Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...

ghertzoi
post 30 Nov 2008, 23:47
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: varza a la cluj

balanel foarte corect, dar legat de pdl si pnl sa stii ca alea sunt voturi impotriva stangii. De altfel cel mai bine ar fii sa avem la noi 2 partide unul clar pe stanga si celalalt pe dreapta. Atunci din 4 in 4 ani situatia ar fi clara! Fara smecherii si jocuri de culise.

L.E. am zis ca nu mai fac politica in 2008...smile.gif

This post has been edited by ghertzoi: 30 Nov 2008, 23:47

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gmt97hr
post 1 Dec 2008, 00:16
Post #122

Membru

Dormiti linistiti ! Toti ne vor binele !!!
Noapte buna...

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2001 1.8 16 V DYNAMIQUE
+
FireChief
post 1 Dec 2008, 01:29
Post #123

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

nu pot sa dorm
am incercat
pur si simplu nu pot huh.gif sad.gif sad.gif sad.gif
mama ma-sii de tara

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
Miria
post 1 Dec 2008, 01:38
Post #124

Membru

Baieti nu sunt trol cu creier de musca,cred ca suntem niste oameni maturi,nu incepem sa ne jignim si eu pot sa incep sa jignesc asa in vant.E doar o parere ,noi ne certam si astia acum se bat pe burta la cine stie ce restaurant,doar ati vazut si voi Ticalosii.O seara buna va doresc.

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
andu911
post 1 Dec 2008, 01:41
Post #125

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

nu conteaza ce-o sa fie...
as prefera sa vad Mugur Isarescu in loc de Geoana, sau Stolojan in loc de Tariceanu

Si as mai dori ceva... sa se renunte la alegeri...

Pentru ce se cheltuie atatia bani, cand oricum iese ce vor ei... Jocurile si le fac intre ei...chiar daca noi votam altceva...

Sa se aleaga intre ei de la bun inceput si gata...

This post has been edited by andu911: 1 Dec 2008, 01:46

--------------------
- - -
+
Dan73
post 1 Dec 2008, 01:49
Post #126

Membru autentic

@gmt97hr...Asa e, ca bine zici, toti ne vor binele numai ca noi, soi rau, nu il vrem.
Toti sunt o apa si-un pamant si toata politica romaneasca e bazata pe acelasi tip de relatii si mod de a lucra. Banii multi se fac in Romania prin intermediul statului din functiile date de catre stat si din afacerile cu statul. De aia se bat si se dau de ceasul cenzurat sa castige alegerile. De aia se schimba directorii de instituii (chiar si cei din scoli) din 4 in 4 ani...de aia sunt salariile alea astronomice la regii si la alte institutii. NU exista cei buni si cei rai in Romania ci doar niste insi pusi pe facut bani cat mai multi si mai mult decat atat ...dispusi sa isi apere bunastarea prin accederea in functii cu imunitate si astia sunt impartiti in mod egal in toate partidele mari din Romania. Daca unii erau buni si ceilalti rai nu mai aveam dubii in a alege pentru ca s-ar fi vazut. Ca politician, intr-o tara cu multe resurse totusi, trebuie sa ai doar un pic de bun simt si putina infranare in a fura si se vede imediat asa cum se vede in Sibiu de exemplu.
Asta e sistemul in Romania: prietenii si acolitii iti sustin campania iar tu cand ajungi in functie ii dai contractu', ordonanta de guvern care il avantajeaza etc.....apoi, din profitul lui astronomic, pui si tu deoparte si e valabil pentru toti...PDL. PSD, PNL. Asa s-au acumulat averile uriase din Romania iar banii astia se vad si in vila lui Nicusor Constantinescu de la Constanta ca si in Range Rover-ul presedintei tineretului PDL-ist la fel ca si in Bugatti-ul lui Casuneanu. Ei aduna bani frumosi, isi intind tentaculele peste tot in timp ce noi ii sustinem in continuare...cei destepti pe unii, iar cei prosti pe altii...si invers biggrin.gif
@Vio... sub nici o forma si in nici o imprejurare nu trebuie sa categorisesti un om ca avand creier de gaina bazandu-te doar pe optiunea lui politica mai ales ca traiesti in vest si probabil ca acolo lucrurile stau altfel. Au fost intelectali geniali care au sustinut Garda de Fier asa cum au fost unii care i-au sustinut pe comunisti. Asta e cea mai clara dovada ca gandesti in termeni de "cine nu e cu noi e impotriva noastra" sau tradus: cine nu voteaza ca mine e prost. Citeste ce am scris mai sus inainte sa ma etichetezi si pe mine.

This post has been edited by dan73205: 1 Dec 2008, 01:59

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
FireChief
post 1 Dec 2008, 09:58
Post #127

alegerea dumneavoastra

--------------------
+
alex0507
post 1 Dec 2008, 10:28
Post #128

Membru autentic

From: BV

QUOTE(andu911 @ 30 Nov 2008, 23:40)
E bine ca a disparut si PRM.
*

Si de ce e bine? huh.gif

--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
+
FireChief
post 1 Dec 2008, 10:32
Post #129

realitatea tv titreaza
RASTURNARE DE SCOR

--------------------
+
Dan73
post 1 Dec 2008, 10:35
Post #130

Membru autentic

Cum naiba a reusit Basescu asta sa substituie vechea opozitie cu PD-L nu pot sa imi dau seama. Adica mi-e greu sa cred ca unii pot inghiti asta. Daca traiau Ratiu, Coposu si alti oameni ca ei votam partidul din care faceau parte fara sa ma gandesc prea mult. Din pacate batranul Ratiu a uitat cum e la noi si pentru ca si-a pus papion a fost luat in bascalie.....cam scump platim noi bascalia asta. Daca regele ar fi avut parte de sustinere adevarata in afara de curiozitatea de a-l vedea a unui milion de oameni poate ca impunea un alt sens in politica de la noi. Macar un pic de decenta.
Opozitia aia din 90 se baza pe oameni care au facut puscarie grea, care au indurat multe. Unde sunt oamenii aia in PD-L?
Pentru ultima oara...toti astia, in ordinea locurilor ocupate. PSD, PD-L si PNL vin din aceeasi scoala si anume: SECURITATEA

This post has been edited by dan73205: 1 Dec 2008, 11:00

--------------------
+
padre
post 1 Dec 2008, 10:56
Post #131

Il padrino

FireChief jubileaza tongue.gif . "Alegerea dumneavoastra" de mai sus ramane valabila, chiar daca s-a rasturnat scorul laugh.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
rtBK
post 1 Dec 2008, 13:35
Post #132

Unique like everyone else

miria pentru informatia ta, udrea nu a castigat. Asa ca poti sa te duci sa il iei de mana pe iliescu si sa va duceti unde vedeti cu ochii. Ati face un bine acestei tari.

Psd-ul ce a facut ma 12 ani? As spune, dar iau ban din nou si nu are sens.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Miria
post 1 Dec 2008, 13:46
Post #133

Membru

Black2008 la 19 anisori cat ai tu vb si tu in vant ,nu te supara pe mine,dar acum 12 ani tu aveai 7 ani ,clasa a 1.Lasa oamenii mari sa vb ,tu gandestete la fete unde sa iesi, pe cine sa mai vrajesti.

--------------------
+
Vio
post 1 Dec 2008, 13:47
Post #134

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

@Vio... sub nici o forma si in nici o imprejurare...

L-am gratulat asa pentru a sublinia ca unul ca asta (cu 3 posturi) care se pare ca nu are altceva mai bun de spus pe forumul asta AUTO, si care ne crede atat de prosti in conditiile astea incat isi imagineaza ca punem botul la trollismele lui nu poate fi decat cum l-am descris...
Si te rog eu nu mai face comparatii deplasate cu politica normala dintr-o tara normala... spre deosebire de partidele dintr-o astfel de tara (ca si de partidele DEMOCRATE romanesti), pesedeul nu are niciun ingredient care sa ma faca sa ii recunosc un astfel de atribut... pentru mine ramane o ciuma si blestemul acestei tari... Incearca sa intelegi ca eu nu sunt pentru un partid anume, ci doar organic si visceral impotriva acestui grup de sacali (ca partid e prea onorant spus)... Or avea si ailalti bubele lor, dar diferenta dintre ei si pesede e ca aceea dintre o gripa si un cancer... daca intelegi ce vreau sa spun...

This post has been edited by Vio: 1 Dec 2008, 13:50

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
Miria
post 1 Dec 2008, 13:51
Post #135

Membru

Bine domnule Vio(troll) iti respect decizia ,nu are rost sa ne certam cine cu cine voteaza. Dvs sa fiti sanatos si familia dvs la fel.Noi ne certam si astia fac burta mare ,cu euro in buzunare.Dvs sunteti cu PDL eu cu PSD .Va urez sanatate si La Multi ani de 1 decembrie.

--------------------
+
Dan73
post 1 Dec 2008, 14:11
Post #136

Membru autentic

@Vio. Nu am facut nici o comparatie, cu atat mai putin deplasata, politica romaneasca versus politica dintr-o tara normala. Nu stiu de unde ai inventat asta. Am spus doar ceea ce spui si tu: "acolo lucrurile stau altfel" lucru de care sunt convins asa cum esti si tu. Spre deosebire de tine eu includ in troaca asta murdara, alaturi de PSD si PD-L si mi-am argumentat parerea cu cazuri concrete. Daca vrei sa tii cont numai de averile lui Nastase, de figurile sinistre ale lui Miky Spaga si Hrebenciuc e problema ta cum, la fel, e dreptul meu de a nu ignora existenta lui Berceanu, Cocos, Casuneanu sau a mezinei Elena cea ajunsa numai prin meritele ei in functie si cu Range Rover. PSD-istii s-au imbogatit din privatizari frauduloase si capusarea intreprinderilor de stat, astia de acum se imbogatesc din contracte mai mult decat avantajoase tot cu statul, din salarii uriase, retrocedari de terenuri si case mai mult decat suspecte. Studiaza cum si in ce fel s-a atribuit terenul de zeci de hectare de la baza sportiva Spartac si vei avea un bun exemplu.
Fata de cealalta problema....Nu conteaza numarul de posturi de pe un forum auto, nu asa se evalueaza inteligenta unui om care dealtfel e inscris de curand pe forum pentru ca atunci ar conta circumferinta craniului, distanta dintre ochi si alte caracteristici antropometrice si eu stiu ca stii ca Albert Einstein avea creierul sub medie (ca si greutate) numai ca il folosea cu mult mai eficient.
Eu iti respect parerea, ca dovada ti-am raspuns politicos, dar consider ca a continua polemica asta e fara rost. Eu unul nu mai am ce adauga.

This post has been edited by dan73205: 1 Dec 2008, 14:33

--------------------
+
Miria
post 1 Dec 2008, 14:22
Post #137

Membru

Toata stima domnule Dan ,nici eu nu voi mai continua polemica ,ne certam ,ne balacarim pt ce?Noi riscam sa facem boli coronariene si votantii nostrii stau si petrec in restaurante de lux si isi freaca mainile gandindu-se cum sa mai ciupeasca de ici de colo.Ascultam la radio sunt profund dezamagit Prigoana a iesit ,daca ultimul frigotehnist a ajuns deputat,am ajuns rau de tot.Daca un tip care se duce la OTV si se cearta cu nevastasa face tam tam,sfideaza legi,se crede interesant dar bubuie de desteptaciune ajunge atat de departe eu las capul jos si numai spun nimic.Pacat atatia avocati ,medici ,economisti care ne-ar putea reprezenta cu brio sunt sufocati de genul acesta de persoaneje Udrea Prigoana.Mi-e scarba sa ma uit la tv si sa o vad pe Bahmutanca cum spunea ,cum cu 1 zi inainte sa ii expire alimentele din mega depozitul ce il au ei in viloiul acela de carton o doneaza la saraci.Pacat ca am inceput sa votam ultimile resturi.Astia ne conduc si trebuie sa ne ducem crucea mai departe.

--------------------
+
ghertzoi
post 1 Dec 2008, 14:28
Post #138

Membru autentic

QUOTE(Miria @ 1 Dec 2008, 14:22)
Noi riscam sa facem boli coronariene si votantii nostrii stau si petrec in restaurante de lux si isi freaca mainile gandindu-se cum sa mai ciupeasca de ici de colo.
*

cred ca ai vrut sa zici "votatii nostrii", votantii nostrii spui doar daca ai fost candidat smile.gif

--------------------
+
adip
post 1 Dec 2008, 14:28
Post #139

Banned

From: Melbourne, Victoria

Pana la urma, unde vedem si noi lista artistilor si fotbalistilor intrati in parlament? Fiindca ma tem ca, daca m-apuc sa citesc castingul cu voce tare, vars berea pe tastatura

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
ghertzoi
post 1 Dec 2008, 14:31
Post #140

Membru autentic

o sa ii vedem mai incolo dupa ce se rezolva redistribuirea voturilor. Oricum e o imbarligatura totala smile.gif

--------------------
+
Miria
post 1 Dec 2008, 16:32
Post #141

Membru

Asa este,ai dreptate nu am fost atent,daca eram candidat si eram si ales,nu stateam pe reno.ro sa ma cert cu diverse personaje,mai mult ca sigur ma gandeam ce masina sa imi cumpar,ce vila sa imi fac,mai mult ca sigur acum imi cantau lautarii undeva intr-un restaurant de 5 stele.Dar vise............

--------------------
+
rtBK
post 1 Dec 2008, 21:12
Post #142

QUOTE(Miria @ 1 Dec 2008, 13:46)
Black2008 la 19 anisori cat ai tu vb si tu in vant ,nu te supara pe mine,dar acum 12 ani tu aveai 7 ani ,clasa a 1.Lasa oamenii mari sa vb ,tu gandestete la fete unde sa iesi, pe cine sa mai vrajesti.
*

Si sa las comunisti ca tine sa distruga tara? No way...

p.s. MOSULE, ai auzit de pensie... ar fi bine sa te retragi wink.gif... daca tot ma trimiti pe mine dupa fete.

This post has been edited by blak2oo8: 1 Dec 2008, 21:12

--------------------

Trek Valencia
+
Miria
post 1 Dec 2008, 21:21
Post #143

Membru

Si ce ai putea sa imi faci tu? Cu ce ma poti impiedica tu pustiule?Oricum esti haios imi place, ca esti tare in clanta. Mai am pana la pensionare ,si nu sunt comunist.Oricum cam toti de aici (vb de oameni maturi )nu de copilasi cu cosuri care se cred oameni mari ,am fost creati si crescuti in scoli comuniste.Nu am fost membru de partid ,nici macar nu am participat la activitati extrascolare comuniste.Dar deja divagam de la subiect .

--------------------
+
rtBK
post 1 Dec 2008, 21:28
Post #144

bai omule, tu susti un partid care a distrus tara. ce mai vrei?
mai bine sa am cosuri, decat sa nu imi mai mearga cateva rotite la creier. Sti cu ce te pot impiedica? Prin votul meu, pentru care am dreptul si tu sau oricine altcineva n-are ce sa faca. Copii tai banuiesc ca sunt foarte "mandri" de tine!

l.e.: esti comunist ori ca vrei sa recunosti ori ca nu. Asa ca scuteste-ma.

This post has been edited by blak2oo8: 1 Dec 2008, 21:28

--------------------

Trek Valencia
+
rombul
post 1 Dec 2008, 21:29
Post #145

Membru autentic

From: bucuresti

QUOTE(blak2oo8 @ 1 Dec 2008, 22:12)
Si sa las comunisti ca tine sa distruga tara? No way...
p.s. MOSULE, ai auzit de pensie... ar fi bine sa te retragi wink.gif... daca tot ma trimiti pe mine dupa fete.
*

in decembrie 1989 te incaltai invers cand a fost revolutia si daca erai te ascundeai pe undeva

p.s. poti fi un pic mai respectuos cu un om care nu imparte aceleasi optiuni politice ca tine

--------------------
renault captur 0,9 tce 90 cp - B-21- ....
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
rtBK
post 1 Dec 2008, 21:32
Post #146

rombule el a inceput. La revolutie eram pe aproape sa fiu impuscat, in zona in care locuiesc au urcat pe blocuri oameni "bine" intentionati si au inceput sa traga cu luneta unde vedeau patut de copil.

Nu este vina mea ca m-am nascut in 89, dar este vina unuia ca miria pentru istoria noastra si nu! NU POT SA AM RESPECT PENTRU O ASEMENEA PERSOANA!

This post has been edited by blak2oo8: 1 Dec 2008, 21:33

--------------------

Trek Valencia
+
Miria
post 1 Dec 2008, 21:37
Post #147

Membru

Nu are rost ,nu mai divaghez de la subiect certandu-ma cu un copilas.Nu m-am suparat pe tine pustiule, e f bine ca ai sange in tine si sustii cu ardoare o idee.Respect ,dar sper sa fii atat de rau si in viata de zi cu zi , nu doar in spatele unui nick pe Internet.Am cunoscut si eu destule personaje ,cert prin telefon ,tot asa certarete,improscau cu noroi ce mai <sukari>dar in realitate cand i-am si cunoscut erau niste mielusei.Am tot citit pe forum ,esti certaret, te inteleg ,esti tanar sangele din vene iti este fierbinte.Ca sfat fa-ti o prietena nu sta toata ziua pe Internet ,poate de aceea esti si asa de nervos.Tot ca sfat numai te certa cu toata lumea nu stii peste cine dai,si sa nu planga ai tai dupa aceea.

--------------------
+
rombul
post 1 Dec 2008, 21:37
Post #148

Membru autentic

parerea mea este sarespectam optiunile politice , chiar daca suntem sau nu de acord cu ele
in ceea ce ma priveste nu am preferinte la nici un partid politic

--------------------
+
rtBK
post 1 Dec 2008, 21:39
Post #149

Oho... amenintari... tipic. Cu asta am terminat discutia.

--------------------

Trek Valencia
+
rombul
post 1 Dec 2008, 21:42
Post #150

Membru autentic

blak2008 nu poti face responsabil un om de tote necazurile care au fost pe timpul comunistilor.

--------------------
+
10 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 21:03
Dacia