Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
![]() ![]() ![]() |
Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
||
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|||
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Corect! Dupa cum am aratat in posturile anterioare sustin aceasta forma de protest. Cred ca ar fi trebuit sa fie mai multi care sa faca aceasta alegere pentru a atrage in vreun fel atentia clasei politice.
Mai vedem data viitoare ![]() Numai bine. This post has been edited by Fabu: 2 Dec 2008, 13:52 |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am mers la vot si am anulat buletinele in mod intentionat. Am fost putin dezamagit ca in presa nu s-a spus nimic referitor la numarul de voturi anulate. Sau n-am fost eu destul de atent?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu am votat dar votul meu nu a fost suficient. Probabil am ridicat procentul la 0.21. Fara votul meu ar fi avut 0.20%
![]() Daca nu mergi la vot arati ca nu iti pasa. Eu unul le-am spus parintilor mei si cunoscutilor intalniti sa nu voteze cu Spaga ca e un nemernic. A ridicat seful mai sus o chestiune interesanta. Sigur ca nu toti in unanimitate sunt rai si hoti. Nu prea poti spune asta despre Ecaterina Andronescu sau Cezar Preda. Nu ramane decat ca oameni de genul asta sa ajunga in postura de a decide si de a imprima alt curs politicii romanesti. Deocamdata peisajul e dominat inca de cei de teapa lui Hrebenciuc, Ciocu Mic, Miky Spaga si Udrea. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
PDL a cistigat alegerile
This post has been edited by FireChief: 2 Dec 2008, 17:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna cistigat?
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e
sa vedem guvernul o fi blaga sau draga stolo asta ma framinta ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
FireChief |
![]()
|
hahahahahh
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ati mancat stricat, de ce radeti de om? votati videanu svf in c.r de cate ori puteti sa stati .. yeeeeeeee
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FireChief |
![]()
|
va fi mai vasile(blaga) sau draga stolo???
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
iata si un nume pentru care m-as fi dus la vot pe ger si viscol, si care vad ca a intrat in parlament Theodor Paleologu. Unul din putinii care isi merita locul acolo!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
psd-pc a castigat la procente, dar pdl are cu 2 mandate mai mult. deci exista 2 castigatori. deci...urmeaza un guvern psd-pc-pdl. deci, in numele interesului national...
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE(ghertzoi @ 2 Dec 2008, 19:50) iata si un nume pentru care m-as fi dus la vot pe ger si viscol, si care vad ca a intrat in parlament Theodor Paleologu. Unul din putinii care isi merita locul acolo! ![]() Neamt de-al meu... ![]() This post has been edited by Vio: 2 Dec 2008, 21:08 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Nu inteleg dc domnul Firechief va bucurati atat de mult, va creste ceva ,deveniti vreun secretar de partid,avansati in functie la unitate?Daca da atunci va felicit.Pacat iar vom fi condusi de ratoni.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Ma uit la o emisiune tv si iar nu mai inteleg nimic
![]() ![]() Doamneeeeeeeee ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(Miria @ 2 Dec 2008, 22:12) Nu inteleg dc domnul Firechief va bucurati atat de mult, va creste ceva ,deveniti vreun secretar de partid,avansati in functie la unitate?Daca da atunci va felicit.Pacat iar vom fi condusi de ratoni. nu fac si nu am facut parte din nici un partid nici macar din cel comunist ...a picat cind eram militar in termen asa ca...nema secretar de partid ![]() la unitate sunt acolo unde trebuie adica la comanda pe o functie pe care am dat examen acum 5 ani ...si oricum fiind structura militara avansarea n-are treaba cu politica... ma bucur dintr-un singur motiv am fost sunt si ramin un om cu convingeri de dreapta care considera ca virgula cel mai mare rau acestei tari l-a facut PSD si reprezentantii sai este o opinie personala si o credinta de-a mea care trebuie tratata ca atare de-asta ma bucur... stai linistit ca nu cistig nimic ![]() traim intr-o tara libera si avem dreptul sa avem opinii diferite si sa ne sustinem convingerile si sa ne bucuram cind cistiga favoritii nostri fara a cistiga nimic personal .... greu de crezut nu?? This post has been edited by FireChief: 2 Dec 2008, 22:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Atunci degeaba va bucurati,tot cu megane o sa mergeti tot in aceeasi casa stati,tot acelasi salariu il aveti.Nu vad cu ce va poate misca financiar ,sufleteste castigarea de catre PDL.Stiu comandantii se schimba odata cu ministrul/directorul.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Apropo de ras cu lacrimi, pe mine faza asta m-a facut sa rad asa...
![]() Le e foame la baietii, le e foameeeeeeeeeeeee... This post has been edited by Vio: 2 Dec 2008, 22:48 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
FireChief |
![]()
|
@ MIRIA
nici macar...nu avem treaba cu politica noi stingem incendii ,intervenim la calamitati inundatii cutremure etc gestionam primul ajutor prin smurd stai linistit ca nu-i doare pe ei asta... am mai explicat am niste convingeri cred in anumite valori(in opinia mea) ma bucur de lucruri marunte alte nelamuriri? **** Guvernam sau te-ngropam ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 2 Dec 2008, 23:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Croatia are ceva peste 55000 km2
Romania are ceva 238000 km2, deci de peste 4 ori mai mare. Croatia are 4500000 locuitori Romania are 22000000 de locuitori deci de 5 ori mai multi. PIB-ul per capita e asemanator...mai mare in cazul Croatiei (11000$) si mai mic in cazul Romaniei (9000$ aprox). Croatia are peste 800 km de autostrada. Romania are sub 300 (aprox vreo 270 km) Aveti putintica randare.... Daca extrapolam cazul Croatiei ar trebui ca noi sa avem 3200 km de autostrada daca luam in calcul diferenta de suprafata a tarii sau 4000 de km de autostrada daca luam in calcul diferenta numarului de locuitori. Ce ar fi insemnat 3200 km de autostrada (iau in calcul cifra asta gandindu-ma ca totusi avem PIB-ul mai mititel)? Ar fi insemnat autostrada intre orasele urmatoare: Bucuresti-Bors, Bucuresti-Timisoara prin Oltenia, Bucuresti-Suceava, Bucuresti-Constanta, Bucuresti-Giurgiu, Fetesti-Buzau-Brasov (pentru a face legatura direct de la Constanta spre Ungaria), Suceava-Cluj; Bacau-Iasi, Bacau-Targu Mures....si tot ar mai fi ramas loc de ceva. La un teritoriu de peste patru ori mai mare, la un numar de contribuabili de peste 5 ori mai mare in conditiile unui PIB asemanator Romania are de trei ori mai putini km de autostrada decat Croatia. Extrapoland in sens invers Romania are de 12 ori mai putini km de autostrada decat ar fi trebuit sa aiba (3200/270) daca s-ar fi investit niste bani in proportie asemanatoare cu ce s-a investit in Croatia, o tara cu un PIB asemanator (repet). De ce nu avem acesti km de autostrada? Ma gandesc ca raspunsul la intrebare il au cei care au guvernat 11 ani si ceilalti care au guvernat 8 ani. Eu zic ca aceasta e masura valorii lor si nu ar trebui sa ne certam pentru niste hoti, incompetenti si pana la urma criminali. Desigur, nu toate persoanele din politica sunt asa, dar cele care au decis asa sunt. LE: am dat acest exemplu pentru ca suntem pe un forum auto si pentru ca intamplator am intentia sa merg in concediu in Croatia. Am uitat sa adaug ca Croatia a trecut printr-un razboi iar Romania are cu mult mai multe resurse naturale decat Croatia. http://www.vlada.hr/en/multimedija_i_fotog...i/autocesta_a_1 This post has been edited by dan73205: 3 Dec 2008, 01:50 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia studiaza tu cu ce bani a facut Croatia autostrazile alea... Ca sa iti fie mai usor, ia vezi unde au fost bazele militare ale USA in timpul razboiului, in apele teritoriale ale carei tari au stat portavioanele si unde au fost toate hotelurile de vacanta pentru soldati/ofiteri.
Nu neg ca aia stiu sa si munceasca nu numai sa fure ca romanii, insa banii au curs din '96 incoace... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Dan73 |
![]()
|
Si tu vrei sa spui ca americanii le-au construit pe gratis autostrazi doar pentru faptul ca portavioanele lor au plutit prin Adriatica in conditiile in care oricum croatii aveau multe polite de platit sarbilor? Si daca au stiut sa speculeze niste momente nu e tot meritul politicienilor croati spre deosebire de ai nostri care au oferit gratis aeroporturi? Oricum diferenta e colosala si nu e acoperita de soldatii americani care au cheltuit niste bani in hotelurile croate...parerea mea, fara sa studiez documentele secrete la care ai tu acces
![]() Am si eu o tema de studiu pentru tine: daca bazele alea erau la noi in tara cati km de autostrada am fi avut in plus? Eu ma tem ca Nastase ar fi avut 8 case iar Casuneanu jr. 3 Bugatti ca despre asta e vorba in definitiv...despre niste politicieni (croatii) cu un pic mai multa decenta, care au stiut sa faca ceva pentru tara lor indiferent de sursa banilor si despre altii (ai nostri) care nu au facut nimic. LE: La sfatul mai tanarului coleg AlexC am studiat si am aflat ca Ungaria are peste 1000 de km de autostrazi pentru ca americanii tin la secret un submarin in Balaton...asta ca sa ne intimideze pe noi si sa nu ne mai gandim sa renuntam la contractul cu Bechtel desi ar fi o prostie din partea noastra pentru ca, tot studiind, am aflat ca de fapt ne fac autostrada for free pentru ca i-am lasat pe aia de la CIA sa aduca la ancheta niste teroristi arabi si ca au facut o baza la Kogalniceanu. This post has been edited by dan73205: 3 Dec 2008, 03:08 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
CGB |
![]()
|
ma uitam aseara la tv si se tot dezbatea problema votului uninominal. nu stiu daca e real ce ziceau aia, sau erau doar dezinformari...dar am inteles ca in anumite colegii au fost candidati care au luat 48% dar n-au obtinut mandat. in schimb alti candidati, clasati cu 2 pozitii mai jos si avand 15% au obtinut mandat, in urma redistribuirii. ca vezi doamne, a luat partidu' scor bun si chiar daca candidatu a obtinut 3 voturi, tot a intrat in parlament. adica votu uninominal e fix pix. pana la urma tot partidu conteaza.
de ex intr-un anumit colegiu madam norica nicolai a luat 45%, dar in parlament a intrat unu care a luat doar 20%. e reala treaba asta? ptr ca mi se pare o mare porcarie, daca e asa. cat despre aparitia in parlament a unora urmariti penal nu mai zic nimic. P.S vad ca inca mai sint omuleani care considera (c-o sincera naivitate) ca exista dreapta si stanga in romania. ma crucesc si ma intreb: oare ei chiar cred treaba asta pe bune??? ca daca-i asa, sigur n-o sa ne mai facem bine ca natie. oare chiar nu si-au dat seama, ca in romania exista doar politica banului. si atat. nu exista convingeri politice, nu exista dreapta, stanga, centru...etc. exista doar unii avizi sa puna mana pe putere, ptr a avea acces la afacerile de milioane (multe pe banii statului). exista unii pa care-i doare fix la gaura maro de cei care i-au votat. dar, intreb iar: e adevarata faza cu uninominalul: ca unii cu aproape 50% nu au intrat in parlament, iar altii cu 10% au intrat? si daca-i asa, la ce mai merge lumea la vot? cat despre autostrazi in romania...stati flexati. daca in urmatorii 4 ani se fac macar 20 km de autostrada, io ma duc si ma dau cu capu' de ea. This post has been edited by cristib: 3 Dec 2008, 09:21 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Fabu |
![]()
|
Da, e adevarata faza, am scris si eu mai sus. Rau am ajuns...dar cu siguranta se poate si mai rau.
Offtopic: Am inteles ca s-ar fi dat o lege prin care companiile de telecomunicatii sunt obligate sa pastreze timp de 6 luni inregistrari ale tuturor datelor (aici ar intra orice fel de mijloc de comunicare). Nu stiu sigur daca e adevarat, o sa incerc sa ma documentez. Numai bine! |
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
CGB |
![]()
|
pai deja se pastreaza inregistrarile convorbirilor.
am auzit si eu aseara la tv de treaba asta. zicea mircea badea ceva. cum ca la adapostul nebuniei cu alegerile, pe 28 noiembrie, s-a trecut o lege care reglementeaza ascultarea convorbirilor si a inregistrarilor convorbirilor oricarei persoane din tarisoara asta. chiar sint curios sa citesc legea respectiva (daca exista si nu cumva este tot o dezinformare). daca intr-adevar exista asa ceva reglementat prin lege este extrem de grav. stim cu toti ca se asculta in draci convorbirile, dar sa se faca si legal e deja prea mult. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(Fabu @ 3 Dec 2008, 10:19) Da, e adevarata faza, am scris si eu mai sus. Rau am ajuns...dar cu siguranta se poate si mai rau. Offtopic: Am inteles ca s-ar fi dat o lege prin care companiile de telecomunicatii sunt obligate sa pastreze timp de 6 luni inregistrari ale tuturor datelor (aici ar intra orice fel de mijloc de comunicare). Nu stiu sigur daca e adevarat, o sa incerc sa ma documentez. Numai bine! Este vorba de pastrarea datelor referitoare la efectuarea comunicarii nu la continut, nu faceti confuzii !!! @cristib: Si ce este rau in a reglementa prin lege ascultarea? Adica este mai bine sa se asculte de-a valma!?! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
CGB |
![]()
|
legea 298/2008 publicata pe 21 noiembrie in monitorul oficial.
nu-i nimic rau in a asculta convorbirile. nu-i nici ceva nou. ne obisnuim noi si cu asta. tre' sa avem grija sa vorbim frumos totusi (fara injuraturi si cuvinte obscene). nu de alta , da' cine stie pa unde ajung inregistrarile si ne facem de kko. acu revenind ontopic: cum e posibil ca un candidat dorit si votat de 48% din alegatori sa piarda in fata unuia (acuzat prin diverse dosare penale) care a luat 10%. poate ne explica sefu' modu' de functionare si binefacerile votului asta uninominal. This post has been edited by cristib: 3 Dec 2008, 11:06 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dan73 |
![]()
|
Uite de-aia nu au reusit ei sa bage la racoare nici un mare corupt pana acum
![]() Oricum, faptul ca X a vorbit cu Y nu stiu cate minute nu poate fi proba in instanta, cel mult poate fi un indiciu pentru politisti/procurori. Dar nu acolo era marea problema ci la instantele care pun in libertate pe caz de boala (de ex.). This post has been edited by dan73205: 3 Dec 2008, 11:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 14:07 |