Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
![]() ![]() ![]() |
Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
Bhal |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
se pare ca psd se retrage ptr ca nu-s de acord cu stolojan. da' nu-i bai. ramane udmr. un ministru ungur la cultura ar fi excelent.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 10 Dec 2008, 12:55) blaga la interne: asta ar fi ok. Sigur. Si cum de data asta nu ne mai confisca pasapoartele, ca nu mai are ce, daca facem rele in Schengen, o sa ne confiste buletinele. Si asa n-o sa mai votam. Si se duce pe pustii topicul. Belea mare! ![]() |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Daca ia PSD-ul justitia sa vedeti ce linistiti vor fi de-al de Nastase, Mazare etc.
Si atunci sa iasa Basescu la tv sa ne spuna cum se lupta el cu marii corupti. Sau mai bine sa vina in Piata Universitatii in Bucuresti, sau in ce piata a a iesit de-a vorbit cu poporul imediat dupa referendumul cu suspendarea sa din functie, ca oricum a promis atunci ca va fi acolo din 3 in 3 luni sa ne spuna el ce chestii marete a mai facut in lupta cu parlamentarii corupti. L.E. deja se inteleg intre ei in parlamentul actual, sa vedeti cand vor avea 70% in viitorul parlament. This post has been edited by andurs: 10 Dec 2008, 14:11 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Auziti-l pe Boc..."Parteneriatul pentru Romania" (PSD+PDL)...."preluarea intr-un document comun a celor mai importante probleme ale oamenilor" ..."gasirea unor solutii care vor avea si aspecte de dreapta si aspecte de stanga"
![]() Ciocu' Mic si Marinescu trebuie sa se impace ![]() Cica fac parteneriatul asta ca sa creeze o majoritate stabila de parca cu PNL+UDMR +minoritati nu puteau face asa cum si PSD putea face o majoritate confortabila. Cum ne cred astia tampitii pamantului.....deh |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
exact, scoaterea UDMR de la guvernare le va schimba discursul. Daca nu mai au bucatica din cascaval se vor radicaliza si tampeniile cu autonomia se vor accentua. Pana acum liderii udmr o dau in jos si in sus cu autonomia tocmai pentru a calma si a reduce la tacere aripile dure (vezi forumul civic al maghiarilor). Cine vede totul ca unguri (udmr) = rai se insala. Inca nu i-ati vazut pe adevaratii autonomisti.
This post has been edited by ghertzoi: 10 Dec 2008, 15:25 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Voi va faceti sange rau pe forum iar astia diseara dau petrecere! O sa curga sampania in valuri... |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Mai baieti, nu o luati razna, va rog eu... hai sa ne intoarcem la subiectul principal, noul guvern... eu inca mai sper ca Mirciulica Badea are dreptate, si Basescu nici prin gand nu-i trece sa gireze un guvern PSD-PD-L; deja am primul argument: a inceput sa forteze nota, dandu-le la pesedisti 2 galusti amare de inghitit: in primul rand ca l-a pus tocmai pe Stolojan, concurentul si cosmarul prostanacului, si in al doilea rand modul apasat in care a accentuat ca e un mandat de 4 ani, si nu fractionat... Io zic ca tocmai verifica modulul Young de elasticitate al nervilor pesedistilor, pe care o sa ii si faca sa plesneasca cu largul concurs al lui Stolo in cadrul negocierilor pentru ministere: "pesedeilor, ministerul asta, asta, asta... nu se poate pentru voi..." si atunci sa vezi cum rup baietii negocierile si ramane cum am stabilit, guvern minoritar... de aia probabil o fi si vrut sa isi asigure sustinerea udemereilor... Pacat numai ca numirea lui Stolo taie orice sansa de reconciliere cu liberalii... oricum, o miscare maiastra inca mai e posibila... sau o fi wishful thinking din partea mea?...
This post has been edited by Vio: 11 Dec 2008, 00:09 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Off topic de moderare:
Cele doua posturi generatoare de flame su plecat in alt loc impreuna cu cateva postari conexe (ca sa stiti si ceilalti care nu va mai vedeti postarile). pharaoh_c si Miria au cate 7 zile de concediu pentru ce au generat aici. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
fierbe psd
fierbe pnl asta e miza....se vor rupe bucati mari din pnl si psd |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Fii fericit...vom avea partid unic
![]() This post has been edited by dan73205: 10 Dec 2008, 20:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristib @ 10 Dec 2008, 09:05) pana una alta am gasit pe berou lista cu obiectele de inventar pe care le am in dotare. toate cumparate anu' trecut. hai sa va zic neste preturi, sa vedeti cum se fura la stat: - monitor lcd 17" philips: 21 milioane - telefon mobil nokia e50: 15 milioane - aparat foto digital (e un sony care costa peste tot in jur de 4-5 mil): 12 milioane - memorie usb 4 gb HP: 2,5 milioane - calculator fujitsu siemens (procesor pentium de 2.0, ram 1 gb, hdd 160 gb, video integrat): 48 milioane este ca e minunat sa faci afaceri cu statu'. toate astea au fost facute sub obladuirea sefilor (pd-isti). obiectele de mai sus fiind cumparate de la firmele unor alti pd-isti. si astea sint neste kkturi, comparativ cu adevaratele afaceri. Neeeaaaah, cine? PD-l? Partidul celor mai capabili si sinceri oameni? ![]() ![]() QUOTE(FireChief @ 10 Dec 2008, 20:25) Tu inca mai speri? Eu in locul tau m-as resemna si as accepta adevarul: toti sunt niste curve. Mai trist pentru tine este ca tu chiar crezi in jegurile alea de oameni si in felul asta esti si mai dezamagit. Eu am ales sa fac haz de necaz, am alte probleme - specifice muritorului de rand, cum ar fi cum sa stai la cozi 8 ore cumulate in 2 zile pentru a inmatricula o masina (inmatriculata deja in RO, deci fara taxa lu' peste si complicatiile aferente). Din puncutul asta de vedere ne-am intors cu 10 ani in urma. Asa ca.... NU MERITA! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cu siguranta ca sper
pentru ca ma intereseaza,pentru ca imi pasa ,pentru ca ma doare.si de aceea sper si deja apar primele semne http://www.cotidianul.ro/negocierile_psd_p...udmr-67257.html This post has been edited by FireChief: 10 Dec 2008, 23:58 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
o fost madalin voicu aseara pe la tv. e simpatic gagiu' si pare ca are si coloana vertebrala. pe langa faptu' c-a zis ca el nu-i de acord cu alianta cu pd, a mai zis un lucru interesant. un lucru stiut de toti dar nerecunoscut de nimeni. si anume, citez: "ce stanga si dreapta dom'le in romania. nu exista asa ceva decat la nivel teoretic, decat ca ideologie scrisa pe harite. in rest toti sintem la fel. si pd si psd si pnl. toti vrem acelasi lucru: sa ajungem la putere ptr bani".
treaba e ca astia or s-o frece mult si bine pana fac guvernu'. bugetu' nu-i votat, in tara nu se mai misca nimic, toti sefii de la institutiile de stat stau cu morcovu-n posterior. nimeni nu mai face nimic. si apropo de "draga stolo" iata cateva din cugetarile stimabilului basel despre robocop: “Theodor Stolojan și Mugur Isărescu sunt tehnocrați scoși din baie și aduși să devină președinți sau prim-miniștri” Traian Băsescu, 26 iulie 2000 “Theodor Stolojan și Mugur Isărescu vor fi pulverizați de realitate” Traian Băsescu, 26 iulie 2000 “Dacă Theodor Stolojan va ajunge președintele României, acesta va determina Guvernul ca, până în februarie 2001, să acorde garanții guvernamentale grupului Tofan, aflat în mare dificultate financiară” Traian Băsescu, 16 noiembrie 2000 “Theodor Stolojan și Mugur Isărescu sunt doi lachei care vor face tot ce se poate să-i fie prim-ministru lui Ion Iliescu” Traian Băsescu, 16 noiembrie 2000 restul aici si ceva simpatic. This post has been edited by cristib: 11 Dec 2008, 09:16 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
Morar&More
IOAN T MORAR Călin, sinucidere asitată de Bogdan și de Crin “Nu sîntem toți nebuni să nu vrem la guvernare” a spus, în privat, unul din liderii liberali, comentînd încăpățînarea sinucigașă a lui Tăriceanu. Și ca el gîndesc mulți, adică o majoritate confortabilă, dacă ar fi să conteze în PNL democrația și nu Patriciu. În teritoriu, puțini pot apăra poziția premierului în funcțiune, cei mai mulți ar vrea convocarea de urgență a unui congres extraordinar. Tăriceanu se sinucide politic, la prima ocazie va fi spulberat. Ei, pentru el nu e cine știe ce, va avea în continuare afaceri, va putea lucra și pe față, ca angajat cu acte în regulă, la Dinu. Dar ceilalți doi bezmetici, Bogdan Olteanu și Crin Antonescu, ce vor face după patru ani? Că s-ar putea să nu mai prindă nici o candidatură. O vreme vor mai bîntui televiziunile, ca Daniela Buruiană, după care vor intra acolo unde le este locul. În anonimat și uitare. Căline, dacă ai ocazia să te răzgîndești? sursa catavencu This post has been edited by FireChief: 11 Dec 2008, 17:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
spera sefule, spera....speranta moare ultima
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasal bre ca a inceput lupta de gherila...cu DNA...cum nu ii convine ideea unora cum da report......
parca e base cu |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
FireChief |
![]()
|
cum bagi mina in buzunar cum ajungi la puscarie
si paralela moderatori dna e interesanta poate o dezvolti un pic cuvintul lasal nu e in dex...poate dezvolti si asta sa intelegem si noi limbajul asta particular si propriu This post has been edited by FireChief: 11 Dec 2008, 19:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stimate coleg nu am zis nimic la adresa moderatorilor...era doar o referire la base si dna...
dar na..stilul batal vina... cum tiam zis si ieri..numai pune vorbe in gura oamenilor...si numai scoate din context.... ps dar asta e stilul lui base si al pdl.....(sa nu ai dreptul la opinie personala.... decat daca este cea data de cotroceni... This post has been edited by b76bgaarh: 11 Dec 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
FireChief |
![]()
|
batal
tiam numai ![]() This post has been edited by FireChief: 11 Dec 2008, 19:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Blablabla!
Chiefsaucamgatatargumentelesitelegideamanunteneesentiale? Ristisanuvezipadureadecopaci! Acest topic nu este unul dedicat indreptarului ortografic si ortoepic! ![]() Te asteptam cu noi motive de speranta! Cu tot respectul!M. ![]() This post has been edited by marian-j: 12 Dec 2008, 00:00 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
marian-j, ma vad nevoit sa ma repet:
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
FireChief |
![]()
|
da-ca considerii ca nui important s-a vorbestii si sa scri romaneste nui nici-o problema
eu a-m respectat tot timpul parerile altora de-si nu intot-deauna mam putut aptine s-a nu comentez desi miam propus s-a nu o m-ai fac este o forma de respect a interlocutorului si a celor de pe forum sa incerci sa scrii si sa vorbesti corect romaneste cu totii gresim,nu asta e problema ...dar cind modul in care te exprimi e atit de jenant,cind nu cunosti si nu respecti reguli de bun simt gramatical si lingvistic, de clasa a doua ,atunci atitudinea ta are o doza mare de ....si ma opresc aici pentru a nu folosi un limbaj ca ar include cuvinte mari tip nesimtire hai,vam pupat sami da-ti replica daca consideratii(am pus doi de i ca sunteti mai multi) This post has been edited by FireChief: 12 Dec 2008, 06:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
![]() In locul tau, sefule, mi-as tine gura inchisa. Bine de tot. Sau de acum un an jumate de cand ma mustruluiai ca nu stiu pe cine am atentionat cu privire la aspecte absolut similare, ai deschis vreo gramatica a limbii romane sau ai devenit academician-doctor-inginer?? Hai team pupat si noi! Pe basca! PS: Da' chiar, argumente la subiect nu mai ai? |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(xcristina @ 12 Dec 2008, 07:29) e nu! cum sa n-aiba argumente. iete colea argument: BASE E DUMNEZEU !!! AM ICOANA CU EL SI MA INCHIN MEREU LA EA. PDL E CEL MAI TARE!! sefule, ca sa-ti treaca dezamagirea produsa de eventuala alianta cu psd, uite ceva frumos ptr tine: This post has been edited by cristib: 12 Dec 2008, 08:50 Attached thumbnail(s) 279393_0804_elena_basescu.jpg ( Size: 49.33k ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:09 |