Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
![]() ![]() ![]() |
Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Offtopic: Am citit rapid continutul legii, la articolul 11 spune ca nu este permisa stocarea continutului comunicarii.
|
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 2 Dec 2008, 22:39) nu fac si nu am facut parte din nici un partid nici macar din cel comunist ...a picat cind eram militar in termen asa ca...nema secretar de partid ![]() la unitate sunt acolo unde trebuie adica la comanda pe o functie pe care am dat examen acum 5 ani ...si oricum fiind structura militara avansarea n-are treaba cu politica... ma bucur dintr-un singur motiv am fost sunt si ramin un om cu convingeri de dreapta care considera ca virgula cel mai mare rau acestei tari l-a facut PSD si reprezentantii sai este o opinie personala si o credinta de-a mea care trebuie tratata ca atare de-asta ma bucur... stai linistit ca nu cistig nimic ![]() traim intr-o tara libera si avem dreptul sa avem opinii diferite si sa ne sustinem convingerile si sa ne bucuram cind cistiga favoritii nostri fara a cistiga nimic personal .... greu de crezut nu?? Atunci ar fi o idee sa le scrii cu acelasi font pe care-l utilizeaza si restul userilor si sa nu repeti posturile. |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
in cazul asta...nu prea inteleg cum l-au votat buzoienii...ma depaseste... http://alegeriparlamentare2008.ro/emain/ar...tul-parlamentar
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aceasta bataie de joc este creatia PSD PNL si PRODEMOCRATIA
trebuia uninominal ca la primari ,asa cum a sustinut si base dar desenarea colegiilor idioteniile astea hilare din lege care au permis asemenea aberatii se datoreaza lui mister geoana tariceanu si pirvulescu succesuri! ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 2 Dec 2008, 23:39) nu fac si nu am facut parte din nici un partid nici macar din cel comunist ...a picat cind eram militar in termen asa ca...nema secretar de partid ![]() la unitate sunt acolo unde trebuie adica la comanda pe o functie pe care am dat examen acum 5 ani ...si oricum fiind structura militara avansarea n-are treaba cu politica...ma bucur dintr-un singur motiv am fost sunt si ramin un om cu convingeri de dreapta care considera ca virgula cel mai mare rau acestei tari l-a facut PSD si reprezentantii sai este o opinie personala si o credinta de-a mea care trebuie tratata ca atare de-asta ma bucur... stai linistit ca nu cistig nimic ![]() traim intr-o tara libera si avem dreptul sa avem opinii diferite si sa ne sustinem convingerile si sa ne bucuram cind cistiga favoritii nostri fara a cistiga nimic personal .... greu de crezut nu?? nu inclin sa te cred , sa te vad can o sa iei gradul de general, daca nu ai o sustinere politica o sa iei "aproape nimic" 3 Dec 2008, 20:29: cand 3 Dec 2008, 20:41: QUOTE(dan73205 @ 3 Dec 2008, 02:22) Croatia are ceva peste 55000 km2 Romania are ceva 238000 km2, deci de peste 4 ori mai mare. Croatia are 4500000 locuitori Romania are 22000000 de locuitori deci de 5 ori mai multi. PIB-ul per capita e asemanator...mai mare in cazul Croatiei (11000$) si mai mic in cazul Romaniei (9000$ aprox). Croatia are peste 800 km de autostrada. Romania are sub 300 (aprox vreo 270 km) Aveti putintica randare.... Daca extrapolam cazul Croatiei ar trebui ca noi sa avem 3200 km de autostrada daca luam in calcul diferenta de suprafata a tarii sau 4000 de km de autostrada daca luam in calcul diferenta numarului de locuitori. Ce ar fi insemnat 3200 km de autostrada (iau in calcul cifra asta gandindu-ma ca totusi avem PIB-ul mai mititel)? Ar fi insemnat autostrada intre orasele urmatoare: Bucuresti-Bors, Bucuresti-Timisoara prin Oltenia, Bucuresti-Suceava, Bucuresti-Constanta, Bucuresti-Giurgiu, Fetesti-Buzau-Brasov (pentru a face legatura direct de la Constanta spre Ungaria), Suceava-Cluj; Bacau-Iasi, Bacau-Targu Mures....si tot ar mai fi ramas loc de ceva. La un teritoriu de peste patru ori mai mare, la un numar de contribuabili de peste 5 ori mai mare in conditiile unui PIB asemanator Romania are de trei ori mai putini km de autostrada decat Croatia. Extrapoland in sens invers Romania are de 12 ori mai putini km de autostrada decat ar fi trebuit sa aiba (3200/270) daca s-ar fi investit niste bani in proportie asemanatoare cu ce s-a investit in Croatia, o tara cu un PIB asemanator (repet). De ce nu avem acesti km de autostrada? Ma gandesc ca raspunsul la intrebare il au cei care au guvernat 11 ani si ceilalti care au guvernat 8 ani. Eu zic ca aceasta e masura valorii lor si nu ar trebui sa ne certam pentru niste hoti, incompetenti si pana la urma criminali. Desigur, nu toate persoanele din politica sunt asa, dar cele care au decis asa sunt. LE: am dat acest exemplu pentru ca suntem pe un forum auto si pentru ca intamplator am intentia sa merg in concediu in Croatia. Am uitat sa adaug ca Croatia a trecut printr-un razboi iar Romania are cu mult mai multe resurse naturale decat Croatia. http://www.vlada.hr/en/multimedija_i_fotog...i/autocesta_a_1 pentru cele de mai sus tot respectul domnul Dan, dar trebuie sa le multumimunor personaje ca Mitrea, Dobre,Berceanu si lui Orban care au avut grija sa imparta ''eficient '' fondurile. absolut toti si-au batut joc de tara asta si de resursele pe care le-au gestionat. This post has been edited by rombul: 3 Dec 2008, 19:41 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
numai alesii ajung generali
![]() nu mi-am propus ![]() si cu asta inchei discutiile referitoare la anonima mea persoana despre politica ,voi discuta cu domniile voastre dupa nominalizarea primului ministru de catre presedinte This post has been edited by FireChief: 3 Dec 2008, 20:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(rombul @ 3 Dec 2008, 19:28) dar trebuie sa le multumimunor personaje ca Mitrea, Dobre,Berceanu si lui Orban care au avut grija sa imparta ''eficient '' fondurile. absolut toti si-au batut joc de tara asta si de resursele pe care le-au gestionat. Sa nu uitam sa-l mentionam si pe Basescu! ....totusi This post has been edited by andurs: 4 Dec 2008, 09:28 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
basescu nu se pune. el e dumnezeu. e imaculat.
pana una alta sint mari sanse sa avem o guvernare psd+pdl. daca se adevereste treaba asta e vai de paula noastra. or sa ne fure si chilotii de pe noi astia. cele mai mari jigodii se regasesc in psd si-n pdl. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(andurs @ 4 Dec 2008, 10:27) mea culpa uitasem de el dar deocamdata se bucura de imunitatea conferita de fuctia prezidentiala , poate dupa ce termina cu functia se prescriu faptele si.... 4 Dec 2008, 19:52: functia This post has been edited by rombul: 4 Dec 2008, 18:52 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dragos_alx @ 28 Nov 2008, 13:55) Pentru ca nu sunt adeptul alegerii raului mai mic. Daca mi se servesc doua farfurii de mancare proasta, nu ma poate nimeni obliga sa o aleg pe cea mai putin alterata, daca pot spune astfel. Pentru ca m-au dezamagit oameni in al caror calibru credeam pana mai ieri, indemnandu-ma desantat sa votez cu un anumit partid (care, daca nu ar fi fost ridicat in slavi in mod oribil, poate l-as fi votat). Pentru ca niciunl dintre candidati nu a venit cu un program economic concret, preferand sa arunce slogane din care aflu ca merit respect, un salariu mai mare sau alte asemenea fraze aflate la limita debilitatii politice. Pentru ca niciunul dintre candidatii propusi pentru functia de premier (care ar trebui sa fie omul numarul 1 in Romania) nu-mi inspira incredere. Doua vorbe despre Stolojan. L-am auzit, intr-o emisiune tv cum, intrebat fiind de ce a lasat balta Parlamentul European din moment ce romanii l-au trimis acolo sa-i reprezinte, a raspuns cum ca a avut o activitate consistenta acolo. Am intrat pe site-ul PE si am dat peste activitatea domniei sale. Jenanta. Omul a avut 11 interventii in 11 luni. Iata una dintre ele. "Salutam initiativa Presedintelui Comisiei de a veni in Parlamentul European pentru prezentarea propunerilor privind energia si schimbarile climatice. Cu aceasta ocazie, rugam Comisia Europeana sa acorde atentie sporita si sa intreprinda toate masurile necesare pentru accelerarea realizarii proiectului NABUCCO, care prezinta o importanta majora pentru garantarea securitatii UE de aprovizionare cu gaze naturale". Celelalte interventii sunt in acelasi gen. Asta da activitate consistenta, domnule Stolojan. Trec peste episodul penibil al retragerii din cursa pentru prezidentiale. Trec peste deciziile luate in timpul in care a fost premier. In fine, Stolojan e mult mai putin decat ceea ce vrea el sa arate ca este. Despre Geoana, infinit mai putine cuvinte. Promisiuni aberante cu zeci de mii de euro dati romanilor care se intorc acasa, cu misiuni spatiale, de ai impresia ca omul se crede la o preselectie pentru Star Trek. Despre asemenea indivizi chiar nu ai ce sa spui. Ar mai fi Tariceanu, care insa isi are bubele lui, legate de mediul de afaceri sau macar de o anumita parte a lui. Din pacate, in ceea ce-l priveste, ii dau dreptate lui Basescu si nu as merge nici mort pe mana unui prim ministru ca Tariceanu. Cu cine sa votez, asadar? Admit ca nu e cea mai buna optiune din punct de vedere al civismului, dar aici am ajuns. Pentru cei care merg la vot, tot respectul! Ca sa concluzionez, prea ne cred unele partide tarfele lor electorale cu care vor sa se culce, dar pe care a doua zi sa nu le mai caute. Prefer sa-mi aprind tigara de dinainte si sa renunt la votul de dupa. QUOTE(FireChief @ 28 Nov 2008, 17:53) EicuEi.ro Daca nu te duci la vot, votezi PSD! Gandeste-te bine! Voteaza! Exista ceva mai rau decat oamenii rai: indiferenta oamenilor buni. Uite ca omul asta ce a deschis topicul a avut mare dreptate. Firechief...exista ceva si mai rau decat indiferenta oamenilor buni: naivitatea acelorasi oameni buni si nu te supara pe mine ca nu ma refer la tine. In urma cu 4 ani Basescu nu a reusit sa se inteleaga cu Tariceanu la imparteala, sau mai degraba a vrut totul pentru el. Cu Hrebenciuc se va intelege pentru ca au mai multe in comun decat se vede (nu degeaba odraslele lor se plac). Mai crede cineva ca PD-L e urmasul vechii opozitii? A crezut cineva in sinceritatea demersului PSD de a-l suspenda pe Basescu pentru ca aveau grija de constitutie? ![]() "Morala" e urmatoarea: mai bine iei jumatate daca nu esti sigur ca poti pune botul pe tot. Eu zic sa ne cam facem bagajele. This post has been edited by dan73205: 8 Dec 2008, 23:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
FireChief |
![]()
|
dane ,ai votat?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Da. Pot sa spun si cu ce partid daca intereseaza pe cineva desi cred ca am spus mai sus.
This post has been edited by dan73205: 8 Dec 2008, 23:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
FireChief |
![]()
|
bravo
poti spune cu cine sau e secret? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Dan73 |
![]()
|
Forumul Democrat German.....
![]() Ma uit la grecii aia ce sange au in oo si parca vin de pe alta planeta daca ii compar cu noi....dar, cine stie, poate supravietuieste Regele inca patru ani si mamaliga v-a mai exploda, dar slabe sanse. This post has been edited by dan73205: 9 Dec 2008, 00:08 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
FireChief |
![]()
|
vot risipit
votul tau a fost redistribuit ...dar ma rog e alegerea ta deci daca se face alianta pdl psd...plecam amindoi dar nu se va face....sper o sa vedem...ar fi sinucidere politica |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Unde naiba sa plecam,Chief?
Eu,unul,sunt prea "trecut" si nu ma mai simt in stare sa o iau din loc asa ca eu raman.Raman sa opresc gazu'(asta daca nu-l opreste Gazprom-ul inainte) si sa sting lumina. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
nu stinge nici gazu nici becu' raman si eu cu tine la un pahar de vorba ... nu de alta dar pe mine strainatatea nu ma atrage de nici un fel
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
FireChief |
![]()
|
moral macar si tot plecam
toata viata am urit comunismul si psd am crezut si cred sincer in niste chestii si valori mirlania asta mi-ar da peste cap toate convingerile si sistemele de referinta pina acum avem un psd care se preda pdl si zice ca vrea la guvernare si avem un pdl care se face ca se mai gindeste situatia am descris-o extrem de plastic ![]() QUOTE(FireChief @ 8 Dec 2008, 18:32) eu sunt gigel(pd-l) tu esti frusinica(psd) eu zic ...fetelor ....ma insor, imi caut nevasta tu vii si zici.... gigellllllll..... ![]() ![]() ![]() eu ....dupa o matura chibzuinta vazind cit esti de urita ![]() ![]() ![]() ![]() marshi fa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 9 Dec 2008, 00:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Daca am fost la votare,am scris cateva cuvinte ce nu pot fi reproduse aici pe copertele buletinelor de vot si apoi am pus stampila cu TATOV exact intre patratele,fara sa ating vreunul,inseamna ca "am plecat"?
![]() Coane adrian mgn,bucuros de companie! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
@Firechief. Eu sunt convins ca tu crezi sincer in niste valori si toata stima pentru lucrul asta, dar la fel de convins sunt ca oamenii politici pe care ii sustii nu cred in acele valori ca daca ar fi asa ar fi imposibil sa se aseze macar la masa sa negocieze ceva.
Luati aminte la grecii aia, macar politicienii de la ei stiu ca pot sa o ia in barba la o adica. Daca vine regele Mihai si iese in balcon ne strangem si noi 1 milion in piata sa tremure chilotii pe astia? Plebiscit...schimbam constitutia....aleluia cu astia. Nu ca s-ar schimba foarte repede lucrurile in tara asta dar macar ar fi un inceput. Traiasca Regele!!! ![]() This post has been edited by dan73205: 9 Dec 2008, 00:26 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu se va alia niciun PDL cu niciun PSD, pot sa pun pariu pe ce vreti voi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
am considerat la un moment dat ca romania are nevoie de un rege care sa fie in afara tuturor mojiciilor astora din politica
miine am o zi grea va doresc noapte buna ne vedem la 5 45 dimineata ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Avem urmatoarea situatie.
Basescu numeste Premier pe cineva din PDL, iar Guvernul sa fie PDL + UDMR. Parlamentul refuza. Basescu iar numeste de la PDL. Parlamentul iar refuza ? Eu nu cred ca mai refuza. De ce ? Pai daca refuza... atunci se fac alegeri anticipate... Voi credeti ca oamenii aia din Parlament, care stim bine cum ajuns acolo... cu cate 2000 de voturi si prin redistribuiri, isi risca ei pozitia ? ![]() Aia sa n-auda de anticipate... fug de aniticipate ca dracu de tamaie... Deci... tot ce vrea Basescu va fi. Iar PSD doar s-a declarat dornic de guvernare alaturi de PDL. Dar ei n-au ce sa negocieze, ca se va intampla exact cum vrea Basescu. |
--------------------
-
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
Corect!
Si uite asa ajunge Romania sa "danseze" cum vrea pu..scuzati,pupa lu' Base! Mah,al dracu' chiorbaliu'!La inceput nu dadeam doi bani pe el si acuma vad ca tine in sah toata suflarea politica din Romanica! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
andu911 |
![]()
|
Asa e cand exista o clasa politica cu foamea-n glanda. Daca nu erau fomisti, Basescu era apus demult. Dar el le stie punctele slabe si speculeaza.
Iliescu a facut acelasi lucru pe vremea lui, sub o alta forma, dar scopul era acelasi. |
--------------------
-
-
-
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Deh...
Asa a fost de cand lumea si pamantul prin spatiul asta carpato-danubiano-pontic...Si cand spun asta, am in vedere cateva capitole din manualele de istorie... Din pacate, istoria se repeta. Iar nenea Iancu Caragiale e mai actual ca oricand!... 'om trai s-om vedea ce se va intampla... Rationamentul lui andu911 este impecabil de corect!!!! Sa vedem si cat de implacabil... Biata tarisoara noastra... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Dan73 |
![]()
|
Astia care iau decizia in partide nu au foame in glanda pentru ca din averile pe care le au traiesc regeste ei, copii lor si nepotii nefacand nimic...astia sunt bolnavi de putere. Evident ca se sprijina pe multi cu foamea in glanda....alti bolnavi dar de avere.
Nu stiu daca Basescu ar risca sa propuna un premier care sa fie respins de parlament. El trebuie sa fie sigur ca parlamentul va vota un premier PDL pentru ca si-ar cam pierde sustinerea partidului. I-a mai facut o data sa iasa de la guvernare si nu s-au ales cu nimic (alegerile anticipate cand aveau peste 40%) cu toate stradaniile lui de a decima guvernul ala si de a-i pune bete in roate. @padre...pai fie cum vrei tu...traiasca Basescu pentru ca fata lui stie foarte bine romaneste. Era vorba de ideea unui alt sistem. Chestia cu "Traiasca Regele" era si putin in gluma ca replica la militantismul prezent mai deunazi in discutie (altfel nu puneam asta... ![]() In plina epoca a nationalismului (secol XIX) exact pentru asta a fost adus Carol I...pentru ca stia foarte bine romaneste ![]() In orice caz mie nu mi-ar fi deloc rusine daca l-as sustine pe rege si regalitatea in caz ca s-ar initia asa ceva. Mi-e rusine cu astia care au condus Romania de vreo 19 ani incoace. Pune in balanta pe rege (asa cum e el cu sotia si fetele lui) si pe Basescu, Hrebenciuc, Miki Spaga, cu copii lor foarte buni cunoscatori de romana.....asa e ca te tavalesti de ras ca o preferi pe Elena? This post has been edited by dan73205: 9 Dec 2008, 01:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Si, nu pare extrem de actual nenea Iancu...?!...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:31 |