Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
![]() ![]() ![]() |
Tigara de dinainte si votul de dupa., De ce voi sta, de alegeri, acasa...
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca ai consultat lista cu toti candidatii din colegiul tau
sistemul e facut asa de psd si pnl e un pseudouninominal repartizarea facindu-se tot pe liste practic base a vrut alegeri ca la primari tur preliminar si decisiv cu primii doi clasati astia....comunisto liberalii psd pnl ...ei cu ei nu au vrut si uite ce a iesit 29 Nov 2008, 21:32: asupra faptelor mele am certitudini...altfel as fi la nebuni si tu la fel...si oricare dintre noi This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ba ai sa razi, am consultat-o. vrei sa ti-o arat, poate cunosti tu pe cineva? ma indoiesc...
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ca-s curios
This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 21:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
Stiam ca asta ma vei intreba!
![]() Vot alb,nene!!! Insa imi iau un plaivaz cu mine si voi scrie niste vorbe pe copertele buletinelor de vot! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
mai nea mariane sa te iau usor ca pricepi mai greu
cind te urci in masina si pleci la servici ai certitudinea ca faci asta....e o actiune intelegi?? certitudinea actiunilor tale,inseamna ca ai responsabilitate,ca stii ce faci ca nu esti nebun dar cind ai certitudini de genul...toti sunt hoti,prosti,mincinosi cind spui eu am intotdeauna dreptate cind sustii ca doar tu detii adevarul absolut etc etc etc etc etc atunci intri in categoria prostilor care au certitudini o simpla cautare pe google te va lamuri http://www.google.ro/search?hl=ro&q=numai+...re+Google&meta= curiozitatea se referea la padre asa ca nu mai avea certitudinea asta ![]() This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 21:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
padre |
![]()
|
Aaaah am gresit, e si Sergiu Nicolaescu candidat, de el am auzit. dar de restul???
candidati senat si candidati deputati |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Dupa tot ce am citit aici,cu draga inima maine ma duc si votez PSD.Sper sa pot pune stampile si pe cativa Pnlisti.Pdl nu ,de cand sunt figurantii astia la putere ,numai scandal ,pe Base cand il vad imi vine sa ma dau cu capul de pereti,rasul lui sarconic ,zici ca este ras din facies tetanic.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
marian-j |
![]()
|
Multumesc! Am neuronii cam uzati!:P
Abila intoarcere din condei! ![]() Am vrut doar sa ta "bazai" un pic coane Cheif! ![]() This post has been edited by marian-j: 29 Nov 2008, 21:54 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
@ miria bravo...un gest remarcabil
nea mariane...banuiam( ca sa nu zic ca stiam) ![]() padre,,,pe ce strada stai? This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 21:56 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
padre |
![]()
|
Ia zi sefule, tu cu cine ai vota din listele de mai sus.
Si mai am o intrebare. Daca ai fi in colegiul ei, ai vota cu Elena Udrea? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
marian-j |
![]()
|
Deci ne luam,iarasi,de grumazuri nene Chief?
![]() This post has been edited by marian-j: 29 Nov 2008, 21:58 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
FireChief |
![]()
|
elena udrea e fata desteapta...
am urmarit=o in multe dezbateri si da as vota cu ea zii strada ca tre sa fie mai multi candidati nu doar aia 5 cu siguranta nea mariane ...noi sa fim sanatosi ![]() This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 21:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Miria |
![]()
|
FireChief cu tot respectul , ce bine v-a facut dvs PDL? V-ar conveni sa iasa Elena Udrea ,Blaga sau nea Prigoana?Hai sa fim seriosi Prigonescu nu ii mai merge afacerea din gunoaie ,baiatul lui numai stie in ce masini sa se spaga,acum are elicopter ,toate astea costa,nevastasa cu 2 clase are fitze de mare doamna de la Casa Alba.Asa cum a fost Iliescu nu a furat nimic,e un mosneag simpatic care chiar a incercat sa faca ceva.Dar decat Prigoana si a lui sotie de mahala ,nu va aduce-ti aminte cum intra la tv si il facea impotent pe barbasu vb ca o tata din Obor.Pe astia doriti sa ii votati? Eu nu mai bine PSD Si PNL .
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
directore tu ai optiunea ta eu pe a mea
nu imi propun sa iti explic de ce votez eu PDL si nici nu te intreb de ce votezi tu PSD ne-am consuma neuronii inutil spor |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Miria |
![]()
|
Nu cred ca ne-am consuma neuronii , daca veniti cu argumente pertinente votez si eu cu PDL.Dar ceva pertinent,daca sunteti in PDL va inteleg.Eu nu sunt in PSD si nici nu as intra, dar ii votez deoarece cel putin PSDul a facut mai putin rau decat au facut si vor face cei de la PDL.Udrea e fata desteapta? Hai sa fim seriosi daca nu ar fi Cocos nici nu am fi auzit de ea.Ce facultate a absolvit Dimitrie Cantemir cumva?Oricum va respect decizia maine seara sper sa petrecem cu voie buna .
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
ok...e alegerea ta voteaza cum crezi
eu mi-am propus sa va fac sa va puneti niste intrebari si sa mergeti la vot sa nu lasati pe altii cu iq mai marer sau mai mic sa decida pentru voi cum votati e treaba voastra succesuri ![]() daca nu votezi el ar putea decide pentru tine This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 22:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
padre |
![]()
|
Eu aici inchei discutia despre alegeri, daca o persoana inteligenta ca FireChief poate sa voteze cu Elena udrea, doar pentru ca face parte din PD-L... nu mai are rost sa mai discutam. Sefule, deschide ochii un pic mai mari si vezi si dincolo de culoarea politica si de aparente.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
FireChief |
![]()
|
cind am spus ca elena udrea e fata desteapta stiu ce am spus
daca tu ma jignesti si ma faci un idiot care nu vede padurea din cauza copacilor e decizia ta multam pentru aprecieri...si eu inchei aici discutia miine muncesc de dimineata pina la ora 22 poimiine voi fi la defilare la arcul de triumf asa ca o sa va bucurati de absenta mea inainte de toate insa ... miine o sa votez conform credintei mele conform principiilor mele pentru familia mea si pentru copii mei o seara buna! This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 22:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Miria |
![]()
|
Nu tine de inteligenta unei persoane, Dl Firechief face doar jocul politic al PDL daca este in acest partid.Si eu as face acealasi lucru daca as fi membru.Dar daca votam uDREA pRIGOANA bLAGA ,vom ajunge o tara de analfabeti ,frigotehnisti si fete pe interes ,gen studenta de 18 ani care acum face filme deocheate ,spunea ca vrea sa se bage in politica ,cine stie peste 8 ani o fi si ea pe listele PDL.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
padre |
![]()
|
Nu te-am numit idiot, ba din contra, citeste mai bine, am scris "persoana inteligenta". Daca iti cauti un motiv sa te superi pe mine, mai cauta, asta nu tine.
Totusi, Elena Udrea reprezinta cam tot ce e rau in politica asta (din pacate nmu e singura)... este daca vrei cum e Hrebenciuc pentru PSD, cum e Orban pentru PNL... putreziciunea societatii, cele mai rele ganduri se aduna in spatele unor persoane si aceste persoane candideaza. De ce crezi ca se afla/candideaza in/pentru functiile cei numiti aici? Crezi ca sunt atrasi de salariile de 4-5000 RON / luna oferite de parlament sau minister?? Crezi ca vor sa faca bine tarii? Sau lor? Si "prietenilor" lor? La asta ma refeream. Somn usor, noaptea e un sfetnic bun. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
FireChief |
![]()
|
bun...sa analizam
eu spun ca x y z sunt cei mai buni tu spui ca x y z sunt cei mai nenorociti hoti mafioti cine are dreptate? eu sau tu? fiecare avem punctele noastre de vedere si credem ca am ales corect asa ar fi ok dar tu vii si spui ca daca eu care sunt o persoana inteligenta asa si pe dincolo fac asta si ailalta...si apoi ma sfatuiesti sa "deschide ochii un pic mai mari si vezi si dincolo de culoarea politica si de aparente". adica tu detii adevarul absolut si eu sunt in grava eroare...zici tu si pac...ai lipit eticheta eu stiu prea bine ce fac si cum gindesc si care imi sunt optiunile si de ce le am si ce convingeri am si cum gindesc si ce sper si de ce sper si la ce sper si ,,,si,,,si si tu detinind adevarul tau,bine-nteles universal valabil si superior adevarului meu vii si ma sfatuiesti deschide ochii un pic mai mari si vezi si dincolo de culoarea politica si de aparente. ca si cum eu nu as fi in stare sa vad dincolo de aparente si tu da...tu poti...eu nu pot parerea ta....parerea mea adevarul meu adevarul tau adevarul lor cu toti avem convingeri ...ale mele diferite de ale tale nu superioare nu inferioare diferite nu sunt suparat si nu caut sa ma supar cu tine te respect stiu ca ma respecti si cred ca am reusit cit de cit sa explic ce m-a iritat ca am filozofat un pic la miez de noapte sa-mi fie iertat ![]() o seara buna domnilor!! This post has been edited by FireChief: 29 Nov 2008, 23:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
marian-j |
![]()
|
Dedicatie pentru,dragul nostru coleg,FireChief!Ne vedem in "sala de bal",da?
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
... stiu sigur ca nu conteaza pentru nimeni...
EU nu am sa votez, nu merita nimeni sa ma duc pentru ei la urne... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
eu ma mai gandesc..inca...
totusi daca e sa ajung...merg cu PDL de psd nici sa nu aud, cand il vad pe Geoana...ma abtin... iar cu PNL...a fost pana acum, si a iesit ce a iesit |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
http://www.frontnews.ro/evenimente/alegeri...ile-17639\
Mai vreti? Ca mai am. Vreti sa intelegeti sistemul de vot uninominal? Nu se poate. Pentru ca a fost conceput sa nu poata fi inteles. Vedeti tot pe site, niste analize ceva. este una care chiar explca ce si cum http://www.frontnews.ro/politic/parlament/...-se-alege-17641 sa vedem care intelege ceva de acolo. Si nu conteaza cine e in colegiul x. Conteaza doar sa votezi. Si nu va mai lansati in discutii inutile despre politica. Doar mergeti si votati. In mare, cifrele sunt asa: 60% din populatia romaniei traieste in mediul rural. Electoratul PSD este compus din 40% - 4 clase sau 70% - 8 clase. ghici unde traiesc acesti oameni? la tara, sunt agricultori. Sunt doua coordonate in weekendul asta: 1 decembrie liber, sfantul andrei. Nu a fost intamplatoare data asta. ganditi-va. pot sa va dau N exemple de ce toate partidele si o mare parte din politicieni sunt de cenzurat. inclusiv elena udrea. sorry, firechief. Dar nu sunt relevante pentru aceasta discutie. Fiecare are dreptul la optiune politica. VOTATI!!! atat. This post has been edited by Bhal: 30 Nov 2008, 07:47 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Miria @ 29 Nov 2008, 22:00) Hai sa nu schimbam istoria, mosneagul ala simpatic a ordonat " sa se traga in teroristi"... Este un criminal nesimtit! a lasat copii fara parinti asa ca lasa dulcegarelile astea! Nu a facut nimic 14 ani! Si eu pot sa stau sa ma uit in stanga si in dreapta 14 ani fara probleme. 30 Nov 2008, 10:03: Am votat. Un sondaj de pe realitatea.net Cine credeți că va fi premier? Vasile Blaga - 10.76% Mugur Isărescu - 11.05% Theodor Stolojan - 36.13% Călin Popescu Tăriceanu - 18.89% Mircea Geoană - 11.68% Altul - 11.5% Total voturi: 4453 This post has been edited by blak2oo8: 30 Nov 2008, 10:03 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
oare a primit ordin sa voteze cu portocalii?
sau le da tulumbe noi? ![]() |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:40 |