comentarii, replici, etc... dar ma rog, fiecare cum crede mai bine de cuviinta.
![]() No offence ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
din pacate modus este exemplarul tipic de pdlist. galagios, alambicato-penibil si neobosit.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, hai sa nu exageram. Are si Modus partile lui bune, cum toti le aveam. A se citi in cazul asta... are si el "taisurile" lui de rigoare cand trebuie... Dar uneori o mai ia pe aratura...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
deja suntem la conducere si ne uitam la restul ca la plebe, pulime, prostime ..etc.
asta ti-o scrie unu cu Megane Privilege ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Modus |
![]()
|
Mor de invidie, ce sa mai.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
observ.
acum 2 luni te jena ca eu am Megane Privilege QUOTE(Modus @ 9 Nov 2009, 05:03) Ca bugetar nu stai rau cu Mégane Privilége (piele crem, xenon). Eu lucrez in domeniul privat si am un Matiz E fara aer conditionat, servodirectie, sau ABS. acum vad ca te mananca in dos si te iei de altul ca are Passat. daca vezi si te stii ca esti fiu' ploii, taci si nu te mai afirma aiurea ca sa ai de la cine sa ti-o iei. ideea e sa mai si constientizezi lucrul asta... Vorba unui amic: de ce dai din fund daca nu te f..te nimeni? acum, ca o curiozitate personala, zi-mi si mie (ca tot tu ai scris pe undeva ca esti din Ploiesti dar lucrezi in Timisoara): te-au renegat parintii si te-au expediat de acasa, sau de ce ai ales sa pleci? daca vrei raspunzi, daca nu-nu ![]() LE: sa mor daca Modus asta nu-i de belea ... si-a pus la avatar pe mess Laguna 3 ![]() gri. cu xenon. si piele. dream on, baby! ![]() This post has been edited by daniel4ro: 29 Dec 2009, 14:50 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
valeron_x |
![]()
|
observ ca masina asta a devenit subiect de dezbatere. am mintit, n-am passat. acum e mai bine? n-am nici clio. n-am nimic. si imi place asa
ii urasc pe toti cei care au masini. cu patima. dar mai ales pe aia cu matiz ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>29 Dec 2009, 16:37:</span> http://www.mediafax.ro/politic/presedintia...ne-lei-5226798/ s-a inventat o noua moneda, RON-ul e desuet. mia de RONI e la putere. sa traiasca! vasazica 12500 mii lei, nu 12500000 lei, ca se 'spaimanteaza prostimea daca vede multe zerouri. bun asa dom' presedinte, sper sa va plimbati mult si poate gasiti un loc in care sa va placa atat de mult incat sa ramaneti acolo. "În buget este prevăzută, la capitolul Cheltuieli de personal, suma de 12.500 mii lei, din care salarii de bază - 7.118 mii lei, indemnizație de conducere - 149 mii lei, spor de vechime - 695 mii lei, sporuri pentru condiții de muncă - 100 mii lei, alte sporuri - 930 mii lei, fond de premii - 350 mii lei, prima de vacanță - 80 mii lei." vedeti? s-au dus dracu' privilegiile, sporurile, tot. 80.000 de bugetari vor fi concediati in primul semestru, asa zice ministrul muncii. sau or fi 80 de mii? ![]() This post has been edited by valeron_x: 29 Dec 2009, 15:39 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 29 Dec 2009, 14:43) acum, ca o curiozitate personala, zi-mi si mie (ca tot tu ai scris pe undeva ca esti din Ploiesti dar lucrezi in Timisoara): te-au renegat parintii si te-au expediat de acasa, sau de ce ai ales sa pleci? daca vrei raspunzi, daca nu-nu ![]() LE: sa mor daca Modus asta nu-i de belea ... si-a pus la avatar pe mess Laguna 3 ![]() gri. cu xenon. si piele. dream on, baby! ![]() Iti multumesc tovarase! Ce bine ca nu ti s-a concretizat crezul politic. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Moduse pai tu chiar crezi in povestea lu tov. Iliescu - aia cu sarac si cinstit? Ala e slogan ptr. pulime.
![]() Cat despre glume cu PSDeii renunta, ca nu ai sanse... ![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
bravo ninja, m-ai prins!
sunt si hot frate... am toate defectele de pe planeta, al mai mare e ca nu-mi place de Base. ceea ce face ca rationamentul tau sa fie corect. da' na, cd treci prin scoala cu greu si ajungi sa sugi sosetele unui patron mai prost ca tine pentru un salariu infect, ceea ce ii face pe aia care au avut vacanta mai multa decat zilele tale de scoala+gradinita niste nenorociti, hoti si necinstiti. in timp ce tu, talpa tarii, sectorul privat si motorul economiei, te zbati in mizerie. asta e, unii aleg sa se duca la interviuri pt joburi prost platite si se plang, altii incearca ceva mai mult si-s niste idioti, isi aranjeaza blaturile pe la haga si bruxelles, sa stea fara griji. niste hoti. dixit! |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
daniel4ro |
![]()
|
valeroane, asta-i politica de dreapta frate, aleasa de majoritate
29 Dec 2009, 17:34: QUOTE(Modus @ 29 Dec 2009, 15:42) ce te intreb eu si ce-mi raspunzi tu... e ca aia: l-ati lovit pe minorul X? -jur ca nu l-am lovit cu pumnul in fata ![]() bun mentor mai ai, Lagunică mic ![]() This post has been edited by daniel4ro: 29 Dec 2009, 17:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
astept cu interes comentariul lu' modus la problema cu disponibilizarea a 15.000 oameni din invatamant. ce parere are modus despre secretomania cu care s-a dat ordonanta prin care acesti oameni vor fi trimisi in somaj? ordonanta data pe ascuns de catre minunatul guvern pdl-udmr-minoritati.
si pe de alta parte astept comentarii referitoare la cresterile de cheltuieli cu personalul de la cotroceni. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Asta e doar inceputul....mai vorbim noi prin luna Aprilie.
Niste handicapati si impotenti , pentru ca nici nu stiu si nici nu sunt in stare sa aiba idei personale. Mie putin imi pasa cine conduce prostimea, iar prostii n-au decat sa sufere pentru ca au primit ce au votat : Videanu , Udrea, Prigoana , ungurime si asa zise minoritati, tigani, armeni, bla , bla. Asa ca acei care se simt cu musca pe caciula , vorba idioatei aleia de la PD "ciocu' mic" ca vin vremuri de "trait bine" ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE tigani, armeni, bla, bla gresesti: 1 evreu, 1 italian, 1 armean, 1 neamt, 1 sarb, 1 rus .... merge si 1 tigan dar cu astia nu se face primavara tot romanii sunt majoritari la ciordelis ![]() 30 Dec 2009, 11:23: Acum imi dau seama ca am gresit - daca venea Geoanika ala avea banu grup si rezolva criza cu fonduri de la ma-sa si de la matusa Tamara . 25.000 euroi x 4 milioane de pribegi (care oricum nu veneau inapoi) avea fonduri sa salveze toata planeta de la criza si sa-i imprumute el pe aia de la FMI si BM! ![]() This post has been edited by luck33ro: 30 Dec 2009, 11:23 |
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 30 Dec 2009, 10:23) astept cu interes comentariul lu' modus la problema cu disponibilizarea a 15.000 oameni din invatamant. ce parere are modus despre secretomania cu care s-a dat ordonanta prin care acesti oameni vor fi trimisi in somaj? ordonanta data pe ascuns de catre minunatul guvern pdl-udmr-minoritati. si pe de alta parte astept comentarii referitoare la cresterile de cheltuieli cu personalul de la cotroceni. Disponibilizarile in invatamant au inceput de pe vremea Ecaterinei Andronescu (PSD) in vara si toamna lui 2008. Multi profesori au fost dati afara fara sa fie anuntati. Barem acum stiu ca trebuie sa-si gaseasca altceva de lucru pana in vara. Asa ca cei mai nenorociti au fost ca de obicei cei din PSD. 30 Dec 2009, 13:04: QUOTE(sorin1967 @ 30 Dec 2009, 10:36) Asta e doar inceputul....mai vorbim noi prin luna Aprilie. Niste handicapati si impotenti , pentru ca nici nu stiu si nici nu sunt in stare sa aiba idei personale. Mie putin imi pasa cine conduce prostimea, iar prostii n-au decat sa sufere pentru ca au primit ce au votat : Videanu , Udrea, Prigoana , ungurime si asa zise minoritati, tigani, armeni, bla , bla. Asa ca acei care se simt cu musca pe caciula , vorba idioatei aleia de la PD "ciocu' mic" ca vin vremuri de "trait bine" ![]() Uitasem ca intelectualii au votat cu desteptul de Geoana. This post has been edited by Modus: 30 Dec 2009, 13:04 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Modus e cumva Prigoana jr undercover
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Modus |
![]()
|
D-aia ma plimb cu un Matiz.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Baremi e portocaliu?
![]() Ce aud?Zici ca esti prin Timisoara?? |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 10:34 |